Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av granitav » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL GRANITAV
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 562

20.5.2010:

Intervaltrening på frøkna i dag,ser ut for at frøkna fortsatt holder formen.Lykke!!

18.5.2010:

Super ridetur sammen med Lillian og sjarm i kveld.Turen ble lang,trivelig det når hestene er snille og selskapet upåklagelig:)God temp og utforsking av noen gammle rideveier,godt at snøen er borte nå.Et hav av muligheter åpner seg da plutselig.Mørket snek seg på innen vi kom oss hjem til stallen igjen,men hva gjør vell det.

17.5.2010:

Koselig kjøretur med Juvena i kveld,rolig og fin tur med pigg og fornøyd hest:)

15.5.2010:

prøveløp på agendaen i dag,strålende vær og super hest.Frøkna klarte prøveløpet med glans,med mere på tanken når målstreken var passert.Fin og grei kjøring og strålende fornøyde eiere.Takk hærlige hesten vår:)!!!!!!!
Godt å ha godkjent løpshest,nå gjelder det bare å holde seg frisk og skadefri.

14.5.2010:

Hipp hipp hurra for silver som fyller 5 år i dag.masse kos og gulrøtter på de 4 bente.

11.5.2010:

HIPP HIPP HURRA FOR JUVENA SOM FYLLER 4 ÅR I DAG:)
Dagen ble feiret med gulrøtter,mange mulekoser og en trivelig ridetur sammen med Lillian og Sjarm.

Takk for 4 fantastiske år sammen med hærligste hesten, håper på mange mange flere.

10.5.2010:

Nye sko på frøkna mi i dag:)

5.5.2010:

Ny ridetur i dag sammen med Lillian og sjarm.I dag gikk turen til røåsen,fin tur!!og som alltid koselig selskap.Rytterne skravler uavbrutt:)
Fikk også besøk av Merete i stallen ved middagsforinga,koselig!
I kveld før innslipp tok vi ei skikkelig strigleøkt på silver,ett teppe av hår ble resultatet av den økta.La på tømmekjøringsutstyr etterpå for å se hvordan han takklet det.Skjønte ikke helt poenget til å begynne med,men gikk riktig så bra når vi kom i gang.Ingen lang økt siden det var første gang, har en plan om å få øvd litt på det fremover.Innslipp og kveldsforing etterpå og ei lita kosestund med go`merra før vi dro hjem.

4.5.2010:

Kveldsridetur sammen med Lillian og sjarm,turen gikk ned til bjerkaker,tenkte å gå ned til moen,men siden det var sleipt føre og Juvena ikke har brodder lengre droppa vi det.red heller rundt vassliveien på tur hjem så fikk bra lengde på turen.Kjempefin tur og greie hester.

1.5.2010:

Maihelga er i gang og tradisjon tro er det orkdal travpark som er arena.Juvena starta i Dublans æresløp og imponerte oss stort med seier på 1,33,6, strålende fornøyd med go`merra.Ingen over ingen ved siden.Gikk et strålende løp:)Ble i tillegg dagens raskeste kaldblods,så med andre ord en super opplevelse for stolte eiere.Fikk med seg en pokal hjem,stas:)
Ellers var det 2 års rekrutt med masse fine hester i aksjon, vinneren av kaldblodsklassen er etter prins juventus,moro.Gledelig var det også at Don Rigo,Merete og Anja sin 2 års hingst ble på 3. plass.Gratulerer.!!Masse kjentfolk og en fin hestedag,tross litt vekslende vær.I morgen er det utstilling på programet,gleder oss!!

29.4.2010:

Kveldsridetur sammen med Lillian og sjarm.turen gikk til buvatnet.greie hester og fin tur:)

27.4.2010:

Ny moentur sammen med Lillian og sjarm i dag.flotters tur med supre hester

25.4.2010:

Ny tur nedi orkdalen i dag.Masse hesteaktivitet i banen i dag da folk holder på å forberede seg til maihelga.Strålende vær så ingenting å klage på.Formen på frøkna vår overasket oss svært positivt i dag:)varmet henne selv før Øystein tok over tømmene, kjørte et heat sammen med flere hester.Juvena fungerte helt supert og travet fløt fint.Gikk kjempefort på oppløpet og hadde mere krefter igjen i mål, kan ikke si annet enn at vi er strålende fornøyd.Ingen tvil om at go`merra vår er på vei tilbake, Kusken var også veldig fornøyd og sa det kjentes veldig bra ut,morro!!.Masse kos og en god dusj etterpå.
Veldig godt med en sånn opptur,nesten så jeg ikke tørr å si hvor bra det gikk, vet at det fort kan komme en ny nedtur, klok av erfaring kan man si.Men det er lov å glede seg over dagens positive opplevelse.

