Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av hyper » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL HYPER
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 1588

7.7.2005:Hehe, morsom katt dette også. Han snakker på samme rare måten som Viruz, men han får lov til det siden det da blir lettere å få han på tale. Han snakket og snakket og snakket, men jeg følte at han ikke snakket BARE om seg selv her. Kjenner du noen som kan gå under noen av de samme kriteriene?
_________________________________________

Cozmoz 6/7 -05
Han har skjulte evner. Men han liker å HOLDE dem skjult. Han er veldig kosete, kanskje FOR kosete. Der du er der er han, overalt. Det er nesten sånn at når du skal på do og rygger inntil doen så sitter han der allerede.
Det er veldig mye varm humor i han, han er en veldig morsom katt, liker å underholde og være i sentrum av oppmerksomheten.
Egentlig er han litt bekymret for den andre katten. Stakkaren har fått navn som har forbannet han. Men ikke så mye å gjøe med det.

Han er en hemmelig katt. Liker å se ut som han tenker på hemmelige ting, eller vet ting som ikke du vet. Han har brukt mange timer på å lære seg de aller beste uttrykkene. (Helst de som gir deg litt nupper eller gjør deg ubekvem)
Det finnes ikke noe ondt i han heller, men han KAN gi deg en labb om han føler du går over grensene han har satt for huset. Dette er SJEFEN på haugen. Alle fuglene flakser når han kommer, alle kattene gisper når han går bortover gata. Dette er gatas skrekk. (Liker han å tro selv iallefall)

Han er ikke redd en TING. Han trenger ikke det så lenge han har verdens skarpeste våpen på alle potene. Han minnes ganger hos dyrlege, hvor han vant kampen om han skulle eller ikke skulle.
Men på en annen måte er han litt lett å lure også. Fordi han er så overlegen så tror han ikke noen tør å lure han. Det er det beste våpen mot denne lille fugle-terroristen.

Han er akkurat som en gammel mann. HADDE han vært et menneske så hadde han hatt en stokk og brukt en form for gyngestol å sitte i, men ikke den ukomfortable typen, men den med polstring og helst et teppe eller tre. Pluss puter.
Av og til våkner han opp og føler seg som en kattunge. Da er det bare til å skalke alle vinduer for da er han ikke tam.
Jeg får ikke følelsen av at han er like mye ute som Viruz, men hagen og området rundt huset er VEL voktet. Han liker å se på seg selv som verdens konge. Eller navle. Alt ettersom, det MESTE skal gå på hannes premisser uansett.

Han føler seg som mors beste barn, men er snill og lar mor få ta vare på de andre barna sine også. Skal han være sjef må han ikke være urettferdig. Urettferdihet er noe av det værste han vet. Derfor han han satt klørne i den dumme bikkja av og til, fordi han syns at bikkja kan være noget urettferdig i tankegangen sin. Cozmoz er laidback og tar ting med ro. Han styrer huset men det er derfor han er sjef fordi sjefer har ansatte som gjør tingene for seg.
Han har ikke alltid vært like rolig, men med årene kom roen. Han er veldig glad i matmor, og noen ganger må han stjele oppmerksomheten fordi han blir litt for sjalu. Innerst inne er han egentlig bare en liten kattegutt som trenger pleie og omsorg. Noe han ettertrykkelig vil bemerke at han ikke mangler.

[Noe annet å fortelle?]
Tunfisk. Myke varme poter. Han er veldig varm i kroppen. Oppmerksomhet.
7.7.2005:He, he, morsom katt. Gleder meg til de andre to. Den andre katten så bare helt rå ut!
Viruz snakker på en rar måte. Det meste av samtalen går gjennom en tredje person, men det meste er noe Viruz sier selv, men "gjemmer" ved å fortelle i tredje person.

___________________________________

Viruz 5/7 - 05
Fryktelig vondt i lungene!!!!!!!! Sjekke han for lungeorm!!
Holder seg i bakgrunnen, virker som en tilbaketrukket type. Liker å være i kulissene, snike seg fra sted til sted. Liker å klore små barn (!!!), det er fordi han er så usikker.

