Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Tora^ » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL TORA^
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 109

2.3.2010:
Nå har noEN etterlyst et normalt dagbokinnlegg her i dagboka. Må bare unnskylde mye rariteter her, men de skrives som regel når jeg er på nattskift.. da er ikke hjernen helt på stasjon må vite!
Men lite har sjedd siden sist vil jeg tørre å påstå :)

Rir og kjører titt og ofte med begge gampene, i helgene er Alfon stort sett bortlånt til ei snill lita jente som har forelska seg i han ;)

Salen til Alfon passer over hode ikke lenger, så er det noen der ute som har en sal å selge meg..som passer så hadde det vært TOPP!!!
Helst en der jeg kan bytte bom selv, for han forandrer seg så mye fra sommer til vinter..og selvfølgelig fra vinter til sommer;) haha.
Smal og tynn om vinteren, og heller litt rund om sommeren..og jeg har ikke råd til å kjøpe to stk, da blir det i tilfelle to drittsaler... og det er jo ikke no´ særlig.

Og er det noen som har et annet godt forslag om hvilken sal jeg kan få i til han , så blir jeg superglad!

Jeg og Tjuve har blitt litt bedre venner i det siste, og jeg synes ikke han er sååå skummel, svær og voldsom lenger! :) og det er jo bra.
Han er jo egentlig en gullgutt!!


Fikk forresten en telefon idag, om at hestene var stukket av. Trivelig siden jeg var på jobb på kurs, og jeg kjørte ikke selv!! Jeje.. noen var ivartfall snille å satte de på stallen igjen! :D

Nok for denne gang! :D

HEIÅHÅ!

9.1.2010:
Åh.. endelig litt mildere og jeg kan ut på ridetur igjen! :D
Jeg lar hestene stå når det blir mer enn -20C altså.

Meeen da har gampene blitt et år eldre da.
Alfon er hele 14 år, og oppfører seg som en ungfole.
La ivei på tur idag og jaggu var ikke gampen i storform, mye energi som skulle ut etter noen dagers hvile sikkert.
Tjuve var redd alt, og for bare å kødda innover skogen.. :p jaja... to morsomme rideturer idag da!
Og flere skal det bli.
Begynner på jobb igjen på mandag, så det blir litt begrenset med tid. .. men med min iver og hesteglede skal jeg nok få baka det inn i min hektiske timeplan på et vis! ;D


16.12.2009:
Stakkars mine to gamper som ikke har vært ute på tur på en hel dag!!!! Har utrolig dårlig samvittighet. Dette må være helt forferdelig for de to, de som er vant med en god treningsøkt HVER dag!! Hvordan skal dette gå tenker jeg?! De kommer jo til å bli smellfeite.

OMG!!!!!!

13.12.2009:
Da er Alfon miiiin :D <3

29.10.2009:
Alfon er forresten bra i foten, bortsett fra at den er litt stor da.. eller den er ikke stor men man kan se at den har vært det.. nei fy.. dette ble vaskelig å forklare. UANSETT!!! så var det lymfangitt han hadde, jeg er sikker i min sak. De fleste er faktisk ganske sikre på dette, så får de der dyrlegene bare snakke seg bort om seneskaden sin de. Jeg tror ikke noe på deeee... tullprat. De fikk jo pengene sine, og da ble de nok fornøyde alle mann!:D
Så nå kan Alfon godt slanke bort sin store bulemage.. hoho.. Kan nok hjelpe han med den saken, siden jeg skal få bort min egen.. hahha... skøy! Neida.

Så får jeg bare passe på sår å slikt så det ikke kommer tilbake :)

PASS PÅ PASS PÅ FOLKENS... dette er ikke til å tulle med. Seriøse saker må vite.

"Back on Track" ble Alfon´s bestevenn de siste ukene han hadde "storfot" ;) <3

29.10.2009:
Da har Beate sagt at jeg skriver for lite i dagboka, og det kan jeg forsåvidt si meg enig i! Men det er da ikke så forferdelig mye å skrive om heller da.
Kan jo kanskje nevne at jeg har fått ny hest på for, KALDBLODS må vite... så ble det endelig det på meg også. (Tora Husby liker dette)
Kan også si at nå er Alfon nesten min, jeg må bare sette meg ned med min kjære og gode nettbank.. så er Alfon i boks!:D Altså,.. han står i boks nå også.. men.. ja... UANSETT... så mente dere hva jeg skjønte ;) haha.. for en artugt person jeg kan komme på å være på en god dag.

