Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av boyen » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL BOYEN
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 84

9.4.2005:
Silje kjørte Boyen i dag, for christian og jeg dro opp til Sarpsborg for å se på en bil vi kanskje ville kjøpe..En svart BMW 328 IA med svart skinn interiør og nesten 200 hester..bilen var bare gått 112000 km

Helt støken bil med sinnsykt mye ekstra utstyr!og så kan den dra heste henger..og det er et stort pluss :)

Det ble bilkjøp på oss!!


8.4.2005:
I dag hadde jeg en veldig fin ridetur med Boy. Rei rundt hundekjønna og over til Rekevika.
Skikkelig stille og fredlig..og været var helt nydelig!
Hadde litt for mye klær på meg da..merker at våren er kommet og litt mer..:)

Boy hadde skikkelig mye fremdrift, helt herlig og ri han :)

6.4.2005:
Boy hadde fri på mandag for jeg var opptatt med huset..og fri fikk han i dag også..for et vær,as! Surt og kaldt..og skikkelig regnvær.
Skal si det var en som ble glad når han så meg ute på beitet..Boy sto helt nederst av beitet da han så meg, han kom travende mot meg..hørte bare masse hummring. Såå koslig:) Da var liksom "ja takk,ta meg inn" Søte gutten min!

spylte beina og bytta dekken på han..Fikk noen tørre rund stykker og satte han i boksen sin..Veldig fornøyd guttemann...:)

3.4.2005:
Boyen er på bedringens vei nå..har for det meste bare skrittet med han og litt forsiktig jogging.
Har spylt baina og massert inn Bluelotion på bak beina hans etter hver tur.

Var og rei sammen med Trine og Bubblegum i dag..kjempe trivelig jente det. Bubblegum er jo bare helt nydelig da..sukk:) Han gikk så flott og sammlet hele veien..ble skikkelig dårlig, hehe.:) Kjempe flott vær var det også..skyfri himmel og sol...hele 15 grader:) Har hørt no rykter om at Spillingen skal lage ridebane til oss nå..Og det blir jo kanonbra!!!! jippii:D

20.3.2005:
Boyen hadde en løs sko i dag..så derfor en fri dag. spilling tok bare av skoen slik at jeg slapp og miste den og anti kladden:)

Fikk låne Flash og rei sammmen med Silje og Limmi til Tofte. Limmi var litt vel skvetten men..:) Og Flashen giirte seg litt opp når vi kom til de lange grusveiene..bare gøy det!

19.3.2005:
Silje kjørte boyen i dag, siden jeg og christian skulle på shopping tur til Ikea i Stavanger! og da går det jo en hel dag..Fikk shoppet mye stasj til huset:D

18.3.2005:
I dag hadde vi en veldig fin tur innover til Tofte sammen med Silje og Peppi..vi travet hurtig opp bakkene i snøen. Kjempe Gøy! Boy synes også det var veldig stas..:)ellers så travet vi rolig innover de lange grus veiene, ved siden av hverandre..koselig det å kunne snakke sammen:)
Helt toppers tur!

17.3.2005:
I dag rei vi sammen med silje og Frigg.
Silje og jeg byttet hest etter en stund..hun fikk Boyen siden Frigg er litt stri og rar, siden hun hadde vondt i ryggen. Problemet med Frigg er det at han tør ikke gå fremst..liker helst å dilte etter de andre:) Så (Flakse) galopperer han bestandig hvis vi skal ha litt fart og det er jo en dum uvane.

Har aldrig ridd han før så det var litt morsomt..han hadde så gøye steg. Jeg komanderte han til å gå fremfor Boyen og silje..måtte bruke sinnsykt mye sjenkler og sete for å holde han i gang. Han prøvde å parkere en gang og det måtte jeg virkelig jobbe..*pjuh* Jeg gir meg aldrig, så han fikk virkelig vite hvem som var sjefen og det er han absolutt ikke vant til..hehe:)
Etter det så ble han veldig våken og samarbeids villig..så da travet han så fint fremst. men jeg måtte bruke sjenklene på han hele tide hvis ikke dabbet han bare av..og ble feig:)

kjente at han ville helst slå over i galopp når jeg ville øke traven..men det fikk han ikke lov til. skal si jeg ble svett etter den turen..Er ikke så vant med å jobbe SÅ sinnsykt mye på tur!! Dagens workout time;)

Tror det hadde vært en god ide` og lært han traven først!

