Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av hyper » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL HYPER
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 1588

28.10.2013:
Trening i hall, alt sitter som på kurset, brems fra trav er inne…Kult at basic er inne, bruker setet som joystick, effektivt og med lydhør pånnis…:)))

26.10.2013:
Dagskurs med Monika, syykt bra, masse skryt for sitsen min og jobben med Metsen. Skal gå videre, mye muligheter for Bentkurs i fremtiden:))))

19.10.2013:
Tur idag, vinter sist gang.. Stor forskjell på Metsen, VELDIG lydig på setet, roligere enn før. Helt Wow effekt på bevegelsene!!! Dette hjelper på alt

14.10.2013:
Ting begynner å løsne, Metsemann er rolig og fin, han aksepterer meg mer i bakkearbeid og biter ikke fullt så mye på alt lengre...

1.8.2013:
Har slitt med å få skrevet her innem vet ikke hvorfor.. *Frustrert*
Men 4 dagers kurset var helt fantastisk, makan til tilstedeværelse...

5.7.2013:
Bare går og gleder meg til 4 dagers kurset nå, Metsen er rimelig fornøyd på beite og blir seendes deretter også, hihi. Men han er suuuperimøtekommende

30.6.2013:
Vært lite trening i de siste dager, har vasket og malt boksen i stedet.
Men tok inn Metsen på torsdagen for puss, kos og lett trening(stillestående)

20.6.2013:
Ridetime med Stine, veldig matnyttig og direkte på der problemet ligger.. jo min sits, så dette er knall. Fikk Halvor til å verke høvene først

17.6.2013:
Moromandag: uten fullt så mye moro... Stjerna er sykemeldt, og jeg er relativt herpa i nakken pga stress mht jobb.. så jeg tok det veldig easy i dag

13.6.2013:
FormiddagsMetsen, og ville fortsette litt med der jeg slapp sist.
Fikk et par AHA opplevelser mht piskbruk, og DET skal jeg vært mer bevisst på.


9.6.2013:
Har hatt noen dager med bare hei-kos-godbit-klø-hadet på beite, syns det er helt greit at flokken blir godt stabil og la Metsen får være hest i disse dager. Han har da nok å forholde seg til, om ikke jeg skal komme å sette enda flere rammer på plass.

Men idag klarte jeg ikke vente lengre, jeg MÅTTE få hesta litt.. Dro opp på kvelden, sto en liten stund og plystra på´n før han kom.. Og det er såååå kos når han kommer ned for egen vilje og maskin. Han vart skikkelig sølete, er jo en skikkelig hest for pokker, så slik må det være.

Børsta og kosa masse, veldig kosepånnis idag. Ikkeno biting, men lurte fææælt på disse godisene da, hihi.
Idag ville jeg prøve å ri litt igjen, se ann hvordan det lå ann under bakkearbeid.
Han var grei han, kjære vene.. Prøvde seg en liten gang under stilning/bøyning, men jeg trengte IKKE si ifra hardt.
Litt bakkearbeid, MASSE ros for lite og han får mer og mer selvtillit og ro på dette.. KULT!!!

Satte meg på, var kjempeflink å ble stående ROLIG LENGE da jeg kom på. Måtte trene litt på å holde voltene jevne idag, og jeg sliter tidvis med bake å bruke setet. Hjalp til med pisk på innvendig skulder for at han ikke skulle falle mye innover, og jeg syns det funke ganske bra.. Jeg er jo litt rusten der, men han stressa seg ikke opp og det er fint.

Etter å ha stått og slappet av litt, for jeg jobbet også med dette. Å stå stille og "synke inn" er også viktig imellom øktene.

Så tok jeg tre til en tøyle, og da var det MYE lettere å hjelpe til med pisken for innvendige, samt hjelpe til med innvendige kapsun.
Vi trenger litt "fri" fra jobbinga innimellom, for da løsner mye plutselig. Idag var en "løsnedag" og Metsen slappet godt av.

