Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Tååånje? » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL TÅÅÅNJE?
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 337

19.5.2010:
På tide med en oppdatering her :)

Maren har da bestemt seg for å løpe fort, men selvfølgelig går ting aldri etter planen. Halsproblemer står nå for tur, så det er bare å vente. Håper på prøveløp i juni igjen. Dersom det ikke går da, blir hun hobbyhest, og leies bort noen dager i uka fra høsten av.

Morten, jo han er fortsatt bare god, men har desverre også fått halsproblemer. De to siste løpene var godkjent, men det var ikke noe ekstra på tanken dessverre. Halsen får skylda der. Han drar til sommeren.

Trust Me ble mor 26.april til en nydelig hingst etter Sugarcane Volo. Langbeint og flott, og et foreløbig herlig gemytt:) Bøtteknotten har fått navnet Bite Me C. Han koser seg for tida ute, og lever et meget ubekymret liv. Trust Me er ei god mor, og passer på den lille:) Trust Me´s framtid er noe usikker, men vi får se til høsten.

Kanskje blir lille bøtteknotten trønder for evig :) Tiden vil vise. Akkurat nå prøver jeg å få de som er syke friske, og hente fram litt motivasjon igjen etter nok en gang en runde med motgang. Det kan bare gå en vei...eller kan det `???

30.12.2009:
Ja, på årets nest siste dag må jeg vell få skrevet litt her:)

Selte på Maren og kjørte ut i snøen og kulda i dag. En meget fornøyd frøken som tuslet ut døra i dag. Godt med litt oppmerksomhet uten at Morten er til stede :P Sjalu frøken det er hun min lille MArenmus. Kjørte på travsporet og litt på gangstien. Fikk trava en del i dag da det har kommet en fin snøsåle på bakken. Ute ca en time. God og svett da vi kom inn....ser at jeg må få barbert henne på nyåret...hun svetter i hjel stakkar :S Ellers så trener hun fortsatt bra. Hun har tapt litt kroppsvekt de siste dagene, så jeg skal begynne med litt olje igjen.Det tar på å være topptrent:P Målet er prøveløp i løpet av februar om det fortsetter slik :)

Morten måtte også ut i dag. Salte på han og tuslet ut. I dag ble det gallopptur i skogen. Herlig føre nå da vi kan galloppere overalt. Han fikk pusta godt i dag, men han er jo så fornøyd uansett da vettu :) Ute en liten time med han også. Varm og god etter turen, og en eksemplarisk oppførsel fra start til mål i dag. Han begynner å skjønne hvem som er sjef nå, og hvor grensen går. Håper han kommer med på rikstoto 9.januar 2010 nå da :) Tror han er i form og kan gjøre en god figur der.

Da gjenstår det bare å si GODT NYTT ÅR FOLKENS :)

16.12.2009:
Maren er i form for tida, ...eller litt for mye av det gode innimellom. Hun har nå begynt å løpe ut...men er heldigvis lett å stoppe da. Propella. Håper på prøveløp på nyåret. Skal komme meg på banen for å kjøre hurtig litt framover nå.

Trust Me vokser og trives:) Ca halvveis i drektigheten nå. Mellom 1-11mai kommer den lille. Jeg tror det blir et spetakkel av ei merr :P Haha, tiden vil vise om jeg har rett :P

Skogmusa har da begynt å trives på stall Være. Han spiser godt, og er blid hele tida :) En skikkelig gladgutt. Morten er nå skodd om. Lett fram og tyngre bak. Han er barbert, og han har fått litt nytt utstyr :) Svart og hvitt er fargene vi bruker på løp :) Maren blir forøvrig svart og blå eller svart og lilla:P Haha, snakk om å være fisefin ;)

14 des. startet Morten løp. Jeg hadde ingen forventninger da dette var første løp, og en prøve på om de forandringene jeg hadde gjort virket. Han varmet fint og var våken og glad. Fikk på seg tungstropp og ut i løp. Starten gikk, og han løste fint,men ble liggende innestengt. På oppløpet måtte Edvard ut fra første til fjerde for å få åpning...og der var det som om noen avfyrte en rakett...for en fart!!! Morten spurtet nesten forbi alle, men rakk ikke de to første før målstreken. Gutten fikk en flott 3.plass. Jeg var overlykkelig. Tar dette som en seier jeg, da jeg føler vi er på rett vei. HURRA!!

