Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av MGulliksen » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL MGULLIKSEN
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 7

20.5.2007:
Åjsann.. Er i stund sia jeg har skrivi her nå.. Jeje.. Hestene dro på sommerbeite i forrige uke, så nå er det vel egentlig lite å finna på om dagene. Hm.. Jaja.. er vel like greit, eksamen på mandag (eller i mårra), kom opp i matte.. Gleder meg..!

Såå, om noen veit om noen hester som trenger å bli ridd i sommer, så bare gi beskjed:D Hehe..

MArlen...!

25.10.2006:
Var hos Prinsessa i dag:D:D<3 Lise var også med en tur, egentlig var det gnske gøy, bortsett fra at Vilmer fant ut at han skulle være litt køddete i dag:P hehe.. mens Kalle (den andre shettisen), var for det meste ganske grei, han steila noen få ganger, den ene gangen sånn at jeg nesten datt av pga at lille ponni´n holdte på å gå rundt:P hehe.. han er bare helt skjønn:D:D hihi.. så etter vi rei på "shettistur" var det hjem på stallen igjen å slippe ut småtassene, og hente inn Prinsessa, pusse og sale på:D og ut igjen:P hehe.. åh, er så deilig at det går an å ri på tur uten den stressinga hennes for en gangs skyld.. hun trives der ihvertfall, det er helt sikkert:p så når klokka var kvart over 7 ca, fora vi kveldsmat:p hehe.. hu som skulle fore var blit syk:P hehe.. dakar:P hihi.. jajja.. fin dag i dag:D

og i mårra er det Linn igjen da:P hehe.. og Babalos<3

24.10.2006:
heia:s det går lenge mellom hver gang jeg skriver ja:P menmen.. kan jo si litt om hva som har skjedd en siste tida da, ikke at det har skjedd så mye spenende at det gjør no men.. heeh.. Prinsassa har flytta fra Blixland nå, til spydeberg, der hun står på utegang hos en som heter Gunnar=D har ikke hilst på han ennå.. det står 5 andre hester der.. to av døm er 2 råe shettiser<3 skikkelig søtinger asså<3 vet ikke hva de heter ennå da men:P hehe..liker den ene skikkelig godt, kan være fordi den er såå kosete<3 hihi... men den andre er jo egentlig ganske kosete den og da.. men nok om de.. har ridd 2 turer på det nye stedet, og finni ut at det egentlig er ganske greit å være der.. og merker at Prinsessa er roligere nå på så kort tid at hun er roligere enn hun var på Blixland.. merka det når jeg var på tur i går, mandag 23.10.. skulle prøve litt galopp bortover den strekka jeg rei, og hun gikk i kjempefin kort galopp, også bare for å sjekke om hun stressa på veien hjem, så prøvde jeg åfå henne opp i galopp, og det som overraska meg var at hun ikke stressa me å komme seg hjem i det hele tatt.. gikk i heelt fin kort galopp:D:D hihi.. *stolt av gullet*.. :P så trur hun strives bedre der hun er nå, og det gjør for så vidt jeg og.. ekke så mye folk og så mye styr der oppe, som på Blixland...! hehe..<3

27.4.2006:
hellu<3
hadde Prinsessa i dag da:P dro rett etter skolen sammen me malene, julie og iselin:D jeg og malene leia hver vår hest, ingen av oss hadde me noe særlig å ri i elo no såå da blei d bare en liten leietur i dag;) koselig d og da!! Analog hadde bursdag i dag..<3hihi.. noen hadde til og med me seg kaker:Dhaha..
jaja... skal til linn på mandag da, tror jeg.. lise vil vel ri litt..:P hadde d morro sist da lise:P hvis man ser bort i fra d på slutten:D:D:Dhihi
klem<3<3

21.4.2006:
tja..=)var hos linn i dag:P jeg og babalos rei en tur... mot tomter:P snudde ved hovsplassen.. han ble litt svett da, vi trava litt på noen strekker da.. d syns han var morro:D alt var skummelt i dag da, il og med en vanndam.. haha.. ååå, han er såå søt assa(L)
når vi kom hjem til gården sto linn og stine (nye eieren te gullet mitt/aradia<3)og pussa på rozitha, elr de sto og skulle få av noe pels.. elr veit ikke helt hva jeg skal si jeg:S hmm.. ja, hestene røyter, så vi skulle få av litt av pelsen da.. de hadde tatt paddy, og var nesten ferdig me rozitha da jeg kom.. de hjalp meg med babbern da elr omvendt:D hehe.. B syns d var litt ekkelt oen steder da:D hehe..
skal dit i mårra også da. tidlig tror jeg.. siden jeg tror jeg kanskje skal ri me betty:D

20.4.2006:
huffamei, nå er d en evighet siden jeg har skrivi her nå:D haha.. i går hadde jeg me Lise til spydeberg (linn):D d var ganake morro egentlig, bortsett fra at hesta fikk panikk pga en moped dreiv å kjørte inni skogen.. (borte ved sauebeitet) så stakkars lise blei kasta av paddy rett foran beina på babalos, så babber´n greide ikke å ikke tråkke på hu, men d var heldigvis bare på leggen da..=) hu fikk vridd ankelen, så hu kan så vidt gå:( huff.. så jeg håper hu fortsatt vil ri paddy da.. og ikke blei helt skremt.. mange år siden hu har ridd, men da hu rei var hu driitflink også, så d går nok bra.. elr hva lise?? hehe..

11.2.2006:
hælla<3<3
hmm... ja da har aradia dratt dha=( savner hu kjempemasse.. har vært der og besøkt hu 1 gang dha, hu var helt forandra.. men, men.. jeg rir vel ingen fast nå tror jeg, elr jeg rir for d meste babalos dha.. han er fin å ri han..=) også har jeg jo evander, selv om han ikke er innridd ennå.. jeg bare pusser og koser me han<3<3 han er så nusselig<3<3<3 elsker deg ass evander<3<3 hvis linn noen gabg skal selge hab, så skal jeg ha han!!!! hehe.. jeg prøver gortsatt og finne laika dha, men d ser ikke ut som om jeg kommer til å møte henne på en stund hvertfall=( :´( jeg skal nok finne hu en gang!!!!
etterpå skal jeg og ajja ut og ri, men hakke så veldig lyst akkurat, d er jo iskaldt ite nå..!! huff... jeg overlever nok.... haha

| 1 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.