Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av -Maik- » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL -MAIK-
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 16

18.5.2007:
I dag har jeg ikke vært i stallen. Men har heller trent med hunden min i sprang. hehe.. han hoppa rundt 1 meter i dag;)
____________________________________________
16/05-2007: I dag meldte jeg meg inn i Ski Rideklubb. Jeg meldte meg og på Klubbstevnet. Så jeg skal på mitt første stevne med William<3 den 2 og 3 juni. =D
Hadde sprangtime med William i dag=D Kjempe moro!
Starta på kryss og gikk over til oksere og rekker og grinder osv. Mot slutten av timen så hoppa jeg og William en bane på 90 cm.
William var flink i dag, bare ikke når han refustrerte da! hehe.. Han stoppa 3 ganger eller noe i dag. Egentlig ganske fornøyd! Vi gjorde det beste vi kunne :]
____________________________________________
15/05-2007: I dag rei jeg dressur med Ida&Dokka =)
Bi Sofie var innstruktøren vår og fotografen vår! =D *Tusen takk* <3
William var kjempe flink i dag! Jeg øvde på å sitte riktig med beina for å få han samla, det ga resultater etter hvert =D Ida fikk Dokka MEGA bra samla i dag! Ingen av dyra(;]) gikk særlig på tøylen, men de gikk samla og fint nok for oss!
Var kjempe fornøyd med treningen vår i dag! <33 Noen bilder i galleriet! =)
Etter dressurtimen og en pause for hestene trente jeg og Ida horsemanship med Dokka og William! =D Øvde på at de skal stoppe når vi stopper, uten å måtte si prro, og øvde på at de skulle følge etter oss. Ganske bra oppfattninger som William hadde i dag=D
Mega fornøyd<3<3<3
____________________________________________
12/05-2007: I dag rei jeg med Bi Sofie/Nicki=)
Vi rei til terrengbanen ved Sinnerud Gård. Kjempe koselig det!
Hadde med det nye digitalkameraet mitt så tok noen bilder fra vi rei osv=) Vi hoppa løypa begge veier, mega moro<3 =D
Noe som MÅ gjentas!!!
Etter det hadde vi dressur på banen med ponniene<33 Tok også profilbilder av ponniene i dag=D Nicki oppførte seg bra og stod stille=P William derimot forstod ikke hvorfor han skulle stå stille aleine på ridebanen. hehe..
Kjempe flinke ponnier i dag alt i alt<33
____________________________________________
05/05-2007: I dag rei jeg med Bi Sofie/Nicki =D
Vi rei en tur til golfklubben i dag og, men ikke via Bjørkebekk. Galopperte på William i dag =D
Ikke antydning til at han hadde vondt i beinet på onsdag! =D
Kjempe spreke og kule ponnier i dag<3
____________________________________________
02/05-2007: I dag skulle jeg ha sprangtime. Når vi varmet opp over noen bommer snublet han og ble halt=( Satt han inn og så på resten av timen. =) de som red var:
-Ida/Dokka (1 meter)
-Bi Sofie/Nicki (1,10 meter)
-Jeanette/Gipsy (1 meter)
-Emelie/Apollo (1,10 meter)

1.5.2007:
Games trening i dag<3
Kom i stallen seint på dagen i dag egentlig. Men men.. William var litt tullete når jeg skulle hente han inn, så måtte lokke han med godbiter! xD
I stallen var Martine som skulle ri Dokka og en venninne av henne, Charlotte, som skulle leie Ibi.
Etter å ha salt opp gikk jeg ut til Martine og Charlotte som var i ridehuset. Martine holdt William for meg mens jeg tok ut to tønner, isbokser, hinderstøtter til slalomen(fant ikke de andre), bommer og litt div ting. Så begynte jeg å varme opp.
Rei masse volter og serpentiner til han gikk bra frem og samla. Fikk ponnien samla i dag, men ikke helt stødig da menne. Øvde mest på å ri krappe svinger med han og hoppe av i fart. Men å hoppe på i fart var ikke like enkelt. Men men.. Når jeg skulle hoppe av han i galoppen gikk det bra den første gangen, men andre gangen tråkka han på tåa mi og støvelen hang fast så jeg tryna! xD Må ha sett temmelig mongis ut. Hehe.. Men ga meg ikke. Tredje gangen gikk det supert! =D
I starten når jeg rei isboks var han treig og han skjønte ikke at han skulle ta krappe svinger rundt tønnene. Men når jeg fikk tak i isboksen og de steinene som er oppi de lagde lyd, ble det virkelig fart på dyret stakkars. Hehe.. Var litt skeptisk mot tønna etter det! ;) Men når ikke boksene lagde noe "skummel" lyd mere gikk det bedre. I slalomen ville han ikke bytte galoppen sin i det hele tatt, og det resulterte med at kneet mitt raste inn i den ene hinderstøtta så den datt. xD Litt uheldig må jeg jo være! ;) men gikk bra med meg!
Etter å ha ridd i ca 1 time dro jeg og Martine på skritte tur med hestene. Kjempe koselig det!<3<3<3
Klemmer
-Maiken&Ponnis<3<3<3