23.4.2010:

I dag tok jeg turen til sokndalen for å besøke camilla og hestene,skulle tatt turen for lenge siden,da det faktisk er 4 måneder siden de flyttet fra nyløkkja, men bedre sent enn aldri.
Koselig å hilse på både camilla og hestene igjen.stallen var koselig og så ut til at hestene hadde det fint.Ridebane har de også på stallen og det må være luksus.
Fikk også med meg en ridetur på Bella når jeg først var på visitt, camilla red på Rubina.Ble Ingen lang tur siden tiden var litt knapp, men trivelig var det.Håper det ikke blir så lenge til neste gang jeg drar ned på besøk,mulig frøken fryd får bli med også ,så vi får utforsket litt nytt terreng.Er visst masse fint turterreng rundt der på sommers tid.

22.4.2010:

Kveldstur nedi moen sammen med Lillian og sjarm i dag.Hadde en uheldig episode etter at vi møttes, sjarm kom litt nærme frøkna og i dag kven hun til og slo, traff sjarm og han fikk et lite kutt.Gikk heldigvis bra,men ikke morro når sånt skjer.Skjønner egentlig ikke helt hva som gikk av henne i dag, siden hun ikke har brydd seg før om han har gått på rompa hennes.Viftet veldig med halen og viser tegn til brunst så det kan hende lunta er litt kort,MERR!!!!Resten av turen gikk fint.Slitne hester på tur opp de bratte bakkene,men er imponert over hvor flinke de er.Mørkt når vi kom til stallen igjen så det ble innslipp og kveldsforing før jeg dro hjem.

21.4.2010:

Godt vær og skolefri på Kaja i dag så da ble det ridetur med ponnigutten.Stig var å rev skoene på tirsdag så nå får vi se om han fungerer skoløs en periode før vi evt setter på sommersko.
Strigla silver godt før vi dro ut på tur,røyter masse må vite.
Turen i dag fikk ingen lykkelig slutt, silver kasta seg rundt og stakk med Kaja i full gallopp, resulterte i at hun mistet ballansen når de tok svingen ved redskapshuset, slo seg litt,men gikk heldigvis bra.Veldig sølete og bløtt der hun datt av og hele jenta var full av lort, rant til og med av håret hennes.Fikk henne opp på ponnien igjen og leide henne ned til fe-risten og opp igjen.Viktig å komme seg i salen med en gang selv om hun var klissvåt på alle klær.Han hadde en helt syk fart i dag og jeg ble redd når han løp av gårde med henne.Ønske om inngjært ridebane blir ikke akkurat mindre etter sånne episoder, litt tryggere rammer rundt ridningen da.Lille jenta mi er en fighter da heldigvis og gir ikke opp så lett, håper vi slipper flere slike hendelser på ei stund nå.

20.4.2010:

Tur til orkdalen i ettermiddag, lite hester i banen i dag så etter at jeg hadde varma frøkna kjørte vi bortpå rettstrekket og kjørte intervaler.Ivrig frøken, jobba godt og formen er stigende:)
Dusj etter økta og det synes frøkna er godt.Kveldsforing og innslipp på begge når vi kom hjem.

19.4.2010:

ridetur sammen med Lillian og sjarm i kveld, rolig tur siden planen er å dra i parken med frøken fryd i morgen.Turen gikk rundt terminalen og bort til parkeringsplassen ved buvatnet.fin tur, Juvena hadde noen små stunts underveis,men det er vell ikke annet å vente, masse ting å forholde seg til blant annet mopedscooter som forøvrig gikk over all forventning å møte.trailere på E6 og ved statoil. og biler som blir vasket i vaskeanlegget.God trening er det iallefall:)Ellers virker hun pigg og fornøyd om dagen og begynner å bli sitt gode gammle igjen, glansen i øynene begynner også å bli som før,ingenting som gleder meg mer.

