Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av hyper » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL HYPER
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 1588

23.8.2008:
Var bare en kjapp og smertefull tur i stallen idag for å ta stellet. Dro rett hjem etterpå, auauauauaua!

22.8.2008:
Kjøpte to flispakker på FK idag, da Dev ikke har skjønt å slå knute på´n om natta. Har litt lite flis nå, og vil helst ikke spise opp beholdninga for de andre på stallen. Får flis til uka.

Dev fikk ormekur idag

21.8.2008:
Tok stellet på morran, for Dev og CC. Ble stående å skravle med Silje(Stjerna), lenge siden jeg har prata med henne...

Pånnis fikk fri, jeg kom tilbake på kvelden og tok de inn for kvelden... samme prosedyre fra hesta, spratt over elva og Dev løp fritt inn til stallen, hihi...

20.8.2008:
Hadde egentlig planer om en løpetur i lysløypa, men jeg skravla bort mesteparten av tiden igjen gitt(helt ubrukelig på dette, haha)

Hadde stellet for CC også, så jeg ordnet alt før jeg henta hestene.. Var litt morsomt idag, for det hadde regnet litersvis, og bekken var nærmest blitt en elv. Jeg ropte på hesta, men de kom ikke. Jeg rusla opp på låvebrua og så at naboen kjørte traktor på jordet rett ovenfor og de hørte meg ikke. Men min gode lunger måtte jobbe litt, og tilslutt hørte Dev meg og kom ruslende. Han tok det med ro i bakken, var så sleipt, men på flata satte han opp tempo og galopperte til meg, hoppa lett over den brede bekken og humra opp siste rest.. Da jeg hadde satt på grima så jeg CC kom i fullt firsprang nedover fra toppen, og både jeg og de andre tygde negler.. Hun hadde den farta, og vi lurte på om hun ville klare svingen i den søla, hehe..
Men da hun kom til bekken/elven, måtte hun tenke litt.. den var jo myyyye bredere enn vanlig og hun tok til slutt sjansen og spratt over*flinke jenta*

Jeg får VELDIG "Penny"-føelse når de kommer slikt til oss, er så søtt atte...

Jeg red i ca 10 min, tok bare runden rundt på gården, da værgudene ville teste regnponchoen min(som ikke virka helt) Dev røyta masse idag, og syntes det var meget deilig å bli klødd...

19.8.2008:
Dro opp på morran for stellet, og måtte tilbake på kvelden for stallmøte. Devon fikk fri i sola

18.8.2008:
Fikk en trist beskjed idag, så mange planer ble satt på vent. Men det gjelder å se fremover og vente på sin tur, og det kommer til oss en dag...
Nå skal jeg bare leve litt mer, og "ta tilbake livet mitt", så ordner dette seg snart igjen.

Tok en liten heisatur barbak med Dev, og vi travet og galloperte litt her og der. Dev hadde ikkeno problemer med dette, hihi...

17.8.2008:
Var i stallen på dagtid sammen med Fuglis, vi fikk en liten tur i Blåbærkollen idag. Red opp grusbakken, og tok en runde litt motsatt vei enn det vi pleier. Dev ble klam og småsvett, så han fikk dusje etterpå...

Kom tilbake på kvelden for innslipp, og bare dette er jo en herlig fornøyelse. Så de sto på toppen, og da jeg ropte på Dev, svarte han med et solid vrinsk! Cherican satte fart nedover i galopp, mens han tok det litt roligere der. Hun kom først, hoppet lett over bekken og smilte imot meg. Dev kom galloperende kort, og og han hopper lett over bekken mens han humret(ganske festlig lyd egentlig, hihi)

Slapp han da vi rundet låvebrua, og han travet fritt inn.. Cherican og jeg småløp etter.. Innslippet var gjort på under 5 min, akkuarat passe igrunn, hihi

15.8.2008:
På tide med en tur på banen igjen idag, og Dev har "lagret" tempovekslingene nå, så det trengte vi ikke trene på, hihi. Jeg var skikkelig støl i låra etter turen på onsdag, og sleit med å komme dypt i salen..Huff!
Tok beina ut av bøylene litt og da løsna det sakte men sikkert for oss begge. Men det var ne ubehagelig å sitte nede i trav, og det må jeg nok muligens ta det litt med ro med...Prøve å trene meg litt der forsiktig.
Avslutta med bøyler på beina og med versader og travers i skritt...

Spyla han skikkelig etterpå, han var skikkelig feit og ekkel i pelsen før ridning, YUK!

Da Fuglis og jeg skulle hente hesta, skjønte vi at de var laaaangt oppå toppen. Vi ropte skikkelig høyt på de, Dev svarte med et solid vrinsk og de begge som tuslende.. Da bakken begynte å minke, kom de etterhvert galloperende. Dev hoppet lett over bekken, og humret opp mot meg*snufs*

Starta på Cortaflex idag, og tok en dose Probios.

13.8.2008:
Lånte Sammi idag, vi skulle teste ut i jente på Dev idag. Red bort til Fjell og tok lysløypa oppover.. Forrytter fikk testa seg litt, og det gikk egentlig ganske greit oppover for jeg kunne bare bli-med-bak og guide henne.(Sammi er så stødig og stikker ikke av)

Dessverre ble det litt mye styr på hjemoverveien, så jeg er ikke helt sikker på om dette er noe enda. Vi ble enige om å ta en tur igjen senere, for å se om de kan enda mer enige.
Det virker sikkert som om jeg er veldig hønemor, men det skal sies at jeg ikke orker å ha noe tull når han er i andre hender. Han kan lett ta kontrollen, og da blir det et helvete å få han "på plass" igjen. Og ikke minst: han blir jo mer sprek på vinteren(ergo: har mer å gi om det skulle passe han)

Hmmm, godt jeg har goood tid gitt

11.8.2008:
Tok med hund og hest og gikk en tur i skogen.. Trudde jeg skulle svime av flere ganger, for kroppen min er relativt råtten etter ferie. Meeeen, eneste måten å bli bedre på er presse seg mer, urk!