Inn på stallgangen, sto han rimelig stille mens vi bytta hodelag/grime, han venta IHERDIG på godis.. Så den er herved lagret, hihi...
Da jeg leide han ut igjen, gikk han med hode på min lårhøyde.. deilig og avslappet.

Digger, digger, digger Metsen, han er en flott fyr!!!

6.6.2013:
Og vips så var vi uti juni..

Siden sist har jeg vært med på årets begivenhet: Bent Branderup på Gunnerud og beholdt kontrollen og kosen med Mr. Metsen.

Bent er jo like fascinerende og spennende å følge med på som alltid, hans viten og hans talemåte får meg til å bli helt lamslått. Jeg kunne sittet i timesvis og bare lyttet, for han har så mye på lager. Jeg sier bare : hallelujah og amen, hihi.
Stine med Cala red til væpnerprøven, og det var en STERKT føleseladet opplevelse. Jeg var så rørt av Cala, hun støttet sin Stine fra første tanke, for Stine var MEGET nervøs. Og da hun klarte prøven, skjønte jeg at jeg ikke var alene med å gråte av føelsene.. 98% AV TEORIDELTAKERNE SNUFSA OG GRÅT AV GLEDE, SAMT STINE...

Jeg personlig kan ikke fatte, hvorfor andre ikke kan forelske seg i denne tankemåten som AR følger.. Det er samspill, mykhet, smidighet og kontroll som er hovedfokuset, og disse stiller aller høyest i "rang".. Det jeg ser på disse kursene er et resultat av disse faktorene, og det er så kunstnerisk og fint.. Jeg blir tom for ord, rett og slett...

Jeg har også jobba litt med Metsen fra bakken, og fremgangen fortsetter. Kontakten oss imellom er bedre, og forblir på det stadiet. Lonsjeringen går bedre og bedre, han er roligere på gangen, jeg får lov til mer rundt hodet hans.. I´m in love:D

27.5.2013:
Henta en noooe stressa og smådesperat Metsen på sitt nye beite idag, han sto bortest på Gunnerud med Diaz. Han hyla og humra villt da han skjønte jeg skulle hente han, og han var ganske svett på halsen.
Tok han inn på stallgangen og der landet han godt. Han var så rolig og fredlig, og jeg kunne nærmest gjøre hva jeg ville. Til og med stå foran og kose med ansiktet, han var heelt slækk.

Tenkte på å ta opp tråden fra lonsjen sist gang, hvor vi trente flytte på seg og travefatning. Tok med kjørepisken idag også, og det var nødvening:)
Stilling bøyning i stillestående, null problem.. NULL PROBLEM RETT OG SLETT!!!
I lonsjen på hans høyre hånd, var litt utfordrende idag, han fant plutselig ut å bytte hånd, og var ikke lett å stoppe med det første. Så da måtte jeg være tydeligere, brukte pisken mer effektivt rett foran han, men ikke på han selvsagt. Etter et par TYDELIGE repetisjoner, kunne jeg "dimme" ned og bruke skritt for skritt. Han skjønte mer og mer, og det var godt å se.
Han blir fortsatt like snurt/fornærma/frustrert når han får kjeft, da løper han i særdeles raskt trav i en bitteliten volte, tils han er klar til å roe ned.. Jeg jobber mye med den tydeligheta, så når han er roligere, er jeg mye mer rolig og trygg å være hos.

Han har ikke bitet, klypi eller nappet etter meg idag i det hele tatt. Han kunne til og med stå rolig på stallgangen, og vente på grima etter kapsunavtagelse. Hadde en godis på lur og det passet perfekt der.

Og apropos godis, han er mer avventende på det nå.. Klarer å vente, er ikke så frekk og masete når han skal få, han venter mer pent.
Jeg er så happy happy happy.. DETTE FUNKER!!!

Leide han tilbake til beitet etterpå, han var vel ikke heeelt overbevisst om at dette var det beste, men det går seg sikkert til.