14.3.2005:
Silje og jeg kjørte Boyen i dag. Vi kappet med Brøyteplogen..:P
Den kom dundrene bak oss og Boy er ikke så veldig trygg på den så vi bestemte oss for og spieede opp farten slik at vi rakk inn til skolen før den passerte..gikk kjempe greit! fikk en liten sladd på vogna, tror vi var litt utenfor veien med det ene hjulet. så vi fikk kjent adrenalinet i kroppen:) Boy var bare så tøff i dag..:)

Hadde to turer inn til Rekevika..gutten hadde veldig mye og gi. men han ble holdt litt i gjen! kan ikke ha noe pang start..skal øke på litt etter hvert! Har ikke noe hastverk akkurat!

12.3.2005:
Silje rei Boyen for meg i dag siden jeg jobbet formiddag:)

11.3.2005:
I dag hadde jeg en vannvittig flott kjøre tur med Boyen! skal si han er i form nå. Han gikk som ei kule..gutten ville jo ikke skritte i dag!
og det er jo litt uvant..hehe

Han ville ha fart hele veien..travet så fint med ørene spisset frem og ikke redd for noen værdens ting! Full av selvtillit:P Skulle nesten tro at jeg har fått meg ny hest:) Han er så herlig at!
Og det tyder jo bare på det at han er blitt helt frisk nå. Svevende flott trav..krysset ligger dønn stille i alle bakker. Kan det bli bedre?!

Jeg er så lykkelig og endelig fått Boyen frisk..Det så ganske så mørkt ut for han ei stund, hadde egentlig forberedt meg på det værste.. Hadde ei veldig tung tid.

Alternativ behandling er tingen!!

Men nå som gullet er tipp topp stand, skal vi bygge muskler. Det blir vel Lista som blir vårt første mål. Martin kunne tenke seg og kjøre han på lokal kjøringa og det blir jo gøy! og så skal jeg prøve han i montee. Bare for gøy liksom :D

8.3.2005:
Silje har kjørt og ridd Boyen for meg denne uken siden jeg jobber kveld.
Og han har visst vært i kjempe form. Det er skikkelig gøy og høre!

Håper jeg får en tur med han før jeg skal på jobb en dag. må bare stå opp så himmla tidlig..og det er ikke bare bare! :)

6.3.2005:
Boyen fikk sin siste akupk. behandling i dag.
Skal si de nålene er effektive..Boy er så myk og fin i ryggen og beina nå. Merket det faktisk på torsdag at har var veldig myk og smidig når jeg rei han.. samme når jeg kjører han..han avlaster ikke høyre bak bein lengere. Helt Topp!! :)

Er super Happy..og lettet..Jippiii :D

4.3.2005:
Skulle egentlig kjøre Boyen i dag men, det var så stygt et vær.. Nei huff det fristet ikke mye!
så han fikk fri..skal ha akupunktur på han i morgen og så rekker jeg ikke noe tur med han da heller for jeg jobber dagtid og Anne Gro kommer kl 4.. og så skal han jo ha en dag fri etter akupk. behandlingen..så det vil si at han får fri hele helgen. Håper jeg får lånt meg en hest på søndag da..:)

3.3.2005:
I dag hadde vi en morsom tur sammen med silje/sigurd og Oda/Frigg..Silje ville ri sigurd barbak siden han er en så stabil tølter:)

Og Frigg er ikke helt innridd enda..oda er 12 år gammel og ikke så veldig erfaren rytter.
Sigurd var jo bare kjempe gira som alltid..så silje hadde litt problemer med å holde han i gjen..og Boyen ville jo gledelig følge samme tempo..hehe og Frigg etter i no flakse galopp:)

