Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av beapi » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL BEAPI
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 39

10.4.2010:
Neste tirsdag den 20.April så har jeg hatt Lillebror i 3 år :)

13.10.2009:
Nå er det to dager igjen til Lillebror kommer hjem :) Jeg gleder meg veldig til å få gullet hjem utenfor husdøra. :)

10.10.2009:
Lillebror kommer hjem om 5 dager :) Jeg gleder meg mye til å få tilbringe 12 dager sammen med han :)
Også skal vi dra på kurs neste helg på NNHS, men tror jeg må droppe sprangen pga skadet rygg. Men dressuren skal jeg ta uansett :)

11.11.2008:
Ja, ikje alltid man bruke å skrive i dagboka her inne akkurat men. :)
Hestan har det bare flott, og no e det kommen sny her .. og is.. Så det e glatt, og det blir ikke akkurat så masse ridning de her dagan, men vi prøve å rir så ofte man kan :)

6.9.2008:
da har vi vært på distanseritt æ og han lillebror... vi kom på 5.plass... vi ridde 4,5 mil.. Da vi ridde første ettappe så va han Lillebror ganske så slitn.. Og siste ettappe så klarte han nestn ikje meir.. Men han han va sååå kjempe flink :) mor e så stolt over guttn sin :)

6.9.2008:
I går kveld så longerte jeg Lillebror litt. Han var kjempe flink :) Om ikke så lenge skal jeg gå ut og hente han inn før å fikse han litt. Så drar vi på Dale rittet. Skal ri 4,5 mil :) så det blir spennende må jeg si ja :)

22.8.2008:
I går så ridde jeg Hero :) Han begynner å bli flink nå i dressur.. Vi jobbet med galoppen litt. Og det gikk bare fint. Lilleror har så klart mistet en sko igjen, så nå må man få tak i hovslageren på nytt å få en ny sko..

17.8.2008:
I går så fikk hestene fri, og i dag så trente jeg dem begge :) Først så ridde jeg lillebror , trente en del dressur med han. Og han var så flink atte:) Etterpå så ridde jeg Hero, og han var så flink han også.. Vi trente litt på galoppen. I morgen skal jeg trene litt dressur igjen :)

16.8.2008:
I går så longerte æ han Hero, og han va så flink atte :) Va også å prøvde ny salen min, og den satt perfekt på han Lillebror. I dag har æ vært på NNHS og sett på utstilling. Masse fine hesta der ja :)

14.8.2008:
I dag så har æ og isabell ridd en liten tur med lillebror og hero :) Dem va no flink.
Eneste at Hero sko teste mæ veldig mye, og ikke ville gå... Også e han i veldig dårli dårli form ;) så det blir noen små tura de første dagan.. Tenkte i mårra sko æ longere begge to..:)
Blir spennanes å se kordan det går.. :)

13.8.2008:
I går så kom Hero hit :) en lyngshingst på 4 år, han skal stå sammen med Lillebror. Han er så rolig og snill. Er veldig fornøyd med han :)
Har vært å børstet de i dag, også har jeg gått en liten tur rundt med fjøsen. Og det gikk veldig bra :) Og Lillebror stor trives med selskap.. men liker ikke helt av Hero er opptatt av hoppene på andre siden av veien ;)

12.7.2008:
Lenge sia sist man har skrevve her...
Ho Lizzie snuppa mi drar neste søndag.. det blir rart ..
hestan har snart vært heime snart ei uka etter æ henta dem heim .
Vurdere om æ ska bynne å konkurre snart m han lillebror. det hadde vært arti..
sko ønske at æ hadde en ridebane heime så man slapp å ødelegge jordan heime og t naboan ;) hehe.. men slik går no det..

22.2.2008:
Hei :)
Å kor lenge sia æ har skrevve her.. huff huff.. Det går no bare bra md hestan :) Å vi har fått oss henger, så vi e no å farte litt fram å tilbake æ å Lillebror :) Og ho Lizzie har no fått sæ ny frisyre.. Ho blei no så fin atte :):)
Og i mårra så får vi besøk :):) det blir arti .