Neste løp blir 3juledag. Noe tøft da det er opp til 850 000kr i gr.lag. Han får starte på strek i dette løpet. Ellers så er det mye fine løp i januar:)

4.12.2009:
ja, da var lille Morten skogmus ankommet trøndelag:) En søt liten sprettball av en hest. Har vært en tur ut i dag. Galloppintervaller stod på planen:) Morten gallopperte villig på alle dragene.Ute en god time. Melder til løp på tirsdag.

Maren har vært på Leangen i dag. Kjørte to heat, og frøkna fungerte kjempefint. Tror ikke det er så lenge til at vi får startet prøveløp. Ellers så er alt vell:)

Trust Me vokser og trives:) Hun har vært usedvanlig blid de siste dagene. HURRA.

30.11.2009:
Ja, nå er det virkelig en stund siden jeg har skrevet dagbok :S Har slitt med dårlig hest og litt dårlig motivasjon for å si det mildt, men nå har jeg funnet problemet med hesten, og hun er herved friskmeldt :D Hurra! Lille Maren er i full trening,og er til tider noe i overkant frisk:P Jaja, man blir aldri fornøyd:p Nå er målet å holde frøkna frisk og rett og slett kose seg med å være hesteeier igjen:) Kanskje er vi så heldige å få startet når det lir mot vår igjen også :) Maren har fått seg forvert, nemlig Blakkens gode venninne Ina. De to holder på å bli kjent, og M tester Ina etter all kunstens gulponniregler :P Haha, ja vi får håpe at Ina setter ned foten til slutt og vinner denne maktkampen:P

Ellers så har jeg varmblodshoppa Trust Me ståede hos meg. Hun skal stå til neste høst. TM er drektig med Sugarcane Volo, og etter mine beregninger skal hun nedkomme mellom 1-11mai. Tm er ei spesiell dame, med mange meninger om alt og passer dermed ikke for alle. Jeg har heldigvis funnet en match til henne, nemlig Christina. De to koser seg på tur og duller og daller sammen:)

3. desember kommer nykomlingen. Jeg skal nemlig ha en løpshest på for en periode. Kaldblodsvalakken Soløy Morten med ca 390 000kr innkjørt, og autorek 26,0 og volterek 27,5 (?). Det blir veldig spennende å bli kjent med denne brautesønnen i fra nord :)

Ja, det var en liten oppdatering, så får jeg håpe jeg blir flinkere å skrive dagbok fra nå av :P

13.7.2009:
I dag var det dags for en tur i stallen igjen. Hentet MB og fikk smurt inn alle 4 ben med Arnika-gel da bena var litt pløsne i dag. Fikk stå inne til hun var ferdigspist, før det bars ut til en ny kompis:) Rodney ble den utvalgte, og det ble perfekt match:) De to spiste side om side, og koste seg ute i det fine været.

I morgen har jeg planer om en skogtur:)Håper på fint ridevær:D

11.7.2009:
Ja, da var Money Back, alias "litsj" kommet til Være og tante Tonje. Trivelig frøken dette, som er stor nok synes jeg:p Vandt til de små kalde jeg:S Hun er nå bedekt, og konstantert drektig med "Love You".

Torsdag 9juli ble det dusjing og klipping av litsj. Hun fikk også sko på tåsan sine:) Var noe sårbeint stakkar. Går nå alene ute til og begynne med til hun blir litt mere kjent.

Fredag 10juli ble det innenatt på litsj. kald vind og masse regn er ikke noe særlig for en varmblods:p Fikk på seg ull til kvelds etter en dag ute i regnet. Kraftfor og høy inne på boksen.

Lørdag 11juli ble det en aldri så liten ridetur. Huttetu det var langt ned fra den ryggen:P Fikk på seg westernsalen til Maren(som ikke passer lengre), og den passet litsj supert:) Heldigvis. Vi red opp til skogen der hun fikk prøve seg på saugrinder, sølepytter, gjørme, bekker og store biler...skummelt det synes litsj:P Haha, så uvandt for meg at hesten reagerer på slike ting. Jeg er nok altfor bortskjemt:P Vi var vell ute en times tid. Dusj og mat før hun fikk komme ut til kvelds. Fint vær i trøndelag igjen nå:)

Ellers så lever Maren og Trust Me livets glade dager i Rennebu:) De får kraftfor en gang daglig, og godt stell hos Meretemor:)Takk for det. De kommer vell hjem til byen uti august en gang.

