Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av hyper » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL HYPER
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 1588

17.6.2011:
Var litt spent da jeg kom opp i stallen idag, for det hadde regna rimelig heftig og Dev sto uten dekken. Han sto på toppen av paddocken og gresset da jeg ropte på han for innslipp. Han vrinsket, og begynte å gå forsiktig nedover.
Han kastet på hodet, slik han pleier, og jeg ropte at han var en barsking. Hehehe, han digger tydigvis det, kastet på hodet en gang til og begynte å trave nedover..
Det er denne personligheten jeg elsker ved ham, han svarer når jeg snakker med han. Vi har vår greie, og den er så enormt spesiell...
Jeg håper at jeg vil få en slik kontakt med en hest igjen en vakker dag, for det er dette som gjør meg en evig "fjortiss" og hesteentusiast.

16.6.2011:
Har vært i stallen både igår og idag, igår ble det bare stell og kos, og idag tok jeg han med en liten tur ut på banen, for lett bakkearbeid. Og det er ingen tvil lengre, jeg har valgt rett!

Han går sakte, og beveger seg stutt i stegene. Men han er veldig blid, så da er det ikke så altfor ille(som å måtte ha smertestillende)
Vi kosa en stund på gangen, og han lente seg inntilmeg med hodet. Jeg så speilbilde av meg selv i hans øyne, og da knakk jeg igjen... Bent fortalte en historie om Narcisuss og tjernet, og den gikk rett i hjertet*snufs*
Blir litt vemodige tanker her inne noen ganger nå, men slik må det bare bli. Dette er jo mine og Dev sine opplevelser som lagres her. Skulle gjerne ha printa ut alle sidene i dagboka, og fått de i papirformat.

14.6.2011:
Idag snakket jeg med min faste Vet, syns det var greit å få vite litt om selve prosessen og hva som skjer.
Jeg klarte forsåvidt å prate sånn noenlunde normalt en stund, men så ble det vanskelig.
Enten kunne vi gjøre det i slutten av denne uka, og på den ene siden, hadde det var en lettelse. Men på den andre siden, trenger jeg litt mer tid.
Vi ble enige om å vente til Vet kommer hjem fra ferie, sånn ca i begynnelsen av Juli. Da rekker jeg å bli mentalt klar, og har hatt muligheten til å skjemme han bort BIG TIME. Jeg sender han ikke på beite på verken Svelvikveien eller på stallen, førstnevnte er for kupert, og andrevalget har ingen plass for han.

Men etter samtalen med Vet, knakk jeg totalt. Jeg begynte å riste, ble helt varm og tårene bare fosset ut av meg. Det var nok en sjokkrelatert opplevelse, og sikkert helt normalt. Nå var samtalen tatt, og min jobb som Devs beste venn og eier var gjort. Jeg blir med han hele veien ut, når den tid kommer. Jeg feiger ikke ut, for dette er mitt ansvar!!

13.6.2011:
Det er ikke lett å ha en pensjonist, som man bare VET ikke vil bli yngre eller sprekere. Idag var en tung dag...
Hadde lyst å ri litt, kjenne litt på det jeg lærte i helga. Men Dev var stiv, veldig stiv..
Å bøye han for venstre skulder var tungt og vondt. Han blir litt bedre etterhvert, så jeg dristet meg til å trave. Han snublet ikke idag, men jeg kjenner på bevegelsene hans, at han er ikke så løs og ledig lengre når han blir varm i kroppen.
Prøvde litt i galopp også, og han er jo gullegod, han fatter og galopperer så godt han kan. Jeg sitter der, avslappet og uten sal og hesten er så snill.. Han gjør absolutt alt for meg han, makan til snill hest.*SNUFS*

Men jeg sitter igjen med føelsen at dette er nok vår siste sommer sammen. Jeg ser han, ser han sliter og ikke har det så bra som han burde..
Jeg har igrunn bestemt meg, valget er tøft å ta, men jeg VET innerste inne i meg at jeg har gjort ALT som kan gjøres. Jeg har slått meg til ro med dette, og har bearbeidet dette en stund.
Da jeg kjøpte han for mange år siden, var jeg fast bestemt på at han skulle ikke ha flere eiere enn meg, for han hadde vært borti nok. Og jeg har klart å holde det løftet, utrolig nok til tider.. Men nå er det min respekt for han, som gjør til at jeg må ta denne avgjørelsen. Kontakter Vet imorra, for å vite nærmere om selve prosessen. Så tar jeg derifra:(((((

12.6.2011:
*SUKK*

JEG ER FRELST!!!!