5.7.2007:
For to år siden ville jeg prøve ut noe nytt. Jeg hadde en ide å kunne ri på en kalv/ku. Så en dag var jeg ute på et beite med de minste kalvene vi har. Jeg tok den jeg fikk tak i og den jeg ville ha. Til slutt fikk jeg tak i en svart liten kalv med en liten stjerne i pannen og litt flekkete på fotene. Hun var ca en halv månde da. Jeg tenkte at siden kattene mine het Mia og Pia, så kunne kalven hete Fia. Og det ble hun å hete. Jeg begynte å leie henne i grime og det gikk veldig bra de første gangene. Hun lærte fort og likte å være med på litt forskjellig, så det gikk supert. Jeg fant ut at dette ville jeg fortsette med. En dag sa pappa til meg at det skulle være kalvemønstring på Storsteinnes(15 min fra der jeg bor) og om jeg kunne tenke meg å være med. Jeg ville det, og jeg ville ha Fia med. Og siden det bare er hvert andre år, måtte jeg nesten bare være med på det. Da det bare var noen dagen igjen skulle jeg ta å trene litt med Fia, men da virket hun litt rar. Hun var slapp og ville nesten ingenting. Så det var en nedtur siden jeg skulle på mønstringen snart. Men da tok jeg en annen kalv og leide på han. Han het Småen. Han var veldig spesiell siden han hadde blitt født 6 uker for tilig. Men Småen var en sterk liten kar, og det gikk kjempe bra med han. Eneste var at han var veldig liten. Men han var bare myye søtere da. Jeg tok han med meg på mønstringen og det gikk kjempe bra. Da jeg hadde kommet hjem så fortsettet jeg å leie på Småen, også en dag etterpå skulle jeg se hvordan det gikk med Fia og da var hun helt frisk. Siden Fia var blitt frisk så trente jeg begge to små kalvene. Etter en stund så ble det litt mye for meg med to kalver. Jeg bestemte meg for at jeg ville kun ha en, og jeg valgte Fia.
Hun fant seg i alt. Men av og til så var det sånn at hun sto på alle fire ben hun hadde. Og hun var veldig sta og det samme var jeg. Jeg ga aldri opp den kalven uansett om jeg hadde lyst til det noen ganger da hun var umulig. Da høsten hadde kommet så fant jeg ut at jeg ville prøve å sitte på henne, for da hadde hun blitt så stor at jeg kunne sitte på henne. Og det gikk kjempe bra. Jeg lærte henne å skritt og stopp i begynnelsen. Jeg var kjempe stolt da jeg fikk til med henne.
Jeg hadde tenkt litt og jeg hadde fått den ideen at jeg skulle på henne trafikksikker. Jeg begynte sånn smått å gå små turer etter veien og for hver gang det kom bil så stoppet vi opp og ventet til bilen hadde kjørt forbi oss. Hun var aldri redd store biler eller motorsykler. Hun var veldig snill og rolig i trafikken. Da vinteren kom stoppet jeg ikke å trene med henne. Jeg tok henne ut nesten hver dag når det var vær til det. Jeg brukte nesten all tiden min på henne og ingen andre ting som jeg egentlig skulle ha gjort.
Jeg har aldri visst hvordan det ville enda med Fia, men hadde en god følelse på at det kunne gått bra.