Jeg er fremdeles på bedringens vei etter mitt lille uhell i starten på juli. Har noe hodepine innimellom, og har litt dårlig husk fremdeles, men det går nok seg til. Eneste forskjellen er at jeg er litt skeptisk på hesteryggen...ikke bevisst,men jeg kjenner det fort i magen når ting skjer rundt meg....jaja, må vell bare opp på hesteryggen mange ganger, så blir jeg nok overmodig igjen:P

Ja, det var dagens oppdatering. Bilder fra fjelltur og min nye leietaker kommer snart:)

8.7.2009:
Dags for en liten oppdatering kanskje...

Maren og jeg er blitt trøndere igjen, og vi har fått med oss et par nordlendinger ned hit. Varmblodsfrøknene Trust Me og Money Back. Disse to har vært til bedeking her i barteland, og skal stå hos oss på Være til de kommer seg hjem igjen utpå høsten. Trust Me har allerede rukket å vært på Være, Rennebu og i Trollheimen, mens Money Back ankommer Være i morgen kveld.(onsdag)

Ellers så vokser Maren masse enda, og det legger en stor demper på treninga vår. Hun trenes nå som håndhest, og skrittes med vogn. Anki hjelper oss med musklaturen, og mor selv får hjemmelekse som skal hjelpe lille Marenmus.

Vi har nå nettopp kommet hjem fra vår O´store fjelltur nå. Skikkelig herlig tur med nydelig vær under hele oppholdet. Jeg og Maren var heldige denne gangen...vi hadde nemlig en liten ulykke dagen før avreise. Merete/stella og jeg/Maren skulle bare ut på en kveldstur...som endte med at både jeg og Maren falt, og jeg endte opp med hjernerystelese og hukommelsestap. Ikke veldig artig kan man si. Men til fjells kom vi, dog noen timer senere enn planlagt, og noe mer forslått. Jeg ser nå mer enn noen gang viktigheten med å ha på seg hjelm til enhver tid. Jeg tørr ikke tenke på hvordan det har gått om jeg ikke hadde hatt den på. Huttetu, litt for mye spenning etter min smak.

Bilder fra turen kommer så snart som alle er samlet inn:)

1.7.2009:
Jaja, fjellturen utsatt noen timer, da frøken strøken snubla og kasta av mor si :S Jaja, huske ikke hva som skjedde, men kanksje like greit,så slipper jeg å være så sinna på dyret:S

Fjelltur i kveld i stede,beklager folkens! Ikke meninga og kløne det til for alle:S

28.5.2009:
Ja, da er det vell dags for en oppdatering igjen. Marenmus har gjort trønder av seg igjen, og er strålende fornøyd med det. Hun er nå i gode hender hos Merete og Anki. Massasje og godt stell.

I dag har jeg endelig fått en akutt-time hos Ellen Schmedelig også. Jeg har behandlet henne to ganger her oppe i Bodø med en slik spesialist, og trengte sårt en runde til. Maren har blitt mye bedre, men langt i fra bra. ...Ja, da er det bekreftet. Jeg har langt i fra noen A4 hest. Hun har ikke mistet 4års-jekslene-hesten er nå 5år, og hun har kroppen til en 2,5-3åring. Lille frøken marenmus er nå i så sterk vekst, at det blir ikke nå riding de første ukene/mnd, og sal kan vi bare glemme. Nå blir det kunn lett kjøring i skritt. Endelig har jeg fått det bekreftet, Maren er og blir treg:P Ellers så var Ellen helt sikker på at innen neste år,så er frøkna til start, og da kan det gå fort:) Det er hun bygd for. Nok en gang folkens, tusen takk for hjelpa der nede i bartebyen:) Jeg sitter i eskimoland og kan lite gjøre, så jeg er evig takknemlig:)

Alt i alt er jeg veldig lettet etter dagens behandling, og at mine mistanker ikke var så altfor langt vekk fra sannheten:)


11.5.2009:
Ja, da er det vell på tide med en oppdatering da...

