Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av boyen » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL BOYEN
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 84

10.2.2005:
Skulle egentlig ri Boyen i dag men,det ene øyet hans var helt hovent..Det var nesten helt igjen på han. er det ikke det ene så er det det andre *sukk* Hadde heldigvis øye dråper liggende i stallen.

Jeg tok en tur med Sigurd (Islending) istede sammen med silje, hun hadde frigg. Sigurd er jo bare helt rå å ri..skal si det var motor i den karen!! Tøltet sinnsykt raskt, ørene spisset fremover hele veien..og Frigg etter i galopp.
Kjempe Tøffing ;)

8.2.2005:
I dag rei vi sammen med silje/peppi og Flash/Carina..Blods gjengen samlet igjen;)
Vi rei igjennom kjønna og til Rekevika..kjempe koslig!
På hjem veien møtte carina på ei venninne, så de ble stående mens jeg og silje rei vidre hjemover.
Hestene var egentlig veldig på vakt og anspente pga..at to gutter drev og raste rundt med noen trail mopeder på fotball banen. Sinnsykt hvor de bråket!! jaja i det vi nesten var hjemme, fant vi ut at vi kunne jo trave oppover mot skolen en gang til, siden grusveien var så sinnsykt digg..ny oppgruset.

Helt hærlig trav, helt til Peppi ble skremt og heiv seg opp på gangfeltet og Boy etter..:)
Holdte virkelig på å falle av men, greide å klamre meg fast..hehe:) gikk greit med silje også..hun falt av og landet på beina som vanlig.
Hun har bare den råe stilen når hun tryner av..lander så raskt og elegant på beina.."Her står jeg" liksom..hehe

Vi møtte jo akkurat på en kjøreskole bil i det øyeblikket..de brå bremset og kvelte motoren..så helt forfjamset ut stakkars..hehe..litt komisk å tenke på i etter tid da!

vi snudde og leide hestene hjem..var litt vell skjelven der og da..ellers en fin tur!

2.2.2005:
I dag rei jeg Peppiate og silje rei Boyen..grunnen til at silje rei Boyen var for at jeg kunne få studere beina hans..om han var stiv osv. Hadde på han noen støtte bandasjer..så han gikk egentlig veldig greit, men det er litt vanskelig å se når det er bare skritting.
Det var veldig hardt i bakken..Men det skal vi gjøre flere ganger..synes det er litt lettere..for jeg synes det er litt vanskelig å kjenne det selv..spess. siden det er noe i bak beina hans!

Koslig tur..Tok litt bilder..kamraet var ikke så veldig medgjørelig men noen bilder ble det nu..:)

Har kjøpt ny grime, gummi tøyler, sal veske og kryssnesereim til gullet..og litt for min egen del..;)

10.1.2005:
I dag fikk jeg skodd Boyen. Vi fikk mye skryt som vanlig..:) Martin er så imponert over hovkvaliteten på hovene hans. "De er så seige og gode" sier han hver gang..:P

Martin lurte på om jeg gir Boyen noe ekstra vitaminer,eller noe..men Nei..Boyen får bare kraftfor, rundballe høy, saltstein og en del gullrøtter.

Hovene sier mye om trivselen til hesten.De stråler av trivsel og velvære. Og det er jo meget positivt!

Venter dyrelegen på besøk i morgen tidlig..kl 08 *gosh* det blir tidlig det..jobber kveldskift denne uken..jaja..får bare håpe at ting ser bra ut for Gullet mitt sånn ellers!


31.12.2004:
I dag er det nyttårsaften:) dro opp i stallen rundt 12 tiden. Hadde en skikkelig oppryddnings/vaske dag i dag. Tok ut gummi mattene til boyen og spylte dem. Heiv inn masse nytt spon, vaska og gnikka drikke karet og mat skålen hans. Deretter tok jeg en shinings inne på vaske rommet. etterpå gikk jeg ut og så på hestene..De var fulle av liv i dag..ikke så rart egentlig, hauevis med rakett skyting! synd jeg glemte digital kameraet mitt..kunne blitt noen skikkelige rå flotte bilder..menmen!