22.5.2013:
Har hatt noen treningsøkter i det siste som har vært litt preget av grensesetting, og noooe diskusjoner. Bl.a vår tredje tur i vaskespiltet i Garasjen, da stakk han av fra meg 6 ganger. Han fikk full uttelling på første forsøk, og hadde 5 halve forsøk etterpå. Og tilslutt fikk jeg spylt beina hans, og da vart han rimelig oppesen og frustrert.

Jeg har bare lonsjert i det siste, dette for å bli enige på bakken nå... Har fungert både bra og dårlig, og det er en fin test for oss. Jeg er iallefall VELDIG glad for kjørepisken, for han satte bakbeinet mot meg i en travefatning en gang.. Det holdt med den gangen, for da fikk han er kjapp en på rævva, for å si det slik, hihi

Jeg vet jo hvordan han er med andre hester, og da er jeg faktisk nødt til å ta litt igjen med samme mynt. Og jeg ser jo ved å være slik med han, NÅR HAN SKAL HØRE, så blir han rimelig rolig og avslappet etterpå. Han blir ikke redd, ikke "deppa", han beholder fokusen og har fortsatt "roen".

Et klokt hodet sa en gang:
Vær varsom med hva du gjør, men vær bestemt når du gjør det...
Dette har jeg tenkt MYE på, og det stemmer så vannvittig. Jeg vil være mild, men kan ikke bare være det, for dit har vi ikke kommet enda.

Jeg føler også at jeg har god støtte fra eier, Christine. Hun nevnte så pent og humoristisk at han trenger CAPSLOCK noen ganger, hihi..

Så nå er det bakkearbeid en stund, lonsje og grensesetting. Dette fikser vi !!!

13.5.2013:
Var litt spent idag, har jo tygd MYE på dette med grenser og jo, det er nok lurt å iallfall prøve.
Det var morromandag, og Metsen hadde stått ute inatt med en ny kompis. Han var sååå sølete, men rimelig lykkelig. Grensesettinga starta allerede i vaskespiltet, hvor det IKKE var tillatt å skrape med beina.
På stallgangen etterpå var Metsen veldig rolig, han var nærmest litt kosete faktisk... Og da jeg skulle ta på hodelag(som vanligvis er en kamp om å få på han alt uten at han spiser opp lærreimer, eller vrir hodet i alle veier og vil snike seg vekk), så kunne han stå uten noenting på hodet, og bare kose.. Jøsses !!!!
Det var veldig kos, og jeg nøt hvert sekund.. tror faktisk han også gjorde det skikkelig.

Vi rusla ut i huset, og jeg starta opp med litt bakkearbeid. Han vil jo absolutt flytte seg innover mot meg, men idag så fortsatt jeg bare å kreve at han skulle utover med skuldere. Måtte bli tydeligere med pisken, og det gikk på den en hånda. Han fikk MYE ros og kos, når han viket vekk og var rolig.
Et lite sekund, etterpå under pausen, så benytta han sjansen og beit etter meg. Da fikk han seg vel tidenes SMEKK med pisken, og den hadde han nok ikke regna med i det hele tatt.. (Jeg ikke villet bruke den så tydelig før, for han skal ikke bli redd den. Men ser jo at mitt bruk har ikke vært effektivt hittil, han skal respektere den og ikke være redd den..)
Så bytta jeg hånd, og prøvde meg på andre siden, og der skulle han teste meg skikkelig. Jeg ga meg ikke, og han prøvde et par ganger å true meg med bakparten. Jeg fortsatte, ble litt mer tydelig og da han viket, var det stas, kos og masse ros.
Da jeg satte meg på han, var han heeelt utrolig rolig og avbalansert. Silje kommenterte også at han hadde et helt annet gangelag, hodet var avslappet og senket, og øynene var rolige og ørene var rettet mot meg. Han var også mye bedre å sitte på, og når han sjente litt innover i volten, tok meg litt hjelp med pisken på indre skulderen. Han var ikke redd for pisken, han viket for den på en rolig og fin måte.