24.4.2007:
Glemte å skrive for den 21/04-2007, 22/04-2007 og i dag. men det kommer:

I dag: I dag kom jeg til stallen rett etter skolen. Der var Martine(fôrrytteren til Ida). Vi skulle fange inn hestene, men Dokka var bare "LITT" dust da! =P Hun begynte å bukke å steile og fly rundt som en annen gerning;) Men Mona sa hestene skulle hentes inn så vi gikk inn og hjalp til med å legge fôret til hestene inn i boksene/spiltene. Så kom hestene. Tok vekk høyet til Willis, men lot han få ete kraftfôret. så salte vi opp hestene og gikk ut i hallen. Der var Bi Sofie og Nicki og! =) hun øvde til dressur konkuransen hun skal delta på til helgen! *Lykke Til* Men hun gikk ut. Da holdt Martine hestene og jeg bygde opp en okser. Starta å hoppe 60cm og gikk oppover til 80cm. Martine sleit veldig med Dokka når hun kom opp i 80cm. Klarte første hinderet, men så sjena Dokka til siden. Men etter å ha prøvd en god stund gikk det! =)
Willis og jeg gikk helt opp til 95cm. Har refustrerte kun en gang på hinder, men jeg hadde ikke drevet han nok fram mot hinderet. Men neste gang jeg prøvde gikk det kjempe bra=) Teresa og Mai kom inn i hallen etter litt også.
Hovedsaklig jobba jeg med å regulere farten og steglengden mot hider. Ponnin var mega flink=D <3<3<3
----------------------------------------------
22/04-2007: I dag dro jeg til Tallaksrud. Der møtte hestene meg med humring og ørene fram<3 Tok inn hestene på stallen.
Etter å ha strigla og salt opp dro jeg på tur. Kom til en bakke der jeg pleier å ha galoppintervaller begynte jeg og galoppere. men denne ganger bare i full galopp! ;) Silje tok noen bukkesprang, men det var bare moro. Det lå et tre på bakken, var litt redd Silje skulle fyke ut til siden og inn i trerne. Men der tok jeg rimelig feil! Hun tok å satte ned tempoen(noe jeg har trent på) og satsa. Hoppa skyhøyt over og landa helt perfekt på andre siden. <3 drit moro!!! =D moro pga at hun sakka farta uten at jeg jorde noe. Hun er litt ute av form, så ble fort sliten. Men men.. Når jeg kom til stallen tok jeg av salen og fant longsjerings tauet. Begynte å longsjere henne, men hun tok bare masse bukkesprang og begynte å tulle! hehe.. Men ga seg etter litt! Da gikk det bra en liten stund. Så ga jeg meg sånn at hun kunne få gresse litt. Begynte å løpe mot meg av og til, men gikk bra;)
Stjerna småhalta litt, så jeg lot hun stå i dag. Men skal begynne å trene de litt på ski rideskole om jeg får lov av eieren. =)
Etter det var det hjem og ete før jeg dro til Ponni<3 på ski=D Rei med Bi Sofie i dag. Bennedikte, tremeningen min og en god venn, kom å så på=)
William var kjempe flink i dag.. Men ville ikke i høyregalopp i dag heller=( Eller etter litt kom det jo, men det tok lang tid!!! hehe.. Bytta hest med Bi Sofie mot slutten. Nicki var kjempe shønn å ri<3
Ponnine var flinke i dag<3<3 klemm<3
----------------------------------------------
21/04-2007: I dag kom bestevenninna mi, Silje, til stallen=) hun ville komme å se på når jeg rei! =) Starta med å ri dressur. Sjenkelvikninger og noen versader. Ponnis var mega flink<3!!! så satte Silje opp et hinder til meg. Hoppa opp til 1 meter i dag=D Kjempe flink ponni i dag! <3<3<3 Mega moro å ri og! Fikk han samla og pent og på tøylen=D Takk for at du ville komme,SiljeBestis<3
Ponnin var super i dag<3<3<3 Klemm

