Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av boyen » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL BOYEN
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 84

1.3.2009:
Rei for instruksjon på ime i dag, veldig gøy...Fikk en veldig god ridefølelse etterhvert. Kjente at hun løsnet helt...Helt fantastisk å ri henne. Fikk også ei skikkelig glad nyhet at jeg kunne ta henne med meg til kragerø på weekendkurs den 13 mars :D Fytti så jeg gleder meg:)

8.10.2005:
sorry for alle skrive feilene..
feks. Sentrert ridning heter boken:)

Hejdå!

8.10.2005:
Nå er det lenge siden jeg har skrevet her..Har shoppa masse hesteutstyr i sommer..masse billig utstyr i sverige..skikkelig gøy:)

Ellers så er Boyen veldig fin i formen, blank og fin i pelsen. Ridebanen ble ferdig i sommer så den har vi brukt litt til bøy og tøying. Har bare tatt det helt rolig i begynelsen siden han er litt stiv i kroppen. Har ridd mye slangelinje, stor volte, bøyd han skikkelig..sjenkelvirkning og sånne ting...Han er sykt villig på banen..synes det er helt utrolig. Prøver bare og passe på at han ikke blir bane lei!

Trine rei Boyen en dag på banen..guri det var gøy å se på..så bare hesten prøvde og gjøre så godt han kunne..han ga veldig mye etter og gikk mer og mer ned til tøylen..jeg sto bare og måpet jeg..Den jenta kan hvirkelig sakene sine..hehe=D

Britt Sterud rir Boyen for meg en gang i uken.. Hun har vært dressur dommer og er veldig flink til og ri. Hun skryter veldig mye av han..:)
Han har blitt mye roligere og mykere nå..tror også den berømte gullrot øvelsen har hjelpet han en god del!

Og så går jeg på dressur/sprang kurs hver fredag. Rir for Eli i søgne. Det er knall gøy! Hun er skikkelig kul den dama=P Har gått på kurs der siden september og vil fortsette med det.

*må bare anbefale Dressur boken "sentret ridning" av sally swift.. Veldig bra bok..den har gitt meg ganske mange aha-opplevelser!

Det var en liten oppdatering fra min kant :)

22.6.2005:
Boyen spiser og trives han..Han er blitt så fin og blank i pelsen og hele han er dekket med triffselsflekker:) har nesten vært ute med han hver dag, sammen med silje og Gullkvikk.
mye klatring i skogen..og mye fart langs lange grusveier. Det fine med rugland er at det er så lite biler..det er liksom litt ute på landet :)


14.6.2005:
i dag var jeg å shoppa litt på tredal..kjøpte switch, brune eskadron senebeskyttere og høye stryke sokker,leietau,lærbalsam og ei ridebukse.
Ganske kjekt med skatte penger!!

11.6.2005:
I går dro vi hestejentene fra stallen pluss noen andre fra Jåbekk stallen på blåtur..ingen viste noe om hvor vi skulle osv vi måtte pakke varme klær og sove pose++. så vi ende opp på Rugland..der hestene våre står på sommer beitet.
Da vi kom opp sto det en del andre hester der.

vi skjønte jo ingenting først..etterhvert ble det utdeling av hestene..jeg fikk heldigvis Boyen. vi var 9 stykk tilsammen. så vi rei ca i 2 timer før vi hadde vår første pause med grilling og brus..og det var ikke noe problem med binding av hestene..De sto så fint på rekke og rad:)

De fikk litt gullrøtter mens de ventet på oss.
Da vi hadde ridd litt begynte jeg å fatte litt mistanke på hvor vi skulle..vi rei i ca 2 timer..langs de flotte veiene..vi ble delt opp i 2 grupper for de som ville ha litt fart kunne det..etterhvert så var vi fremme hos Edmund Skoie på tredal..vi fikk campe på loven hans..og hestene fikk stå inne i stallen.

Skal si det var en sliten gjeng..Endelig fremme!!
etter at hestene var satt inn, striglet og foret..satte vi oss ut på varandaen med kald pils og cider :)

etterhvert kom det et pizza bud og leverte pizza fra pizza baker´n i mandal..Helt toppers opplegg!
senere på kvelden ble det heste quiz og utendørs bobble bad..skal si det var godt med litt massasje etter rideturen vår!! Alt var bare kjempe stas..håper det blir flere sånne turer, for det var virkelig GØY :D

1.6.2005:
Nå står Boyen på sommer beite og koser seg..Han står sammen med 3 andre hester..Håper han legger på seg litt i sommer så han har noe og bygge muskler på! Det ble litt hopp og sprett når han møtte de andre..og da benyttet jeg sjansen med og ta noen bilder:)