Nå er det ingen tvil lengre, jeg er digger Bent Branderup! Har vært på helgekurs med han, og jeg er så imponert og inspirert at jeg syns det er kjipt at døgnet har så timer, hehe. Den mannen sitter på så enormt mye kunnskap, og selve kunsten han brenner for, er jo både klok og eldgammel. Ikke minst har jo mannen en god porson humor, herlig humor... Jeg regner med at folk vil se stjerner i øya mine, hvis de spør meg i den nærmeste fremtid om han.
Det var også intressant å se de som var med på kurset, både i bakkearbeid og fra ryggen. Maaange gode tips kan man si...
Dette skal jeg ha med meg flere ganger, det var absolutt verdt pengene, tiden og smerten.(Ryggen min var ikke heeelt medgjørlig med å sitte i så mange timer, blææh. Men siden det var på stallen fikk jeg gått litt til og fra, med pånnis, møkking og stell...)


Dro tilbake på kvelden, og så fikk jeg trent litt fra bakken. Tok med litt rosiner i lomma(gull som godis) og senket kapsunen et par hakk. Og fikk en helt ny hest gitt;DDDD

Han var MYE lettere å styre, lede og ikke minst bremse. Prøvde litt travers, og da stoppet han mye lettere. Dette må jo være pga kapsunens beliggenhet...
Jobbet bare i 15 min, men jeg syns det var veldig poruktive minutter og jeg ville ikke pusher mer da. Pånnis og jeg var glade og lette til beins på vei til stallen, jippi!!!

Sa jeg at jeg var blitt frelst?
AMEN!

10.6.2011:
Har gitt Dev fri noen dager, vært litt mye på jobb, samt at ryggen slo seg skikkelig vrang.(prolapstendenser)
Men idag var det på´n igjen på banen, først bakkearbeid. Han skjønte tegning med bøyningen med nakken, og viket lett for press. Jeg må få tørka litt av støvet(les få hjelp) når det kommer til gå ved siden av. Få inn feelingen helt! Meeeen, Traversene er morsomme gitt, jeg trenger ikke pirke borti han med pisken, trenger bare å smatte.. hehe...
Satte meg på etterpå, og jobbet litt i skritt fra begge hender..Ikke fullt så bra trening, blæh..

Anja kom gående med begge hesta og Arador holdt et show for oss.. Var nesten så han fikk hilst på Dev.

Imorra skal jeg på kurs med Bent Branderup, og jeg gleder meg BIG TIME!!! Skal ikke ri, bare være tilskuer, er ikke så flink altså;DDDD

6.6.2011:
Bakkearbeid igjen idag, kun bakkearbeid. Dev var ikke helt imponert over traversene idag, og motsatte seg TYDELIG at jeg skulle ta pisken på hofta. Det endte med at jeg trengte bare å sette han mot veggen, se på bakbeinet og smatte. Han tok beina akkurat dit han skulle, i rett tempo og definitivt uten å løpe meg ned. Imponerende!!!

Han er ikke dum denna gamle mannen når det kommer til trening, litt snålere ute på gress idag. Han ble flyttet til gresspaddock til middag, og da jeg kom i 19 tiden, sto han ved porten og venta på å bli henta!!! Enda han hadde fri tilgang på gress.... Snåling!!

Lot han stå inne inatt, er meldt ganske mye lyn og torden. Men droppet pysjen, varmt i lufta.

5.6.2011:
Nå har Dev stått ute et par netter, det har vært et varmt og stabilt vær. Jeg trilla ut noen bårer med halm, så han hadde litt å sysselsette seg med, samt evt å ligge bløtt om ønskelig.