Når Fia brukte å være umulig til meg så brukte jeg å si til henne at jeg aldri skulle ha henne ut av fjøsen og at hun skulle bare stå der alene for hun var så teit. Men to dager etterpå så tok jeg henne ut igjen som ingenting hadde skjedd.
Da det ble vår og snøen hadde forsvunnet var det mye sprell i kroppen til Fia. Jeg brukte å slippe henne løst på jorde også brukte jeg å springe før henne å hun kom etter. Hun likte folk veldig godt og likte aldri å være alene. Så derfor brukte hun å kommer etter meg unasett hvor vi skulle.
Og jeg kom på en enda ide at jeg skulle lære henne å hoppe hinder, og det gikk kjempe fint. Jeg hoppet først også kom hun etterpå i full fart. Jeg prøvde å sitte på henne en gang da hun hoppet et lite hinder, men da datt jeg av henne. Og det var ikke første eller siste gang heller. Da jeg hadde lært Fia trav og galopp så kunne det gå litt fort. Og en gang var jeg og en venninnne å ridde og hadde det morsomt, og hun sprang sammen med meg og Fia da jeg satt på henne, og plutselig så slapp hun Fia, og Fia sprang sin egen vei uten at jeg hadde styring. Men hun stoppet til slutt fordi da hadde jeg ramlet av henne. Men det gikk bra da. Våren 2006 fikk Fia seg en halv lillesøster. Hun kalte jeg Pepsi Max. Hun trente jeg også og det gikk kjempe bra. Siden hun ikke vår så gammel var hun ikke med på så mye, men hun brukte å være med å bade.
Sommeren 2006 gjorde jeg og Fia mye forskjellig. Vi var å badet med søsteren hennes, gikk lange skogsturer, var på bærtur, runderidning med barn, på besøk hos naboer og masse masse mer. Da jeg fikk hest på fôr så ble det ikke så mye tid til henne. Men trente henne litt.
Fia ble bare større og større, og sterkere og sterkere. Jeg kunne bare ikke slutte å holde på med henne nå som jeg hadde blitt så glad i henne. Så når høsten og vinteren kom fortsatt jeg enda å trente henne. Men det var ikke like mye som før siden det var så glatt ute. I mars 2007 fikk Fia jurbetennelse. Så da kunne jeg ikke ha henne ute på 2uker. Jeg brukte å være i fjøsen å stelle henne litt. Da det hadde gått over hadde jeg hun ute. Men etter en liten stund etter det så melket hun kun på to spenner og melken hennes var veldig dårlig. Så det vi måtte gjøre var å sende henne til salgsslaget. Hvis vi hadde beholdt henne hadde det blitt veldig dyrt, også er det litt dårlig plass i fjøsen vår. Så 15. Mai 2007 var en veldig trist dag for da dro god kuen min. :´( *Trist*
Men så i år skal jo kalvemønstringen være igjen på Storsteinnes, og da skal jeg være med. Jeg prøvde å ta ut en liten kalv, men den så så sta at jeg ikke hadde noe lyst å trene med den. Så kom jeg jo på at jeg hadde Pepsi Max som sto å kjedet seg i fjøsen med alle de kuene. Den 06. Juni hadde jeg henne ute på nesten 1år. Det var nesten som at hun var trent kjempe masse. Pepsi var kjempe flink og hun kunne alt det jeg tenkte jeg skulle lære henne på nytt. Hun kunne stoppe mens jeg leide henne, høre etter på "kom her" og trave. Hun var kjempe flink så hun skal jeg ta med på mønstringen som er den 30juni-1juli. :)