3.mai dro hele gjengen til Harstad igjen. Maren skulle nå ut i prøveløp sammen med Balder Pila, og de øvrige ut i ordinære løp.

Maren slo seg til ro da vi kom fram, og alt så vell ut. Fikk sela på, og frøkna var ivrig ut i varminga...men...krangla helt jævli med bittet(rett eplebitt), og ble STRI. Snakka med kusken etterpå, og ble enig om å ha på 3delt bitt, og droppe tungestroppa. Så var det dags for start. Starten gikk-liten gallopp, men løste deretter fint. Åpna på 35-36 og alt så ut til å g etter planen...350-400 ut i løpet...der røk sjekken gitt, og Maren ble så stri, at jeg nærmest så for meg gjerdet og skilt og full pakke....Kusken fikk heldigvis "stoppet" og styrt ut. Brutt/disket ble resultatet denne gangen. Er det virkelig mulig???? Når skal vår uflaks ta slutt??? Der og da har jeg kunne sendt bort hele skiten, bedekt, solgt-ja alt!!! Dette er første gangen jeg har vært direkte skuffa og lei meg etter en slik tur. Frøkna trava fjærlett og reint, så hadde virkelig trua-men selvfølgelig så måtte det bare skje noe!

Etter å ha fått summa meg litt, ante jeg at ting ikke var helt bra i munnen til lille mus, sjekkbittet var nok ikke akkurat noe sjakktrekk, men men, etter 5-6uker uten skulle man tro at alt skulle være greit. Fikk sjekka henne opp igjen, og det ble antibiotika i munnen nok en gang. I tillegg skulle jeg ha kiropraktik på henne. Låst fra ørene til korsbeinet- hadde vell ant meg det etter alt dette tannstyret:S Fikk knekt og rotert litt, så nå håper jeg på bedring. Må vell få knekt et par ganger til før dette blir helt bra,men nå orker jeg ikke å håpe på noe-mor sjøl e langt ned!

Gleder meg til tur til Sundsvall/Hudik-besøk hos Persson står for tur-KNAILL!! Skal bli godt å se på hester som virkelig kan å trave:D

29.4.2009:
Huttetu det går unna for tida:S

Hurtigkjøring stod på planen i dag. Slo i en søm på den ene bakskoa og sela på. På banen var det et par blods, så fikk heng på en av de. Varma litt først, før vi vendte opp. Kjørte 3200m i full fart. Første 1600m var det litt tull, men så la hun seg godt til de neste 1600m. Gikk kjempebra i dag, og hadde god fart:) Rett og fin til tross for at jeg kjørte med hack i dag også.

Kjørte enda 1600m full fart før vi ga oss. Skikkelig steg i frøkna, og jeg er litt roligere i forhold til helga. 50-50 gallopp eller fint driv føler jeg. Iveren kan ødelegge litt, men er optimist som alltid.


Ellers så ser jeg at det begynner å bli litt "farlig" å kjøre bittløst framover. Frøkna er altfor stri, og det kan bli farlig for omverdenen. Har kjøpt nytt bitt nå, så det håper jeg skal bli bra. Passa perfekt i hvert fall:)

27.4.2009:
Ja, da var det dags for litt oppdatering igjen:) Jeg har vært ei lita uke i Trondheim, og Maren har hatt hestepass av Lena og Mariell. Fikk nye sko på onsdag 22apr også. Alle 4, sommersko.Runde jernsko fram og randsko jern bak. 2ere rundt denne gangen.

I tillegg har hun fått jevnlig akupuktur av Lena. Torsdag og søndag ble bekken/rygg/kryss/bog behandlet. Ikke store utslag, men forebyggende:)

Ja, så over til treninga. Lille frøken Marenmus har blitt litt av en håndfull altså...for første gang i hele sitt liv stakk hun ut med Mariell på lørdag...stoppet ikke med detg første...MERR!! Helt klin kokos hele turen, og null kontakt.

