Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av **$tine** » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL **$TINE**
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 27

26.11.2008:
kjørekveld!
i dag bestemte vi oss for å tømmekjøre på tur. Katharina tømmekjørte Krutt, jeg tømmekjørte Therese, Lene og Kjersti kjørte Odin, Catrine leide Rocket og Anette leide Ed.. var vell ute i rundt 1time. Jeg fokuserte mye på opp og ned i grøfta, svinge og stoppe/stå i ro. hun oppførte seg veldig bra og jeg tror hun syntes det var kjempe gøy. jeg hadde forventet at hun hadde tullet litt mer siden hun nå måtte gå først uten mamman sin.. er veldig stolt av lille jenta mi...

25.11.2008:
var på tur med bebiene i dag.. Katharina med Dolly, jeg med Rocket og Jonas med Therese. vi gikk gangveien opp til ask, var ute i ca 45min. alt gikk veldig bra.

20.11.2008:
jaja, da kom den store sørge dagen. sara dro til nye eiere, tror hun kommer til å få det veldig bra. de har prøvd henne tre ganger og de bor ikke så langt unna så jeg skal besøke henne ofte;) veldig hyggelige mennesker.. var med å kjøre henne over og hun har fått en stor boks å kose seg i.
de andre hestene har det veldig bra,ikke noe nytt. så nå skal jeg pakke og sette meg på flyet til London, kommer hjem natt til tirsdag;) SHOPPING!!!

9.11.2008:
i dag var det en jente å prøvde sara, det gikk veldig bra og hun kommer tilbake på tirsdag for å prøve mer.

therese ble tømmelongsjert over bommer, det gikk veldig bra. hun er en hest om liker å bruke hode og trenger noen nye utfordringer i hverdagen.

rocket var løs på banen i dag, hadde på han hodelag igjen og det er ikke noe problem lenger. gleder meg til han vokser opp og til jeg skal sitte på de stegene han har.han flyr kan man si...

5.11.2008:
i dag var det kjørekveld igjen. gikk helt knallers. først hadde vi ute Jacky og han gikk som en kule, alt var greit i dag og han oppførte seg eksemplarisk. viktor hadde heller ikke noe problemer med vognen i dag.. også var det mitt lille gull, nå er det vell 3 gangen hun har vogn på seg og det gikk supert. hun prøvde seg litt med roger sist han hadde kurs her og stakk opp langsiden. i dag gikk hun tre hele ruder på storvolten, og ikke noe tull. er så stolt av jenta mi..

2.11.2008:
i dag skulle jeg og lene ut å kjøre odin, lene kjørte han for førte gang og det gikk veldig bra. hadde med sara på tamp og det gikk bra som alltid, hun går bak i sin egen verden:P.. hadde therese litt på banen da det er litt glatt bortover veien.. rocket fikk seg bare en god puss i dag.

21.10.2008:
først må jeg bare si at det er mye tanker som går til Martine og Exelent fortiden, de var en av de uheldige som mistet hesten sin i brannen på wærhaug. kondolerer også til alle andre som mistet sine hester,utrolig tragisk.

jaja, nå er det mye som har skjedd siden jeg var her sist.. rocket har jo kommet tilbake igjen og har blitt stooooor gutt, hjelp! men men han skal jo vokse han også.. han står for det meste ute å koser seg sammen med ed som er like gammel som han, lar han få fri nå en periode da han enda vokser i rekordfart.

også har vi lille frøker Thèrèse på 2år da, hun er jeg bare så fornøyd med.. vi var på kåring i danmark, det gikk egentlig veldig bra. er fornøyd med det dem sa om henne, men hun ville bare ikke vise noen steg så det trakk jo ned.. hun kommer inn og er ganske giret, aldri vært i ridehall før men da sto hun seg til ro ja.. typisk!
vi holder jo også på med innkjøring, og den 17.10 kom den store prøven.. Roger hadde kurs hos oss og han sa at hun var klar, og det gikk veldig bra.. Roger kommer tilbake på onsdag så da blir det mer trening i vognen.. Gleder meg masse..!

odin går som vanlig både som ride og kjørehest. ikke så mye nytt å si om han egentlig.

sara har jeg bestemt meg for å selge pga min egen helse tar litt av.. har fått mange intr men det er også mye rart, tar tiden til hjelp og stresser ikke. ellers går hun som vanlig, både på tur og på banen..

21.7.2008:
hallo...
da var Rocket kommet seg på beite også, han står hos marianne sammen med hennes åring, gleder meg til å se litt fett på kroppen hans igjen.. det er et supert sted hvor det er 150mål kuppert beite med litt skog og stor plass til å gå under tak.
sara og odin står fortsatt på beite og er i "ferie" modus.
thèrèse står hjemme på gården og venter på at beitet skal bli klart der. har henne hjemme for å kunne trene henne til kåringen.. gleder meg som en unge til kåringen selv om thèrèse ikke kan bli noe stort før til nesteår. vi blir med for det sosiale og for å få en bedømmning på henne i år også...skal bli en fin og lærerik tur med masse hest..

5.6.2008:
hadde utstilling den 25,5 som gikk overraskende bra. knall vær og glade mennesker, hadde en super dag med mye hest.
hestene står nå på beitet og koser seg med litt lett trening i sommervarmen mens jeg sitter med gips og krykker i 4uker:(

24.5.2008:
i dag er det den store vaskedagen av hestene, siste klargjøring til utstillingen som er i morgen. jeg tok meg av rocket mens synne hadde therese og lille stine hadde odin.. fikk besøk av merete, kjersti og therese som skulle overnatte her med marietje, grillet og koset oss resten av kvelden.