Trente på banen idag, først fra bakken. Silje var forøvrig kjempeimponert over traversadene til Dev fra bakken, de satt som et skudd. Ikke rart, han er jo riiiimelig skvetten/var/redd for pisken. Han virket faktisk ikke så ille stiv i det venstre bakbein idag, så det har nok kansje hjulpet noe å tøye og bøye der.
Satte meg på etterpå, og trente meg selv med tøyleføringen. Idag svikta han bare et halvt knekk, ikke dårlig. Er det da varmen som har hjulpet eller treninga???

Satte han ut igjen for natten, imorra skal ha få stå halve dagen i gresspaddock. Må tide å bremse grovforet, siden vi har tilgang på gress ute.

2.6.2011:
Red tur med Hanne/Luke idag, passa fint for begge to.. Jeg red uten sal, og det var intet problem i klatreskogen vår. Men Dev ble skikkelig svett.

Var ikkeno problem for Dev i skogen, litt snublete til å begynne med, men det er jo normalt. Eneste jeg legger merke til er jo at han ikke er like avslappet i nedoverbakke. Han tråkker mer forsiktig enn før, og det er nok tydelig at han er eldre.
Droppet pysj idag, temperaturen er bra igjen. Håper han fikser dette nå.
Neste uke setter jeg han i gresspaddock og satser på at han slipper middagsforing.

1.6.2011:
Testa ut Dev fra bakken igjen idag, øvelse gjør mester..
Ser at det er det venstre bakbeinet som henger litt, er der han fikk skaden sin for noen år siden. Han skrur jo det beinet mer enn vanlig, så nå får jeg teste han litt forsiktig om han klarer litt bevegelse der.

Men intressant trening.. så absolutt..

28.5.2011:
Sitter nå, med et glass konjakk og slitne, smale øyne, og filosoferer over dagens kurs. Og jeg er sååå fornøyd, så innmari fornøyd!!!

Jeg har bare vært tilskuer på et kurs i Akademisk før, for ca 6 år siden. Og fått med meg 2 teoritimer etter dette, så nå var dette mitt første helhetslige kurs. Startet med teori, en rideøkt, så teori igjen og en rideøkt igjen.

Første timen vår startet jeg med litt bakkearbeid, og det var litt sånn så som så. Jeg har ikke jobbet mye fra bakken på denne måten, så jeg stivner lett til og blir litt for passiv. Men øvelse gjør mester!
Så satte jeg meg på, og der kom det rare frem. Når Monica fulgte med og instruerte, sleit jeg.. Så ber hun meg å bytte hånd, og så gjøre jeg ALT korrekt.. Typisk!
Men jeg fikk sett litt mens hun satt på Plexus, og det var nyttig info på både tøyleføringen og ettergiften.

Så da jeg skulle ri andre økt, var det en helt klar forbedring. Men jeg startet med bakkearbeid og to tøyler på bakkearbeid og det ble litt surr det også. Jeg må trene mer på det alene, med to tøyler, kapsun og bitt.. OG pisk!
Oppå gampen ble det andre boller, jeg fikk skryt for sitsen. Og det er ikke vanlig for meg, kan tro jeg ble glad! Hun syns jeg var myk og fin og tydelig på hånda, må bare trene litt mer på tydeligere ettergift. Så tok vi det i trav, og det ble Monica skikkelig imponert.. Vi var kjempeflinke, og hun trodde virkelig ikke at Dev ville gå så bra. Men han blir jo alltid super han, når han blir varm. Og joda, han ble rimelig kjekkas etter travejobbinga, skulle bare løpe unna. Men da fikk jeg klar beskjed om å bremse tydelig, og det var godt. For der har ikke jeg vært tydelig nok...

Jeg sitter igjen, trøtt, sliten og glad. Jeg føler for første gang at jeg har fått MASSE konstruktivt hjemmearbeid, jeg er sikker på mine svakheter og hva jeg kan gjøre for å bli bedre og ikke minst hvordan jeg skal gjøre det... Jeg er rett og slett driiitfornøyd, hehehe...

27.5.2011:
Har bare jobbet fra bakken denne uka, og Dev har hatt to dager fri.. Tok han med i huset idag, for bakkearbeid og jeg presset han litt lengre idag, både med steglengde og bøyning.. Må jo kjenne litt og pushe litt, nå som det begynner å komme seg.

Slapp han etterpå og lekte litt "frittvillt", han syns det er morro, men orker ikke så lenge.. Får jo solid strekk på kroppen, og han blir ganske så lekker der han løper.. Det tar på en gammel stiv kropp og sprette rundt som en ungfole, hehe..