Tok Boyen inn etter 3 timer.spyle de gjørm fulle beina hans og tørket og smurte mugg salve.
koset og striglet han masse masse..kjempe kos! :)
Han skal ha en rolig og fin kveld, det har Nils Erik sørget for. Han har satt opp spon plater foran alle vinduene på stallen og så skal lyset og radioen stå på! Det blir veldig bra!

*Godt nyttår alle sammen*

25.12.2004:
Fikk mange fine Jule gaver..Ridehansker,hovkrok,ride strømper,solid kjøre sele,jakke,sminke,duker,masse utstyr til kjøkkenet i børstet stål,4 bar krakker,hånduker,hardanger bestikk,penger,Stoor tv,symaskin..kan fikse div heste utstyr nå..:D

Er kjempe fornøyd :D

24.12.2004:
I dag er det julaften og jeg og pappa var ute å kjørte boyen..kjempe koslig:) Snø, sol og frost røyk..kan det bli bedre?

Pappa filmet Boyen fra jeg selte på til turen var over..pappa gikk ut av vognen slik at han kunne filme oss med litt fart. kjempe morro:D

Satte han ut på fremsiden slik at vi fikk filmet og tatt en del bilder.
Gav han en god del tørre brød skalker og snø baller..hehe

* God Jul *

12.12.2004:
I dag rei jeg Boyen i fin været..rei en tur inn til Regevika som oppvarmings tur. Og rei deretter opp til Ime 3 for å ri litt på banen.
skrittet og travet på stor volte..merket at han var blitt litt stiv. er litt redd for at han går å kjenner på noe..merka han var litt stiv når jeg snudde han rundt på golvet, etter at jeg bytta dekken på han. må vel kontakte jan erik snart..for å være på den sikkre siden.

Boy ble ganske så svett i dag, så jeg heiv på han ull dekkenet og satte han på fremsiden i sola. gikk inn å møkket og vasket drikke karet, da jeg gikk ut i gjen var Boyen fin og tørr..er super fornøyd med ull dekkenet,as! Masserte og striglet og heiv på han regn dekkenet. Satte han deretter ut sammen med de andre.

Etterpå dro jeg opp til Hjortland for å ri Pila..islendingen til hovslageren min.
Det er vel ca et halvt år siden sist jeg rei hun! Martin ble kjempe glad..:) Herregud hvor hun så ut..en så skitten hest er det lenge siden jeg har sett,as!..hehe:) sto vel en halv time og bare børstet..salte på og dro ut. Martin trodde hun var ganske så daff..men nei,det var hun absolutt ikke! Det var helst bonn speed hele veien, hvis det hadde det vært opp til henne:) Hun var overlykkelig over å komme ut..kjempe digg å sitte på henne igjen! Hun har så myke fine bevegelser..Hun var den samme gamle Pila
kjempe koslig..:) vi var vel ute i ca 2 timer.
Martin var kjempe fornøyd, han sa at jeg måtte bare komme igjen hvis jeg fikk tid..får se neste søndag om jeg kan...så mye stress med huset og greier! men jeg vil..;)

11.12.2004:
I dag hadde Silje Boyen..for jeg har mala i heile dag..i hvertfall halve..hehe;) dro opp til stallen i 7 tiden i kveld.. Bare savna han sånn!
Hadde skikkelig sommer fugler i magen når jeg dro opp..merkelig! var vel der i ca 2 timer..så Boyen hadde vært litt svett. masserte,vasket beina hans og smurte på no mugg salve..klippte litt hov skjegg, øre hår og piggen hans.også striglet jeg over en gang til..:) Det er bare så kos og dulle med han! Snuppen min..:) Heiv inn litt ekstra spon til han og gav han noen gullrøtter..