Ja... Min nye hest, som jeg bare låner, er Tjuve. Blir kalt Tjuve.. ja, også Tjufsen, Tjufs. Gampen, det er vell det jeg kaller de fleste hester så dette ble heller inget unntak. Jaja... han kommer når jeg roper, så har vell ikke noe å si hva for et navn jeg bruker.
Han er supersnill... men han tror han er litt sjef over lille meg, men der tok han jaggu feil. Jeg er sjefen serru, bare spørr Alfon min gode venn. hæhæ.
Alfon og Tjufs har utarbeidet et nokså godt forhold allerede, jeg skjønner meg ikke på hester... som blir så fort kjent. Et lite snus på nasen å litt hyling så er de jo kompiser, hva om det hadde vært like lett for oss mennesker. HVA OM, spør jeg!? Sånn er det ikke for sjenerte Tora ivartfall. stakkars meg, hvordan skal dette gå.

Hahahhaha... nå begynte jeg å tenke. hva om vi hadde snusa på nasen å hyla litt når vi hadde blitt kjent med nye folk. uff... det er sent på kveld for små barn nå kjenner jeg. Humoren er på topp!

Jeg, for min del, stortrives om dagen. Jobber litt innimellom, også har jeg litt fri. hoho. Så blir det jo litt tid til disse hestene da, det er jo fenomenalt spørr du meg.

Planen er å bli med Beate på tur. Det gleder jeg meg masse til! Blir stas.


Nååååå Beate, har jeg skrevet i min kjære dagbok.
Håper du ble fornøyd ;)

Love alot

6.10.2009:
Da er Alfert nesten helt bra i foten sin igjen... å heldigvis for det!! :D

Kaldblods ble det også. kommer i slutten av oktober! GLedeeeer meeeg:D

bildetid!

22.9.2009:
Lenge siden en skikkelig oppdatering her nå! Så da blir det ikke det nå heller.. haha! :D

Ser ut som foten til Alfertboy er på bedringens vei! Prøver med "Back on track" nå, så får se om det hjelper. Noe jeg virkelig håper.


OG FORRESTEN, NOEN SOM VET OM EN KALDBLODS SOM SKAL SETTES BORT PÅ FOR?!?!?!?!?!?!??!?!?!?
Gi meg beskjed om du gjør! om noen synes jeg høres potensiell ut til å ha hesten da selvfølgelig:)

8.9.2009:
Alfert har feber, opphovna fot å e halt......

Tora liker ikke dette.

19.7.2009:
Oiiii... lenge sia sist!
Men men... har ikke skjedd stort.

Jeg har omtrent ikke ridd, siden jeg har hatt kyssesyken.. men nå er jeg igang igjen. ivartfall når noen får fiksa føttene til Alfon. Han er en skikkelig godklomp denne hesten synes jeg. hoho.

Jeg har også vært på sydentur, noe som var vellykket.. bortsett fra at det ikke var så my sol, men hadde det da moro for det! :D

12.5.2009:
HEST PÅ FÔR!!!!!!

Er det noen som har en "luggum" hest å setta bort på for til venninna mi?!
Hun er ei en topp dame på 17år, og har drevet med hest siden hun var 8år.
Hun har hatt flere hester selv, og også noen på fôr tidligere. Jeg vil si hun er en meget dyktig og erfaren hestejente.
Uansett.. hun har fryktelig lyst på hest på fôr nå. Men hun har sine krav da serru... den skal være supersnill på alle mulige måter. Jeg for min del tror at dette er umulig, meeen vi får se. Kanskje er det akkurat DU som har hesten for Sunniva!!!

Åpen for det meste...alder har ikke så stor betydning, bare den kan rides på tur og noe på bane så er hun fornøyd! :)

Vennligst ta kontakt! :D

13.4.2009:
Igårkveld kom det en nydelig hingst til i stallen :)

Artigt!

17.3.2009:
kom i stallen idag og ble møtt av en høye vrinsk fra alle sammen:D det er bra kos det.

