Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av hyper » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL HYPER
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 1588

3.8.2009:
Flytta pånnisene fra en skøytebane av en berg-og-dalbane, og bort på flata. Håper på å få et noe bedre beite de nærmeste dagene, da det er lite fristende med skadde hester.

2.8.2009:
Var veldig nysgjerrig på beinet til Dev idag, han sto på toppen av beitet og vrinsket til meg når jeg ropte på han. Han begynte å gå nedover uten problemer, og viste ingen tegn til ømming eller stivhet. Han var helt tørr og fin i beinet igjen, ingen fyllinger. Håper dette holder fremover!
Var VELDIG glad for å få besøk, og godis.. Karla holdt følge, mens Bravida ga beng, hehe..
Tante Fuglis kom på besøk, og det var koselig med en kløkamerat som veit akkurat hvor det trengs å klø.
Da vi skulle dra, sto Dev langs med gjerdet og tittet på bilene. Da vi tok ned vinduet, humret han som bare det..*supersjarmerende*

Stakk en tur på Beheim etterpå, og fikk hilst på CC. Hun klødde jo også, så da måtte jeg bruke neglene litt.

1.8.2009:
Henta Mr Superblid i paddocken og var spent på beinet... Han var igrunn mest lei av fluene, og ville helst gjemme seg i meg, hehe..Ikke som å klø og gni seg på meg, bare legge hodet helt inntil, slik at jeg kunne fjerne de uglybugly bugsa..
Beinet er iallfall ikke verre enn igår, og siden det er meldt litt tørrvær, bestemte jeg for å sette han til jentene igjen. Han har godt av å være i bevegelse!
Bravida/Gravida syns det var hyggelig med mannebesøk igjen, hun sto ved porten og de begynte å klø med en gang.


31.7.2009:
Var spent på pånnis idag, og han virket mye bedre.. Han var helt klart VELDIG fornøyd med at jeg tok turen opp, humra og humra..*smile*
Tok han i stallen en tur, han fyller litt i venstre beinet, så jeg tok en solid runde med Arnica og massasje fra hoven og helt opp til skulderen. DET var tydeligvis VELDIG godt, mulen han og slang!
Smurte han inn med fluemiddel, og vasket snoppen skikkelig.
Makan til service!!

Leide han ut igjen, og satser på å sette han inn til damene igjen imorra.
Så kom Berit på besøk en tur, ble sittende å skravle med henne i 1.5 time, og det var kjempekoselig. Da vi stakk bortom han, fikk hun samme hilsenen, massevis av humring... Hun syns ikke så ille ut mht musklene i overlinja, og det er jo positivt da. Han fikk gode scor for å være så gammel med den kroppen, YEYH!!!

30.7.2009:
Droppet utslippet i stallen idag, nesten ei uke til termin nå, og Loppa er rimelig sterk og slitsom. Er ikke mye sprek til fots, så er greit å ta det litt med ro nå.´

Dro en tur opp på kvelden, tok ut en bår av flisa fra boksen, og tok inn to nye. Så nå er boksen klar til bruk!
Gikk bort for å gi godgutten litt snacks, men han var ikke så veldig villig til å komme ned idag, enda jentene hadde komme ned. Etter myyyye overtaelse, så jeg jo hvorfor. Han er halt på venstre frem, og likte ikke det sleipe underlaget i bakkene.
Tok han ut for en sjekk, fant ikke mye galt annet enn ei hoven sene. Satte han i gresspaddock, så han ikke får mye belastning på en dag eller to. Håper det hjelper, selv om han må stå alene.

26.7.2009:
Jeg syns ikke hverdagen er like morsom og lett lengre, så måtte ta meg en tur i stallen på kvelden. Dev sto på toppen, men Bravida(som har kommet hjem fra en vellykket bedekking i Sverige) og de klødde som besatt på hverandre.. Over, under, på siden og bakover, måtte flire for de var helt "bortevekk" hverandre.
Dev har ikke vært så ørsk, siden han sto med Sammi, så dette er tydeligvis ei skikkelig dame!!!

Etter litt overtaelse, fikk jeg lokket han ned til porten, for litt snacks.. Karla har jo også skjønt dette, så hun hang på. Men Bravida ble stående oppe på toppen med Living og Grane, så ingen vits å stikke ned, hehe..

Livet er flott, for han.. Og jeg syns det letta litt på sinnet mitt. Skulle gjerne bare ha gjort mer med han, men det er ikke så lett nå.*SUKK*

23.7.2009:
Utslipp idag, var litt usikker på om det var lurt, var så sliten og urolig i kroppen igår.. Men da klokka ringte 06.30, var jeg helt klar.

