Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av hyper » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL HYPER
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 1588

13.12.2006:
Dro på banen idag, har ikke trent på lenge og det la vi godt merke til, blæh!!!
Dev var stiv og jeg utrent, men vi holdt oss til tøye og bøye-øvelser og litt overganger til skritt og trav.
Jobba i ca 35 min.

11.12.2006:
Møtte mange i stallen idag, men kun Marianne og jeg dro på tur.
Vi satte nesa mot lysløypa, og på vei ut var Dev litt stiv i gangen, men han løsna kjappere idag.
Gærpin og Dev gikk fint side om side på veien, og hadde bra tempo.
Forbi bommen skulle vi trave litt, men Dev virka lang og tung. Litt lengre opp galloperte vi litt, og lot det bli med det. Godt for hestene å skritte opp alle de bakkene, de er tunge nok.

Fin tur i opphold og godt tempo;D

Vi red opp til Hellashytta, og snudde der.

10.12.2006:
Kom i stallen kl 12 idag, sola skant, tåka lå i byen og jeg følte sterkt at dette var dagen hvor jeg skulle bygge opp energi-nivået mitt.. Og ja, det var akkuarat det jeg trengte.
Møtte en meget blid og våken Mette på stallen, hu sprudlet av energi og var like opptatt av å nyte dagen som meg. Like etter kom Janne, som jeg skulle på tur med, og humoren lå løst i stallen.
Henta inn godgutten, han sto på en liten høyde av stein, og var glad for å bevege seg.
Brukte god tid på pussing, gikk igjennom hele halen og sprayet hairpolish etterpå.. Håper denne holder unna flokene litt nå;D

Dro på en laid-back tur med Janne og Carcharel, opp lysløypa og en runde på toppen. Skritta bare, og gutta var fornøyd med det. Koselig med slike turer, uten stress og mas, bare masse skravling og loffetempo.

Dev virka litt småstiv i kroppen på utveien, men løsna ved Milorgvn. Skal holde oppsyn ved dette i noen dager og evt øke dosen Proflame til bedring.

Satte han inn etter turen, begynte å bli mørkt og han syns det var greit.

8.12.2006:
E N D E L I G ! ! !

Helaften i stallen med tilhørende kos og ro i stallen ikveld. Hadde fri fra jobb, gubbe og dårlig vær, og skulle virkelig kose meg med hesten.;)
Dev hadde stått inn som støttende onkel for Pia. De ble satt inn ved 3 tiden, og Pia fikk Vet på besøk for tannebissene sine.

Jeg kom jo senere på kvelden, og vi børsta, klødde og klipte litt her og der. Dro ned på banen etterpå og jobba masse 8-tall, versader og travers. I både skritt og trav, og Dev ble løs og fin etterhvert.
Jobba vel i 30 min.

Etterpå var det mer kos og kløing, og en haug med godis i krybba. Cachy fikk gjennomgå litt kløing, han og jeg har blitt riktig så gode kløbuddies. Han er jo en skikkelig gentleman og bare muller på meg.
Tok en tur innom boksen til Pia, som etterligner en giraff i halsen på alle go´plassene under kløinga, hihi

6.12.2006:
Her har det jaggu vært dødt i det siste:(
Jeg har vært bortreist, og Dev har hatt enda mer fri siden sist.

Men idag, hadde jeg fri på dagen, og møtte Hege.
Vi gikk oss en tur til ungdomsskolen, med hestene som håndhest. Dev syns det var en knall ide å gå tur, og spes siden han kunne gå naken og lufte pelsen litt. Bravida og han fikk flørta litt her og der, og tror nok de blir venner til slutt hihi.
På hjemveien var Dev sprek som vanlig, gikk versader på fortauet og småtravet innimellom. Hege slet med fremdriften, mens vi måtte bremse. Ikke lett:D

Takk for turen Hege

29.11.2006:
Idag ble jeg med Janne og Marianne på tur til lysløypa. Endelig var det oppholdsvær, og vi nøt det i fulle åndedrag.
Vi hadde litt tempo oppover i skogen, Carcharel var litt gira han også, så The Old Boys tok av litt, hihi. Men vi dro ikke så lang opp, og skritta hele veien hjem.
Dev var ivrig, skjønte ikke helt vitsen med å gå rolig. Men det er jo ikke annet å vente siden han har stått så lenge.

