Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Tullemor » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL TULLEMOR
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 12

12.6.2004:
Jippi!
Da var vårt første ridestevne unnagjort.
Vi har fått vår første rosett;o) Det ble 58,4% i LD og dermed 2.plass. Midtveis i programmet begynte det å tordne, men Benny forholdt seg heldigvis rolig.

Stine deltok med ham i LC, der ble det 45% og nesten godkjent. Men vi er kjempefornøyde alle 3.
Det ble 2.plass i gymkanaen også, der var jeg på lag med Nic og Eirin. Der skulle vi flytte pinner fra en tønne til en annen. Vi brukte god tid på det ja, har aldri ridd Nic før. Så det ble endel testing. Men heldigvis var Eirin raskere ;o)

9.6.2004:
Lang fin tur i dag. Masse fart, vi storkosa oss. Det var noen som holdt på med fly på stripa til flyklubben, Banjamin var veldig obs på dem. Var ikke helt sikker på at han torte å gå forbi de der skumle lydene. Men han er heldigvis så rolig at det var ikke noe problem.
Bada da vi kom tilbake til stallen, jeg var selvsagt like våt som hesten. Han er nesten som en hund når han blir våt, rister seg og selvsagt ruller seg etterpå. Så han var ren og lukta godt i ca 5 minutter ;o)

8.6.2004:
I går sku æ ri dressur på banen tenkte æ. Det tenkte ikkje Benjamin. Han ville absolut ikkje gjøre nåkka av det æ ba om. Han ville bare rygge. Og det e han jo flink tel. Tru om man får ekstrapoeng om man rir dressurprogrammet baklengs.. ;o)
I allefall virka han litt banelei, så Gro har ridd han på tur i dag. Så får æ stresse heilt ned med baneridninga før stevnet. Så håpe æ at han vil på lørdag.

31.5.2004:
Benjamin har bursdag i dag.
5 år og stor gutt ;o) Han har feira dagen med kroneis og eple. Første gang han smakte fløteis trur æ, han virka litt overraska over at det va så kaldt ;oD Skjønningen min.
Han har hatt hviledag i dag, har jobba hardt heile uka med dressur og tura i marka.
Første natta hestan står ute i år. Æ drar til Oslo i mårra, så nu har æ hestefri tel fredag. Gro ska passe han mens æ e borte.

24.2.2004:
I dag har hovslagern vært her.
Og BEGGE hestene mine har fått sko på!
Benjamin stod i ro denne gang ;o)
Og endelig har oxo Chanett fått sko på beina. Så i mårra ska vi på ridetur ;o) Uten å leke bambi på glattisen.
Benjamin har fått seg en liten karamell i hø.framfot. Har fått et pent lite kutt som blødde en del.Rensa og smurte på sårsalve.
Han hadde heldigvis ikke blitt halt, det er jo treningshelg med Agnete til helga.. Og han skal brukes hver dag, av Julia og Gro. Jeg har arbeidshelg som vanlig..

9.2.2004:
Chanett fikk ny steller i dag. Madelen ska ha ho et par daga i uka i tillegg til Eirin ;o)
Ho e jo blitt så snill og medgjørlig nu at æ har ikkje nåkka løst til å event selge ho, men d e bare å putte fingern i jorda og innse at æ har ikkje tid til begge to. Så om æ ikkje finn nån til å ha ho på fôr, så må æ kanskje selge ho... snufs..
Været va såpass dårlig i dag at det blei ingen ridning. Så Benjamin blei bare strigla og kosa med i dag. Men d så ut til at han trivdes med d oxo ;o)

6.2.2004:
Elisabeth har hatt begge hestan mine i dag. Litt deilig å ha stallfri ;o)
Liffen va oppe å slo på skoen til Benjamin. Det va ikkje heilt enkelt. Han ville ikkje stå i ro. Må begynne å slå litt under skoen hans hver dag så han blir vant. Han har jo bare hatt sko på 2 gang, så det e vel ikke rart om han e litt skeptisk.
Hengte oppslag på ZooNord i dag om at æ ska sette Chanett ut på fôr, så får æ håpe nån tar kontakt..

5.2.2004:
Det ble ingen ridetur i dag... Ben hadde fått en løs sko, og det va ikkje bare bare å få den av nei... Han va absolut ikkje samarbeidsvillig. Men skoen kom nu av til slutt, så i mårra kjæm Liffen og slår den på igjen.
Eirin har hatt Chanett i dag, og ho e jo snill som alltid.

4.2.2004:
I dag har Ben & æ vært på tur ilag med Nic & Marie Varsi. Va ute ca 1 time i dag oxo. Ben e veldig sprek for tia, danser og tuller litt. Ska ri han skikkelig ut i mårra så han får ut litt energi. Elisabeth ska ha han på fredag for første gang så da e d vel like greit at han ikkje e superheit ;o).
Chanett har æ bare kosa mæ med i dag. Har strigla og pussa ho til ho skinte. Ho ska få stå ei uka til så får vi se om ikkje foten e blitt bra.
Bildet e av Nic

3.2.2004:
I dag har Benjamin og æ vært ute på en rolig tur. Vi rei ilag med Vilde og Ina og va ute i ca 1 time. Det va nån som dreiv å skøyt opp raketta (nu i februar!!!) men hverken Ben eller Vilde brydde sæ nåkka om dæm ;o)
Fin tur i dag oxo ;o)
Bilde e av Vilde

2.2.2004:
I dag har Benjamin vært på rømmen...igjen.
Han brøyt seg inn til hestene i den andre luftegården og derfra brøyt han seg ut gjennom porten. Så tok han med seg hele gjengen på en frisk løpetur. Og han hadde vært sååå stolt av verket sitt ;oD
Har ridd han en liten rolig tur i kveld oxo. Var ute 1 times tid. Fin tur.
Anne Grete har hatt Chanett i dag. Ho og Eileen rei ho på banen.

2.2.2004:
I dag (1.feb) har Stein Are ridd Chanett på banen for første gang. Han fikk endelig prøvd westernsalen han har kjøpt til ho. Og det gikk kjempebra, ho oppførte sæ eksemplarisk i dag. de skritta og trava rundt der som om han aldri hadde gjort nåkka anna. Foten hennes virker bra igjen nu, ikke halt i dag.
Æ rei Benjamin på banen samtidig. Han va litt pirrevill og nappat i dag. Han blei jo ikkje ridd i går så d e sikkert derfor. Men han va kjempeflink på banen i dag, som vanlig. Hadde han løs på banen etterpå mens æ rydda bort rampa og møkk. Han stod heilt rolig ved porten og venta på mæ. Veloppdragen herremann ;o)

| 1 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.