*God natt vennen min*

8.12.2004:
Dro til Tredal og henta ull dekkenet i morrest..endelig reparert! kjøpte noe mugg salve..boy har fått litt mugg så jeg..ikke så rart når han står med gjørme opp til knærne hver dag:(

kjedelig årstid dette her..ikke har vi no snø heller! blir så misunelig når jeg ser bilder av andre som har det gøy sammen med hestene sine ute i jup snøen..Her har vi 9 grader og opphold..skikkelig høst dag! *sukk* Vil ha snø!!

Boyen var litt merkelig i dag når jeg bytta rundt på dekkene til Pjerten og Peppi..han humra skikkelig på meg, når jeg var inne hos de andre..så på meg og humra igjen! "vær så snill å kom hit" liksom..:) men jeg måtte jo gjøre meg færdig først..og da begynte han og sparke i veggen..hm..merkelig! da jeg åpnet døren hans, sto han der med rumpen til og ørene klistret bakover.kjempe sur..hehe
Jeg gikk inn til han og klappet han litt på halsen og kose snakket med han..da kom ørene frem og alt var greit..:) hehe han er så rar den skapningen,as! men utrolig søt da;)


Var ute og kjørte han i dag og..God og svett ..:)

5.12.2004:
I dag hadde jeg en kjempe fin kjøre tur med min kjære Boyen..Det blåste no sinnsykt!! Men jeg måtte bare ut med han uansett vær..har ikke trenet han noe selv denne uken.. for det har silje gjort! Thank you! :)

Puttet noe bomull i ørene på han og ut på tur med oss..vi kjørte litt på jordet først siden Magne trente Limmi på rett strekket..tok ikke sjangsen på å luske oss inn på veien. Ville helst unngå og få lokomotivet Limmi i rumpen..:) Boy var nok giret fra før av pga vinden. Så vi jogget frem og tilbake en stund på jordet.

Etterpå jogget vi vidre til Regevika..kjempe kos, vi møtte et ekkorn som sprang rett over veien like ved skolen..Boy la hodet på skakke og så etter det..skikkelig søtt:)

Vi hadde ganske mye fart innover..Boy bare koset seg han! Han ble god og svett.

Etter turen striglet og masserte jeg litt, kledde på han og satte han inn..gav han gullrøtter og noen tørre brød skalker. Det er saker det ;)

Gikk hjem med mega god samvittighet :)

3.12.2004:
I dag hadde vi jule avslutning for ridegruppa på Åros..(trodde det var siste gangen sist fredag)
Det var kjempe gøy, først fikk vi beskjed om å bare varme hestene litt..ca 20 minutt og etterpå
Valgte Elisabeth (instruktøren)ut 2 hester..Lotte og Talisman :) Vi ble delt opp i to lag..3 på hvert lag.
vi skulle ha en stafett..instruktøren satte opp banen. Der skulle vi gallopere i slalom mellom 6 oppreiste bommer og gallopere over 6 bommer og et hinder på ca 60-70cm på slutten. også skulle vi gallopere alt vi kunne tilbake på yttersiden av banen og bytte rytter..wee kjempe gøy:)

Jeg begynte med Lotte..gikk helt fint helt til vi kom til hindret, hun trakk seg..sikkert min feil, så vi måtte omhoppe:) Gikk fint da..Lotte ble veldig gira..hehe..så når vi fikk byttet var det Fred sin tur..ide han kom seg opp på henne var hun på vei ned i full galopp..Vi hørte bare NEEEEI..hehe, han hadde ikke fått beina i stig bøylene engang..Det gikk unna der,gitt! :D Jeg lo så jeg ble dårlig..(Fred er egentlig veldig tøff av seg..men jeg tror han fikk seg et lite støkk der..hihi)

Vi tapte ihvertfall med glans..hun andre som rei var veldig fersk..så hun turte ikke hoppe..hun hoppen bare av hesten og krøp under hinderet og hoppet opp igjen. Enkelt og greit:)
Vi byttet til Talisman etterpå..Da gikk det som hakka møkk..han var helt super..skikkelig stødig og sikker! hoppet som en gud..weee..:) vi vant med glans. Alt ble filmet..