Søndag var mor selv tilbake, og turen bars opp til Junkern. Kjørte med Lena/E. Ble en heftig intervalløkt med 6drag opp sletta. Skummende hester etter endt økt, og mor sjøl hadde fått 10cm lengre armer:S

Mandag(idag) ble det en ridetur. Planen var lett jogg siden gårdagen var så heftig...men Maren ville det annerledes...prøvde å stikke ut 6ganger, og hive seg rundt en gang :S Bittløst virker sånn passe skummelt akkurat nå...har ingenting å ta i da hun har funnet ut hvordan hun skal unngå trykk..durer bare på med toppede ører...Helvettes merr av og til altså!!!!

Ellers så blir det Harstadtur i helga, om ikke noe nevneverdig skjer før den tid. Ser ut som om formen er inne...men man vet aldri...sommersko...baneforhold osv...jeg kan ærlig innrømme jeg er spent. Aner ikke hvor jeg har henne, da det er svært dårlig baneforhold i Bodø. Får liksom ikke testa henne før avreise...SKUMMELT!!!

Behandler og plaster ben jevnlig framover:)

17.4.2009:
Maren har vært ut hver dag denne uka bortsett fra i går. I dag var det propella igjen. Tåler nesten ikke å ha en dag fri altså...Tok turen på banen i dag. 1600m gallopp feilveien, 1600m trav feilveien og til slutt 1600m trav rettveien. Red med hack i dag også, og det gikk veldig bra:) Travet helt knaill. Hadde med meg Lena for å se på oss. Hun var enig i at travet var mye bedre nå. Høyre bak, og venstre fram er der de skal nå:)

Ellers så spiser lille frøken så mye at jeg snart må ha mer høy. Jaja, hun ser smashing ut, så skal ikke klage:) Legger på seg, og bobbler over av energi:D

13.4.2009:
Intervalløkt stod for planen i dag. Selte på, og kjørte ut mot Junkern. Frisk og blid hest i dag også. Travet flyter veldig bra, og hele hesten er mer spenstig i alt hun gjør. Kjørte med hack i dag også, og jeg trengte ikke å stø noenting. Travet helt reint og fint på egenhånd. Herlig:D Ute en god time.

Hun har i tillegg lagt på seg en god del, og spiser meg snart ut av hus og hjem:P Haha, neida, hun skal få spise det hun vil ha. Kunn det beste for verdens beste turkompis vettu:D

12.4.2009:
Torsdag 9apr: Kjøretur med Maren. Kjørte innom Plaza og plukket opp Trine/fantom før turen gikk ned til svartnes og videre oppover i skogen. Tungt å gå i dyp råtten snø, så dette ble ei virkelig arbeidsøkt. Maren fikk seg en velfortjent dusj da vi kom tilbake til stallen.

Fredag 10 apr: Ridetur med Hilde/Alice og Rita/Knatte i dag. Turen gikk ned til Maskinisten. Skritt hele veien idag. Fin tur i koselig selskap.

Lørdag 11 apr: Ridetur igjen. Denne gangen var planen at frøkna skulle få puste godt. Fikk med oss Jeanette og Glide på turen i dag. Turen gikk ned i maskinisten for også gå videre opp keiservarden. Tok veien helt til topps, før vi vendte nesen hjemover nedover skogsstien derifra. Herlig 2timers tur i nydelig vær. Nesten for varmt vettu. Maren var ivrig, men regulerbar hele veien, men Glide var noe heit. Byttet hest etter ei stund også. Artig å sitte på F16-flyet Glide. Fy F... hvor det gikk oppover bakkene :D

Vell hjemme igjen var det dags for kvelds og klapp og kos. Det ble en dusj på frøken Maren i dag også. Superbrunstig kan man si...løfter halen i det vannslangen nærmer seg lårene..Fysj-grismerr!!!

8.4.2009:
Ja, i dag ble det bare kos og dull på Maren. Skulle på jobb, så tiden strakk ikke til. Huttetu som hun har lagt på seg i de siste dagene. Nesten blitt tjukk nå:P Haha, et par uker til nå med denne matlysten, så blir hun fin igjen:) Maren har begynt å forsvare maten sin ute også, hiver innpå....-det har ikke skjedd på over et år :S

7.4.2009:
I dag (tirsdag) ble det ridetur på meg og Maren. Skritta til Soløya(eller trippa), og dvs ca ei mil med hopp og sprett. Man kan trygt si at jeg ble noe rød i toppen på veien. MAKAN!Ble til slutt så irritert at jeg dryla Maren opp Junkern på tur hjem. Full gallopp opp til toppen. For en energi sier nå jeg. Ute i 2,5time:)