15.5.2007:
Hei..
I dag er det en veldig trist dag.. :´(
Fia er død.. Huff,, Snufs.. Det er veldig trist.
Jeg gikk ut kl7 tilig for å gå ut med henne. Pappa tok noen bilder av meg og henne. Å huff, nei. Det er frytkelig trist.. =/
Savner henne veldig<3 Jeg syntes ikke at det var så mye vits i å slakte henne, det eneste som var galt at hun hadde så dårlig melk og melket kun på to spenner.. Men sånn er det å ikke ha så veldig god råd. :(
Håper hun har det bra<3

14.5.2007:
Hei.
I morgen tilig mellom 08-09 drar Fia til salgslaget :´( Gruer meg skikkelig til å si hade til henne. Hun betyr så kjempe kjempe masse for meg<3 Og vi har vært så mye igjennom i nesten 3år. Det blir veldig trist=( Huff... Snuft... :´(

Men nå skal jeg ut å ri Linar litt, så skal han stå i morgen og onsdag for da er ikke jeg hjemme ..
-beate pedersen-

11.5.2007:
Hei..
I dag da jeg våknet hadde Daphne blitt dårlig. Hun bare lå under stu bordet hele tiden, nesten som i en ball. Jeg sa det med en gang til pappa fordi det var sånn Fløffy lå rett før hun ble skikkelig syk. Han sa at vi kunne vente til i morgen å se hvordan hun var da, men det ville jeg ikke pga det var så fælt da Fløffy ble syk. så jeg sa i stede før at hun skal pines på samme måten som Fløffy, måtte han bare ta livet hennes. Jeg ville si hade til henne, men gjorde det ikke. Jeg bare lå sammen med henne å så på Daphne, sa at jeg var glad i henne og kysset henne på hodet<3

10.5.2007:
Heia :)
I dag så har Tine vært med kontrakten osv. til meg :) Så nå er han MIN :D endelig fikk jeg meg en hest jeg elsker over alt på jord. Tenk... Dt er helt utrolig :D Er skikkelig happy nå :P
Han er jo bare helt utrolig.. En levende drøm som faktsik er sann. <3<3

8.5.2007:
Hei :)
I dag så har jeg og lillebror vært på våres første klubbtrening ;) Det gikk supert hele tiden. Er skikkelig stolt ;D
Vi måtte ri 4km for å komme dit vi skulle, og da vi ridde til treningen kjørte pappa etter med bilen. Og da vi skulle hjem trekte jeg pusten dypt 3 ganger oxo dro vi hjem :) Og jeg som er eller var livredd store biler, det vises ikke nå:)
Men det er vel for at jeg stoler på den hesten jeg har nå:D
-beate-

30.4.2007:
Hei.
I dag har jeg og annfrid vært å trent sprang med Lillebror. Det gikk kjempe fint og han var super flink. Jeg skal legge ut noen bilder av dagen:)
Jeg er skikkelig fornøyd med den her dagen, og i morgen skal vi bare ta det helt med ro. Bare være å ri en tur eller noe ;P
-beate-

29.4.2007:
Hei.
I dag har jeg og annfrid vært ute med Lillebror i hele dag. Vi ridde han nesten i 2timer, og han var kjempe flink. Jeg har oxo vært på nettet og sett etter en til hest som selskap.. Kanskje jeg har funnet en ?! ;)

28.4.2007:
I dag var jeg ute kl9 og slapp ut Lillebror.
Så gjorde jeg rent i boksen hannes, så slipper jeg å stresse så mye i kveld :P hehe.
Og ellers så trives han her godt ser det ut som. Han liker når vi er å går tur litt rundt om kring. :)
-beate

25.4.2007:
Hei :)
Nå har jeg endelig fått Lillebror hjem. Og han trives som bare det!:) Pappa og Lillebror er blitt "bestekompiser" nå. Først var Lillebror redd for han, og da sprang han bare langt fra han da han skulle hilse på han. Men nå går det bare bra. Hehe pappa bruker å gå tur med han etter veien og det går kjempe bra. hihi det er litt morsomt at pappa liker å holde på med hester:P
Jeg har oxo tenkt på å finne meg en shettis el en liten hest på for. Så kan han Lillebror få selskap ;D
-beate-

19.4.2007:
Heisann :D
I morgen er min store dag. Lillebror kommer til meg. Jeg og pappa skal dra å hente han i lakselvdaln. Gleder meg skikkelig til det. håper det går veldig bra mellom meg og han.. Og at han trives hjemme hos meg. Fror da blir jeg å kjøpe han:D ***Jippi*
Så det skal bli morsomt..:D

14.4.2007:
Hei :)
I dag så har jeg funnet ut at jeg skal hente Linar på tirsdagen.. Så det blir bra :D
Har oxo vært på hingsteutstilling på NNHS i dag.. Mange flotte hester der må jeg si ;)
Det er bilder på galleriet :D

| 1 | 2 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2021 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.