Etterpå ryddet vi banen og skrittet av hestene..deretter gikk vi opp i kantina..fred hadde gjort det så koslig med stearin lys og greier..masse godis og gløgg.Fikk skikkelig jule stemning. så hadde han rigget opp tv´n så vi skulle få se opptaket.
Det var gøy og se seg selv ri på tv ja..hehe
en del knall og fall på den andre gruppen..hehe:) alle fikk vær sin pose med familie godt som premie..kjempe koslig kveld!!
Håper vi skal ha samme opplegget til neste år.

1.12.2004:
I dag fikk vi besøk av Silje og Boyen oppe i huset. Det var skikkelig koslig det..har savna gutten min sånn..:) Det var første gang Unni (chris´s mor) så Boyen..hun synes han var kjempe flott..og veldig stoor! hehe..etterpå så rei de ned til banen..rett nedenfor huset. Sto og så litt på dem igjennom vinduet i stuen..Boyen gikk veldig fint..han tar veldig lange fine steg..:) og så måtte jeg jobbe vidre....

Nydelige hesten min.. *sukk*

29.11.2004:
I dag var vi og henta mora til christian på kjevik..hun skal være hos oss i en uke og hjelpe til i huset!
Det blir helt 100 det:D

Silje skal ha Boyen nesten hele uken for meg..Det letter på samvitigheten min.
Hun er kjempe flink og jeg stoler veldig på henne!

Du er en knupp, silje! :D

28.11.2004:
Jeg skulle egentlig ut og kjøre boyen i dag, men han hadde mistet den ene bak skoen sin..
Tror det var likså greit at det ikke ble no tur..
for det var to fallskjerm ting med motor som surret rundt over ime (bråket ganske mye:)..hestene var ganske så oppjaget. De sprang frem og tilbake med halen til topps og blåste i nesen..Leide boyen ut på fremsiden..han var helt nervevrak, så jeg satte han inn..enda var han skikkelig anspent! Nerver av sytråd..hehe

Det gikk heldigvis bra med hevelsen på kneet hans..huff begynner å bli lei dette tullet hans nå! Det virker ikke som han tar noe lærdom av bråk..

27.11.2004:
Dro opp i huset rett etter jobb, Kjøpte gatekjøkken mat til min kjære christian..han har sparkla og pussa og stått i siden kl 11 i dag..kjempe flink *Suss*

Vi bygger hus på ime 3..det er ca 5 min. til stallen der fra. Kjempe kjekkt, Det blir veldig greit når jeg skal ha helge foringene..slipper og kjøre og bekymmre meg for promille grensa tidlig på morran..:D Har vært litt engstelig noen gang ja!

Da jeg var hos Boyen oppdaget jeg et ganske stort sår på venstre frem kne..tok han inn på vaske rommet og spyle beinet.Det var heldigvis et overflate sår..men kneet var litt varmt så jeg sto og kjørlte det ned ca 1 time. Får helt angst.. Den hesten blir aldrig voksen i hodet sitt det er jeg sikker på! Han erter alle ute på beitet..biter de litt i rumpa og stikker..:) men han er jo ikke aleine om alt da, har jeg sett..Det er tilfeller der som leter etter bråk. Det har sikkert noe med rangen og gjøre...

Håper det blir bra i morgen..Kan ikke ha flere skader nå! Nils-Erik skal sjekke han for meg før de skal settes ut. Jeg jobber tidlig skift da..

