Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Belinda_Ask_Kvikken » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL BELINDA_ASK_KVIKKEN
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 108

17.11.2009:
Å alt går ræva for tia. :´( sjer itj ut at kvikken blir bra i dere fotn sin :´( Vil ha den friske hæstn min tebake.

5.11.2009:
Stallen i mårrest. 5 november 09
Det va et kjempe koselig møte i stallen i mårrest. Kvikken lå og slappet av i boksen når æ kos satt mæ atme han å han la hode i fange mitt å sovna. Ask lå også å såv når æ kom i høye te Belinda. Kjempe kosli. Katta (Fiona) hadd takk huse te kaninan å lå å såv i det ut. Litt komisk for kaninan va inni der dæm å. Hu e veldi snill me kaninan tar dæm ikke, hu e heller vænna me dæm. :) Kvikken å ask ligg å sløve enda va å så om dæm netopp stor kosa sæ dæm ja. Ska ha dæm ut om itj så vældi læng sia dæm sto inn i hele går på grunn av storm. Blås som faen.

Når vi sku fli satt æ kvikken i rund padocen å så gikk æ litt rundt me belinda å ask mens mamma flid. Ask gikk helt på sia av belinda når han kom ut for det blås sånn. Han hoppa å spratt litt på sia godt å strekk på fotan. Når vi kom atme stalln sprang ask som en rakkæt inn for det va litt kaldt te han ut syns han sjøl. Søte guttn. Han e 4 uka huff så fort tia går om dan.

19.6.2009:
Gartulere så mye med den lille hoppe følle ditt Hanne. Nydeli e hu<3. Ælsk<3

1.4.2009:
Hei i dag e det 1 April men herre her e ikke aprilsnarr.

I dag er det 1 år sia kvikken kom te dæ. Syns tia har gått så fort syns ikke det er nå lenge siden han kom. Vi har hatt mange opplevelsa sammen opp og ned tura også. Gla i dæ gutten min<3<3<3 Du e syk pen Kvikken min<3

27.2.2009:
I dag var det andre gangen æ ridd på 1 måned e skikkelig stiv no. Belinda har gått 3 og en halv måned på vei no. <3

24.12.2008:
GOD JUL ALLE SAMMEN!!!!!!!!!!!!:D

19.11.2008:
Masse snø<3. Når jeg skulle ha ut hæstan i mårrest var det litt ekkelt for det raste snø fra taket. Belinda vart seffølgelig redd. Vart litt små skeptisk kvikken å når det rasa snø i hode på han, men han tok det rolig i forskjell til Belinda som sprang.Hæstan sprang og rulla sæ i snøen når æ slapp de ut. Fikk mat før æ for på skolen.

Når æ kom heim regnet jeg med at de var sultene, så jeg hentet mat og gikk bakom, plustret på dæm for dæm sto så langt unna. Dæm kom i full galopp.

La fra mæ maten men den sku dæm ikke ha enda nei. Sku få en kos fra mor før man kun gå å eta mat. Når det var gjort fikk dæm te mat fate og spist. Gla i dåkker hæstan mine<3, dåkker e alt.

8.11.2008:
7.11.08

I dag skulle vi i Vanvikan og gjøre fjøs med Morten. Sto opp kl kvart på 6 i mårest. Morten kom kl ti på halv 7, og henta mæ å så kjørd vi te vanvikan og hentet malin. Kom i fjøset kl kvart på 7. Han vi gjorde fjøs til hadde 15 katter i fjøset. 6 voksne katter og resten kattunger. Morten sa til oss va vi kunne gjøre først og det var å begynne å fli til ungdyra.

Morten foret kuene i mens. Når det var gjort hjalp vi han med å melke. Vi var ferdige kl halv 9. Så kjørte Morten oss til vanvikan der jeg og Malin hoppet av mens han for heim til leksvik. Jeg og Malin skulle ri. For ut å ridd kl 11. vi sprang omkapp med hestene, det var digg.

Morten kom å hentet oss kl halv 5 igjen. Vi hjalp han med det samme i kveld å. Når vi kjørd heim sa han at vi hadde hvert flinke å han kunne ha tenkt seg å hatt med oss hver dag. Det var artig å høre syns vi. Beste dagene på lenge.

8.11.2008:
6.11.08
I dag skulle jeg og malin til Morten stefan. Han kom å hentet oss ved tesman minne skole kl kalv 9 i morest. Vi for heim te han først for han skulle ha frokost. Så fikk vi delt ut kjelldress som vi hadde på oss. Så kjørt vi til gården. Det første som møtte oss i døra var kalven som hadde komme seg ut. Så først måtte vi få den inn. Vi skulle klippe kyr, male fjøs og ta opp gale. Morten viste Malin hvordan hun skulle klippe, mens jeg foret. Når det var gjort begynte æ å morten å male.

Når Malin hadde klipt ferdig kua skiftet jeg og malin sånn at hun malte og jeg klipte kalven og to okser. Vart veldig overasket hvor snille kyr han hadde i alle fall oksene som sto helt stille når de ble klippet. Når det var gjort gikk vi ut og tok inn gal.

Når kl vart 1 var vi ferdige og da hadde vi jobbet i 4 timer uten stopp. Vi kjørte heim til morten der vi laget taco og slappet av.

