Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Sandra! » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL SANDRA!
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 5

14.10.2005:
OSLO HORSE SHOW 2005

Æ og ho Thwerese hadde bare de kanon plassan og vi stor kosa oss hele helga ;) =)

8.8.2004:
*****8-13 AUGUST 2004*****

Rideleir på Marits rideskole:

Mandag:Dagen æ og ho Maria hadde venta på i et halvt år va endelig her! Dro fra Tromsø halv åtte og va på Marits rideskole ca på ettermiddagen. Det va kjempe fint og stort dær.Æ fikk ei rå søt lita hoppa som heta Chanel. Ho va kjempe fin å ri i dressur men også litt krævanes. Men det gikk så bra så =)På kvelden va det så varmt at alle gikk å bada.Det va hælig =)Vi hadde også voltige i dag.

Tirsdag:I dag hadde vi den første dressur timen.Siden æ kun hadde ridd ho i prøve ridninga va æ litt spent. Ho Marit som instruerte oss va kanon flink. Det va ho Chanel også.Lærte masse.Seinere på dagen rei vi sprang. Æ rei en stor vallak som hete Store Marco. Det va kjempe artig =) På kvelden pussa vi utstyr.

Onsdag:I dag sto terengritt på plan.Æ rei en ponni som hete Chivas.Ridehesten tok bilda av oss. Dæm blei kjempe fin. Og terengrittet va kjempe gøy.Spesielt når vi galloperte opp sandgropa som den kalltes.På kvelden hadde vi pussekonkuranse og rei sprang. Og viss æ ikke tar feil så trur æ det va i dag vi hadde gymkhana.Rå artig=)

Torsdag:Knall hard dressur time i dag! Trur æ rei i to tima eller nokka sånt.Eller va det på Tirsdag? Rei iallefall i en og en halv time!Men det va utrulig lærerikt!!!Trente på midtvolte,versade,sjenkelvirkning,tempo osv.I dag rei æ rideskolns største hest i sprangen.Han Axept.Vi hoppa bane.Det gikk heldigvis bare bra,selv om det va litt uvant å ri en så stor og sterk hest. I dag kjørte vi med hest og vogn inne i ridehallen.Det va litt arig =)

Fredag:Siste dag,snufs..Fletta man til ho Chanel sån at ho skulle se fin ut i dressur konkuransen.Vi rei LC:1 og fikk ca 64%, nokka som førte til en 4. eller va det 5. plass?Fornøyd blei æ no uansett =) I sprang konkuransen rei æ han flinke Store Marco.Vi rei feilfritt men vant ikke.Men vi va like glad uansett vi =)

28.7.2004:
Hallo!
I dag sto æ opp 07.15!! Men det va faktisk ikke så veldig tungt. Så dro æ og ho mamma til Målselv turhestsenter.Dær rei æ på tur med en leder.Æ rei ei rå søt islandshoppa som hete Dimbra. Det va fantastisk tereng dær. Ho hadde herlig galopp! Vi rei i tre tima! men det va no artig=)

22.6.2004:
HEI!
I dag har æ og ho Maria vært på tur. Vi tok buss fra byen til Larseng, og så ferga over til Vikran. Derifra sykla vi helt til Kraksletta. det va nesten bare fremmover,og sol så det va bare koslig =)
Så kom vi til Kraksletta. Det første vi så va ho lille søte Tanja med sitt lille hoppe føll. Følle va bare helt nydelig! Har aldri sett nokka så søtt og lite <3
Kåre si hoppa,ho Dokka, hadde også et føll.Det va et lite hingsteføll. Han va no søt og artig =)
Så måtte æ no hilse på ho Fabianka =) Ho e bare nydelig! Så fikk æ no børste ho. Ho va veldig krafig(Tykk!!) men like søt som alltid. Det skylles at ho så si har ikke har blitt ridd på ei GOD stund.. Men ja,ja. Ho blei no rein og pen iallefall =) Koslig hest. Etter ei lita stund rei æ og ho Maria å en liten skritte tur. Hestan va i dårlig form så det blei ikke så lenge. Ho Fabianka va litt skvetten også,men det gikk no bra.

Når vi hadde vært en på Kraksletta,så dro vi til ho Greta. Det var rideleir dær da. Maria sin stellehest,ho Rozzie va der.Så ho fikk no hilse på ho,til hennes store glede =) Det va foressen skikkelig fint dær!!

Når vi omsider sykla hjem,så stod det plutselig to elga i veien!!!!! Æ må si æ blei litt redd, men dæm forsvant heldigvis!

ja,ja, det har no vært en fin dag.

* SANDRA*

25.4.2004:
hei hei!
I dag va æ med på distriks stevne(dressur) med han My Prins. Rei både ld og lc:3. i lett d gikk det veldig bra men i Lett C gikk det ikke bra.men,men kanskje det går bedre neste gang..?..
Men det va no artig å være med =)
Sandra

| 1 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2021 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.