Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av hyper » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL HYPER
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 1588

11.11.2008:
Var i stallen morgen og kveld, for vask og smøring av såret.. Har kjøpt Lactasyd-hudvask og henta ren alohevera hjemmefra. Dev hjelper til så godt han kan, løfter beina og lar meg komme godt til *flink gutt*


10.11.2008:
Ble ganske paff idag, Dev har klødd seg til blods mellom bakbeina også.. Stakkars han, huden var så flakket av og det var et tydelig sårt på stedet. Vasket det rent med alohe vera shampo, og smurte det mer ren gele etter trening.. Huden var skikkelig rød og irritert!
Må rett og slett barbere hele hesten nå, og det blir ikke pent akkurat.. *sukk*

Red på banen i ca 40 min, og det var ganske gøy. Dev var skikkelig frempå, uten å være stressa. Fremdriften var skikkelig PÅ, og han bøyde seg ganske så lett til begge sider. Jobba masse 8-tall, i både skritt og trav. Galopp arbeidet på venstre hånd var veldig bra, slet litt mer i høyre.. men forbedring der også. Woohooo!!!

9.11.2008:
Makan til drittvær idag, kom i stallen på ettermidagen, da jeg hadde vært i barnedåp til min lille niese.

Tok inn Dev kl 17, da jeg hadde seriøst vondt av ham... Ga han rundballe inne, så nå skal vi tilvennes, godt for lommeboka mi.
Henta også inn CC, hun var heller ikke fjern for å komme inn, hihi

8.11.2008:
Mange uhestlige planer idag, men var i stallen på morra og tok stellet for Dev og Ella. Etterpå dro jeg til Gjerpen for å klippe Amigo, som ble nooooe skremt stakkars. Men ble flådd, og var lykkelig da alt var over.


7.11.2008:
Kom seint i stallen, ville egentlig ri i lysløypa igjen, men været var rimelig ille..
Blir noen fridager nå, litt mye andre ting å gjøre.

Hjalp Gro med innslippet, hun sleit litt med Sessi, som "løp over henne" i boksdøra. Måtte hoppe litt inn, og klatra på veggen et par ganger da drivkraften i ei sta dame er sterkere enn et dyr, hihi... Dette må vi bruke mer tid på, og ikke fiksa på et innslipp, men det er nok håp.

Hadde stellet til CC også idag

6.11.2008:
Møtte i stallen 06.45, hestene skulle skos kl 7 og de andre måtte være ute før den tid.

Hadde stellet for Ella også idag, tok ut litt over en halv bår med Dev og Ella i ett, jeg er meget fornøyd!!!

Dev fikk nye sko, med såler..Nå kan snø og vinter bare komme, men rakk ikke ri idag

5.11.2008:
Skulle ri på tur med Ellen og CC idag, kom litt tidligere enn planlagt, så jeg møkka for begge to før tur. Det flotte med det, var at det ble ikke en stappfull bår med begges møkk.. Og da er Dev på plass!

Vi salte på og pakket oss inn med refleks, det var kraftig tåke og skikkelig uggent vær. Men med et godt humør og godt selskap, gikk turen til Fjell og lysløypa fort. I løypa var det perfekt snødekke, som invidte til fart og morro. Et stykke oppover fikk vi løpt, og CC våkna til for dette var morro, yahhoooooo!!
Da de var på det mest gira, stoppa vi opp og rusla siste rest til toppen.

Begge to var rolige på hjemveien, og vi var ute i 1.5 time.. Skikkelig bra trim! Og godt selskap, takk for turen Ellen...

4.11.2008:
Dro til Vet med Cozmoz idag, og hant OVERHODET INGENTING som hentydet til at han var dårlig. Vet berømmet han faktisk for VELDIG bra hold, flott og glansfull pels, klare øyne, ingen bilyd på hjerte eller lunger og ingen feber.. Bestemte oss for å avvente nærmere, og se det ann. Mye mulig han kansje har strukket en muskel i nærkontakt med Taco..