Kl halv 3 for æ å morten å foret kuene før vi hentet malin og drog til vanvikan for han skulle gjøre fjøs. I morgen kommer han å henter oss 10 på halv 7. Skal i fjøs i morgen tidlig og i morgen kveld. Ska til leksvika etter vi har gjort fjøs i morgen tidlig å klippe ferdig resten av kyrn.

Belinda e forhåpentligvis drektig for hun vart para i går den 5.11.08, krysse fingrene for det

29.10.2008:
Hei<3. I dag hadde det frosset på bakken. I dag e æ 16 år å gamlast på skolen<3. Var ute å leika med hæstan i dag. Dæm hoppa og sprat på jorde. Nå står dæm inn fer det e minus grader ut.

25.10.2008:
Kom heim fra Polen turn i går:(. Villa så helst vær længer. Hadd den beste klasseturn på læng. Vill savn alt så gærlig my. Å allj sammen vill æ savn.

Reiseleder: Bjørn
Buss sjøfør: Mikkal Tyberg.


6.10.2008:
Jeg skrev ditt navn i sneen... Men solen tok det!

Jeg skrev ditt navn i sanden... Men vannet tok det!

Jeg skrev ditt navn i luften... Men vinden tok det!

Jeg skrev ditt navn i treet... Men ilden tok det!

Jeg skrev ditt navn i hjerte... og der vil det alltid stå<3.

6.10.2008:
Vil du huske meg? (Dikt)


Når jeg er borte og du er lei,
vil den du tenker på være meg?
Vil du huske det jeg gjorde og det jeg sa?
Vil det vi hadde sammen være viktig da?

Når det regner og verden gråter,
når du tenker på livets gåter,
Når sola steiker og du er varm,
kunne du trengt min trøstende arm?

Vil du huske meg når vinteren kommer?
Når det virker så lenge til sol og Sommer.
Vil du huske mitt smil og personen jeg er,
når jeg ikke lengre finnes her?


1.10.2008:
I dag er det 6 måneder siden jeg fikk Kvikken gutten min<3.

I dag er det 8 måneder siden Belinda kasta følle.

Flytta hestan te nytt beite i går kveld. Kos

28.9.2008:
Off for et vær. Det regne å blås. Hæstan sto inn i natt å æ tenkt å ha de ut etter fjøse i mårrest men det vart det ikke nå av. begge to sprang inn igjen. Har ondt i handa etter fjøse i mårrest.


22.9.2008:
E så gla i dåkker hæstan mine.

Gla også i:
Hanne
Caroline
Kine
Sofie
Malin
Fiona
Anti

Kjems te å savn dæ gutten min når du drar på torsdag:( Heldig vis drar du ikke langt<3.


ILU all dåkker her<3

21.9.2008:
Nå går jeg og venter på å få bilder av kvikken som føll og utover til han var 3 år. Skal vaske fjøs i dag.

10.9.2008:
I går kveld skjed det noe æ håpa aldri skulla henn. Var ut å ridd kvikken på jorde han datt og æ datt av å fikk han oppå mæ. Har forstua fotn så æ kan itj ri på 2 uka minst:(.

31.8.2008:
Ska ut å ri me Caroline i dag. Bli digg å så kansje en liten tur i kveld me Anti. Sol og varmt i dag å.

16.8.2008:
No har æ eid Kvikken i 4 måna. Å aldri i live om gutten ska bort fra gården her. Rå gla i Kvikken min sin<3 ILU Kvikken min<3

15.8.2008:
Ska i fjøs å så ska æ træn Kvikken litt på jordan. Gler mæ om 14 daga. Bli heim alein ei hel uke<3:).

10.8.2008:
Belinda e drektig for håpentlig vis no. Helt sant håpe det kjem en frisk pusling til neste år. Pappa igjen Kvikken<3. Ælske dokker hæstan mine<3.

21.7.2008:
Ætter my hjelp fra væ´ninna mi Caroline har endelig Kvikken lærd sæ å hopp hinder. I går fant æ å caroline at Kvikken hadd ondt i ryggen så no trene vi sånn at han skal få muskla i ryggen. Ridd på et jorde i går kveld å han sprang som en drøm nedover jordan. Bade me dæm etter på nedi ei elv like ve å så sprang vi på et annet jorde uten sko å hjelm i solnedgangen, dødsherlig. Kose mæ på sætran me Caroline.

16.7.2008:
Endelig har Kvikken komme opp på sætran med hoppa si igjen. Belinda vart så hysterisk når bella drog på søndag at vi fant ut når vi for ned på mandag skulle vi ta han med opp. Ridde han hjemme mitt på dagen før vi for å han va kjempe hyper på grunn av at Anti ikke hadd fått tia til å ri han etter han hadd kjørd seg av. så like godt kunne jeg ta han med opp i stan for han skulle gå å gruble på at hingsten ikke ble brukt. Den uka hanne og Bella var me tor jeg aldri jeg har ledd så mye som den uka. Vi hadd det kjempe artig både med hest og uten hest. No går Belinda og Kvikken i lag på sætran å stor kose sæ i lag.

4.7.2008:
Hei no drar jeg på sæthran å bli der en måned, men kommer ned av å til for å ri å sjå om gutten min som står alene hjemme. Tusen takk for at du kan passe på gutten min Anti. God sommer alle sammen<3.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2021 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.