Holdt ikke på lenge fra ryggen, for jeg ville ødelegge noe av den fine stemninga. Etter at jeg var på bakken igjen, tok jeg stilning/bøyning og vektforflytting forfra.. HAN PRØVDE IKKE BITE EN ENESTE GANG!!!

Silje var også imponert over hvor rolig han var idag, jeg håper inderlig det varer litt.
Foreløpig er jeg veldig optimistisk, det hjelper med noe tydeligere grenser.

9.5.2013:
FormiddagsMetsen igjen, tok treningen på utebanen idag.
Idag var vi litt ute av kurs, fikk ikke til stilnin/bøyning fra bakken, han bare bet og surra rundt. Ikke lett å jobbe fra bakken da, så jeg hoppet på.. men jeg syns ikke vi fikk det så godt til der heller. Det endte jo med at han stressa seg opp, og alt ble bare surr.
Dårlig dag med andre ord:(


Jeg tenker litt at det er nok på tide å bli litt mer streng og tydelig, for jeg er nok litt for utydelig og grenseløs. Jeg har tenkt lenge på å være mild, men det går ann å være mild selv om man må være tydelig og streng på grensene.
Jeg lærer noe HELE tiden, flott det:D

3.5.2013:
Her går det unna, så det ble time med Stine idag:D

Verken jeg eller Christine hadde kjent denne kulen før, så den har nok kommet litt i det siste. Jeg er så glad for at vi har fått Stine på stallen, så hu ga han er god runde med laseren og massasje etterpå. Metsen digga dette, han ville egentlig at han skulle få bestemme HVOR hun skulle ta.. Han vugga frem og tilbake, og pekte med mulen..

Fått litt tips til tøye og bøyeøvelser for Pånnis, og det trur jeg nok han vil like godt..

Denne kulen er jo som et ledd av ryggraden(i nakken) som har hoppet litt ut av plassen sin. Også har muskler og sener og alt rundt endret seg, så ergo ikke rart at han har slitt litt med å stille seg mot høyre.. Stakkars..
Kulen ble faktisk mindre etter behandlingen:D

2.5.2013:
FormiddagsMetsen og hadde egentlig tenkt på tur, men det blåste ganske bra, og pånnis virka litt våken. Men fant en kul på halsen hans da jeg pussa han, fikk Stine til å ta en titt. Det var rett og slett et ledd i nakken som hadde gått litt ut av bane, og musklaturen hadde blitt noe spent over.. Så da ble det heller en løsgjørings økt på banen istedet..

Jobbet litt fra ryggen først, mye med å stå stille og bøye.. Jobbet litt mer versader og travêrs på volten, for så og hoppe ned på bakken og bøyde nakken fra side til side og lonsjerte litt..

Vurderer å ta en time med Stine i nær fremtid..

29.4.2013:
Skulle egentlig vært morromandag igjen, men med en liten misforståelse så jeg ble jeg den eneste som trente på kvelden. Fikk selskap av Silje da, fra sidelinja..

Jeg hadde nemlig vært i stallen på formiddagen, for jeg var usikker på om Metsen skulle beholde dekken på eller ei, så jeg møkka og ordna alt på dagen, samt holdt Anja og nyankomne Stine med selskap i huset.
Uansett på kvelden, ville jeg trene litt HM istedet, og det trenger jeg trening og bevisstgjøring på.. Har veldig lett for å gi for sterke signaler, og jeg trener BEVISST på å bli mildere. Han trenger det for han viser ikke tegn til trygghet eller avslapning, og så fort jeg demper meg, så er han veldig intressert til å komme inn, og da han slapper av...

Det er veldig fascinerende hvor annerledes han er i forhold til Dev, for han kommer travende inn til meg, fra holdt.. Det gadd ikke Dev..
Men Metsen fikser IKKE at jeg setter meg på huk for å invitere han til meg, nei DET ER SKUMMELT det.. Han lurte flere ganger på om han skulle komme inn, men feis forbi meg og kastet på hodet..
Så fort jeg reiste meg, var alt ok.. Plystra til og med en gang, mens jeg satt.. Han ville absolutt komme inn, men da han så jeg satt, ÅNEIII!!!
Dev kom alltid inn da, så de er forskjellige gitt..