Fikk lokket ned Dev og Karla med litt snacks, det var tydeligvis hyggelig, hihi...

21.7.2009:
Vasket boksen til Dev idag, var litt spent på hvor godt kroppen ville bli med på dette.. Meeeeen, det hjelper godt med to murvegger(de er lette å vaske, thank God) og bare et lite hjørne med matrester. Har en renslig hest...

Stakk nedom beitet en tur, og møtte en VELDIG hyggelig pånnis.. Han ville kløs her og der, og takket gledelig for gulrøtter og brødskalker. Han nyter livet, til tross for at sola ikke skinner.(Mindre fluer og andre bugs;D)

18.7.2009:
Tok en tur opp til CC på Beheim først idag, hun var like "klegg" som vanlig og veeeeldig selskapssyk.
Dro til Dev etterpå, han sto oppå jordet og spiste. Trodde ikke han var mye intr i å komme ned til meg, da jeg kom for å sjekke vannkaret. Men der tok jeg feil... Han svarte med en gang, og kom ruslende den. Jeg løp inn for å hente litt gulrøtter og brød, og da jeg kom ut igjen kom han hoppende og humrende over bekken...
Det var tydeligvis stas å få besøk, så det hjelper å sette hesten "helt bort" i noen dager.


16.7.2009:
Hadde utslipp i stallen idag, og var nysgjerrig på hvordan det sto til pånnis idag(var ganske dårlig vær inatt, torden og lyn..)
Han brød seg ikke et fnugg om meg, hue i bakken og kosa seg verre.BRA!

14.7.2009:
Skodde Dev idag, og det var vel på tide... Måtte opp på jordet å hente han, men han var blid og hyggelig...
Da jeg slapp han ut igjen, spratt han så lekende lett over bekken, og så lett en 24 år gammel kan løpe oppover..

10.7.2009:
Dev har stått noen dager sammen med Luringen, og det har vært stas med selskap. Har vært lite mat der, så de har måttet blitt fora morgen og kveld. Men det har ikke vært no problem, de spiser av samme haug.

Idag slapp jeg Dev på beite med Karla, og det var VELDIG koselig. Anja og Alex var med, og de syns det var hyggelig å hilse på han igjen.
Hadde han litt på gangen først, og ga han første dose med Switch, med tanke på hjortelus-dritten som ifjor.
Fikk litt å flire av, da Dev fikk surra seg inn på et område uten Karla. Han ropte og ropte, og fattet ikke heeeelt hvordan han skulle komme til henne. Måtte kalle han til meg, og det var kos å se at han kom ned til meg, humrende desperat. Måtte vise han veien over bekken og oppover, og med en munnfull med grovfor løp han så fort han kunne etter Karla. Han er jo ikke så innmari sprek om dagen, men å se han har iveren til å løpe er godt.
Beitet er ganske kupert, så det er god trim for dyra..

NÅ er det ferie for pånnis!!!

1.7.2009:
Nå er det sommer så det holder!!!

Dev går ute hele døgnet på gress, og stortrives med det. Han fikk litt forstoppelse forrige uke, så han måtte fastes i to døgn og alle tiltak ble satt igang.(godt jeg har vært borti dette før, så det holdt å holde kontakt med Vet på tlf)
Inn med salt, gulrøtter og betfor. Det er VELDIG tydelig når han ikke er seg selv, han drakk bare 2o ltr vann på en dag, kontra 90ltr x 2 på en vanlig varm dag.
Så på dag to når han var frisk nok igjen, da var det befriende deilig å se hodet hans konstant i bakken for gressing.

Samme tid som Dev var dårlig, var også Elisabeth dårlig, så dette planla de godt, hihi...

Nå er tilbae igjen begge to, og det er bra!

21.6.2009:
Ja, hmmm.. Jeg skriver ikke så mye her nå og det er rett og slett fordi jeg ikke er så aktiv med Dev lengre. Hadde planer om å gå tur med han i skogen heromdagen, men å leie han fra paddock til stallen viste at det ville bli en slitsom tur. Måtte be han å vente på meg hele 3 ganger, og for å si det slik: han hadde egentlig ikke dårlig tid, hehe...
Jeg tok heller en solid børste, pusse og fikse runde istedet, og det var slitsomt nok å bøye seg opp og ned, og under og over.. Men Dev kosa seg da, UTEN TVIL!