23.5.2011:
Nå har Dev gått med tynt utedekken ute, og hatt på pysj inne om natten. Og da jeg kom i stallen i ettermiddag, var det ganske friskt. Jeg løp bort og henta pånnis, satte han inn på gangen med BOT ryggplate og ullteppe mens jeg møkka. Etter ca 2o min hang underleppa hans nesten nede ved knærne, hihi..
Så var det på tide å teste formen hans, og joda.. den er som normal igjen.
Stiv de første 10 min, så løsner han mer og mer. Etter litt galoppfatninger, var det inget som holdt han igjen iallfall...
Avslutta med meget rolig og balansert trav på volte, morro å sitte på.

22.5.2011:
Har vært litt tankefull i de siste dager, for Dev har vært halt og stiv. Hvorfor har jeg jo slevsagt vært veldig usikker på, var det skoinga, er det mangelen på dekken eller er det bare rett og slett at kroppen ikke vil mer?

Så på fredagen ville jeg trene litt dressur, han var KJEMPESTIV og slet med å gå ren på venstre hånd. Skulderen og beinet sviktet helt innimellom, og det likte jeg dårlig. Jeg begynte å tro om dette var noe annet, f.eks ømme høver(siden smeden nevnte at han slet litt med xtra harde høver eller no greier..) Vi hadde jo det problemet for 1.5 år siden, da var det nesten at jeg ga opp..

Men igår spurte jeg Anja om hun kunne jobbe han litt fra bakken, så jeg kunne prøve å se hvor problemet lå.. Og jaggu var han ikke helt haltfri a´gitt!!! HELT HALTFRI!!!
Hun jobbet han rolig fra begge sider, og etterpå slapp vi han litt løs.. Han bukket, hoppet og spratt. Ergo: det er ikke høvene dette ligger på.

Har droppet dekken siden det var så varmt en periode, og tenkt at dette går sikkert fint. Men nei, jeg er hellig overbevisst om at dette lå muskulært til og at han blir anspent av å gå uten dekken nå. Det er riktignok 12-15 grader om dagen, men vinden er rimelig frisk, og han har ikke mulighet for le.
Så da er det dekkenordre igjen, enn så lenge temp og vind er slik den er...
Og idag hentet jeg han inn og jobbet på bakken, heeeeeeeeeeelt normal igjen. Litt stiv i starten selvsagt, men løsner fort.

Så da er det bare å prøve litt til, med litt spesielle behov for denne gamlekaren.

8.5.2011:
Tja, denne uka har jeg ridd småturer barbak et par ganger, og fått skodd Dev over til sommersko.

Dev er noe snublete i skogen, og virker ikke helt seg selv på flata. Jeg må ikke glemme at han er gammel, og det er litt trist.

1.5.2011:
Tok turen opp midt på dagen med Becca, min gamle ridelærer Anne skulle komme på besøk, og jeg ville gjerne se henne igjen. Men med en aktiv hestegal jente, er det ikke lett å få snakket mye. Becca skulle hele tiden ut til Dev, hun begynner å bli rimelig trygg på stallen nå, og stakk faktisk av.. hehehe...
Men det var iallfall VELDIG hyggelig å se Anne igjen, hun har tross alt hjulpet både Dev og meg laaangt på vei inn i dressurens verden. Så vår fremgang er kun hennes fortjeneste, rett og slett.
Dev syns det var hyggelig med besøk fra Becca og meg, han humret hver gang vi kom.. Becca vil gi han høy, og klappet han til og med .. hele to ganger med et bredt smil om munnen.


Dro tilbake på kvelden for innslipp, og red Dev litt.. samme prosedyre som før, men nå er det på tide med endring..
Han virket stivere enn før, kan være fordi det har vært litt kald vind og at han har stått uten dekken.. aner ikke..
Men får ta turer i noen dager og se..


29.4.2011:
Innslipp i stallen ikveld, og skulle ri...
Først tok jeg en 20 min trening på banen, som sist. Er moro og trene slik, Dev var ikke helt tipp tipp idag... noen dager er bedre enn andre.

