Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av boyen » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL BOYEN
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 84

22.10.2004:
i dag når jeg var på jobb, ringte christian meg og sa det at Boyen hadde vært på vift alene i formiddag..Han hadde revet ned strøm gjerdet sitt..og den ene jern stauren og litt av strøm gjerdet lå oppe i hagen til Nils Erik.

skjønner ikke helt åssen han har greid det..
det er jo ca. 5-6 meter unna.. hm..Han måtte jo hatt ei sinnsykt stor fart?! For en skrue,as!
Ikke nok med det så hadde han koblet ut stømmen til gjerdet til de andre hestene..Nils Erik skjønte jo ingenting når han så hestene sto å lente seg inn til strømgjerdet..hehe:)

Han fant Boyen på Jåbekk..nabo gården, der sto han på et saftig grønnt jorde og koste seg. Sprang litt rundt og var ganske så fornøyd:)
Det var jo godt han holdte seg unna hoved veien...sinnsykt mye trafikk på ime!!!

12.7.2004:
Ja nå er jeg på sommer ferie i nord-norge..sykt hvor mye det skulle regne her..og kald er det også!
Lengter ned til varmen igjen jeg og ikke minst min kjære søte Boyen..savner deg fryktelig mye vennen min!!! *sukk* :) jaja..skal vel greie meg uten deg i ca 2 uker nå. Du koser deg nok på sommer beitet i varmen sammen med de andre! silje skal nu sørge for at du får deg litt trim mens jeg er borte. Det er fint at jeg har så mange fine bilder deg på Hestemarked som jeg kan se på og drømme meg bort..;D *God Sommer*

19.6.2004:
i dag hadde vi en fin tur sammen med Mona og Yankee..vi var litt rundt omkring i skogen.
Yankee var kjempe rolig, helt til vi skulle kappa opp det lange bakken mot hjem veien..Boyen sprang jo forbi ho gammle mor;) og det likte hun ikke no særlig..Hun er jo så vant til å vinne når jeg rir pila (isleningen)
Hun må bare innse at hun begynner å dra på åran nå..hehe:D

14.6.2004:
Herregud for en dag asså!! Skulle sko Boyen i dag..så jeg måtte ri ned til martin(hovslageren)
Tar ca 15 min å ri ned til han fra sommer beitet.
Merka at han var litt rar.. skvetten og anspent..etter litt skvetting og tøys møtte vi to trav hester med vogn,de kom travende på asfalten med gummi sko.I det de passerte oss,heiv Boyen seg rundt å ville være med dem:)hehe..så han ble jo litt gira da..etter at jeg fikk roa han ned,så skulle jeg stille på den ene stigbøylen for den hadde irritert meg litt så skvetter han til og bykser frem..kjenner bare at jeg faller og faller..føltes nesten som at jeg drømmte og aldrig våkna..tenkte bare "skal jeg ikke få vondt snart??" baang!! og jeg rett i asfalten..fy f..det gjorde sinnsykt vondt! slo meg skikkelig i hoffta og den ene albuen.Da jeg kom til meg selv igjen
tenkte jeg bare på Boyen..måtte få tak i han! Han begynte jo og stresse hjemover..han gikk ganske fort og jeg etter.. "nei å nei" tenkte jeg..han ville bare ikke stoppe, kjente jeg fikk panikk! etter at jeg hadde gått ei stund etter han, kom vi til en skarp sving..så hører jeg en bil komme i mot like i nærheten.gurimalla..ville ikke at boyen skulle bli heste pølse riktig enda:) Han stoppa heldigvis rett før svingen slik at jeg fikk tak i han..da hadde jeg hjertet i halsen,as! det var nærepå no tragiskt..pjuh:)

jaja..var helt nummen og rar i hele kroppen!Hadde ikke sjangs til å komme meg oppå han igjen..hadde stivna helt. så jeg måtte leie han resten av veien til martin.
Da vi endelig var fremme ble han redd for alt igjen..til og med katta til martin.så martin fikk litt problemer med å sko han..ville jo ikke stå i ro, sto og hoppa og spratt ute på gårdsplassen. Merkelige greier..han er jo ellers så rolig og grei å sko,har ikke vært no problem før! så vi fant ut at vi skulle prøve å sko han inne i stallen..men nei..han ble helt gal og sparka i veggen, helt umulig å roe ned..bare martin tok på det ene bak beinet sparka han etter han..da ble jeg skikkelig overrasket over oppførselen til Boyen!!