Elisabeth rir fortsatt på timer på onsdagene, og det går stadig fremover for de begge. Hun rir stort sett to dager til + Tonje tar Dev på tur på søndagene. 4 dagers bruk er veldig bra og Dev fungerer fint på dette.
Er VELDIG deilig å ha en så stabil og ansvarsfull forrytter, når jeg selv ikke kan stille opp så mye lengre.

10.6.2009:
Har ikke rukket å skrive no her i det siste, ikkenoen spes grunn, bare sløvhet, hehe..
Elisabeth rir på time for AnneLinn hver onsdag, og de har en jevn og fin stigning i deres samarbeid.(MEGET FORNØYD MOR!!!)
Idag hadde Dev til og med bukket to ganger i galoppfatningen, og da VEIT jeg at formen hans er knall og at livet er rett og slett TOPP!!!

Dev står på gresspaddock om dagen, så vi har trappet ned foringen.. Han står ved siden av Zorro, og det er en knall kompis;D

29.5.2009:
Tok Dev med i rundkorallen og jobbet HM og løsjobbing.. Kroppspråket var på topp, og vi samarbeidet maksimalt.. YEYH!! Han var veeeeldig kosete og kontaktsøkende etterpå...

28.5.2009:
Hadde utslipp på morran, lot Dev få en velfortjent fridag i solen...

27.5.2009:
Elisabeth hadde ridetime med Anne Linn, og det gikk veldig bra.. Hun plukket på de tingene jeg også syns er meget vesentlig, og Elisabeth satt igjen med mye postivt å jobbe videre med.
Dev fikk jobbet endel, men ikke for slitsomt igrunn

Begge to var kjempeflinke og jeg er storfornøyd;D

26.5.2009:
Jeg var i stallen på morran, tok stellet og gikk lillerunden med Dev.. Tok litt sikk-sakk i starten, så det ikke var så hardt i starten. Men det var jaggu godt å gå litt når jeg først var igang.
Dev så ut til å like rusleturen, hadde toppede ører hele tiden og stressa ikke.

Dro tilbake på kvelden for innslipp i skikkelig øsepøseregnvær. Ikke mange hestene som skulle inn, mange som allerede er på beite. Ble nooooe xtra action da 4-banden ble satt sammen med Plex og Hermine. Gutta fløy i tottene på hverandre, og jentene måtte inn å skille de. IKKE lett, men en erfaring rikere..

25.5.2009:
Anne kom ned for å instruere Elisabeth på Dev, og det var koselig å se Anne igjen.
De fikk trent på litt av hvert, i skritt trav og galopp...
Dev virka litt småslapp, tydelig at han holdes godt igang om dagen..
Ble stående å skravle leeeenge etterpå, typisk det;D

24.5.2009:
Tonje red Dev på tur, de hadde vært ute en times tid med Flemming og Grane på slep.. Jeg syns det er heeelt riktig at gutta får slite litt, mens jentene bare kulern, hihi...


23.5.2009:
Elisabeth hadde Dev idag, red på banen.. Det hadde visst gått heilt suverent og det var ei rimelig fornøyd jente jeg snakket med. Han hadde til og med vært kjempesnill da hun skulle på, og da begynner det å hjelpe godt.

Jeg er bare rett og slett såååå utrolig misunnelig, det er litt hardt å stå "utenfor" å ikke kunne være med. Men det er sikkert bare en overgang, har jo bare vært han og meg i så lang tid.*sukk*

22.5.2009:
Fridag på pånnis, Mor måtte jobbe endel..
Hadde innslipp på kvelden, og tok stellet da.

21.5.2009:
Sto opp 05.55, Eline skulle komme kl 06.00 og sette på sko Charli og Stjernar, og bytte til sommersko på Dev...
Dette var nooooget tidlig syns jeg, er jo Himmelspretten og greier.. Men Morgenstund er gull i munn. Leide ut hele gamlestallen etterpå...

Dev er tydelig oppfinnsom og sprek, hadde maaaaange fine ideer om alt idag.*tufs*

Elisabeth skulle ri senere på tur med Silje idag, håper de får en fin-fin tur..

20.5.2009:
Hadde utslipp på morran med Gro
Sov to timer på sofaen etter jobb, så hadde ikke no energi xtra til pånnis.. Fikk sms fra legen min idag, og jeg hadde visst jernmangel.. Ikke rart jeg har vært sliten:(
Er igang med piller, og håper jeg kommer snart "tilbake"

Lot Dev få gresse i 15 min før jeg tok han inn, veeeeldig godt!

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.