Ved innlippet fikk jeg en liten støkk, skulle hente inn Tosa og Arador sist. Men så hadde Pranic kommet ut av paddocken sin og var løs på utsiden hos Tosa.
Fikk med meg Ola bort, for å fange inn Pranic. Men den lille pøbelen skulle ikke det idag, så han kom seg inn til Tosa, som selvsagt ble ganske stressa. Hun forsvarte Arador etter beste evne, og Pranic fikk seg noen overraskelser.
Men midt oppi alt, satkk hun ut av porten, med Pranic etter seg. Arador ble igjen innenfor, og løp langs gjerdet etter henne. Han prøvde å komme ut i hjørnet ved vannbøtta, men det var ikke suksess. Da skjønte også Tosa at hun måtte tilbake igjen og inn til han, hun er klok denna dama.
Så ble det noen runder igjen inne i paddocken, og vi fikk fatt på Pranic. Men han skulle ikke ha på grima og sleit seg unna, makan til frustrasjon!!!
Så skjønte Pranic at det ikke var no gøy å være inne i paddocken hennes, og stakk ut på jordet. Ola etter for å få grime på han, til liten nytte..*arrrgh*
Vi endte opp med at Ola skulle heller stenge for Pranic, så jeg kunne få Tosa og Arador inn, og heller komme tilbake å hjelpe Ola med Pranic.
Jeg fikk lokket og roet ned Tosa, som var sjelven og full av adrenalin, og tatt henne med ut av paddocken. Noen få meter bort på veien, ropte Ola og Pranic kom i full fart etter oss..

Da ble jeg så STOR, og SVÆR, og brukte hele kroppen på å stoppe han. Tosa lurte nok litt hva jeg drev på med, men så stoppet jaggu Pranic også, heheh...Hadde et kjempelangt tau på Tosa, så jeg ble stående godt i mellom de to og bremset Pranic. Ola kom og fikk endelig tak i pøbelen!
Arador kom tassende etter, tydelig utslitt og pumpa. Var såvidt han ville inn i boksen, han sto bare å skalv utenfor. Jeg holdt og strøk han rolig på bakparten, mens Tosa kom tilbake til døra og humret til han. Når hun gikk en runde i boksen, kom han etter henne.

Kan si det slik, jeg var ganske sjelven på hånda etterpå, likte ikke å se dette i det hele tatt.. Tosa sliter jo med høvene, og hun mista ene gipsen(gudsjelov på det beste beinet). Hun gjorde jobben sin maksimalt, hun forsvarte sønnen sin til det ytterste.

25.4.2011:
Først tok Becca og jeg turen i stallen, prøvde å få gjort litt av stellet, men visste at Becca ikke var tålmodig nok for det.
Men hun viser fremskritt, hun hjalp til med grovforet, og rusla rundt inne i stallen uten meg. Tydelig at hun er trygg der;D
Da vi stakk bort til Dev, var det helt klart at hun kjente han igjen, hylte ut mammaheeet(les mammas hest) Hun lo av fryd da hun skulle gi han gulrøtter, og var stooort fascinert. Hvis denna ikke blir hekta på hest, skjønner jeg intet.

Dro tilbake på kvelden for å ta inn Tosa og Arador, og skulle trene Dev litt.. Å ta inn mor og barn gikk kjempefint, de er så snille.
Jeg ville prøve å ri Dev på stangen igjen, men idag ville jeg droppe Deltaen og bare sette på den nederste ringen. Det var ikkeno endring til å begynne med, han var like skakk på høyre hånd som alltid til å begynne med. Men løsna etterhvert, og det gikk enda bedre med stanga når han var klar. Galoppfatningene var veldig bra, overgangene til trav gikk bedre og han stakk ikke like lett av med meg etter galoppen.(er så ivrig, vil frem frem frem...)
Red barbak og ca i 30 min.. Mye travarbeid, og god trim for meg også...

23.4.2011:
Liten ridetur med en påfølgende lett dressurøkt på banen. Red barbak og på stang, og følte det ble litt stivt til og begynne med. Men han løsna bra etterhvert, fikk noen flotte galoppfatninger..