29.5.2005:
Var med Trine på klubbstevne inne på åros i dag.
var heste passer for Bubblegum..sinnsykt flott holstainer vallakk!! Vil ha en sånn en.. Men jeg må få litt bedre råd først..hehe

jaja..uansett så varmet jeg han for henne mens Trine gikk banen..Været var ikke helt på topp, litt surt og kaldt men. Men det var en gøy dag!
Da jeg kom hjem tok jeg en tur med Boyen..vi hadde alle gangarter..kjempe fin tur:)

28.5.2005:
Nå er det en god stund siden jeg har skrevet her, vi har ikke fått internett i huset vårt enda..Flytta vel inn for ca en måned siden.
Og det var skikkelig deilig.. så det hadde vi ventet lenge på :P

Har trenet boyen gjevnt med ridning og kjøring i det siste. Og formen hans er helt på topp!!
Galoppen hans går det bare helt supert med :D Det er ikke lenge til han skal opp på sommer beite nå..det passer veldig fint for der har vi muligheten til å klatre mye og sette mye muskler i bakparten.. vi får aldrig nok muskler der:) vi blir sikkert å ri opp på tirsdag i neste uke..det blir morsomt!

Boyen skal få nye sko i morgen.16.5.2005:
Boyen og jeg har øvd mye på galoppen i det siste, han blir bare bedre og bedre..Skikkelig herlig:) vi hadde en rolig og kontrollert galopp ut fra Rekevika i dag..:D

11.5.2005:
Dro opp i stallen rett etter jobb. Tok en del bilder av Enja og føllet, de sto ute på det grønne. Skikkelig herlig den lille tassen!

Salte opp Boyen og rei rundt Hundekjønna og inn til Rekevika. vi hadde alle gangarter, han var skikkelig herlig i dag:)

Etterpå dro Beate, Mona-Marie og jeg opp til Ruggland for å sjekke strømgjerdet på sommer beitet. Regner med at vi kan slippe dem om ca 2 uker..gleder meg kjempe masse, det er så sinnsykt fint der. og så er det jo ridebane ca 5 min.unna beitet :D Og masse tur muligheter..Blir helt Konge det =P

10.5.2005:
Silje og jeg rei barbak i dag..Trine ble også med,hun rei med sal da for Bubble bukker så sinnsykt mye nå for tiden:)

Det var kjempe koslig helt til himmelen åpnet seg..piss regn og haggel! iik.. Vi ble skikkelig blaute alle mann :)

9.5.2005:
Kjørte Boyen sammen med Silje i dag..vi brukte en litt tyngere vogn siden janne har flytta hesten sin opp til Marnardal.Det passer egentlig Boyen fint, for han trenger noe mer å jobbe med. Vi hadde bare en tur inn til Rekevika, siden han jobbet så godt og ble litt varmere enn ellers :)

Gutten travet klokkerent..Nice Boy ;D
Gleder meg til neste kjøre tur!

5.5.2005:
I dag rei vi sammen med Trine/Bubblegum og Silje/Flash..vi tok turen innom Tofte igjen, Trine skulle vise oss en vei som vi var litt usikkre på..Jeg trodde jeg kunne den sånn nogenlunde men..hehe:)

Det var en skogs vei med en del nedfellte trær..så det ble en del hopping på oss:) Det er jo nesten 1 år siden jeg har hoppet med han.
Så det var jo kjempe spennende..Det var kjempe gøy..Boy hoppet som bare det..*solt* Det ble litt steinete og stygt på slutten men, det gikk heldigvis bra. Jeg gav han bare lange tøyler og klamret meg fast i den siste bakken:) Det var en god trenings økt..mange forskjellige muskler ble brukt!

Masserte Boyen fra topp til tå etterpå..og sørget for at han fikk strukket godt ut i ryggen.
Herlige hesten min!! €Smask€ :D

1.5.2005:
I dag rei vi på tur sammen med Trine og Bubblegum. Vi rei inn til Tofte, knallgøy tur..Bubble var jo bare så giira..Han tok en del gledes bukk og styret noe veldig. Kjempe morsom og se på:) Helt herlig den hesten!

Gutta fikk virkelig strekt på kroppen i dag. De ble skikkelig svette. Og jeg fikk kjørt meg en god del..hehe:D

Vi hadde alle gangarter.. Trine hadde en god del greie på sal tilpassing og så hun gikk over salen til Boy før vi dro ut..Salen lå egentlig ganske godt men, den var litt for trang fremme. Så vi må bytte bom i morgen til en rød en..Boy har fått masse muskler!! Wee...! så vi rei uten sauen i dag :D

Spylte hele god gutten min etter turen og lot han så ute i sola og tørke:)

30.4.2005:
Kjørte Boyen i dag, han hadde fri i går så jeg merket at han var veldig sprek og på hugget:)

Flott trenings økt!