Da Alfon stakk hode ut av boksdøra fikk jeg se et sår. uff og uff. på øyelokke på en måte, på undersiden. litt vanskelig og forklare. men det var et kutt på en måte da. Ser ikke no´ særlig godt ut!
Han var heldig han berga øye sitt for å si det sånn da.
Så får håpe det ordner seg av seg selv.. noe vi tror. Toril har snakka med dyrlegen da, greit å høre hva de har å si og.. og om det ikke kom tårer så skulle det nok gå bra. Men det blir nok et arr der, men bedre med et arr enn et øye for lite liksom.. :)

14.3.2009:
Såååå fiiinfint vær da! Det er skikkelig-drit-digg!

Idag har jeg ridd på bane med Alfert, og det er såå moro for han prøver virkelig altså. Skikkelig gøy. jajajaja..
Og han tror han er i skikkelig god form, noe han tar helt feil i. Har forresten begynt å miste moskuspelsen, så kanskje han blir seende ut som en hest snart han også :) Jeg lever i håpet serru.
Var også en liten tur ute med New idag. Det var stor forskjell på magen fra sist jeg var ute og nå, så det spørs om det kasnkje ikke er så veldig lenge til det blir bebis i stallen :) Det blir moro.

Ha en fortsatt fin dag, godt folk! :D

7.3.2009:
Idag e d faktisk et år sia tuppa mi for fra mæ.
Syns det verke som d bare e et par daga sia æ..
Men det e væll sekkert sånn..
Ho va jo tross alt det beste og snillaste æ nånj gang ha hatt. Skjønne fræmdeles itj heilt at ho itj står borti stalln te Sunniva når æ fær forbi, ho hørt jo heim der ho!
D va liksom æ å ho. Vi va jo "ment to be" vi.
Off.. æ syns det e veldig trist enda ta her æ. At æ alder ska få sjå ho att!! :(
Henj det?! Det føles itj akkurat rett det..


Tuppa mi <´3

5.3.2009:
Jeg fikk en overraskende melding da jeg satt på kurs igår. Nemmelig fra Inga, om vi skulle ta oss en kjøretur med Alf når jeg kom hjem. Jeg ble sjokkert, og fortet meg å si ja før hun ombestemte seg. Dermed ble det en laaang kjøretur på meg, Inga og Alf idag. Helt til Bjørkneset. Meget trivelig siden det var så fint vær og veien var eksemplarisk :)
Tror vi var ute i litt over 2 timer jeg.
Da vi kom til stallen etterpå måtte Inga rett hjem siden hun skulle på nattvakt, måtte prøve å sove litt før hun dro. Jeg hadde litt mer jeg måtte gjøre før jeg dro, så det ble senkveld på meg. Jaja.. koselig det og!
Ridde også en liten tur på New igjen, ble bare kort for jeg er mørkredd. haha :D Men en morro hest.

Koooselig daag ja! :D

3.3.2009:
Jeg er dårlig på denne dagbokskrivinga. blæblæ.
Uansett.. på søndagen var jeg på Leangen og så på travløp :) meget morro. Marthe som skulle ha meg med, og hun kom på 3.plass med si Adelen :D Meget meget bra.
Resten av de få som jeg var med fikk ikke no´ særlig plassering. hooh ;) blir nok bedre neste gang.

Igår var jeg på laaangtur med Alfis, er ikke noe å si på hyperaktiviteten på denne gutten. Men jeg synes jo det er litt morro også da, uansett om det kan bli litt mye til tider. At denne gutten har så mye energi, det skjønner ikke jeg.. men sånn er det. Han kunne godt dratt på en like lang tur da vi kom hjem igjen virka det som. jaja:) snill gutt da..:)

Idag har jeg vært på kjøretur med Alfert. Snill gutt. :)
Da jeg kom tilbake til stallen var PA kommet, han foreslo at jeg tok meg en tur på New Fashion. Så da var det bare for meg og stikke hjem å få på rideklær å ta meg en tur på denne litt rare mærra. Mærra er rar og tøylene har man egentlig bare til pynt, for på denne mærra må man snakke. Så jeg satt jo der og snakka da, hadde en fin samtale jeg og New. Men mærra er kjempesnill :) skvetten og trippete... men sånn er hun bare. Har væll ikke hatt noen på ryggen siden i sommer tror jeg, så det er ikke så rart. Hun skal jo ha føll snart også, så litt mosjon var bare bra kunne eieren fortelle :)
Så daa må jeg bare ri litt på denne dama da.. blir moro. Skulle også ri litt på Ann B. sa han, men hun var vell kansje litt heitere enn New. Får se om jeg fikser det da. Er ikke akkurat den flinkeste rytteren jeg heller... :)