*Krysse fingrer*

26.11.2004:
Var inne i Søgne i dag (åros) vi var bare 3 stykker som møtte opp og det var bare helt topp..vi fikk de beste hestene,ikke minst kjempe god plass inne i hallen. Kan ikke bli bedre :)
(Ellers så har vi pleid å vært 8 stk)

Jeg fikk Lotte jenta igjen, hun er bare helt super! Hun er skikkelig med..elsker å galoppere:)
vi øvde på galopp bytte..siden det var så god plass. og det gikk kjempe bra! *weee...=D

ellers så fokuserte vi på sits og alt det der..forpartsvending, samling, sjenkelvirkning++
synd det var siste gang i dag...:(

vi har hatt 13 ganger til sammen..gratis, kjempe kjekkt! Dro til Boyen etterpå og møkket..han hadde tørket gjørme helt opp til ørene, stakkars:)

satte han inn på vaske rommet..vaska og styrte på..Boy elsker å drikke og leke i vannslangen. Tørket og la på han et ull dekken. Boyen var ganske så fornøyd etterpå:)

satte han inn i boksen sin og gav han noen gullrøtter..*kosimoz*

Fikk en ny dressur gjort i dag..Boy blir sikkert fornøyd..han synes ikke noe særlig om den forige..den var ikke noe elsatisk, så jeg måtte stramme og styre på begge sider.. *Urk*

Skal få sveist på broddene på de nye rideskoene på jobb i morgen..gidder ikke løse brodder!!
Så det blir bra.

25.11.2004:
I dag sykklet jeg ned til stallen rett etter jobb..spreke meg ;p Det var veldig mildt i dag..9 grader og opphold..Fine greier, så jeg fikk meg en ride tur på Boyen:)

vi hadde en tur til Regevika..Boyen var veldig happy i dag, han tok en del gledes hopp og var veldig ivrig..så skjønn..

vi møtte plutselig på en løs hund innerst inne i vika..Boyen skvatt litt, han liker egentlig ikke hunder når de går løse..men hunden gikk heldigvis rett forbi oss. ca 20 meter unna kom eieren..Blir så irritert på hunde eiere når de ikke har hundene sine i bond..man vet jo aldrig! Jeg møtte engang en ill sint hund, han sprang etter meg og hesten..så bare han glefset etter bak beina.og hesten fikk jo selvsakt panikk..lite gøy!!!

*Grrr..sånne ting iriterer meg grenseløst,as!

jaja..alle kan jo ikke være like smarte og hensyns fulle;)
Vi hadde nå en veldig koslig tur i hverfall..med en del traving og galoppering..var ute ca 1 time.

Masserte, spylte og tørket beina hans..og så en intimvask..det må til en gang i blandt! deretter hev jeg på han dekkenet og gav han noen gullrøtter..

Takk for en helt super dag, vennen min! luv ju:)

23.11.2004:
I dag hadde vi besøk av Edmund skoie, han sjekket at den nye dressur salen passet til Boyen..den passet helt perfekt:) Edmund synes Boyen var blitt skikkelig flott..penere en sist han så han.. Det varmer mors hjerte!:) *tihii*
Fiine hesten min!

Edmund tok med seg det nye ull dekkenet mitt.. som må repareres..Boy hadde greid å fikse et stort hull i dekkenet oppe ved rumpe stumpen:)..brukt bare to ganger *grr

og så skulle jeg få bytte dressur gjorten min til en bedre med stikk..:)

Ellers så har jeg møkka og koset med Boyen et par timer..Han elsker og bli striglet, han sovner nesten..så søtt!

Får ikke skodd han før på fredag..det er så kjedelig å vente :-/men det er skummelt med is. Vi kan ikke ha flere uhell nå;) jaja..jeg overlever nok!

9.11.2004:
I dag når jeg rei Boyen var han himmla skvetten og pysete..grr. Når vi gikk på rett strekken så ble han så sinnsykt redd for noe på høyre side av veien..helt merkelig, jeg så ingen ting som liksom kunne være skummelt.