På tur hjem ringte Lena, og ville låne Maren i 10min. Møt opp på Bestemorenga kl 18 var beskjeden. Der sto samboeren til ei i stallen og ventet i fullt Cowboyutstyr. Han skulle ri bort til stallen og be sin kjære ut på middag på deres 3årsdag....trodde vi. Maren lunta med en noen nervøs mann bortetter veien og opp til stallen...Vell fremme i åpningen på stallen, kom det et noe uventet spm..."Vil du gifte deg med meg?" HURRA! For en trivelig hendelse på en ellers kjedelig tirsdag. Maren klarte oppgaven med storm:) Gratulerer til det lykkelige paret:)

3.4.2009:
Ny hest kan man si:)

Maren har spist 6-8kg høy i natt også:) Herlig!! Tok meg en ridetur i dag. Bittløst selvfølgelig. Hadde med oss Acers Alice og forverten hennes på tur. Turen gikk opp Junkern. Maren var litt over evne hyper, så hun fikk løpe det hun ville. Hesten tok lik så godt en gallopp fra bunn til topp. Fungerer kjempefint bittløst, og hele hesten virker å være i strålende humør. Hurra! Hun haar til og med lagt på seg ørlitegrann:D Håper framgangen fortsetter, og at dette virkelig er det vi har slitt med de siste årene:)

1.4.2009:
Ja, hva skal man si...

Maren har spist 6-8kg høy bare i natt...noe hun spiste på et døg tidligere...Roligere i rygg og svangemusklatur...Jeg er målløs, og jeg håper med hele meg at dette skal være løsningen for oss.

(Dette er faktisk ingen aprilspøk :S)

Første tur med hack idag også. Kjørte bortover veien, og var ute en god time. Snakk om rolig og regulerbar hest. HERLIG!!!Kanskje det går an å kjøre løp bittløst i framtiden da. Lov og håpe. Jeg er tilbake på positiv tankegang igjen etter et par dager med frustrasjon.

I helga blir det Harstadtur igjen. Det blir morro:D

31.3.2009:
30/3-2009

Jaja, skjønner hvorfor ting har blitt som de har etter dagens A-HA opplevelse! Man kan trygt si at vår uflaks vil ingen ende ta :(

Jeg kan også si at min tillit til dyrleger jevnt over er svekket:( og at man bør stole mer på sin egen magefølelse og spesialister heretter.

I dag hadde vi nemlig besøk av dyrlege/tannlege/kiropraktor Ellen Lillegård. Man kan trygt si jeg fikk meg en dårlig nyhet. Maren har fått ødelagt munnen sin av at andre ikke har gjort jobben sin tidligere. Jeg er heldig om jeg kan legge bitt i munnen på min lille frøken i mai. Hele hesten må fikses helt på nytt. Jeg kan ikke få sagt hvor skuffet, lei meg og sint jeg er, men likevel....JEG HAR FÅTT SVAR PÅ ALT!!!! Det er jeg takknemlig for, og håpet om at Maren plutselig kan slippe seg i travet, er virkelig tilstede nå:)

En ting er i hvert fall sikkert. Jeg har verdens snilleste hest, som ikke har "drept" noen under trening, påseling osv. Til tross for smertene, har Maren alltid vært blid, god og oppofrene for sine mennesker. Tar av meg hatten for at hun har fullført 2040m på tiden 1.45.9 med den munnen og kroppen også. Den hesten har vilje av stål:D

Fortsetter med alternativ behandlig fram til spesialisten dukker opp igjen om 4uker. Forhåpentligvis er det bedre nyheter å hente da:)

28.3.2009:
Jaja, frøken sprett er ikke akkurat i det mest samarbeidsvillige humøret for tida. MERR og i god form er ikke alltid den beste kombinasjonen.

I går var vi to på tur med trine/einstein og lena/Eventyra. Den turen kjennes i alt av muskler i dag for å si det sånn. Maren var mer opp i lufta enn nede på bakken. Skritt, det var det bare å glemme. Full fres i 1time og 15min. Huttetu!!