17.4.2007:
heii.
I dag var jeg litt små forkjøla, men det stoppa ikke meg i å dra i stallen!!! haha..
Når jeg sykla hjemmefra var det så vidt det små drapp fra himmelen, REIN! og jo lenger ned i Ski jeg kom, jo mere rein var det!!! så, når jeg da kom ned til rideskolen hølja det ned! Ridebuksa mi var ikke lenger beige, men BRUN!!!! =O =P
Stakk innom Elisabeth en tur før jeg sykla resten av de 5 meterne til stallen. hehe.. Der prata jeg litt med Ida som rei Dokka, før jeg gikk inn og så Norman i Helenas boks. Han har nok blitt flytta! =)
Etter å ha børsta William og skrapt hovene hannes gikk jeg over til lille stallen og strigla Helena. Når jeg nesten var ferdig kom Elisabeth og venninna hennes, Therese, ut til stallen. Da bytta vi og hun overtok Helena. Jeg gikk for å sale opp William og møtte Therese, Elisabeth, Ida, Theresa, Mai og Helena i hallen. Vi skritta rundt litt før Ida gikk å henta Dokka og satte seg opp! Hun rei litt barbak med Dokka da! ;) Datt av i travet, men ellers tror jeg det gikk bra!
William var litt treig i starten, men når Theresa begynte å gallopere Mai så fikk han opp farta! Da ville han og løpe, men det fikk han ikke lov til!
Han gikk en runde på tøylen, så gikk han litt ustabilt.. men gikk ganske bra mot slutten av treningen! Prøvde på versade langs langsidene og det gikk =D Kjempe flink da!!!
Ville ikke ha høyregalopp i dag heller, men det kommer seg når jeg rir i småe volter og sånnt!
Etter på satt jeg å så på ridetimer. De hadde gymkana og jeg ble veeeeldig missunnelig når de skulle ri sverd og offer!!! hehe..!
Flink ponnis i dag<3 men må jobbes MYE med i høyregaloppen! Blitt litt stiv der igjen etter at jeg har konsentrert meg om å få han til å gå bra samla og fram mens jeg rir. Det funker det og da! =D
Klemmer<3<3<3

14.4.2007:
Har ikke skrevet på en stund nå jeg gitt.. men her kommer det:
* 14/04-2007: I dag kom jeg og Ida til stallen nesten likt. Henta inn William uten problemer i dag, men Dokka var litt verre. Ida måtte komme mot hun på andre siden og når hun da kom mot meg på motsatt side tok jeg ordentlig tak i manen hennes. Da stoppa hun og vi fikk hun inn=)
Etter å ha strigla og salt opp skulle vi ut på tur trodde vi. Men etter som at hestene i dag var redde for absolutt ALT så snudde vi når de hadde vært rolige en stund. Når vi kom tilbake trente vi litt games. Ida var instruktøren min på slutten! var kjempe moro!
William så ut til å like det også! <3
Etter å ha satt ut hestene og ordna med dem gikk vi på klubbrommet og spiste matpakka vår. Etter det fant vi noen dressur programmer vi øvde på! kan nesten hele LD:3 utenatt! =D
Etter det hjalp vi Odd Geir med å hente inn hestene til lunsj. Gøy det! =)
William og Dokka var flinke i dag til tross for at "alt" var skummelt i dag! <3<3<3

-----------------------------------
*10/04-2007: I dag rei jeg med Ida og Dokka igjen=) kjempe moro det!
Vi starta med å ri masse skritt og trav på hver vår storvolte for at hestene skulle bli myke=) Willis begynte å søke nedover litteranne men gikk ikke på tøylen stabilt.
når vi galopperte var han VELDIG sterk på venstre side, men i høyregaloppen gikk han over til venstre med en gang. Etter å ha ridd rundt og rundt på å prøve å få høyregalopp kom det to kjappe høyresteg og jeg roste han. Han tok to til uten at jeg bad om det. Men var veldig sliten i dag så det kan være en grunn til at han ikke ville galoppere på høyre. Han var lat ellers i dag også.
Mens jeg og Ida rei kom Teresa inn for å longsjere Mai. William var flink og ensa dem ikke i starten, men etter hvert begynte han å dra seg mot dem. Måtte drive han på storvolta hele tiden!!! Litt moro!
Hestene var temmelig svette etter treningsøkta=)
Etter å ha ridd i hallen dro vi på skrittetur. Hestene gikk bra og var veldig snille! hehe.. selv om de gikk på lange tøyler av og til ensa de ikke bilene som kom kjørende forbi osv.
Vi så på et par ridetimer før vi til slutt slapp Dokka i hallen. Fikk bare trav på hun;)
Hestene var flinke i dag<3<3<3<3
-----------------------------------
*09/04-2007: I dag var det meningen at jeg skulle ri aleine, men Amanda kom og leide Ibi for dagen. Og etter litt kom Ida og Martine for å ri der=)
William var litt ivrig i dag, men ikke vanskelig! =) Starta å ri i skritt og trav en del før Ida, Martine og Amanda kom ut. Da holdt jeg meg i skritt. Men starta å galoppere osv etter hvert=)
Pussa salen til William etter å ha ridd. Takk for lånet(igjen) av salpuss, Ida! =D
Flink ponni i dag og<3<3<3
-----------------------------------
* 08/04-2007: I dag hadde jeg og Amanda dressur trening med Willis og Dokka. William var ivrig i dag og søkte ned på bittet en del og! Han gikk bra samla en runde før han gikk litt med hodet opp og korte steg. Ellers gikk hestene bra samla! Noe stabilt og noe ustabilt. hehe..
<3<3<3
-----------------------------------
* 07/04-2007: Sprang med Amanda&Dokka=D Hestene var enkle å fange inn men William ville ikke gå fram. Måtte lokke han med hestegodt! hehe..
Når vi rei så hoppa vi kryss og retthinder=) hoppa opp til 85 cm i dag.
William og Dokka var flinke og gikk bra frem! =D
-----------------------------------
* 06/04-2007: I dag rei jeg dressur aleine. William var kjempe fin i dag!!! Lett å få på bittet selvom han ikke gikk stabilt!!!
Ivrig hest=D <3
-----------------------------------
* 05/04-2006: På tur med Lillian=D
Lillian på William og jeg på Dokka. Masse galopp=D snille hester og ivrige hester!!!