Dro i stallen rett etterpå, tok stellet og fortsetter med mer frøhøy. Dev spiser det lett, og er meget fornøyd!
Henta han inn for sjekke formen hans på banen etter gårdsdagen trim, og han var DEFINITIVT IKKE støl, haha... Hoppa og spratt, kneista med nakken og småtrippet ved siden av meg.. Fikk han til og med i galopp da vi løp til paddocken, og da er livet topp!

3.11.2008:
Idag var dagen: på vei til stallen løp et rådyr på bilen(takk lov den gamle bilen), og så spratt dyret like raskt tilbake i skogen.. Bulk i skjermen, og noget heftig harehjerte men eller ok.. Viltnemnda ble kontaktet og jeg håper Bambi klarte seg.

Da jeg kommer på stallen, tar stellet og henter pånnis.. Og finner: jo visst fa... en ford... jæ... hjortelus IGJEN!!! Nå tørner jeg gæærn snart!!!
Fikk tak i Switch av Jane, og dynka Dev inn med dette. Og det er jo for ille å måtte bruke dette i NOVEMBER!!!

Vel, gjorde som Vet anbefalte.. red uten dekken på ridebanen i 45 min.. Var en veldig god økt, og jeg har fått løsna kroppen med kiropraktikk. Fikk jobbet trav, nedsitting på slutten i 8-tall og det var gøy, men slitsomt..

Da jeg kom hjem til meg selv, fant jeg Cozmoz pesende på kjøkkengulvet og jeg ble ganske engstelig. Gommene var hvite og pupillene var helt sorte. Snakket med Vet som ville ha oss ned dit med en gang, men etter 5 min var Cozmoz helt fin igjen. Hoppet opp og ned fra kjøkkenbenken og alt OK.. Ville ha mat og greier..
Vi bestemte oss får å avvente Vet besøket, gidder ikke betale så himlade mye heller når det ikke er akutt.

Makan til dag!!!

2.11.2008:
Var litt usikker på hva jeg skulle trene på idag, men så virkert ikke ridebanen så altfor ille, så jeg bestemte meg for å ri der..
Dessverre fikk jeg enda mer bevis på at hjortelusa har plaget Dev unødig, han har klø/gnagesår mellom frambeina(nesten som om han skulle hatt et brøst e.l som har gnagd han til blods) Jeg hadde maskinen på stallen, så jeg klipte litt her og der hvor han har klødd mest. Intet å finne, så jeg bare fortsatte å klippe. Da jeg kom til venstre frem, krøp den STØRSTE lusa jeg har sett på lenge!!! Jeg måtte klippe lengre nedover beina enn vanlig, for nå skulle de jævla dyra til pers.
Dev la seg nærmest på maskinen, for den klødde så godt..

Etterpå slapp jeg han på ridebanen, UTEN teppe eller no(til tross for 5 minus) og håpa at vi fikk bort resten av dritten.
Jobba løs i mest skritt og trav, og litt galopp i ca 20 min. Henta Rambo Wugen, og lot pysjen bli nedfrysa litt, i håp om at evt lus eller midd også ble borte.
Heretter blir det tykkere dekken! Fikk sortert og rydda i skapet mitt også, la resten oppå høyloftet..

1.11.2008:
Vært lite godt føre de siste dager, derfor har Dev stått... Broddene i draktene gjør nytta, men dessverre kladder det endel på uker uker gamle høver. Smeden kommer rett over helga, BRA!!!

29.10.2008:
Våkna opp litt før 07, og skjønte at noe var annerledes.. DET SNØDDE SOM FY UTE!!!! Dev har jo bare sommersko, men med broddhull i draktene. Jeg slang på meg klærne og dro opp i stallen før utslippet, fikk gjenget opp hullen og skrudd i broddene. Puh!
Skulle egentlig på tur med Jane/Serico på dagen, siden vi begge hadde fri.. Meeeeeen, det droppa vi glatt. Tok stellet for CC og Dev, og dro hjem igjen.

Tok turen tilbake på ettemiddagen, og tomkjørte på banen i ca 20 min. Det kladdet forferdelig, men vi fikk jobba i alle gangarter.
Satte han ut igjen litt før halv 7, hesta skulle ikke inn før nærmere 8.. Ikke pokker om han skulle få gleden å pisse ned boksen, hihi...