Ikke noe bedre i dag, men i dag orket jeg ikke å ri, så sela på og spente for. I det jeg løsnet grima eksploderte en stk hoppelure. Opp på to flere ganger...travelt med å komme ut sa du?!? Satte i med strengstemmen, men da satt frøken sprett seg på bakbena og opp på to igjen...MERR!!! Fikk det som jeg ville til slutt, men på hengende håret. Ute en god time...fylt med sprett, tripp og hopp:S

24.3.2009:
Ja, da var det klart for litt oppdatering igjen...

Maren har vært super i det siste, så dermed ble det bestemt at vi skulle til Harstad den 22mars. Ikke nødvendigvis for å klare det, men for rutine og det som følger med en slik tur:)

Turen opp gikk kjempefint. Maren spiste og storkosa seg. La nærmest på seg i løpet av helga:D Vi hadde fått 5sporet og omvendt volte. Maren ble som ventet dum i den, men kom seg avgårde. Gikk fort første 500m, og deretter i jevn fart. Noe klabb i midten,så kom litt utav det, og mistet litt fart. Noe skyldtes nok for små brodder også. Turte ikke å ha 14mm brodd på frøkna. Livredd for at hun skulle trø seg, og få en negativ opplevelse med det hele. Lille Marenmus fullførte i fin stil, til tross for at det i dag gikk noen sek for sakte. 1.45.9 ble tida. Neste tur blir vell om et par uker. Da er det håp om grusbane, og at Maren er hakket mer rutinert. Jeg har i hvert fall trua:D

Ellers så må det nevnes at det ikke bare var Maren som var oppover i helga. Marens(beinet) faste treningskompis Eventyra(bolla) var også med. Hun greide sitt prøveløp på 1.46.3 En sterk prestasjon av ei lita merr på 3år. Pass opp for denne. Et naturtalent med en rå styrke. Bolla og Beinet skal på tur igjen sammen om en liten mnd om beinet får opp farta litt til :D De to er nokså avhengig av hverandre kan man si. Det brummes og hyles når den andre går en annen vei. De er nå bra søte de to:)

Ellers, så har jeg begynt å merke at tiden her oppe for denne gang nærmer seg slutten...noe jeg synes er hysterisk trist. Det verste blir nok å flytte fra Lena mi, og Eventyra alias Bolla, nydeligere par skal man lete lenge etter. Det blir nok noen besøksrunder kan man trygt si:)

24mars:
Morten Luis tok turen til nord i dag. Fikk behandlet lille Marenmus. Bare noe småplukk i musklaturen høyre bak. Fikk han til å sette noe for brunsten også. Det blir bare verre og verre nå. Er veldig spent på om han får ordnet dette....og gjør han det, er han min reddende engel;D

Det må vell være alt for denne gang:) Skal bli flinkere til å skrive her inne, men tiden blir noe knapp til tider..

12.3.2009:
Ut på tur i går, og hadde med meg Eventyra som håndhest. Begge damene var eksemplariske, og godt er nå det når tungtrafikken raser rundt oss om dagene. Ute en god time opp Junkern. God og varm i skjorta begge hestene. Slapp de ut til middag etterpå, noe som ble godt mottatt:D

Ellers så har jeg et sitat som jeg likte godt. Noe vi alle kan tenke over når ting ikke går som det skal til enhver tid.

Gårdagen er historie.
Morgendagen er et mysterium.
Men dagen i dag, er en gave!

I dag ble det fri på frøkna da mor har reparert gjerdet nok en gang. Holdt på i 2timer denne gangen....HÅPLØST!! Forslag noen?? Maren åpner for tida alle porter og knuter....strømtråd, pytt, hva er d...vanskelig med snøen...ingenting som leder strøm da:S Fikk til litt strøm i dag, men redd det ikke er nok...Vi får se i morgen.

2.3.2009:
Ja, i dag fikk jeg lurt Lena oppå Maren igjen:) Tok oss en tur med begge hoppetussene bortetter veien:)Jeg kjørte Eventyra, og Lena som sagt ridende på Maren:) Ute en god time, og hestene var eksemplariske:D

Maren har fått en ny livrett-BANAN, for en rar hest:P

Ellers så var kusken innom stallen i dag, og han ga klar beskjed om å melde Maren til prøveløp i slutten av mnd...Får bare krysse fingrene for at jeg slipper flere uhell fram til da...

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2022 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.