Det ble mye tull..Når vi skulle trave rolig så ble sigurd veldig gira og alle hestene bare gasset på..og oda greide jo ikke holde frigg tilbake heller så de kom opp på siden av Boy og meg..Det likte ikke Boy noe serlig..så han sparket og bukket..*iik litt skumelt det!
jaja fikk roet hestene etter ei stund..så skulle vi prøve å ha lille pyse Frigg fremst..han er skikkelig treg av seg..liker helst å bare dillte etter de andre. I det vi skulle ha trav opp en skogs vei, så heiv han seg plutselig inn i skogen:)

Så det ble jo bare no tull..vi bestemte oss for at Boy skulle gå fremst siste stykket og det gikk helt greit helt til Sigurd kom brøytende opp i ræva til Boy..Boy gav han en skikkelig advarsel der..Det ble et spark i brystet.
Det gikk heldigvis bra med han..ikke noe serlig å ri på tur med 2 stk. som ikke har kontroll.. hadde gått mye bedre hvis Silje hadde ridd med Sal da ;) Det var jo godt at det gikk bra..ganske morsom tur når jeg tenker på det...
Litt adrenaliiin der ja!

Jeg skal få prøve Frigg en dag..det blir gøy!
skal prøve og stramme han opp litt. Han er en skikkelig ramp som trenger å bli satt på plass..
Oda er alt for snill med han..:) silje skal ha han i påsken og det hjelper mye med en rutignert rytter :D

2.3.2005:
Hadde en knall fin dag sammen med Boysen i dag..hadde fri fra jobb. Så jeg dro opp til stallen i 10 tiden. Sola skinnte men det var litt kaldt ute (-6 grader) Jeg satte boyen ut på fremsiden i innhegningen og gav han siste rest av frokosten hans. Der sto han og gumlet høy i pysjen sin..veldig fornøyd:) mens jeg var inne og møkket og fant frem utstyret. Tok masse fine bilder av han i dag.

Vi kledde oss skikkelig etter forholdene når vi skulle ut på ridetur.
Det var mye futt i gutten i dag..litt hopp og sprett:) vi travet masse i nysnøen, skikkelig gøy! Hadde en helt toppers tur! Etterpå masserte jeg han grundig fra topp til tå og leide han litt rundt før jeg satte han ut igjen.

Takk for en herlig dag, Boyen!

1.3.2005:
Boyen hadde fri i går..Silje kjørte han i dag for jeg måtte inn til kr.sand og kjøpe fliser til vaske rommet. Snart ferdig med huset nå..Det tok litt lengere tid enn planlagt:)

27.2.2005:
I dag hadde vi en flott kjøretur med Boyen..silje og jeg. Nydelig fint vær og lett pudder snø. Det virker som Boyen begynner å bli fin i formen nå..Han travet kjempe fint..og krysset hans lå ganske så i ro når vi hadde trav opp bakkene i Rekevika..ikke noe humping:)
Helt supert! Det er så sinnsykt gøy å kjøre han..spesielt siden han koser seg så veldig!
Så er han jo så flott å se på når han traver..Det stråler av han:)

26.2.2005:
Hadde en koslig tur til Tofte i dag sammen med silje og sigurd. vi hadde en rolig tur..bare litt traving opp de få bakkene i herlig pudder snø!

vi var vel ute i ca 1 time..boyen ble litt svett..ikke helt i form kanskje?! lenge siden vi har hatt trav opp bakker..men de var ikke så veldig bratte..tror mest boyen ble litt gira av sigurd..han er jo det hurtig toget den lille tassen!

Boy skal liksom ikke være noe dårligere men, det blir han aldrig uansett;)

masserte han litt og ballet han inn i noen flees pledd før jeg hadde på han ute dekkenet sitt.

Go gutten min :)

22.2.2005:
Har både kjørt og ridd Boyen de siste dagene og merker at han er blitt mer myk og harmonisk i traven sin..Det er kjempe bra! Har hatt noen fine turer i snøen..men det er kjedelig når styltene kommer ;) Var å kjøpte snø såler og nye brodde sko til Boy i dag + en blå brystreim pus.