20.4.2011:
Jodda, det er da liv i gampen.. Skulle hente gampelure, han var treg som vanlig ut av paddocken. Ut av ridehuset kom Anja med Tosa og Arador, og jeg stoppet med Dev(tenkte å gi de et lite forsprang) Men Anja stoppet, og vurderte om de skulle få hilse.
Øya til Dev holdt på å dette ut, og han trodde ikke sine egne øyne.. Han begynte å humre lavt, så oftere og høyere..
Anja begynte å gå mot stallen, og jeg etter, og jeg begynte å slite med å holde Dev igjen.
Da vi rundet ridebanen, var Dev riiiimelig barsk, og skulle etter føllet for enhver pris. Jeg hang rett og slett etter, og hadde ikke en sjanse for å holde han igjen. Jeg ropte ut til Anja, som igrunn ble litt sjokka. Fikk kasta oss ut til siden, og fikk tak i hodet på Dev.
Anja prøvde å forte seg inn i stallen, men Arador var litt nølende.
Dev kastet seg frem enda en gang, og jeg klarte knapt å holde han igjen.
Makan til ivrig pånnis!!!!

Red i huset etterpå, da var han heeelt kul og slapp igjen. 25 min, barbak.

Neste gang skal jeg ha tak i nesa hans, for han var heeelt ubrukelig å kontrollere..

18.4.2011:
Tok en rusletur til fots idag, og det var hyggelig. Dev trasket faktisk fremover opp bakken(noe han har vært ganske treg på før)
Vi fikk selskap av Ida/Dooley, og det var godt å få rusla litt...


17.4.2011:
Endelig har føllet til Tosa kommet, det sto så pent og pyntelig i boksen igår morges. Han er en flott gutt, med en aldeles nydelig farge. Dessverre forsvinner nok denne sandbeige fargen, til og med ålen hans.. Han vil bli Skimmel, så da blir det no helt annet.
Idag fikk jeg hjelpe Anja, for det var på tide å lufte mor og barn i huset. Morsomt å se den lille tassen være så ustø, og bli bedre og bedre for hvert trinn. Tosa sliter litt med beina sine, men nå burde det bli bedre siden vekta er mindre.

Red Dev en økt på utebanen, red barbak og det var nok ikke så dumt for oss begge. Jeg kjente jeg ble fort sliten i hofta, lenge siden jeg har ridd nå. Men vi gjorde slik vi pleier, og Dev hadde noen flotte galoppfatninger. Deriblant et solid bukkesprang, hehe..


10.4.2011:
Har ikke ridd no siden sist, ryggen har ikke vært helt på topp...
Men idag tok vi en liten tur, med Silje/Stjerna og Kristin/Nattfari.
Har ikke ridd på tur på lenge, da jeg syns han misliker å gå ned bakken igjen. Men idag var det ikkeno problem, makan til fart ned til stallen. Han konkurrerte med Nattfaris tølt, hihi..


3.4.2011:
På tide å trene litt igjen.
Dessverre er jeg noe stiv i kroppen, pga manglende behandling av Kiropraktor, og det påvirket treningen.
Jeg sliter med å ri på høyre hånd, knekker kroppen innover og får ikke jobbet hesten skikkelig fra setet. Det er veldig frustrerende når jeg veit hvor godt hesten og jeg egentlig kan jobbe sammen, og så sliter jeg såpass..
Men jeg pusha meg litt xtra, for jeg ville få det til.. Fikk jobbet litt galoppfatninger, på serpentiner til slutt, og da fikk jeg meg nok en strekk i ryggen. ÆSJ!!!

Vi rusla ut av huset etter ca 30 min jobbing, svette og slitne BEGGE to..
Møkka litt av paddocken idag, vannvittig mye møkk, blæh!

29.3.2011:
Joda, jeg har VERDENS BESTE pånnis..
Jeg hadde planer om å gi han fri idag, men en liten misforståelse mellom Anja og meg gjorde til at han ikke fikk fri. Men det var da IKKENO problem for han!!!
Han var definitivt ikke støl idag, han var lett og lydig, Anja kunne ri han med det ytterste av fingerspissene. Hadde ridd mest i skritt, men også litt i trav og galopp.. Galoppen var litt stiv på venstre hånd, men han er usedvanlig lett å ri i bøyebevegelser på setet..

Min skjønne, herlige gamle gampelure..


| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.