Dev var svett da vi kom hjem, men jeg tørka kjapt over med et håndkle, og vips: tørr hest.. Deilig med barbert hest!

27.11.2006:
ENDELIG var det tid for hest og kos igjen, ALTFOR lenge siden sist.
Møtte Fuglis i stallen, hu hadde stellet til Pia idag. Vi skravla og fjåsa som vanlig, godt det. Måtte trene litt på å spyle tossene til Pia i vaskespiltet(ikke helt populært), men fikk iallefall spyla endel.

Etterpå var det Dev sin tur, han veit å late som om han er VELDIG SCHUMMEL ASSA, og skremme Tante Fuglis..VRÆÆÆL!!! Legge på øra, riste på hodet og sparke med frembeina.. Fnis, tulling sier nå jeg da. Vi kan jo ikke annet enn å le når han er slik, men en utspekulert jævel, ja det kan han være.

Tok en real runde med gummiskrapen, og det var sinnsykt godt. Blir tett i pelsen med dekken hele døgnet nå, men gud så deilig med kortklippet hest.
Tok en liten tur ned på banen idag, trente veldig lett i lang og dyp form. Jobbet endel frempartsvendinger, ca 2/4 og 1/4 volter.. Endel sjenkelvirkninger, noen volter i trav og overgang til holdt. Avslutta med rygging, og frem i skritt og trav annenhver gang på sporet.

Vi holdt vel på i ca 30 min, greit nok det for denne gang.
Godsnakka og kosa med gubben etterpå i boksen, og da var det definitivt ingen sure miner.. Bare masse nuffing, mulling og kosemose..

25.11.2006:
Idag ble Pia og Dev satt sammen med Carcharel og Bleikur. Det gikk så fint, alle hestene er samlet i flokk og er gode venner. Deilig!!!

24.11.2006:
Bare en kjapp tur opp og møkke idag, skulle spise ute og feire at alt er iorden mht boligene.
Dev bar lite intr i hele greia, og var mest opptatt av maten sin idag,hihi..

23.11.2006:
Idag fikk jeg solgt leiligheten min, fikk 130.000 over det vi hadde regna med... JIPPI!!!
Håper på å få mer til til Dev nå, siden jeg kan slappe litt av i svingene mht bolig osv..

22.11.2006:
Idag fikk jeg endelig barbert Dev. Dessverre hadde jeg fått en annen type dop for Dev, for han virka mye piggere enn før. Men jeg fikk til etter litt pauser og mye overtaelse tatt skjegget.
Gikk en tur med han etterpå, og da virka han mye sløvere enn noen gang, hmm ca 2timer senere!?!
Han var så kosetet og nuffete på turen, nesten så jeg blei litt føelsesladet. Støtt og stadig la han hodet intil meg, og da jeg viste tegn til å stoppe gikk han bare videre.. Han ville bare ha litt lett kos på turen, hihi

19.11.2006:
Lite aktivitet her inn om dagen, for lap-toppen min kapitulerte herom dagen.*Blæh!*
Idag hadde jeg visning på leiligheten, og håper den blir solgt fort. Slitsomt å ha det ryddig og rent hele tiden, med en hund, en katt og to rotekopper, hihihi.

Dev og Pia ble satt i paddock med Bleikur idag, og det så lovende ut. Håper det går fint imorra når Carcharel kommer, så blir de en stor flokk sammen.
Tok Dev på banen idag, salen sitter bra og er nok akkurat passe nå. Jobba bare litt lett i ca 20 min, et par travevolter på begge sider, 8-tall og riktige overganger. Avslutta med trav til holdt på sporet noen ganger.

15.11.2006:
Idag fikk jeg henta salen igjen. og håper den passer nå.
Får dessverre ikke testa den ut enda, full kjør med visning, party og masse jobb. Dev koser seg i paddocken med Pia, og virker ikke til å lide no spesielt.

12.11.2006:
Mette og Janne hadde organisert stevne idag, og klassene ble Pleasure, LB og sprang. Anne skulle være dommer, og det meste var tillatt.
Jeg har jo ikke sal, og måtte få dispensasjon for å ri uten, så da var det bare å hoppe i det, hihi.