Fant et nytt G-punkt hos han idag, mulig pga dekkenet.. Manken var syyykt god å bli klødd på, han vugga frem og tilbake, ble helt bortivekkistan:D

26.4.2013:
BonusMetsen ikveld, og det var så utrolig deilig. Brukte god tid på å børste og fjerne all søle, for marinering er det noen han kan.

Gikk i huset, prøvde meg på å stå ved siden av han ved bøyning fra bakken, og det var ikke lett. Flytta meg til foran, og særedeles lite mas der. Avslutta for VELDIG lite, men positive fremskritt.
Mr Metsen var noe ufokusert(mulig fordi det var ei ny hoppe i huset)
Jeg sleit SKIKKELIG med høyre hånd idag, verre enn ever, blæææh! Tok og følte litt mer på dette med tøylebytte idag, foreløpig må jeg nesten droppe 3-1 på høyre hånd.
Avslutta da jeg fikk litt kontakt og han var rolig og fin i takten...
Takk lov for filmen fra kurset, for der sliter jeg også med det samme...

25.4.2013:
FormiddagsMetsen, som sto så ren og pen i paddocken da jeg kom. Han humrer og er såå blid, jeg hadde planer om å gi han litt grovfor før jeg red, men kom ikke så langt.
Det var det en som synes var rimelig teit, så han rulla seg i søla istedet.. Takkk skal du fa... meg ha !!!
Men bandt han i solveggen, og mens jeg børsta tørka det meste av:D

Red litt på utebanen, bytter litt på med 3-1 og 2-2, øvelse gjør mester. Jeg sliiiter på høyre hånd, han vipper meg på utvendig og da blir alt bare krøll, for jeg klarer ikke bli på innvendig, hihi..
Meeen, jeg jobber med saken !!!

22.4.2013:
Morromandag igjen, ville prøve meg litt på det jeg lærte igår og ta opp treningen på 3-1 tøyletak.. Jobbet jo mye med dette på Fru C, men det er jo 6 mnd siden sist, må trene MER!!!

Og sitsen og dens jobb, jodda... det funka det, hihi. Men jeg klarte å forvirre meg selv med litt av denne tøylegreia og da ble alt bare kluss..
Mye versader og travers, og litt traveoverganger med 3-4 steg i trav.

Prøvde meg litt på bakkarbeid etter, og da måtte jeg bli litt sint en gang. Han beit meg skikkelig, og da var begeret fullt!!! Jeg må trene på omstrukturere hue mitt, så jeg lover å bli bedre.

Monika mener Metsen har masse integritet, han vet best og tillater ikke for mye tull fra andre. Så når jeg vimser mye rundt han, så siern ifra.. Og jadda, jeg skjønner tegninga.. Og skal prøve å bli bedre:D

Glemte å si igår at Christine filmet andre økta, på 30 min !!! Men det var så absolutt det jeg trengte. Må morro og skravlings, men så absolutt matnyttig. Tusen takk Christine:D

21.4.2013:
Årets første AR kurs med Monika Muller, dagskurs denne gang:D

Denne dag handlet det om balanse, egen balanse og hestens balanse. Teorien var like nyttig som alltid, og Monika like engasjert som alltid...

På første økt trente vi bakkearbeid, og det var jo ikke like lett med Metsen for han skulle jo spise og bite på det meste. Jeg kjenner jo at dette er litt frustrende, kan ikke si annet.Men fikk trent litt på det lille vi kunne, og Monika kom med gode observasjoner og tips. Og jeg må jo si meg ganske så enig, rett og slett...

