Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Mette & Scarlett » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL METTE & SCARLETT
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 60

30.5.2009:
Årets Knøttecup i Tana er overstått. Også i år ble Scarlett lånt ut til en rytter uten hest. Anna Vibeke hadde bare ridd Scarlett en gang tidligere, men hoppet uti det og fikk et bra resultat. Til neste år håper jeg noen andre kan ta mine oppgaver i arrangementet så jeg kan starte selv, for dette er kjempeartig!

7.3.2009:
Det går fremover med Kaisa og ridningen. I dag red hun Lizzie uten leier på tur på jordet mens jeg red Scarlett. Så ut til at selvtilliten steg noen hakk etter den økta.

10.2.2009:
Kaisa har hatt sin første ridetime. Kjørte begge hestene ned til landbruksskolen og fikk instruksjon av Moy. Kaisa var tydelig stolt av å få være med med Lizzie!

5.1.2009:
Snøstorm!
Hadde dilemma i dag: for det første var det egentlig uforsvarlig å prøve å kjøre de 12 kilometrene hjem fra jobb når man ikke så mer enn 1-2 meter foran bilen innimellom. Men tanken på hestene som var ute i været gjorde at jeg fortsatte. Vel hjemme var det å finne hestene i mørke og snøkave. Hadde en mistanke om at de befant seg i skogen ved kvigenes leskjul. Dit er det ca 150 meter over åpent jorde, og med en sikt på ca 2 meter kan jeg ikke si jeg var høy i hatten. Heldigvis fant jeg hestene og vi fant veien tilbake i snøkavet.

30.11.2008:
Pga plassmangel i fjøset og at Lizzie sin boks er mer enn stor nok, har boksen blitt delt i to og tre kalver har flyttet inn i stallen. Lizzie er ikke helt sikker på om kalvene har forstått at de må holde seg på sin side av skilleveggen ennå. Så hun setter dem stadig på plass, spesielt når hun selv har fått mat.

22.11.2008:
Piera og elektrikerkompisen har jobbet på spreng di siste dagene for ferdig såpass at hestene kan få komme inn. I dag ble strømmen koblet til og siste boksfront ble helt ferdig. Begge hestenegikk villig inn, ikke så rart kanskje; det var 23 minusgrader i ettermiddag. Fortsatt er det litt rørleggerarbeid igjen, men nå kan bare vinterkulda komme.

19.11.2008:
Status i elleve-tida på kvelden. Vi holdt på til halv ett på natta, da var til slutt Lizzie sin side ferdig.

19.11.2008:
Innredningen kom i går. Alle disse delene skal til sammen bli en boksfront! Av og til er det fint å ha en samboer som er tidligere snekker og kan montere det meste :-)

16.11.2008:
Vinteren er her for fullt (12 minus i dag), men heldigvis er stallen ferdig snart. Ikke for det, hestene har det ikke så verst ute sammen med kvigene; leskur, rundballe, frostfritt drikkekar, skog som gir ly for vær og vind. Men for Scarlett som bruker dekken kan det egentlig ikke bli tidlig nok, ho har fått gnag og hevelse på den ene bogen til tross for bogbeskytter og bytte mellom ulike dekken. En liten innsats av elektriker så kan ho begynne å være inne, selv om en del mangler. Heldige Lizzie har jo en flott, tykk pels og slipper fullstendig dekken.

13.9.2008:
Scarlett/Birgit startet Knøttecup (feltritt) på Vangen. Første del gikk fint, 60 % i dressuren og 0 feil på sprangbanen, men et stopp i terrenget gjorde at de ramlet fra 5. til nest siste plass.... men alt i alt et fint stevne med både fornøyde arrangører, ilskuere og startende.

12.9.2008:
Birgit red Scarlett på feltritts-trening på Vangen i dag. Lizzie var med som maskot. Ho fikk også hoppe noen av hinderne, og det syntes ho tydeligvis var artig. Enkelte av de andre hestene syntes det var skummelt med en så liten hest, mens Scarlett ropte hvis "støttekontakten" var for langt unna.

5.9.2008:
Kaisa har for første gang fått bli med på tur sammen med mor og Scarlett. Ho ville ikke vite av leietauet, men Linn Beate holdt seg i nærheten for sikkerhets skyld. Det gikk veldig fint. Lizzie er en utrolig snill og grei barneponni.

16.8.2008:
Maija startet Scarlett på dressurstevnet i Levajok.

15.8.2008:
Det går framover med byggingen så det er håp for at Scarlett og Lizzie har tak over hodet før vinteren kommer.

5.8.2008:
Endelig kom selen vi har ventet på. Alt annet ble satt il side i dag, nå skulle det kjøres. Litt spente var vi, det eneste vi visste om Lizzie var at ho har vært tømmekjørt. Men kjøring var tydeligvis kjent aktivitet for Lizzie oppførte seg eksemplarisk. Nå blir det en del kjøring fremover, og forhåpentligvis får vi trimmet vekk litt mage.

4.8.2008:
Lizzie er litt selskapssyk nå når Scarlett er i Levajok. Ho følger like så godt kyrne inn til melking om kvelden. For at ho ikke skal gå i veien blir ho satt på en ledig bås. På bildet er det fra venstre 218 Lavga, 208 Leah, Lizzie og 153 Unni.

1.8.2008:
Scarlett reiste til Levajok i dag. Ho skal være der i 2 uker med Maija. Lizzie var ikke helt fornøyd med å bli igjen.

19.7.2008:
Kaisa har hatt sin første dag med Lizzie. Storfornøyd med endelig å ha en hest på sin størrelse bled det både børsting og ridning.

18.7.2008:
Lizzie kom til Tana i dag. May tok ho med da Nellie ble hentet fra Troms.

17.6.2008:
Endelig ble det noen dager her også som minner om sommer. Scarlett nyter å slappe av i sola.

12.6.2008:
Scarlett er hjemme igjen. Hentet ho i går. Nå koser ho seg ute sammen med kvigene. Både jeg og Kaisa fikk oss en ridetur i dag, det var etterlengtet. Så må vi bare stå på i sommer så vi får husrom på plass til hesten før vinteren kommer.

19.2.2008:
Besøkte Scarlett i Sirma i dag. Satt oppå ho i 5 min, og i dag har jeg problemer med å gå! Sånn er det når man har pause fra ridninga....

Men Scarlett kjentes i hverfall fin ut, mye mykere og balansert enn forrige gang. Maija gjør en god jobb med ho! Fint å se at hesten har det godt når man har satt den bort på for!

15.11.2007:
Besøkte Scarlett i Sirma i dag. Ho ser ut til å trives godt hos Máijá. Red ho litt, ho var myk og fin i skritt og trav, men litt ubalansert i galoppen. Fraktet også hinderne oppover, så litt sprangtrening blir det nok på dem i vinter.

27.10.2007:
Scarlett flyttet til Máijá i Sirma i dag. Ho slo seg med en gang til ro i stallen der.

16.8.2007:
Scarlett er skodd og har kunnet trimme igjen. Dessverre er ho grusomt stivi rygg/bakpart. Blir litt jobb å få orden på det....
Kaisa har erklært at mora ikke har hest lenger. Scarlett er hennes hest! Skvetten er ho ihvertfall ikke lillejenta, ho vil stadig opp på den digre hesten.

| 1 | 2 | 3 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2021 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.