Fikk varmet opp to ganger på banen og Dev var helt fin å ri. Så på Pleasure-klassen, og alle var så flinke.
Da jeg skulle inn i "ilden" var jeg jaggu litt smånervøs, og dette la Dev merke til med en gang. Han begynte å løpe unna meg, og jeg ble litt småstressa av det. Men bare tenkte at det var bedre å hoppe i det, enn å utsette det..
Litt ivrig opp midtlinja, men fikk et godt holdt. I første diagonal i trav, slo Dev over i galopp.. ikke lett å lettri uten sal på en litt ivrig hest med nervøs rytter, hihi.. er jo dømt da;D
Men fikk innhenta han, fikk en god volte og neste diagonal var mye bedre. Volte to gikk bedre, og da vi kom opp på langsiden roet Dev seg. Inn mot X, og mot frempartsvendinga, som gikk ikke helt super.. Frem i trav, og rundt til neste X, Dev fin. Neste frempartsvending var bedre og taktful.. Travet frem til skrittovergangen var bra, og skrittet begynte bra. Det økede skrittet ble litt taktende, og han han stressa litt.
Galoppfatningen gikk fint, og volten gikk sånn passe...Men over diagonalen tok det av litt da, hihi. Måtte slå av før jeg skulle, men fikk bra overgang til holdt. Rygginga gikk ikke så bra som igår, kjipt!!!
Fatta feil galopp i neste fatning, men korrigerte den i starten av volten. Siste diagonalen ble kjempefin, og overgangen til trav ble litt "bråkete", midtlinja og holdtet var kjempebra...

Og ja, blei driiiit sliten.. men fytterakkern så gøy!!! kan anbefales.
Fikk delt 2 plass med Marianne og Gærpin.

Så på sprangen etterpå, og det var morsomt å se på.

KJEMPEFIN DAG!!!!

11.11.2006:
Jaaaaa, endelig var dagen kommet da Pia og Tonje endelig skulle flytte til Gjerpen. *JIPPI*
Dev syns det var kjempekos å se Pia igjen, de fikk en paddock for seg selv og det var stas.
Masse bilder i galleriet, sjekk der.

Tok Dev på banen og trente på det samme som igår, men prøvde litt i galoppen.. Hmm, ikke lett det. Må jo ri barbak, og på høyre hånd kaster han meg på venstre side.. Dvs. jeg kommer kjapt ut av balanse og det er ikke lett i fart på banen, hihi..
Fikk til noen bedre rygginger idag, hvor han var lett i munnen og villig til å tråkke bakover.

Må pugge program, og håpe at vi kommer oss igjennom imorra.

Da jeg skulle dra, holdt jeg på å kjøre av veien da jeg så Dev. Han hadde rulla seg i den værste gjørma EVER!!! Og jeg som skulle være grei å la han slippe dekken og lufte pelsen sammen med Pia.. *DUST*
Enda godt det er tørt imorra, siden jeg skal sitte med ræva rett i pelsen, hihi.

10.11.2006:
Endelig hadde jeg muligheten for å kose meg i stallen noen timer. Dev sto inne da jeg kom, han spiste og kikka opp da jeg hilste inn. Og da jeg kom ut av salrommet, sto han klar i boksdøra og humra masse. Han har savnet meg, og jeg har jo UTEN tvil savnet han. Jeg syns det er kjipt å ikke kunne bruke så mye tid til han nå, jeg mistrives sterkt med det, men trøster meg at det kommer bedre dager.

Marianne kom også idag, og vi bestemte oss for å trene dressurprogram til stevnet. Jeg hadde knapt nok sett på programmet, men hu huska det, så vi red det to ganger i skritt etter hverandre.
Har funnet ut at det er lurt å jobbe endel program nå, dele det opp og gjøre de øvelsene her og der. Vendingene, ryggingen og overgangene gikk mye bedre når jeg jobbet litt med dette.. Og Dev var mye mer avventende til meg også, når jeg jobba slikt.

Endte med et par bra vendinger på begge sider, og en grei rygging. Han var lett i overgangene opp og ned i travet, og lot han gå i et skikkelig dypt og øket trav på en storvolte til slutt.
Litt morsomt dette stevnet da, må ri barbak fordi jeg mangler sal.. Men siden en av deltakerne er kronisk halt, har jeg fått dispensasjon for barbak hihi...8.11.2006:
Blir fortsatt endel fri på Dev, jeg er meget opptatt med leiligheten, og gleder meg til det er over, sukk..

Ble med Fuglis til Skollenborg idag og hilste på Cherican, Marianne og Pia.