Alle dagene var SUPRE!!!!
Klem<3<3<3

4.4.2007:
Har ikke skrevet på en sund nå, men her kommer det litt:

* I dag: I dag har William og Dokka påskefri=) Dro ikke i stallen, men hestene står ute å koser seg hele dagen og blir fôra av ridesenteret! Ingen fare med dem! Hehe..
----------------------------------------
* 03/03/2007: Kom til stallen ca klokka 11.00. da henta jeg inn William og begynte å strigle han. Etter det gikk jeg til ridehuset. Starta å longsjere han men etter ca 15 min så slapp jeg han. Han løp litt rundt om kring i hallen og så ut som at han koste seg. men han ville selvfølgelig prøve å hoppe over bommen som skiller hallen med gårdsplassen. Men jeg satt der med longsjeringspisken ved siden av meg og da var det ikke vondt å be han om å holdeseg unna! Han har respekt for den etter at Lone har vist han den et par 1000 ganger=P
Etter det så øvde jeg på å sende han vekk fra meg og sette meg ned etter hvert som han begynte å åpne/lukke munnen. Da kom han bort til meg med en gang og bare snuuste på meg<3 Så gikk jeg litt rundt og han fulgte etter!
Tok ut noen bommer mens William var aleine i ridehuset. Gikk helt bra=) Satte William ut igjen etter å ha finni fram bommer og hinderstøtter. Da henta jeg Dokka.
Leide hun direkte til ridehuset. Der slapp jeg hun og lot hun få gå rundt som hun ville. Satte opp et hinder på 60 cm og begynte å gå rundt med henne så hun skulle bli varm=) så starta jeg å løshoppe henne! Hu gikk helt opp til 110 cm men da hadde klokka passert en time med mosjon og jeg begynte å leie hun rundt. Tok hun med på utebanen og bandt hun til en gjerdestolpe mens jeg henta vaffeldekkenet hennes. Leide henne rundt på banen til hun var tørr.
Da slapp jeg hun rett ut! Kjempe flinke ponnier/hester i dag<3<3
----------------------------------------
* 02/04-2007: I dag møtte jeg Bi Sofie i stallen klokka halv 11. etter en halvtime var William og Nicki henta inn og strigla og salt opp. Vi satte oss opp og begynte å ri. Vi skulle på tur i dag=D
Etter å ha ridd langs med veien litt kom vi til grusveien inn til skogen=) der gikk Nicki og William vedsiden av verandre<3 det gjorde de stortsett resten av turen og!
Vi galopperte langs jorder og sandstier! UTROLIG kult! Målet vårt var å komme oss til Bjerkebekk og det klarte vi. Der stod vi litt å prata før vi rei videre=) Når vi kom til stallen var hestene slitne. Vi salte av de og børsta lett over dem før vi satte dem ut igjen.
Når Bi Sofie dro gikk jeg å henta Dokka. Pussa hun og salte opp. Rei dressur=) trente på å samle hun ordentlig og få hun på tøylen. Gikk bra det!
Kjempe fine ponniser i dag<3 MEGA fin tur med Bi Sofie og Nicki!!! <3<3<3
----------------------------------------
* 01/04-2007: Kom klokka 11 i stallen i dag. henta inn William og begynte å strigle. Rei dressur først. Bi Sofie kom når jeg varma opp så vi ble stående å prate.
Etter litt så satte Bi Sofie opp et hinder for meg. Starta på 60 cm og jobba meg opp til 80cm. men ikke mye i dag, fordi jeg ville bare hoppe littegrann! avslutta med dressurøvelser som å bøye hesten i svinger og volter ++.
Kjempe flinke William i dag<3
----------------------------------------