Martin kommer i morgen og skor..Pila hadde visst kommet seg nå heldigvis..hun travet så fint og lett ute på jordet i går fortalte han. Hun var jo så stiv og færl..kunne så vidt røre på seg, stakkars! (Forfengen) c",)

18.2.2005:
Hadde en gøy tur til Tofte i dag sammen med silje/peppi og Mariann/sigurd.. Han fikk strekt litt på beina og det er fint! Vi fikk en overraskende beskjed når vi kom hjem til stallen..Nils erik fortalte at det skulle komme en ny hest til stallen i kveld..En Hannoveraner fra Danmark..Dressur eller sprang hest, det var han ikke helt sikker på.. Og det blir jo kjempe spennende!! vi ble jo helt gira..:D Gleder meg kjempe masse til å hilse på den.

Skal ha akupunktur på Boysen i morgen kl 15.00

17.2.2005:
Hjalp silje med foringen i dag..Etterpå salte vi opp Boyen og Friggen:)
Hadde bare en rolig tur..siden Frigg er i innridnings fasen og Boyen går dobbelt så raskt som han. Ihaa-snart helg! :)

14.2.2005:
I dag når jeg kom til stallen så jeg at boyen hadde fått ei hvit hinne på det øyet som hadde vært hovent. Ringte Dyrelegen og det mente at det burde sjekkes..for evt. rift,hornhinne betennelse..eller noe fremedlegemer kunne ligge inne på øyet og iritere.

Hun som hadde vakt kunne ikke komme innom i dag, men hvis jeg kunne komme ridene ned på kontoret så kunne de få undersøkt det. Tar ca 10 min å ri ned dit..så selvfølgelig gjorde jeg det! Sparte jo kjøringen de skal ha betalt for.
Veldig kjekkt at det ligger så sentralt for oss! :)

Turen ned dit gikk veldig greit selv om at det var mye veiarbeiding langs gangfeltet..graving, borring og mye "orange" sperrebond over alt!
Men gutten stolte på meg at dette skulle gå greit.. litt blåsing i nesa men..:)
Boy fikk no grønn veske på øyet og ble lyst inn..ikke noe rift men den hinna var litt skummel.

Fikk ordnet en resept på øye dråper og øye salve.. skal droppe 2 ganger om dagen og smøre øyet på kvelden i en uke. jaja mye styr, men hva gjør man ikke for disse dyrene sine..;)

13.2.2005:
I dag hadde jeg og silje en kjempe fin kjøretur med Boyen. Kjempe nydelig vær, så digg og kjenne sola varme i ansiktet.
Vi kjørte inn til Rekevika..Fikk låne vogna til janne, den er super digg og sitte i.. med støt demping og skinnsete med liten rygg + at den er høy, slik at det blir veldig oversiktlig å kjøre.
Vil ha en sånn vogn jeg! Men jeg må bli rik først :) Boyen stor koset seg i sola..Det stråle av han i dag, veldig blid og fornøyd! og det liker jeg!!

Jeg hoppet av når vi kom til rettstrekket. Slik at jeg kunne studere bakbeina hans. silje kjørte han rett opp og ned noen turer og det så bedre ut nå. Han så ikke noe stiv ut heller.skal ha akupunktur på han på søndag for å rette ut det ene bak beinet hans. Får håpe det hjelper på avlastingen hans..

Tok masse bilder av Boyen..mange fine bilder ble det og det er kick..elsker brae bilder:D

Etterpå dro silje og jeg opp til Hjortland for å se til Pila, hun er blitt forfengen stakkars! Snakka med Martin og han sa det at hun var på bedringens vei.. heldigvis! Er så glad i den frøkna at..:)

11.2.2005:
Øyet til Boyen var mye bedre i dag..lurer egentlig på hva han styrer med når han er ute?!
Det er alltid noe..

var på skoies og henta dekkenet mitt som var reparert..selvfølgelig måtte jeg jo bare kjøpe noe..greier aldrig å ikke kjøpe noe når jeg er der..:-/ Blir alltid så fristet..
kjøpte meg ny ridebukse, bandasje plater,bandasjer og det fine stall dekkenet som var på tilbud. Det var skikkelig fint på Boyen.. veldig fin passform! Håper på en tur i morgen, skal jobbe overtid på formiddagen.

*god helg*

| 1 | 2 | 3 | 4 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.