6.11.2006:
Lonsjerte med tomkjøring på banen idag.
Dev har blitt så drilla på dette nå(etter masse fri), og klarte å fatte galopp fra skritt.. på begge sider.
Jeg er kjempestolt, og syns han var riiiimleig flink med tempoovergangene idag.

5.11.2006:
Endelig muligheter for å kose meg i stallen igjen. Har vært for mye pes de siste dagene, og da blir gubben dessverre nedprioritert.

Dro på en tur barbak med Camilla og Bravida idag, var ikke lenge ute da det regna, urk:(
Vi fikk løpt litt her og der, men Dev var lett å kontrollere, gøy!
Litt stress på hjemveien, og det er ikke så rart etter så mange fridag

1.11.2006:
Blir noen fridager på Dev nå, jeg er opptatt med jobb og hus-salg..

Kontaktet smeden idag, som kommer til uka for å skru til broddene..

31.10.2006:
Fridag på Dev idag, velfortjent etter min mening.

Fossum kom innom på formiddagen og sjekket salen, ble enig om at han skulle fylle den opp litt til...


30.10.2006:
Dro på tur idag, i et skikkelig øspøsregnvær. Fikk ikke overtalt noen til å bli med, så vi pakket oss inn, tok på masse klær, reflekser og hodelykta. Vi dro mot lysløypa, og trente litt intervalltrening oppover. Dev jobbet fremover, men var lydig og snill, fikk travet mest, og litt galopp på slutten. Null problem å stoppe han og få han til å skritte rolig, det var deilig. Måtte stoppe før vi kom for høyt oppe, det var så tykk tåke og vanskelig å se med hodelykta. Vi tok første snutt hjemover igjen, og Dev oppførte seg bra, fikk til og med travet litt på hjemveien, Jippi!!!

Var vel ute litt over 1 time.

Ståle fikk gitt meg en skikkelig innertier idag, blir nok blå på kinnet imorra, ævve!!!

29.10.2006:
Var først hos Kristin og klipte Karisma på morran. Det gikk sånn passe bra, bortsett fra at damen selv hadde litt meninger om klippinga. Måtte dessverre avslutte for tidlig, og det var igrunn rett og slett av sikkerhetshensyn(husk hockey-utstyret neste gang, hihi)

Etterpå var det rett til stallen for å møte Hege og Bravida, de var på vei over til Gjerpen og dette var deilig. Ventetiden har vært laaaang!
Bravida hadde pynta seg skikkelig, og marinaden hadde fungert som den skulle. Hu ble satt sammen med Amigo, og det gikk stille og rolig for seg.

Dev og jeg dro på tur med Janne og Cashy, tok turen mot Grusbakken. Dev gikk rolig, men våkna noe da vi tok turen oppover i bakken. Har jo tross alt løpt der før, ca 5-6 år siden.. Kansje det skulle skje igjen vettu.
Tok noen "løkker" i skogen og satte kursen hjemover igjen.
Jeg ble meget overrasket over Dev på hjemveien, da Cashy kom litt tett innpå og Dev var fortsatt like rolig. Han stressa ikke i det hele tatt, og gikk stødig og jevnt på halvlange tøyler.

1-0 til Kompletten

28.10.2006:
Prøvde oss på banen igjen idag, men det er tydelig at vi må ta en real pause. Dev har bobler i blodet, og er lite konsentrert. Men jeg fikk testa ut salen i trav også, og det gikk fint nok..
Imorra kommer Hege og Bravida, og det gleder jeg meg til. Koselig med fler turkompiser, jippi!

27.10.2006:
Idag fikk jeg endelig satt på salen igjen. Og den så betydelig bedre ut nå, mangla litt til og skal meddele dette til salmakern på tirsdag. Men jeg kjente stor forskjell da jeg satt på Dev, og jeg skjønner nå hvorfor jeg skulle ha større sete. Jeg bare "falt på plass" i salen, og det var egentlig bare å slappe av.
Var storm i vente, så det ble bare en liten tur. Møtte Heidi og Therese på turen, de var på øvelseskjøretur. Hyggelig å snakke med de igjen!

På vei opp Milorgvn gikk Dev mye roligere enn før, og jeg trur det absolutt har med salen å gjøre ja. Skal teste den ut litt mer i helga, og da også på banen.

Fy pokker så deilig det er å ha skikkelig vaskespilt om dagen, for med så sølete paddocker er dyra jaggu ikke rene nå..URK!!!

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2018 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.