* 31/03-2007: I dag trente jeg dressur med Willisen<3 etter å ha varma opp og trava en del på storvolter og sånn begynte jeg å øve på galoppfatninger mot høyre. og mot venstre. la mest vekt på høyrefatninger og høyre galopp! William gikk kjempe bra og holdt høyregaloppen nesten hele tiden=D
Etter å ha ridd William en time satte jeg han ut igjen. Da hadde Ida og Amanda kommet. Ida skulle treffe noen som søkte hest på fôr i stallen klokka 13.00. Jenta som kom var Martine, og hun ble fôrrytteren til Dokka/Ida=)
Så henta jeg og Amanda William inn igjen og satte på beinbeskyttere og hodelag. Da hoppa jeg barbak på han! =D kjempe fin ponnis! <3<3<3
----------------------------------------
* 27/03-2007: i dag dro jeg og Ida&Dokka på tur=D det var kjempe hyggelig!!! William var litt gira på tilbake veien, men det gikk helt bra. Etter vi hadde salt av og satt hestene på stallen måtte Ida hjem. Jeg ble igjen og så på en time. Selv om William var litt tulling i dag var han mega fin å ri på tur! <3<3<3
----------------------------------------
* 25/03-2007: Var på Tallaksrud i dag=) Når jeg kom mot hestene vriska de til meg<3<3<3<3 Lenge siden jeg har sett dem nå!!! de har blitt feite igjen=( men men.. får ikke trent dem skikkelig før til sommern, pga at de er barfor og det er glatt i skogen! hehe.. men samma det.
Strigla hestene og salte opp Silje. Rei dressur på "banen". Hu bøyde seg riktig etter masse volter og halvparader. Men når jeg skulle galoppere på grusveien til stallen steila hu og når hu landa sparka hu bakut med en gang. Jeg kom under beina hennes og hu slo beinet sitt rett i haka mi. Men gikk bra. Satte meg opp igjen og rei samme veien en gang til. Da små steila hu men slappa av igjen etter litt. da skritta jeg henne av. Satte hestene ut igjen og begynte å møkke. Hadde satt ut fôr til dem og møkka og rydda før jeg dro hjem. Hestene var egentlig ganske snille<3=)
----------------------------------------
* 24/03-2004: I dag rei jeg og Ida&Dokka dressur sammen. Etter en time med bøying og få hesten samla osv rei vi på skritte tur=) moro det!
Ida tok oxo noen bilder av meg og Willis i dressur,de skal komme i galleriet så fort jeg får de av Ida=P
Ponnisene var flinke i dag<3<3<3
----------------------------------------
* 21/03-2007: Sprangtime med Lone&Pandora i dag=D Sindre Ratvik er instuktøren=D
William var frekk i dag så det endte med 5 fall oppi hinderet! Men var for tidlig på hinderet oxo da så litt min feil og!
Vi hoppa vel ca 80 cm =)
Hoppa grind og så 2 kryss! William hoppa PERFEKT!!! det var utrolig moro!!! Så han klarte det til slutt=D
Flinke ponnisen<3<3<3<3

13.3.2007:
I dag kom jeg til stallen i 3-tiden pga at vi har hjemmedag fra skolen(mat og helse).
Da var Ida der og venta på at en som kanskje ville ha Dokka på fôr skulle komme.
Gikk å henta striglesakene til Willi. Han trengtes VIRKELIG å bli strigla i dag!!! Møkkete over hele! Hehe.. Etter å ha strigla i nesten en halv time kom jeg meg ut på banen.
Rei sammen med Ida hele tiden. Satte opp et hinder mot slutten av ridetimen vår. Da hoppa vi opp til en meter nå og. Etter å ha hoppa litt også skritta jeg av. Da hadde Ida dratt allerede.
Skritta alene på veien. Willi var ganske rolig faktisk=) Putta rompa si ut i veien noen ganger, men kom fort inn igjen når jeg snakka til han.
Tilbake i stallen strigla jeg han og bare koooooooste med han=) Han er jo ingen stor kosebamse for ingenting! ;)
Kjempe moro dag! =D