Liker de ikke, de bråker og snørrer og klyper meg i halen

Får en "utekattfølelse" på han. Er han mye ute? Han er litt... skitten? På en måte at han kan glemme å vaske seg av og til? Kommer gjerne hjem med fem flåtter, når de andre kommer hjem med en hver? Han liker heller ikke å se deg i øynene, sniker seg unna. Litt snikete pusekatt. Veldig snill, ikke noe ondt i han.
Han liker skogslukt i potene. For når han først HUSKER på å vaske potene da vasker og vasker og vasker han. En gang vasket han seg til blods. På en måte så er han en liten klovnepus. Han blir veldig fort flau, har litt problemer med magen sin og har mye luft. Hvis han sniker seg litt ekstra rundt stolen på vei til kjøkkenet, så kan det være at han får til å snike ut en fjert på veien også. Fordi da slipper han at de andre ler av han.
Han har veldig lav selvfølelse. Vil helst ikke være i veien for noen. Vil heller snike enn å spørre.

Han hoster litt, han har faktisk vondt inni lungene sine. Det hadde nok vært greit med en ormekur på alle sammen nå likevel.
Han er litt angstig. Er litt for redd av seg, som et snikende ullteppe kan han være, og oppfører seg gjerne som et ullteppe også. God og varm som han er.
Han virker misforstått, vet ikke mange måter hvordan han skal klare å få gitt beskjeder uten å få kjeft... Derfor markerer han seg, for det er ikke så "slemt". Det er nok lungene og magen som trenger pleie denne gangen.

Han representerer det flyktige i deg. Han er det som er det gamle og gjemte. Han er på en måte det du ikke vil ta og føle på, han er det du fornekter ved deg selv. Han er derfor det aller viktigste du skal ta vare på nå, fordi ved å omfavne han viser du deg selv aksept.
7.7.2005:

________________________________________________

Devon 4/6 - 05

Virker glad, virker egentlig ganske fornøyd. Han syns det er veldig viktig å holde humøret oppe, fordi han har hørt at da lever man lenger. Han er egentlig VELDIG gammel, eldre enn alderen sin. Han har levd mange liv her på jorden, og han kan veldig mye. Han lyster å lære fra seg det han kan men kommer ikke helt igjennom med det han har å fortelle.
Han er sliten i ledd og muskler, men det er fordi kroppen eldes, ikke noe kan stoppe det, ikke noe kan forholde det. Egentlig så syns han selv at han er ganske omgjengelig og grei. Han prøver å gjøre sitt beste for ikke å være vanskelig, selv om rampestreker er godtatt som ramperi.

Noen ganger blir han krevd litt for mye av og han blir sliten. Han sier aldri noe, men gjør det han blir bedt om. Han syns også at det da kunne passe seg med litt massasje på den gamle kroppen sin...

Egentlig så føler han ikke at han har noen problemer, han har ikke lastet seg med noe som er andre sitt. Men likevel så tynges han av sine egne tanker omkring hva han skal velge fremover. Han har mulighet til å reise fra jorden og bli et lysvesen, men han vet ikke helt om han VIL det, han har lyst å være og passe på lillejenta si.
Han har ingen intensjoner om å reise noe sted ennå, for han føler seg ganske så bra i kroppen. Det eneste måtte være at han noen ganger hovner i bena, og det verker litt i hoften og ryggen. Men det er som de ler og kaller meg for gammelmannssymptomer.

Vi er preget av å ha det gøy og å leve morsomt, jeg har et godt humør som jeg sprer med meg. Noen ganger ler jeg høyt av vitsene dine mor, men du ser ikke ut som du oppfatter det. Det gjør meg trist at du ikke skjønner hva jeg sier, jeg er jo glad i deg jo!
Jeg ser etter deg fordi du grubler litt for mye. Du tenker dype tanker som ingen får slippe inn til. Jeg undrer meg ofte over deg fordi du er et rart barn, lever i din egen verden men samtidig er du her hos meg.


Hei!

Jeg heter Mariella Berge, og lurer litt på om spesielt hesten min Devon har det bra.
Han er 20 år, og alderen begynner å innhente han sakte, men sikkert.
Jeg lurer på om du kan høre med han om det er noe han trenger.
Han humrer mye når jeg kommer, og virker blid og fornøyd. Men syns han kikker litt lengselsfullt etter meg når jeg går.
Siden jeg har kjent han så lenge, føler jeg ansvar for at han skal ha det best mulig i sine siste år.

Om du har mulighet, kan du sjekke Viruz og Cozmoz og Taco?. Virus virker litt usikker, og kan skvette litt på inne og ute.. Altså markere seg.