Og forresten, jeg hadde en merkelig opplevelse på fredagen.
Jeg kom i stallen og skulle ta på Alfons ei grime for jeg hadde tenkt meg på ridetur. Da jeg kom inn i stallen sto Alfons trøkt oppi et hjørne og skalv og svetta som en helt, og jeg fikk ikke komme i nærheten av han. Han snudde rævva til, beit og prøvde å presse meg opp i et hjørne.
Etter å ha prøvd litt forskjellig uten og ha med grime inn i boksen, fikk jeg endelig lov til å ta han i ansiktet. Fikk også lagt på grime etterhvert. Og etter han hadde stått i kjettingene ei stund var han seg selv fult og helt igjen. Noen som har noe som helst peiling på hva det kunne vært?!

Vi i stallen har en liten teori om at han kanskje har dænga huggu sitt enellerannen plassen.
En annen teori er at han hadde et tilbakefall fra sin fortid.. haha ;) har ikke alltid vært like enkel denne gutten serru.


17.2.2009:
Flotters flotters.. nå er kl. 05.40 og jeg holder på å stuuupe... snakkast om å være trøtt da!
Glad det bare er en time til jeg kan suse hjem og finne senga og sove så lenge jeg vil, siden Marthe skal ta seg Alf de to dagene jeg MÅ sove lenge :)
Så nå skal hun få bryne seg på Alfons i noen dager, blir bra!

Å nå dukka det jaggu opp noen datoer for oslo horse show her, og jeg sjekka tvert.. å tror dere ikke jeg har FRI!? Det er sykt.. når det er noe som skjer har jeg aldri fri. Tilogmed Anne hadde fri så jeg! Dette blir braaaa:D Jadda! :)
Flere som skal på dette horse showet? :D

Jeg har vært en sprek dame idag, og vært ute å gått på ski(psyko til å være meg!!!). Etter vi kom vellberga hjem, etter kun ett fall(haha) tok jeg på meg tjukk-klærne og dro i stallen til Alf og resten av gjengen. Hadde egentlig planlagt kjøretur med Tove idag også, vi var på en trivelig kjøretur igår serru, bortsett fra at jeg var no forferdelig fyllesyk, litt frisk luft er godt for sjela har jeg funnet ut;) ... vi tok også bilder, de skal jeg prøve å få lagt ut om ikke så alt for lenge;)
Meeen... Tove kom rett i middagen hjemme og måtte desverre si fra seg kjøreturen idag, siden jeg er så stressa å MÅ ut med en gang. Haha.
Da ble det ridetur, og ikke no kort heller, jeg red helt ut til Otternesskalet. Ja, for jeg vet at alle vet hvor det er. Lenge siden jeg har ridd der, og Alf er ikke så ivrig på nye plasser og stresser seg veldig opp om han får litt fart på skrotten. Sååå det ble en trippende tur på slutten for å si det mildt, vi gikk også i litt sirkler bortover veien, men det hjalp ikke på trippinga hans. Jaja, får satse på han er roligere neste gang jeg ferdes der. Og at han er tilbake til sitt gamle jeg imorgen, eller idag om du vil, når Marthe skal ut på tur! :)

Da vil jeg ønske alle en god natt og en trivelig dag. Så får vi satse på fint vær.

Vil også hilse til Beate, bare for at hun er en toppers dame:D hihi

11.2.2009:
Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her.. jajaj.. veldig trist.

Men sjer så lite.. Alf er ikke pen, og jeg er lat. Men Alf har faktisk fått litt trening i det siste da, og det har jeg og.
Rei barbak igår, og jeg kommer til å kjenne det i kroppen i sikkert en måned. Det er sånn det kjennes ut idag iaff, og at jeg ikke datt av.. det, DET er et mirakel! For ikke nok med at det var dritavondt å sitte, men han nekta å gallopere. Så jeg klamra meg da fast, hadde ikke vært så farlig å falt av i djupsnøen heller da men. Kjedelig å ha løs hest uansett.

Men når man jobber skift blir døgne snudd litt på hode noen ganger, jeg gjør faktisk så godt jeg kan ;) hoho.

Ser fram til sommeren!! Lei av snø og kald vind, for her blåser det heeeleee tida serru.