Da var det nok for martin..han gikk å henta ei tang og kleip over mulen til boyen og ba meg holde tanga..han pleide ikke gjøre det til vanlig..bare i spesielle tilfeller sånn som i dag..var nesten som livet som innsats i den trange gangen:( skal si boyen roet seg betraktelig etterpå..ble som et lam,merkelig!
Tror han ble litt bedøvet og glemte av hele skoinga..Ble skikkelig lettet når han endelig var færdig..:D stakkars martin..han var helt svett og andpusten..hadde kutta seg litt på hendene..vi fant ut at neste skoing skulle skje på ime-stallen:D jaja det var denne dagen..her ligger jeg i sofan og føler meg helt mørbanka og full av skrubb sår..tror nesten jeg er stokk haldt;D
Det var jo bra at alt endte godt til slutt!

6.6.2004:
I dag var vi på tur sammen med Mona og Yankee.
kjempe koslig..Yankee var så utrolig rolig og avslappet.ikke likt henne.. Tror hun liker Boyen:) ellers så pleier hun å være en ganske så stressa og energisk dame.Hun er 18 år gammel og oppfører seg som en unghest! Jeg skulle prøve henne på en ridebane med gjerder rundt engang og det gikk ikke noe særlig..hun stressa og styra,fikk ikke til noen ting med henne..helt kokko i hodet,ikke fikk jeg til å stoppe henne heller..så mona måtte fange oss,skal si jeg var skjelven i knærne når jeg endelig kom ned på bakken igjen..hehe:D Hun skulle jo egentlig bli slakta for ca 2 år siden,for ingen kunne håndtere henne.så Mona reddet henne i siste liten. Det er jo litt synd at det er bare Mona som kan ri henne..mona har jo spurt flere ganger om ikke vi kunne bytte hest på noen turer..men det tørr jeg ikke:D jaja..det var litt om Rose Yankee! eller så hadde vi en kjempe fin tur sammen med litt kapping og klatring i skog og mark..

26.5.2004:
I dag var vi på ridetur sammen med Beathe og Mona Marie.. en kvelds tur! De viste meg en vei jeg aldrig har sett før..Det var litt gøy:) Har ridd ca 1,5 år på Rugland/Hjortland på Pila sammen med Mona pedersen,så jeg trodde jeg kunne alle veiene..men tydligvis ikke:D Det ble litt hopping over stein gjerder og greier..Det synes Boyen var gøy! og så ble det litt kapping på slutten. Får vell ikke dratt ut på no ridetur før på fredagen, tenker jeg..skal jobbe em-skift hele uka..=( Men Boyen sier sikkert ikke nei til et par fri dager på beite..:o)

21.5.2004:
I dag rei vi opp til sommer beitet på Rugland.(Beate,Mona marie og jeg)
Det tok ca 1 time og 10 min. og ri opp dit fra ime.Turen gikk veldig greit..starta kl.09 på morran,så vi skulle slippe unna mest mulig trafikk.Boyen har aldrig vært på Rugland før så det var litt gøy å se når de andre hestene skjønnte hva de skulle..de ble helt gira når vi var nesten fremme, mens Boyen skjønnte svært lite..hehe=) vi slapp hestene fri på toppen av beitet.Skal si de ble glade..Boyen sprang nesten rundt seg selv han:) Fikk tatt en del fine bilder av dem..Det er så gøy å se på når de viser seg frem!

11.5.2004:
I går hadde jeg den siste akupk. behandlinga på Boyen. Hun var velig fornøyd med måten boy var blitt skodd på. Så nå er han blitt mye bedre i både rygg og nakke =)
Anne Gro som hun heter, er veldig flink..hun viste meg hvor og hvordan jeg skulle masere boyen. Meget lærerikt må jeg si..kan virkelig annbefale henne for andre:)

29.4.2004:
I dag hadde jeg akupunktur på min kjære Boyen og det viste seg at han var skodd feil og resultatet var da stiv nakke og litt øm i ryggen..ikke bra! Hadde merka at han var litt øm i ryggen i det siste og tenkte det kunne være salen..fikk akupunktøren til å se på salen. og hun sa at det ikke var no galt med den.. den var helt perfekt! Flaks jeg ikke solgte den..skal få han skodd på mandag..og da får vi se. Skal ha ny behandling på han om 12 dager.

| 1 | 2 | 3 | 4 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.