10.3.2007:
I dag tok jeg meg en tur til WilliPonnis igjen! =D kjempe kos assa!!! =D Når jeg kom la jeg fra meg hjelmen og sånn i utstyrsrommet og henta leietau til Willi. Etter å ha henta han og strigla han gikk jeg å heta Elisabeth. Hu kom ned i stallen 5 min senere. Da salte vi på og gikk ut i ridehuset! satte opp et litte hinder etter litt. Trente dressur en stund før jeg red over hinderet som var 65cm. Etter å ha hoppa det litt hevet jeg det. Da gikk det oppover og oppover. Tok noen små pauser og hadde dressur med Willi og! <3 Elisabeth ga meg en måte å få han på tøylen og den funka bra! =D *Takker*
Etter at Elisabeth hadde ridd Helena en stund gikk hu inn igjen med Helena. Da rei jeg over hinderet noen ganger til. Så satt jeg det opp litt til. Etter 2 refustreringer fra William sin side fikk jeg han over! =D Da hadde Elisabeth og en annen kommet for å se på. hehe.. Etter å ha hoppet en del ganger til begynte jeg å kjøle Ponnis ned. Først da merka jeg at vi hadde hoppa METERN!!! =D beste ponnien ever<3<3<3
Kjempe moro!!! så satte jeg han inn igjen. Da hjalp vi til å ta inn alle hestene fra beitet. Etter det stod vi ved boksen til den ene hesten. Husker ikke navnet, men vi kallte han Kongen siden han er sjefen i stallen. Etter på sa vi hade til hestene og gikk. Kjempe kul dag i stallen i dag!!! =D
<3<3<3<3<3<3<3

9.3.2007:
oi! har ikke skrevet på drit lenge gitt. hehe...

HOS MARTE: Rei Lex den ene dagen og vi strigla Juni og Lex alle dagene.. Fikk ikke ridd hver dag siden været var dårlig.. men var gøy fordet! =D

26/02-2007: Dro i stallen rett etter skolen. Skulle ri med Lillian i dag.=D eller bytte på å ri! Hehe.. Først varma Lillian opp og starta å ri Willi. Etter en halv time så rei jeg. Prøvde på MANGE galoppfattninger mot høyre og måtte slenge oss inn i en volte flere ganger for å holde William i høyregalopp. Men han bytta nesten med en gang igjen.. Etter å ha klart det litt rei jeg sjenkelvirkninger.. MEN han får ikke bakparten ordentlig med seg!!! Prøvde flere ganger, men gikk ikke helt bra. Men etter litt slit fikk jeg med baken hannes og.. Men ikke helt!!! *ØveØve* hehe.. Etter det stod vi å strigla han leeeenge og dulla med han<3

27/02-2007: Dro til stallen rett etter skolen i dag og! =D Skulle egentlig ri sprang med William i dag, men siden det raste så sinsykt mye fra taket i hallen så rei jeg dressur. Etter å ha salt opp og sånn leide jeg han til hallen. gjorde en del av det samme som sist, galoppfatninger og sjenkelvirkninger. Han har skjønt det med galoppen, men han vil ikke galoppere i høyregalopp heeeele tiden! =( men det kommer seg vel etter litt! Sjenkelvirkningene gikk likt som i går... han får ikke baken helt med seg, men det går etter litt! Etter å ha strigla osv gikk jeg ut i hallen igjen. Der var det noen som trente dressur. Altså Ida og Dokka, og Lone og Pandora. Ble kjent med Ida og Elisabeth i dag. De er kjempe hyggelige!!! Elisabeth og jeg lagde et lite hinder for Ida så hun kunne hoppe litt=) Kjempe kos! <3

03/03-2007: Kom til stallen ca klokka 11:30. Da henta jeg William fra beitet. Inne i spiltet var det fôr.. Noe William ville ha!!! Høyet fjerna jeg, men brødet fikk han spise. =) det var ikke mer enn 2 små brødskiver. Etter å ha strigla osv tok jeg han ut i hallen. Hadde satt opp et lite hinder. Trente sprang denne gangen! Starta på 60cm og fant ut at William hoppa det lett. Da gikk jeg bare oppover. Først til 70cm så videre til 80cm og til slut 90cm. Kjempe moro!!! Avslutta med et lite hinder på 65cm. Ponnisen<3 er jo driit flink jo!!! =D
Etter å ha satt han inn igjen gikk jeg bort til Dokka sin boks. Kjempe kul hest! Blanding av døl og dartmoor eller exmoor ponni. Siden Ida er i syden er det jeg som skulle mosjonere Gåsa(Elisabeth, Ida og meg sin gale humor xD) i dag. Hadde ikke helt tid til å ri sa fant fram en grime til Gåsa og longe tau. Tok a med i hallen og longa hu der. hu går bare så SINSYKT pent!!! Lydig er hu og! Men ville ikke fram i galopp med en gang da, men etter litt kom hu over i galopp og! Kjempe moro i dag! Beste ponnier ever!!! WilliPonnis<3 og DokkaGåsa<3