Hadde også en uforglemmelig tur til Leangen på mandag sammen med Beate, jeg skjønner om Beate aldri blir med meg på Leangen igjen for å si det sånn. Tora skulle nemmelig prøve å snu døgnet siden hun hadde vært på natt natt til mandag, og fikk dermed litt lite søvn. Og overtrøtt, neinei.. ikke sett! :D Det ble ivartfall en latterfull tur, begge veiene egentlig!
Stakkars Beate, jeg ber om unnskyldning for min dryghet. Og ber på mine knær at du kan tilgi meg :D hahahaha :D
Kunne godt tatt noen av de hestene som løp så elegant rundt den ringen også, forresten! :D hoho
Snakkast

15.1.2009:
Igår var jeg og Inga på romantisk tur i skogen med Alf :)
Alt gikk veldig fint for seg. Trivelig å endelig få med Inga ut på kjøretur igjen. Hadde en fintur der begge våre kjefter gikk i ett, hele veien! Koooos!
Per Arne hengte på et dekk bak vogna mi, så jeg skulle brøyte. Og for at jeg skulle gjøre det, måtte han og kompisen hans, Reinhardt, sele på Alf... det var jo superkaldt ute!! Frøys nesten av oss både nese, tær og fingrer!

Trivelig trivelig!! :D

Alf er forresten ikke no´ spesielt pen for tida. Bare spør Beate! ;D haha :D

8.1.2009:
Tora har kjøpt bil! Jiihuu...:D

Hun har også bestilt sydentur! Jaaaa!!!!!!!!!!! :D:D

4.1.2009:
Alfons - Alfon - Affi - Alf ( kjært barn har mange navn) har hatt juleferie rett og slett!
Tror jeg var ute med han to dager i jula. Men han hadde holdt seg oppegående uansett. Flink gutt.
Han har også begynt å gjøre forskjell på folk, så nå er det bare Toril som får leie han inn om kveldene når jeg ikke er der. Marthe og PA får altså ikke leie på denne karen. Haha.
Hopper og tuller som en unghest gjør han også, sier Toril. Hvorfor kan han ikke være så moro når jeg er der også!?!?
Uansett, Raring!!! Jeg liker det.

Idag har vi vært på langtur.. eller.. lang og lang.. Vi var vartfall ute på tur ganske lenge. Først gikk turen ut mot Isabell, hvor vi fikk selskap av Tyril og Ingeborg. De hang på LETT selvom Alf trava. Synes ponni´n sprang fort jeg. Uansett.. like før vi kom tilbake i stallen tok jeg av til en annen skogssti og vi la ivei innover i djupsnøen. Jeg syntes det var ganske moro, Alf ville helst snu.. han kan jo bli vååt! Uff og uff.
Kom oss velberga ned på veien igjen, omsider.. etter Alf hadde snubla seg oppover lia..og ned igjen. Da skritta vi en liten tur.. så kanskje han ikke er alt for stiv imorgen.
Han svetter som en gris.. er ikke rart med den pelsen!

Imorgen er nemmelig planen og ut på kjøretur. Beate har sagt seg villig til å være med. Det blir koselig :)
De er jo så snille at de har brøyta kjørerutene våre:D

Har tilogmed lagt ut noen bilder! stas.
JAAA... jeg vet han er moskus.

22.12.2008:
Tora har stort ansvar for tida!

Skal mate katta til Beate!!! iiiiik ;)

16.12.2008:
Uff å uff.. det går ingen vei med meg i forhold til bilder og div. uff...

Men jeg har kjørt opp da, gratulerer til meeeeg med det! :D

9.12.2008:
Oi gud, nå var det lenge siden jeg hadde skrevet her! Meeen.. det har sine grunner. Jeg har det utrolig travelt.. tror jeg selv;D haha.
Og jeg kan ikke legge ut bilde av gampen, for dere skjønner.. han har blitt moskus igjen og eg skjems! Neida, han er så fin så. Må prøve å få lagt ut noen bilder fra stallen snart, så jeg får vist fram den nye tilværelsen til meg og Alf( som er det nye navne hans!). Han er helt i 100% hver gang jeg er ute med han , og jeg ble riktig irritert en dag og da ble navne Alf. Hoho.. søtt synes nå jeg men ;)


Skal prøve å få til noen fine innlegg og noen bilder når jeg kommer meg hjem igjen i løpet av uka :)


Seeeees....

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2021 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.