Hun var ganske klar på at han ikke var like begeistret for å ha meg foran og tett innpå seg, og det er jo ikke lett siden jeg skal jobbe foran der. Men med litt lange armer, hjalp det jo.. og ved å stå på siden av han, ved salen istedet for foran, så fikk vi avverget mye klyping og biting. Han var faktisk VELDIG rolig der:D:D:D
På økt to, startet vi lett med balansetrening, og fikk små, men gode resultater.Så satte jeg meg på, og da fikk jeg meg et par åpenbaringer med setet. Herlighet så enkelt, og så utrolig effektivt. Og da bare med primærhjelpen(setet), behøvde MINIMALT av hjelp med sekundærhjelperne(sjenkel og tøyler) Jeg fikk god skryt av setet mitt, og det er jo litt rart med tanke på at jeg alltid har slitt med det før. Jeg klarte IKKE sitte nede i trav, ble bare kasta rundt og var bare anspent. Nå derimot, sitter som klistra og er helt avslappet.
Metsen var snill, og stressa seg ikke mye opp.
Oppsummert: fortsett slik som vi gjør, og har gjort i de siste uker. Trene lite foran, men litt innimellom..

Takk Monika, du er så klok og observang, og jeg er sååå enig..

18.4.2013:
Formiddagsdate igjen, skulle møte Anja/Ulvis og ta en liten økt i huset.
Metsen var ikke så ærtabærta idag, ganske rolig faktisk og deilig var det..

Inni huset startet jeg på bakken, og jeg kan kreve mer av han nå, så jeg ser og kjenner stor forskjell på han.
Idag ble han STÅENDE STILLE da jeg skulle på han !!!!! Gjett om det var stas da???

Prøvde oss på stilning/bøyning igjen, og jeg ser bedring. Han snur seg ikke så lett rundt lengre, og tålmodigheten hans er litt mer lengre.
Jobbet litt som sist, på volte og i små versader og små travers. Jeg har blitt veldig bevisst på å høre om han slår seg på høvene når vi jobber, og NEI, når han jobber så skjer ikke det så mye. Ergo går han mer riktig, trooor jeg da, hihi.

Fikk ikke jobbet så lenge idag, kom en rytter inn som hadde noooen andre tanker og kroppslige rykninger oppå hesten "sin", og jeg mista helt fokus. Metsen ble også rimelig ufokusert, småstressa og ukonsentrert med denne ekvipasjen rundt oss.
Ikke rart, rytter smattet og smattet og skulle ha hesten frem, mens hun satt med bremsen(les tøylene) godt på. Kan skjønne at den hesten ikke var såå happy lissom?
Jeg har aldri kjent meg så ferdig med den skoledressuren som idag, og aldri følt at jeg har valgt så rett som idag.

Jeg tok med meg Metsen ut av huset, fortsatte litt på utebanen tils han roet seg litt og fikk til noen enkle "øvelser" og avslutta med det.

15.4.2013:
Morro mandag igjen, med bare Silje/Stjerna denne gang...

Var nok litt mer festlig for Metsen idag, for han var i skikkelig ærtebærtekålormbiteogklypepåalt-humør, noooe utfordrende kan jeg vel innrømme. Ble vel noe forbanna innimellom, og annet kan man vel igrunn ikke forvente.

Men når det kommer til selvejobbinga i huset, så begynner Metsen å bli ganske så fokusert og rolig. Han begynner å skjønne stilning, men bøyninga har vi ikke sett mye til enda, hihi.. (Fra ryggen selvsagt...)
Fra bakken begynner det å komme seg skikkelig, ser hofta kommer frem, og det er morro:D

Under ridning prøvde jeg meg litt frem på versader og travers på volten, bare noen få skritt og svakt stilt. Men han løper ikke unna hjelperne, og er mer komfertabel med at jeg legger beina her og der:D

Hoppet av, og jobbet litt i lonsje.. Trenger litt mer trening der, både jeg og han. Jeg må være VELDIG bevisst på hvor jeg står og hvilke signaler jeg sender ut, hihi.

Var i huset i hele 30 min idag, tiden hadde bare flydd av gårde;););)

Tilbake på gangen, var det ærtabærtabuse igjen, så det ble en kjapp børstings før jeg bare ga opp og slang han på boks, hehe

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2023 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.