Er det noe jeg kan gjøre for gutta mine?

Du finner bilder på min vip: hyperMvh Mariella Berge


------------------------------------------------------------------------------


5.7.2005:
Har fått en dyretolk til å fikse en samtale med Dev, og dette var veldig interessant...
Kan på det sterkeste anbefale det for alle!!!

Jeg ble ganske rørt av endel av det som ble sagt, og fikk bekreftet endel av det jeg allerede trodde.

En ting er sikkert: Devon er en kjempeflott hest!!!


Takk Michelle!!

4.7.2005:
Masse brems på beite idag, gutta var urolige. Zidane gikk og gikk, akkurat som om han søkte hjelp hos Dev.

29.6.2005:
Fikk lånt henger, og dro til Playa De La Svelvikveien... Dev var litt småfortumla da han kom ut av hengeren, men skjønte straks hvor vi var.

Han blei litt redd av velkomstkomiteen, men det roet seg etterhvert... Se galleriet!!!

27.6.2005:
Klø, klø, klø... Vært på beite idag i shorts, og rydda unna langs gjerdet... MASSE BRENNELSE OG TISLER, AUAUAUAUAU...

Snakket med Dev på kvelden, og han er kjempeklar for beite imorra... Har fått tak i henger, alt klart!!!!!!!!

26.6.2005:
Nå er Devon på tilvenning til beite... Han står på jordet hele dagen, og er inne og får høy om natta.

Om 2 dager reiser han til beite, det blir han nok glad for...

22.6.2005:
Devon har vært på tur med Cherican, de hadde med seg June og Christine.
De hadde vært avgårde i ca 2 timer og rusla rundt i de beste områdene i skogen... Litt misunnelig...? JEPP!

20.6.2005:
Dro tur med Sammi og Berit idag, dro til mollabakkene. Sammi har gått hardt i det siste, så det ble barbak og skritt for meg..

Dev blei skikkelig klam og småsvett idag, og jeg så ikke ut i baken...hehe

Han var ganske hoven ved lymfekjertlene, håper han er bedre imorra.

19.6.2005:
Sammi skulle til Eggedal for kurs i helga, og da var det lettest å sette Dev ut med jentene på beite. Han klagde ikke mye på det, igrunn veldig greit...

16.6.2005:
Maria sin dag, jeg dro opp på kvelden og tok inn.

15.6.2005:
Nå har jeg tatt en beslutning om dagboka her.. Når Dev har fri, skriver jeg ikkeno.. Og når han går, skriver jeg...

Har ingen å ri med, Sammi er delvis sykemeldt og Cherican går barfot og blir lett sår... Bootsene duger ikke bak, derfor må hun stå.. ERGO: gidder jeg ike ri rundt i skogen alene...

Men idag skulle jeg bare trene litt utenfor stallen, ville ikke kjøre no hardt, bare teste ut det jeg hadde tenkt meg litt ut i teorien.
Det funka jo forsåvidt, bortsett fra en 20år gammel hest med dårlige vaner og en eier som spenner seg så fort "dyret" tar av... Kjiiipt!

Blei god og svett, så ut som en kokt hummer i fleisen, hehe... Burning calories....:)
Gidder ikke styre mye med denne dressuren, er ganske slitsomt å jobbe med dette..

Sjekk galleriet, lesbe-bilder i sikte, hehe...

13.6.2005:
Hadde en meget kjapp treningsøkt idag... Var VELDIG mørke skyer i sikte og ville lonsje Devon før det øste ned.
Vi holdt vel på i 15min, og fikk jobba både trav og galopp.
Det begynte å regne ganske bra da vi skritta av.. Skal trene litt bedre imorra.

12.6.2005:
Fri idag også, vanvittig regnvær..

11.6.2005:
Trudde jeg skulle kjøre idag, stilte opp i shorts... Men så kom Fuglis i ridebukse... ehhhh...
Vel, jeg red barbak jeg da... Ble ikke lange turen, men nok til at vi blei varme nok.

Tok masse bilder idag.. Kjempegøy!!!
Dev må nok kliikker-trenes med blitz.. Livredd blitzen, hehe

10.6.2005:
Fri idag..

9.6.2005:
Maria sin dag idag.