06/03-2007: Etter skolen var det rett til stallen igjen=D Trente dressur med han i dag. Prøvde litt sjenkelvirkninger igjen. Tror han har fått noe inn i skallen nå! hehe.. Han får med seg bakparten nå! =D Etter litt sjenkelvirkninger skulle jeg prøve galoppfatninger igjen. Han var helt UMULIG! =( men men.. etter et lite rapp med pisken gikk han i høyregalopp på noen få langsider, men ikke alle! men han galopperte i høyre galopp! =D Etter det prøvde jeg noen serpetiner og sånn. Da gikk han litt på tøylen noen ganger men ikke helt stabilt! hehe.. Etter å ha ridd strigla jeg han leenge<3 kjempe shønne ponnis! <3 Elisabeth kom bort i 5 tia så vi stod å prata. Hilste på hesten hu har på fôr, Helena! Søt varmblods ass! Nutlingene<3<3<3

18.2.2007:
I dag dro jeg til MarteMil<3<3<3 JIPPIII!!!
har ikke sett hverandre siden desember. det er lenge det!
etter å ha satt bagasjen og prata litt gikk vi ut til hestene hennes, Lex Liberis og Juni. Lex er en ex-traver som er mørkebrun og har en søt liten hvit flekk på mulen<3 hun er 12 år gammel, men ser YNGRE ut!!! =D Også er det søøøøte Juni da! =D Hu er vel ikke mer enn en 9 år gammel shettis på 103cm i manken. Dakars lille ponnien har vondt ibeina sinne hun<3 men men.. går nok over snart=D Juni er en grå skimmel ponni, men halen hennes bærer preg av alle fargene hun har vært<3 noe jeg og Marte fant ut av når jeg fletta halen hennes<3 hehe.. Lex og Juni har 2 nyyydelige øyne! Tar man sjansen å se inn i dem så blir man 100% trollbunnet! ;)
Gleder oss til i morra da! Opperasjon HesteStellerne starter! =D skriver nok mer om det en annen gang!

15.2.2007:
I dag kom jeg hjem fra leirskolen! Var på leirskole med klassen på Høvringen(Rondheim Den Norske Fjellskolen<3).
Etter å ha pakka ut fikk jeg en telefon av Lillian. Hun er kjempe kul assa! Hehe.. Ringte å sa til meg at jeg ikke fikk William på fôr, men at hun bare tulla! =P =D Så nå er jeg den heldige fôrrytteren til en sportsponni som heter William<3<3<3
TUUUUUUSEN takk Lillian! <3<3<3

8.2.2007:
I dag kom jeg til Ski Rideskole 19.00. Da skulle jeg hilse på Lillian og ponnien,William.
Han er en nydelig sportsponni på 14 år som jeg håper jeg kan bli fôrrytter til! Det var derfor jeg skulle komme. Lillian var en kjempe snill og hyggelig jente(som er et år yngre enn meg), og virker kjempe snill ut! Hu hadde salt opp William alt og gjort han klar.
Det var jeg som varmet han opp. Kjempe gøy=D Han var veldig ivrig men øra var frem hele tiden=D Så skulle Lillian ri på dressurtime for Vibeke. Lillian har en utrolig bra sits og hun rir kjempe bra! =D Etter timen hennes fikk jeg prøve han litt. Trava og galopperte og skritta osv. Travet hannes var litt uvant i starten, men etter litt ble jeg vant til det! Galoppen hans var ubeskrivelig digg<3 beste galoppen jeg har opplevd på lang tid!
Etter å ha ridd han en liten stund tok Lillian over igjen. Da skulle hun skritte av. Vi avtalte at hu skal ringe i løpet av uka og si om jeg får han på fôr eller ikke! Håper på det beste! =D Hehe..
WilliamPonnis<3<3<3

4.2.2007:
I dag kom jeg seint til stallen. Men men.. Henta inn hestene men Silje var ikke blid når jeg kom. =( Øra flatt bakover og helt gal i hodet sitt! Men fikk hu inn etter hvert=P
Tok med Stjerna ut i dag og strigla henne! Var litt umulig med beina sine i dag, men det gikk etter å ha fått godbit per bein;)
Så salte jeg opp. Etter å ha varma opp i 15 min begynte jeg med å få hu på tøylen og versader osv. Hu kom ned på tøylen etter hvert, men ikke med en gang. Versadene gikk bra på begge hender, det samme med sjenkelvirkningene<3. Etter å ha ridd i 35 min eller noe sammenlagt begynnte hu å tulle. Først noen få bukkesprang, men på en volte bare brå stoppa hu! Ville IKKE gå fram=( Etter masse sjenkler og et rapp med pisken gikk hun fram. Øra var flatt bakover og hu gikk kjempe spenstig. Det var utrolig ubehagelig!!! Når jeg hadde runda hjørnet nede på "banen" begynte hu å trave, så galoppere og så bukke sprang. Så brå stoppa hu og steila og bukka om hverandre. Prøvde å drive hu framover men det funka ikke. Etter å ha klamra meg fast tror jeg at jeg glapp taket i manen hennes og datt av. =S men landa på beina da! =S Fikk tak i hu og rei hu litt til før jeg skritta av. Hu tok noen bukkesprang da og, men ikke så ille som i starten! =(
Etter på var de kjempe snille! Hehe.. <3 Nutlingene mine det! =P