17.4.2010:

Ridetur etter frokostforinga i dag sammen med Lillian og Sjarm.Turen i dag gikk ned om sentrum og rundt vassliveien.Masse vind i dag og Juvena ble litt satt ut av en liten blå plastpose som blåste mot oss før vi skulle inn i undergangen, men tok seg inn igjen og resten av turen gikk fint, går veldig godt sammen på tur våre 4 bente.Vi har blitt flinke til å dra ut på tur sammen og det håper jeg vi kan fortsette med, koselig for både 2 og 4 bente.Ellers ble det et vannvittig til snøvær når vi kom til stallen igjen, kan vell ikke regne med annet når man har bosatt seg på Berkåk, må da snart være slutt på denslags vær.
Lillian var en engel og sørget for innslipp på mine i kveld da jeg dro til byen på party:)

15.4.2010:

I går kom Siv dyrlege å tok nye blodprøver av frøkna,regner med vi får svar på dem i morgen.Synes Juvena virker litt piggere nå så håper det er et godt tegn.

I dag lasta vi frøkna på hengeren for å ta turen til orkdalen, Nøler ikke lenger med å gå på hengeren ,så det er rett på.
Skulle få tatt en ny runde med nåler i dag, og fant ut at det var stor bedring på det "innvendige" siden sist, litt småstiv i venstre skulder fremme, men det var ikke mye.Sela på etterpå for å kjøre litt på banen.Ivrig frøken som så ut til å kose seg.Varma henne godt før Fagerholten tok over tømmene.Kjørte en fin og rolig 1700 og travet fløt fint for frøkna.Speeda på siste langsida og fungerte veldig godt:)Har ikke vært på banen siden august så gav oss med den økta i dag.Kusken skrøt av frøkna,alltid godt å høre det.Trenger selvfølgelig mere fartstrening,men det er nå en start.Hun har vært holdt godt i gang her hjemme i vinter så grunntreninga skal være på plass.
Håper bare blodprøvene er fine nå og at hun kanskje kan bli friskmeldt, det er lov å håpe hvertfall.
Frøkna fikk seg en god dusj før vi kjørte hjem.Godt med en opptur i dag nå.

Fikk invistert i en speedcart til i dag så vi kan ha en stående i parken,mye mer lettvint når jeg skal dra nedover å trene selv.Planen er å komme seg i vei litt jevnlig fremover, da det snart blir for hardt på veiene her hjemme til å trene tempo.

12.4.2010:

I dag sto ny moentur på agendaen så på ettermiddagen sala vi opp våre 4 bente.Jeg og anikka red ut fra nyløkkja og møtte Lillian og sjarm nedi lerkeveien.Min lille frøken var brunstig for dagen og det ble litt mye med 2 "menn" på tur ,kasteret eller ei spiller visst liten rolle for frøken fryd. Litt sosette og ukonsentrert og måtte til enhver tid ha oversikt over hvor de 2 herrene befant seg.Sjarm var ikke særlig fornøyd med en beiler til på dama si og gav klar beskjed hvis fjordingen kom for nærme.Turen gjennom sentrum gikk kjempefint, med sjarm ved sin side var ikke trailerne skummle heller, veldig fornøyd med det.Turen nedover bjerkaker gikk fint og vi red bortover mot søpppelplassen, ikke alle rytterne var like heldige og anikka fikk et møte med bakken, vi 2 andre knakk mere eller mindre sammen i latter, slemt gjort;)Hestene ble slitne på tur opp de bratte bakkene i dag også,men tok seg fort inn.
Hærlig tur og kjempeinnsats av hestene.Kjekt å ha tilgang til den treningsveien der.

Juvena fikk seg en god såpevask når vi kom tilbake og ble pakket inn i ulldekken etterpå før kveldsmaten ble servert.Godt syntes frøkna.

11.4.2010:

I dag fikk vi besøk i stallen, Lillian kom ridende på Perla, koselig:)
Nydelig vær, så Perla ble parkert i en paddock og vi satt oss i solveggen og skravla og kosa oss.Perla er godt vant med å være i nyløkkja så hun slo seg til ro med en gang.Silver var litt nysgjerrig på den sorte damen og skulle nok gjerne hilst på.
Etterhvert sala vi på Silver så Kaja fikk ta seg en ridetur, proppelponni i dag som virkelig testa ut rytteren.Kaja var ikke helt fornøyd for å si det mildt.Hadde hun nå bare blitt like irritert på ponnien som hun blir på meg hadde nok ponnien valgt å hørt etter.Surner litt og gidder ikke å prøve å få til noe.Ble ikke så lang tur, men gikk bedre på hjemtur.Hestene har gått uten dekken i dag og kost seg i vårsola, benyttet selvfølgelig anledningen til å rulle seg og var ikke akkurat rene og pene til kvelds.
Kjedelig å måtte dra på jobb i ettermiddag når været var så fint, kunne godt tenkt meg å hatt fri for å si det sånn.