8.6.2005:
Dro på deilig bursdags-tur med Sammi og Cherican.
Vi dro til mollabakkene og hadde middels-tempo.
Jeg fikk sitte på Cherican etterpå, måtte teste ut bomløs sal. Det var jaggu rart å sitte på den lange kamelen Cherican... Har ridd henne før, men nå syns jeg det var verre. Fuglis red litt på Dev og hun var ikke videre imponert over han heller, hehe.
Rart det der, at noen bare har forkjærlighet for de varme eller de kalde...
Jeg er iallefall sånn!!!

8.6.2005:
Hei igjen, lenge siden sist!!!
Har hatt masse baller i lufta og nå trur jeg endelig jeg klarer å fange alle igjen.
Jeg droppa stevne på lørdag, like så greit.. skikkelig møkkavær, og så skulle jeg ha ca 15 gjester om kvelden.
Sønadgen blei tilbrakt på sofaen i litt vel dårlig form.

Mandag fikk Dev sko, og tirsdagen gikk til å sette opp siste rest av beite på Svelvikvn. På kvelden flytta vi gutta.

Vel, idag er det bursdagen min, fyller 31 år!!!
Skal kose meg på tur med Berit og Sammi idag.. Kan ikke huske sist gang gitt...

Ha forresten fått digitalt kamera fra gubben og svigers, så nå klør jeg i fingra for å ta endel bilder...

3.6.2005:
Fri idag, modern måtte jobbe.
Mega kaldt og vått idag, Dev var lykkelig for å komme inn idag. Ga masse høy!!

2.6.2005:
DRo til huset for å trene, tenkte å teste statusen før stevnet til helga.
Måtte jobbe ute, for huset ble vanna...
Starta i trav og Dev gikk fort ned og virka interessert i å jobba. Red mye 8 tall for å løsgjøre, og var flink til å gjennom-bøye han. Hadde holdt på en stund med det, bytta jeg til litt galopp-arbeide og der var han helt super!!! Kort og samlet og bøyd riktig, fikk til og med jobba litt versader i den åpne delen i volta.
Var riktignok litt verre å jobbe med på den venstre hånd, men ellers bra.
Skulle jobbe litt i trav igjen, og da begynte helvete!!
Han begynte bare å buse innimellom, gikk over i tølt. Uansett hva jeg gjorde så drev han på med det, og jeg begynte å bli ganske irritert. Jeg prøvde å slippe ut på tøyler, ta halvparader og endte med bråstopp hver gang. Lettere småsteiling også...

Vel , jeg jobba dette til jeg fikk han til å løsne til slutt, og da bestemte jeg meg for å gi meg.
Jeg gråt på veien hjem, så jævli forbanna... Mange tanker rasa gjennom hodet, og kom med konklusjon: Jeg trekker meg fra stevnet i helga!!!!

Får holde meg på turrytter-stadige frem til jeg kan få jevnlig instruksjon.

Da jeg kjørte fra stallen sto Dev på jordet og spiste gress, så harmonisk ut... Stakkars, ikke hans feil.... Ikke lett å være så gammel og måtte bli dressurhest...

1.6.2005:
Kjørte Dev på jordet idag også... Tok 2 runder, og holdt endel trav så det blei endel trim.
Skal prøve meg på dressur imorra, siden jeg skal starte på lørdag.

31.5.2005:
Hadde utslipp idag.
Skulle egentlig trene i huset, men fikk litt dårlig tid, så det ble lonsje utenfor istedet.
Dev diskuterte endel til å begynne med, men blei til slutt kjempesnill og grei.
Holdt på i 30 min.

30.5.2005:
Tok en kjøretur på jordet idag. I første runde møtte vi på rådyr, ca 4-5 meter unna, så søt...
I det siste henget før paddockene travet vi, og da ble vi møtt av en ellevill Cherican. Hun hadde kommet ut av sin tilvennings-paddock, og inn på den store gress-paddocken. Hun løp og bukka og prusta trompet-lyder i fleng.. Dev ga blaffen, han hadde jo tross alt noen xtra kilo med seg...
Vi snudde og tok jordet en gang til, men med litt mer trav. Jobbet han mye ned, for å få ryggen mest mulig opp. Han var kjempeflink!!!

Da vi kom tilbake på stallen, slapp jeg han ut til Cherican i den store paddocken. Han løp ned til gresset, men ikke en meter lenger.
Fuglis tok bilder av oss med vogna idag, Devon er i skikkelig fin form ser jeg...

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.