3.2.2007:
OI! Her har jeg ikke skrevet på en stund nei.. jaja.. har vært å ridd litt i det siste, men var syk i nesten 10 dager så fikk ikke ridd. Men var i stallen i dag! =)
Etter å ha henta hestene tok jeg med Silje ut og begynte å nappe man! Jippi! =S Nappa vel ca 10-15 cm av mana hennes! Blei jo pen også jo! =D
Etter å ha strigla hu leeenge henta jeg tøylene og festa i grima hennes.. Ja, hadde planer om å ri og det gjorde jeg! Rei litt på "banen" og øvde litt på forskjellige dressur øvelser. Prøvde å få hu på tøylen, men funka ikke før etter en god del volter osv. + litt sjenkelvirkninger prøvde jeg på, men hu ville ikke så veeeldig mye! Så strigla jeg begge to å slapp dem ut igjen! Var egentlig kjempe flinke i dag! =D skal ri Stjerna i morra! =)

1.1.2007:
I dag var dro jeg litt seint til stallen. Var vel borte i stallen klokka 12 eller noe. da børsta jeg Silje og salte hu opp. Jeg hadde tatt fram noen bommer og hinderstøtter(tønner). etter å ha varma hu opp i skogen med skritt 15.min, trav og galopp dro jeg hjem til stallen igjen. der skulle jeg varme opp med 40 cm. haha!.. dumme hesten ville ikke over. Kom mot det igjen og da hoppa hu så fint over! =D jeg heva hinderet til 50-60 og Silje tok det enkelt. men så fot det var 80 reiv hu.. prøvde igjen på 60, da gadd hu ikke å ta i fart og ikke gadd hu å høre på sjenkler heller! men kom over 60 igjen til slutt!!! men da ga jeg meg.. satte Silje inn i stallen og strigla begge hestene og satte dem ut! de løp rett opp til siloen sin! haha..

31.12.2006:
I dag: Dro i stallen. Siden det ikke var glatt oppover i skogen skulle jeg ta meg en tur! Etter og ha henta inn to snille hester og strigla og salt opp Silje ute, dro jeg til i skogen. Var litt nervøs for at hu skulle gli men hu holdt seg på beina og veien!:) Etter 5 min klikka det i hodet på Silje og da løp hu i FULL galopp bortover mens hu bukka og plutselig bår stoppa hu. Så føyk hu fram igjen og bukka enda mer! DUNK! Der lå jeg i bakken. Etter å ha gått på igjen og ridd litt til kom jeg til en sand-vei. Der klikka det helt for hu-igjen! Hu steila og føyk fram i full galopp og bukka. SKRIK! DUNK! Der lå jeg på bakken igjen. Hadde skriki pga at hodet kom nærmere og nærmere bakken, men klarte på ett eller annet vis å vri meg rund så jeg landa på rumpa. Da gikk jeg opp -igjen- og rei videre. Asfalten var det neste stedet hu tulla! Steila og kasta seg rund, og kasta meg i grøfta. Jaja.. Da hadde hu løpt nedover den asfalterte veien nesten helt hjem til stallen. Der stod hu å venta på meg. Inn på "banen"(et lite område på beitet) og ri der, men hu bukka og steila der og. Men da holdt jeg meg på! Da var hu så rolig så! Lille duste hesten!.. <3 Etter å ha salt av og strigla satte jeg ut hestene igjen. Ingen godbiter i dag nei! I morra er det tilbake igjen, men da skal jeg ri Stjerna på "banen" og Silje ha fri! :)

25/12-2006: Når jeg kom til stallen i dag hadde Hege allerede henta inn hestene. Etter å ha strigla Stjerna dro vi ut på "banen". Der hadde vi dressur med hu. Øra var fram HELE tiden! :) Hu gikk på tøylen nesten hele tiden, unntakene var vel når vi varma opp og skritta av. Hu gikk versader og litte granne sjenkelvirkninger. Kjempe flinke hesten i dag<3

| 1 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.