28.10.2008:
Fridag!

27.10.2008:
Hadde innslipp idag med Silje T, men rakk en god og lang tur med Milla/Karla og Hege/Bravida først.
Siden det er mørkt om kvelden nå, tok vi veien bort til lysløypa og nesten opp til Hellashytta. Fikk travet litt på toppen, med en skikkelig god strekk. Dev ble god og svett av turen, vi holdt et godt tempo og var ute i nesten 2 timer.

Takk for turen og skravla jenter;D

26.10.2008:
Endelig fikk vi møte Tonje igjen, hun var i Drammen for å ha visning på leiligheten. Fikk skravla masse og det var VELDIG hyggelig å se henne igjen(Vi savner deg så)
Siden kroppen min er i ulage og jeg er usikker på om Dev er i form, fikk jeg Anki til å ri Dev. Tonje skritta han litt først, og det var godt å se at hun har fått en mer avslappet holdning og sits nå. Godt jobba!!!

Anki fant jo ingenting spes på Dev, hun syns han var like grei på begge sider. Hun likte han også godt, og det var hyggelig å høre for mor, hihi...

Takk for hjelpen Anki

25.10.2008:
Måtte jobbe idag, og skulle på kjøretur med den nye bilen.. så det ble fri på gamlefar idag..

24.10.2008:
Siden bekkenet mitt er så på trynet om dagen, valgte jeg å droppe ridninga.. Trente heller lang tøyler på ridebanen. Var igrunn ikke like lett hele tiden, for vi delte plassen med 4 andre..

23.10.2008:
Hadde utslipp på morran, Dev var som normal..
Tok en morgenblund etter frokosten, og det måtte foreviges på bilde.

På kvelden var jeg på kurs med Ellen Schmelding, og det var VELDIG intressant. Fikk endel bekreftelser på det jeg ofte har trodd på, og ble mer klokere på andre ting jeg ikke har tenkt på.
VELDIG BRA kveld, og jeg skal få meg en time hos kriopraktoren ASAP, for jeg er nok stiv i nakke og bekken IGJEN!!! Er nok derfor det også går så dårlig om dagen

22.10.2008:
Red på banen igjen, men ga opp fort.. Jeg veit ikke hva som er galt, mulig det er meg.. er så stiv i kroppen og får ikke til noe, arrrggh

21.10.2008:
Fridag

20.10.2008:
Jeg var bare litt støl etter igår, og det er en klar forbedring.
Tok en skrittetur med Tonje/Borgvinn til Gjerpen og tilbake. Var ute i ca 45 min, og det var en hyggelig skravletur;D

Hadde innslipp alene, og det gikk så fint atte.. Hjelper når mange er i stallen på kvelden

19.10.2008:
Nydelig varmt søndagsvær, så vi jobbet litt på banen.
Dev var litt småstøl etter alle hopp og sprett igår, så vi måtte varme godt opp. Men da han var varm nok, var det en som kom seg bra. Dessverre sliter JEG med å ri høyre hånd, og det irriterer meg GRUNDIG!!! Må få litt hjelp altså... Red i 40 min, og vi var ganske svette begge to
Prøvde å ri med de største klossene idag, veit ikke helt om jeg likte det. Skal prøve en gang til før jeg bestemmer meg helt.

Møkka litt av paddocken idag, siden han står alene er jo det greit å tømme litt innimellom.

18.10.2008:
Var i stallen på ettermiddagen, måtte jobbe noen xtratimer først.

Ridebanen var opptatt, så vi rusla til rundkorallen med en nooooget sprek pånnis.(noen holdt på med skytetrening i bygda og en viss herre utnytta dette til det fulle, guuuud så skremmelt!!!)
Dev bukka og steila rundt, hoppa og spratt.. litt sprek kan man si, hihi.

Endte med noe jobbing i ca 25 min totalt, og en glad og svett pånnis.

17.10.2008:
Enda en fridag gitt, mor måtte tjene inn flisa... *flire*

16.10.2008:
Fridag!

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.