Ny hest ankom nyløkkja i kveld fjordingvallak på 8 år.Virker som en rolig og snill herremann.Spent på hvordan det skal bli.Hestene var rolige og brydde seg ikke noe særlig om nykommlingen visstnok.Jeg var på jobb så Kaja og Roar ordnet med innslipp..

10.4.2010:

Startet på jobb kl. 7 i dag så det ble tidlig morgen på hestene.Dro hjemmom etter jobb og kasta innpå litt mat og skiftet til rideklær før jeg dro til stallen.Roar foret middag i rett tid siden jeg hadde avtale om ridetur sammen med Lillian og Sjarm.Sala på gomerra og dro ut på tur.Møtte Lillian nedi nyløkkjveien og turen i dag gikk gjennom sentrum, nedover bjerkaker og nedi moen.Bra vi har brodder enda,da det var temmelig bløtt og sleipt nedover der.Bratt som det er måtte hestene jobbe godt både på tur ned og på tur opp, og slitne ble de.Synes de klarte seg utrolig bra og vi hadde en kjempefin tur:)Håper å få til flere slike turer fremover,knallgod muskeltrening for hestene.Håper det tørker opp nedover der snart, siden det ikke er lenge til sommerskoene skal på.
I morgen blir det en velfortjent fridag på Juvena for å ta seg inn etter dagens økt.Jeg har startet prosjekt opprydding i paddockene og begynner å se enden på det nå, godt med alt som er unnagjort og mye triveligere blir det for våre kjære 4 bente, fikk grusa opp i fjorvår så vi slipper gjørmette paddocker,GODT!!!!

Så sender vi en stor bursdagshilsen til turkompisen vår Sjarmprinsen som fyller 4 år i dag.

9.4.2010:

Ny ridetur på Kaja og silver i dag.Jeg ble med ned til fe-risten og Kaja red opp og ned veien på egenhånd,travet og galoperte og kosa seg masse.Silver prøvde seg litt i dag også, men kaja ga seg ikke og takklet han riktig så bra så på slutten gikk han kjempefint og lystret godt.Stolt rytter og småsliten ponni innen økta ble avslutta.Virker som det har løssnet for Kaja nå og at hun føler hun har god kontroll.Silver er en lettridd ponni i utgangspunktet, men som ponnier flest utnytter han gjerne hvis han får sjansen til å ta kontrollen.Men snill og god på alle måter det er han.
Godt at våren bryter seg frem for fullt nå og hærlig med litt lysere kvelder.

7.4.2010:

Fridag på jobb i dag så da ble det kjøretur med Juvena på dagtid, snill og grei frøken foran vogna, fortsatt bløte veier så det går fint å trave,enn så lenge.Bare så lorten spruter,så vi blir seende ut deretter, men det tåler vi.

På kvelden sala vi på silver og dro ut på tur, han prøvde seg litt til Kaja så det ble så jeg ringte etter Lillian for å høre om hun ville teste han litt, Lillian hev på seg rideklær og gikk oss i møte,møttes ved nygard,Bytta rytter på ponnitassen.Lillian red bortover lerkeveien et stykke og jeg og Kaja tussla i vei oppover mot nyløkkja.Gikk kjempebra med Lillian og Silver, han var ikke så sprek som han kan virke for, faktisk temmelig lat:)gidda ikke løpe mer enn han måtte og var veldig lett å stoppe.Kaja stoler ikke på at hun klarer å stoppe han og er litt redd han skal stikke når de rir utenfor inngjert område, men i dag fikk hun se at det ikke var så vanskelig likevell.Bytta rytter igjen og det endte med at hun både travet og galopperte på egenhånd( trenger bare å få litt selvtilitt og se at hun faktisk mestrer han)Strålende fornøyd etterpå.Ga seg mens leken var god.Stor takk til god hjelp fra Lillian:)
Innslipp og kveldsforing når vi kom til stallen igjen.Ble med innom og hilste på Lillian sine 4 bente på tur hjem.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.