Han bare heiv seg rundt i galopp og ville springe hjemover, fikke heldigvis stoppet han ganske raskt..han er veldig lett og stoppe og roe ned. og etter 15 min så sketter han til og hiver seg rundt igjen..fallt nesten av han.
Ble skikkelig sint på han..ikke no gøy:)

Tror han ble litt redd for de dråpene som randt ned fra fjellveggen..herregud,as! er det mulig??
hehe..men resten av turen gikk veldig greit.
vi travet og skrittet endel.

7.11.2004:
Var ute og kjørte Boysen i deg..Vi hadde en tur til Regevika. Det var knall gøy.. boyen ville ha mye fart i dag, og han var bare så selvsikker..

Han skvatt ikke for noen ting i dag..vi kjørte i gjennom skole gården. og det var friminutt akkurat da.. og det var fullt av unger som hylte og sprang rundt oss. No problem =)
Boyen bare valset frem med ørene spisset fremover og da er det bare gøy:) like etterpå møtte vi på to store lastebiler og en gravemaskin som bråket no sinnsykt..ble så stolt over go gutten min :*)

Boyen har egentlig vært ganske så skvetten i det siste..han blir ganske spretten og energisk på dennne årstiden..sikkert kulden som gjør han sånn!

5.11.2004:
I dag var jeg ute med Boyen rett etter jobb.
Ridde sammen med silje og peppi..var egentlig en koslig tur..men det iriterer med ganske mye at Boyen legger på ørene og er sur på peppi nesten hele tiden..jeg får liksom ikke den oppmerksomheten jeg ønsker fra han..men når vi rir ammen med andre hester så er liksom alt greit!

jaja..man kan jo ikke like alle her i verden! sånn er det jo for oss også :o)

Etter at jeg var ferdig med å massere og pusse boyen
var det bare å dra hjem og spise litt og dra inn til Åros..vi er en gjeng fra jobben som er inne der og rir hver fredag..jobben betaler, kjempe kjekkt:D

Jeg var bare så heldig som fikk Lotte, hun har vært en dressur hest før hun kom til rideskolen.
Knall god hest!! Galopp fattningene hennes var helt perfekte, fikk sammlet henne og hun var kjempe villig...hun var bare så herlig!! *Gliis :D

Håper jeg får henne neste gang...eller Talisman da, han var heller ikke så værst..han må bare vekkes litt først;D

27.10.2004:
I dag fikk Boyen tannrasp og vaksinen sin..Han var kjempe flink,trengte ikke noe bedøvelse:)
Blir ikke no tur på et par dager nå..men sånn er det bare:)
Har fått ny sal nå..en dressur sal,
skikkelig digg..gleder meg sånn til vi kommer mer i gang med treningen:) Men må nok ta det litt piano den første tiden..

26.10.2004:
I dag satte jeg Boyen sammen med de andre hestene..gjett om han ble glad!!! Han var så gøy å se på..han visste liksom ikke helt hva han skulle gjøre først..rulle eller springe?!helst alt på en gang. Gikk nesten rundt seg selv han..Han er så skjønn en guttemann! :D

senere på dagen hadde vi en rolig skritte tur sammen med silje og Peppiate til Regevika og Ime 3..måtte sjekke ut huset også..:) ser ut som vi kommer inn før jul og det blir super stas!:D

23.10.2004:
i dag hadde jeg og boyen en rolig kjøretur til Regevika..han gikk veldig fint.og ingen tegn til halthet:) Boyen hadde fått et lite sår under haken og en liten rift på innsiden av låret etter gårsdagens utflukt..i det fri..hehe:)
Tror nesten at han må ha tatt tillfart og sprunget rett igjennom gjerdet..Han synes ikke det er no særlig og stå alene, nei:)

Skal sette han sammen med de andre om ikke så lenge..håper han oppfører seg pent og har tatt lærdom av dette..Ertekroken delux:)

| 1 | 2 | 3 | 4 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.