27.4.2005:
I dag hadde jeg fri fra jobb, så jeg sykklet opp til stallen i 12 tiden..jeg var helt alene i stallen, skikkelig stille og herlig. Det er ganske skjeldent det:)

Bestemte meg for å kjøre han..selv om det blåste ganske kraftig. Vi hadde to turer inn til rekevika..Han var litt skvetten..fant ut at jeg måtte holde gjevnt tempo, for hvis jeg skrittet han spes. på rettstrekket så fant han jo 1000 skummle ting å være redd for..:D
Han var bare helt herlig, som alltid :)

26.4.2005:
Vi hadde en rolig skritte tur sammen med Peppi og silje..i det vi skulle svinge inn til Rekevika, kom christian kjørende :)

Da fikk vi jo selvølgelig han til å ta noen bilder av oss..:)

Boyen har fått en god del muskler i brystet, nakken, ryggen og bakparten nå..må vel få byttet bom i salen snart.

Endelig! Helt herlig å se! Boy var ganske så innsunket i brystet i vinter pga. de skadene han hadde.

Gutten bare vokser og trives han..:)

25.4.2005:
I dag Fylte Boyen hele 7 år..:D
Boyen fikk servert en god salat,epler og gullrøtter..*Namnam* Det var stas:)

Hadde en helt toppers kjøretur med han..God som Gull..:D

20.4.2005:
Jeg og silje tok masse masse bilder i dag..Hestene var så livlige ute i lufte gården..vår i luften..og dekken fri;)

Boyen var litt svett når jeg tok han inn..Han var helt propell ute..hehe:)

Rei han litt på jordet på baksiden..skrittet og travet litt på volte, mens silje tok bilder av oss.

Etterpå travet vi litt hurtigt på rettstrekket..kjempe gøy!
Vi hadde to galopper opp til skolen..Wee..det gikk raskt!!! Det var skikkelig kick..:D
Skrittet han godt av etterpå..Spylte og tørket han..masserte inn B-lotion i bakbeina hans.
Herlige hesten min..Love you!! :D


18.4.2005:
Kjørte Boyen i dag sammen med Silje..vi hadde en god oppvarmnings tur inn til Rekevika. og så hadde vi litt intervall trening på rett strekket.

skal si det var fart i gutten i dag..kunne nesten føle det på meg at jeg kom til å bli ganske så fornøyd i dag. Kunne merke det i fra vi selte på og hekta på vogna at han var i form..Meget villig..han jobbet skikkelig godt i de så bakkene, veldig frem liksom..:)

Jeg hoppet av etter noen runder så jeg fikk sett hvordan han løp..Weee så flott han løp:D så flott og stolt...Boy stor koset seg!

Han ble god og svett..skrittet han godt av etterpå. spylte beina og masserte inn Bluelotion.
Gav han noen gullrøtter sammen med middagen hans.. Sinnsykt herlig dag!! :DD


17.4.2005:
Det kom en ny hest på stallen i dag..ei varmblods hoppe med føll i magen..føllet skulle hvis ut om et par tre dager..så det blir jo spennende! Det er alltid gøy med føll i stallen:)

Vi rei sammen med silje og Gullkvikk i dag.
Guri for en stresset hest! skulle nesten tro at den kom rett fra travbanen. Men jeg tror han har vært ridehest i 4år..Tror Boy ble litt iritert på den stressinga hans..han la litt på ørene og glefsa litt:) men ellers en koslig tur i fin været!

13.4.2005:
I dag hadde vi en kjøre tur rundt hundekjønna og inn til Rekevika..hadde litt fart i dag!
Boy er helt god i bak beina etter sene strekken han fikk i påsken!

12.4.2005:
Rei en herlig tur med Boy i dag..vi trene litt på holdt,skritt,trav og rygging. og omvendt..litt sjenkelvirkning og noen forpartsvendinger. Han er knall flink..gutten husker godt:)

*VERDENS BESTE GUTT*


10.4.2005:
Marian ble med på en kjøretur med Boyen i dag..Malene skulle egentlig være med (Dattra hennes) men, hun hadde visst andre planer..så da fikk heller mamma være med i stede..:) kjempe koslig tur! kjente jeg var litt sliten etter bil turen vi hadde går. Da er det litt deilig og bare kan sitte rolig og bare sløve i den gode vogna..hehe

Det var veldig stille og salig i skogen og lite søndagstur folk og møte på. Boy gikk bare og koset seg han :)


| 1 | 2 | 3 | 4 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.