20.5.2008:
rocket har fått løpe på banen i dag også for å løsne litt på såret etter han ble kastrert den 15.5. alt ser ut til å ha gått veldig bra, ingen tegn til noe betennelse. kjetil kommer tilbake på torsdag for å se at alt ser bra ut og en siste kontroll. camilla hadde sara i dag, lille stine hadde odin og synne hadde therese... alle har vært ute å kost seg...

18.5.2008:
vært litt trening på dem alle den siste tiden, men i dag var det sprangtrening med anne chatrine. var utrolig gøy å komme igang igjen, sara var litt heit men alt gikk veldig bra.. stor fornøyd med timen. etter timen hadde gutta grillet mat til oss og bedre avsluttning kunne det ikke ha blitt..

14.5.2008:
var den store løshoppingsdagen i dag.. først krutt og sara som går så bra over ens, og tilslutt de små jentene våres som fikk hoppe litt lave stuss hinder.. alt gikk bra, therese kommer seg veldig i treninga så det er morro...

13.5.2008:
ny ridetur i dag! rei på tur i skogen med katharina og krutt. fint vær og alt gikk fint. var vell ute et par timer i dag også..
tusen takk for en super tur katharina...

12.5.2008:
katharina kom i stallen ca kl 12, vi hadde planer om å male andre strøket på de siste hinder bommene og ri en tur etter det. det startet med at vi satt to timer og bare skravlet i det fine været så brukte vi max en halv time på å male bommene og på rompa datt i igjen når klokken ble rundt 17 var vi blitt sultene så vi spiste litt kina mat sammen med siri + familie. så bar det ut for å hente hestene, og der lå krutt rett ut i høyballen. han sov middag eller noe rart men opp ville han ikke, katharina kom bort til han og han la seg så lang han var og borret seg lenger ned i høyet. katharina ga opp og tok odin istedet. vi rakk vell ca en times tur før vi skulle på styremøte kl 20...
takk for en lat dag katharina. hehe...

11.5.2008:
har dugnad i stallen i helgen så lite trening på hestene men mye kos...

10.5.2008:
skulle på tur med katharina og krutt i dag, men vi måtte starte med litt mat. grillet og koste oss masse før vi dro ut på en kveldstur. var i skogen og vasset litt, utrolig deilig og varmt. var en super tur, hestene var veldig rolig og fine. avsluttet med å sette dem i hagen så de kunne gresse litt.

6.5.2008:
litt dårlig oppdatert her i det siste, men det er ikke så mye nytt. hestene har vært i daglig trening og har fortsatt vidre trening på unghestene. rocket skal kastreres på mandag mest sannsynelig, så det blir spennende
hestene står ute nå hele døgnet å koser seg..

27.4.2008:
jeg og katharina var på tur med sara og odin i dag, gikk veldig bra, hestene var rolige og vi var ute i ca 1time.
rocket fikk seg en god puss og koste seg resten ute.
synne har thèrèse i dag.

26.4.2008:
ble longsjering på odin og sara i dag, sara i roundpaddocken og odin på banen i liner. gikk veldig bra med de begge. rocket og thèrèse fikk fri i dag.

25.4.2008:
i dag var jeg og sara på tur alene, var ute ca 1time og bare skrittet, lot henne få strekke på kroppen og få en rolig tur etter gårsdagen.
thèrèse og rocket hadde miljø trening på banen i dag, alt i fra å få presenning rundt seg, tråkke på presseninga, stå på paller osv. gikk egentlig veldig bra men ser faktene på rocket igjen om å kaste seg i problemene:P men skal nok øve mer på dette...

24.4.2008:
i dag skulle vi løshoppe sara, odin, kruttlapp og dolly og bestemte oss for å prøve alle samtidig. gikk egentlig helt greit men det ble mye tulling. odin som syntes det er så gøy å hoppe løp og hoppet, mens han måtte passe på damene sine og få lekt litt med kruttlapp så han ble sliten i dag kan man si. sara som pleier å løpe og hoppe runde på runde syntes det nok var litt mye tull i dag, ikke like villig som vanlig men hun fikk nå hoppet litt. og de to søte unge til katharina viste vell ikke helt hva de skulle men hang med toget... hehe.. alle fikk prøvd seg litt i dag da.. bilder kan ses på vippen til katharina (dolly_kruttlapp)

23.4.2008:
camilla hadde sara i dag og de rei litt dressur med en liten tur til slutt.
odin fikk en liten barbakk tur etter sprangtimen med lille stine i går.
thèrèse og rocket fikk løpe litt fritt på banen og leke med hverandre.

21.4.2008:
Thèrèse 2år i dag!! hun har blitt så stor jente og utviklet seg så mye det siste året. hun har nå hatt sal på for andre gang i dag, litt mer hopp og sprett i dag enn i går. hun hoppet og spratt på banen sammen med Rocket som har hatt på hodelag for andre gang.
var på tur i skogen med sara tidligere på dagen i dag, rei til elvesvingen og vasset litt. var på tur med viktor og kjersti, viktor og sara gikk å tullet mye på turen i dag, alt var skummelt..
lille stine har hatt odin i dag også og de har vært på tur med vilde og lissen.

20.4.2008:
i dag var det tid for de yngste å få en utfordring. thèrèse skulle ha på sal for første gang og rocket hodelag.
startet med rocket, tok hodelaget over grima og leide han en tur. han tok det veldig greit, var ikke så mye tygging som jeg trodde. turen gikk også bedre i dag enn det har gjort den siste tiden, han begynner å bli "hingst"!
thèrèse la vi på dressursalen til sara og slapp henne på banen, det kom 2 bokk og ikke noe mer..hun dultet rundt på banen med salen og brydde seg ikke i det hele tatt, men men reaksjonen kommer nok senere...

| 1 | 2 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.