Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av lina_min » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL LINA_MIN
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 43

23.12.2007:
I dag pussa vi de også tok på nisse kostymet. vi rei rundt jule treet og koste oss xP også drakk vi varm kakao xD Så rei vi på tur. Det gikk kjempe fint helt til slutten.. Pernille fikk en rakket i rumpa og bestemte seg for å galoppere fort. og det ente med bukk og Vanja datt av. Lina tenkte fart, så var jeg etter pernille xP men jeg fikk stoppa Lina og ri bort til Vanja. Og tilslutt kom pernille tilbake. Så jeg galopperte noen runder med Pernille og Lina for å få ut litt enerski. Så møkka vi og Gjorde klart maten til kvelden.

22.12.2007:
I dag rei vi ved klatre bakkene så Vanja skal bli kjent med Pernille. så trava vi bort en vei. moe som ente med galopp siden Pernille var så sprek. Lina gjorde et bukk xP Når vi kom tilbake salte vi av også pynta vi juletreet til Jane xP

21.12.2007:
I dag rei jeg en en tur. fikk trava og galoppert litt. lina var ganske sprek så det tror jeg ho trengte =) Lina er en engel xD

18.12.2007:
I dag møkka jeg og drakk kakao =P rei når det var mørkt så jeg rei barbak. rei i den mørke skogen så måtte bare la lina gå =P trava en del. men lina ble vel ikke akuratt svett. men det ble en kose tur<3

13.12.2007:
I dag var jeg drosje for Oda igjen xP så rei jeg, oda og Vanja på tur. Vanja ville jo ingen ting. så turen ble kort og lina ble ikke sliten. Tror bare Vanja må venne seg til Pernille. Får håpe det går bedre etter hvert xP

11.12.2007:
I dag rei jeg sammen med ho jenta jeg ikke husker hva heter xP vi rei mot mauten gams hestene og jodet vedsiden av E18 hjem. ho datt av pernille når ho skulle hoppe over et lite tre. Vi rei vel i ca 2 timer. hestene var gode og svette etterpå men så ut som de mora seg =)

8.12.2007:
I dag måtte jeg forte meg for broren min skulle hente meg. så jeg salte opp lina og rei en liten tur. lina var gnaske sprek men prøvde og galoppere og trave en del med ho.

6.12.2007:
I dag venta jeg på Oda. ho rei Pernille opp til seg og bytta hest. så ho rei Zana. vi rei bort til mauten Gams gården. Der møtte vi på 2 andre og rei litt sammen med de. Så bytta Oda så ho rei pernille ned igjen. Lina var litt sprek men gikk greit. ble ikke akuratt en veldig slitsom og lang tur men så ut til at Lina kosa seg :)

4.12.2007:
I dag begynte jeg med og gå en liten tur med Prinsen. han var helt gal. bukka og steila og løp nesten fra meg. men det gikk bra :) så rei jeg en tur. Lina var kjempe grei :)

29.11.2007:
I dag rei jeg sammen med Oda. Vir rei bort til banen og hoppa litt. Så rei vi en liten tur. Vi jobba ikke mye og Lina ble ikke så svett. Etter og ha lest brevet så har jeg kost mye med Lina. føler at jeg gjør det hele tiden men ¨å kose enda mer :)

27.11.2007:
I dag rei jeg sammen med Oda.Oda fikk sitte på med meg og lina opp til ho så ho slapp og gå. så salte ho på Zana så rei vi. vi hadde en fin tur. Lina ble ikke sliten.
Ble ikke galopp pga bakken var hard. men trava en del.

25.11.2007:
I dag var den fint vær =D og jeg rei sammen med Oda. Vi rei mot Ski og fant en kjempe fin strekning og galoppere på =D
Hestene så ut til og more seg og de ble ganske svette. men Lina hadde mer enerski ja xP
Lina knela på forbeina ved garden med egga =S
Det var ekkelt for jeg føyk med.
Var vel fordi ho skvatt.
Vi hadde det kjempe morsomt =)

24.11.2007:
I dag rei jeg sammen med Oda. vi hadde det morro vi xP Det var møkka vær og det renga og bloste og plutselig snødde det :S jaja. vi rei forde :) Det ble ikke mye galopp nei xP men vi hoppa litt i skogen og trava en del. Lina var kjempe flink og gikk på tøylen med en gang jeg satt meg opp :S

22.11.2007:
I dag regna det og da ble jeg kald xP
Jeg rei opp til oda også rei vi skogen ned til ridebanen. så hoppa vi kjempe lenge xP hmm. 5-10 min, det var kjempe lenge xP vi ga oss pga regnet. så rei vi jorde hjem igjen. Lina var kjempe flink og ble litt svett. ho gikk kjeme fint :)

20.11.2007:
I dag rei jeg sammen med oda. vi rei barbak. vi rei inn en vei vi ikke hadde rid før. Oda datt av 2 ganger og jeg fikk et tre skrapa bortover beine =P ikke noe godt. Det ble en rolig tur siden vi rei barbak. men vi hadde det morsomt vi :)

18.11.2007:
I dag rei jeg nesten samme runde som på Lørdag men rei lenger i dag siden jeg begynte før. Lina gikk kjempe fint og var snill hele tiden :D Lina ble litt svett :)
Flinke lina<3 :D

17.11.2007:
i dag rei jeg alene og jeg rei opp til klatra bakkene :D det var morra. også galopperte jeg litt på jordet. det ble fort mørkt så jeg fikk ikke rid så lenge. men hadde det morro :)

8.11.2007:
I dag var det dresur og sprang på banen.
Dresuren føler jeg går bedre og bedre og Lina var flink i dag =)
Sprangen gikk ikke så bra. hehe =P
Så rei jeg tilbake og salte av Lina.
Også rydda jeg salrommet til Jane fordi jeg kjeda meg =P hehe

6.11.2007:
I dag rei jeg sammen med en jeg ikke husker navnet her ogs nå =P Vi rei en god tur og rota oss bort =P hehe. Vi galopperte og trava en del med ble osså mye skritting siden vi rei mitt inne i skauen. Vi hadde det morro =)

1.11.2007:
I dag var det sprang og dresur. vi tok med lina til spydeberg og hadde først dresur også hoppa jeg etterpå. Jeg følte at det gikk helt forferdelig. :( rompe går ikke opp når jeg hopper høyt. jaja noe og øve på. Lina var kjempe flink og hoppa bra, reiv to ganger tror jeg =P

31.10.2007:
I dag rei jeg og Oda halloween :D vi fikk masse godteri og hestene var kjempe flinke og var ikke utolmodie :D nam nam nå skal vi spise godt Oda :D

30.10.2007:
I dag rei jeg sammen med oda :) vi fant en fin runde som tok 2-3 timer :) kom hjem da det var svart ute XP hehe. Lina var snill i dag (det er ho altid) :)

27.10.2007:
I dag rei jeg tur. Lina var litt sprek. Jeg prøvde nisse kostymet på Lina og ho ble så fin :D<33 hehe.

26.10.2007:
I dag rei jeg litt over 1 time.
Jeg galopperte en del for lina var sprek.
Gjorde ikke så mye i dag :)

24.10.2007:
I dag var det dresur. det gikk ikke så bra, lina var sprek og jeg utrolig vondt i fingra. :( jaja. ho gikk jo litt på tøylen da. :)

| 1 | 2 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2022 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.