8.8.2008:
Kom i stallen aaaaltfor seint, måtte organisere endel til bryllupet imorra. Da jeg kom ut av bilen så jeg ikke en eneste pånnis, men siden jeg pratet i tlf, hørte CC meg og vrinsket og kom meg i møte.

Jeg møkket for begge to, og ordnet mat.. Tok ca 40 min for jeg fikk skravleselskap av Silje(Hermine), og var veldig spent på om hesta fortsatt sto ved porten i mørket.. Jodda, det gjorde de og de var meget klare! Dev kneista på nakken, og småtrippet inn.. slapp han midt på gårdsplassen, og han smålunka inn.

De er nok rimelig innforstått med at de skal inn om natten, og det er veldig fint, da slipper vi å gå ei helt mil for å få de inn. Kjekt å vite også at de faktisk VIL inn..

7.8.2008:
Var i stallen og møkka, var ikke helt sikker på om jeg følte at det var greit nok igjen... Syns sommeren slutta fort, hihi..
La frem mat, og klappet pånnis ute før jeg satte nesa videre..
Altså fri

6.8.2008:
Hadde egentlg planlagt å ri på tur med Tonje(som prøver ut Dev), men det plaska så ille at vi droppa det.
Jeg dro til stallen uansett for å legge inn litt flis i boksen og kansje rusle en tur med han.(siden vi trente dressur igår), men det bare øøøste ned og det frista så lite.
Sto og skravla(som vanlig) istedet.

Dro tilbake på kvelden, Fuglis og jeg bestemte oss for å ha de inne på natten i dette drittværet. La inn litt mat, og så kommer de ut på beite igjen imorra tidlig

5.8.2008:
Var i stallen på dagen, har jo ferie og kan bare kose meg...

Red på banen, og det er kjempelenge siden sist. Varmet han opp på sporet, med endel overganger i skritt og trav. Han responderte raskt og lett etterhvert og det var morro. Jobbet også litt i galopp, og det var for å få opp farta litt.(det hadde jo han ikkenoe imot, fnis)
Roet det hele ned med litt versader, forparstvendinger og til slutt sjenkelvirkninger i trav.
Haltet ikke en gang, og beina svikta heller ikke. Han har nok hatt godt av å gå på endel fastere underlag(tur), og i variert terreng.
Jobbet i 45 min, med endel pauser imellom.


4.8.2008:
Fikk testa ut ei ny jente idag, og Dev oppførte seg eksemplarisk han. Litt tullete på gangen, men noe galt må han jo finne på hihi...
Vi tok lillerunden!

Da vi kom tilbake var stallen i full gang med vasking, og jeg gjorde litt her og der. Men det hjelper med høytrykksspyler, slipper mye gnukking da..
På vei hjem, så jeg TeamFriis på stallen. Skulle bare ta en kjapp stopp(var skrubbsulten), meeen du veit... Var hjemme mye senere enn planlagt, som vanlig..

3.8.2008:
Tok turen i stallen ved 1 tiden, møtte på Tonje og Flemming som var på en skravlevisitt.. Og det var kjempekoselig å se henne igjen, har savnet henne masse!
Fuglig og jeg skulle vaske boksen idag, og vi jobbet hardt og effektivt. Det var en fryd å ha to vegger med mur, for møkka rant gledelig av(ikke vasket på et par år, og noen av de forrige hesta har skiti oppå veggen)

Dro hjemover etter 4 timer, hadde da gitt hesta litt kraftfor og da var vi alle fornøyde..

2.8.2008:
Devon har nesten hatt fri i ei uke nå, har nesten ikke sett han. Har fått svar på annonsen min og testa ut ei jente på onsdagen. Jenta var veldig hyggelig, men virker litt "fersk"(dette kan også være fordi jeg var med på tur, og at man kan bli litt nervøs) Vi skal ta en tur sammen uti uka, sik at vi kan få testa ut Dev i flere gangarter... De må finne knappene, hihi...

Har et par andre jenter vi også skal prøve ut, og satser på at dette ordner seg.

29.7.2008:
Har vært i Polen, og jeg har kommet hjem med mange sterke inntrykk. Konsentrasjonsleirene var skikkelig ille, og tårene kom gjentatte ganger.(at noen kan si at dette ikke har skjedd er meg heeelt uforståelig)
Vi shoppet og koste oss, dessverre var ikke været så utrolig bra, så å komme jkem til 28 grader var nesten et sjokk.
Hesten har jeg knapt sett, han koser seg på beite og jeg syns det er for varmt for bruk nå. Han tar heller ikke skade av å få litt godt med fri, så dette er sommeren!!!20.7.2008:
Hadde egentlig planer om å ri på tur idag, skal reise bort imorra og ville gjerne ha en "siste tur". Men værgudene ville ikke ha noe av det, henta 3 stykk klissvåte og kalde hester på beite. Satte de inn på boks, for litt mat og tørking, dro tilbake på kvelden og slapp de ut igjen.
Helene skal ha Dev imorra og onsdag, ellers blir det fri. (bruk annenhver dag tils jeg kommer hjem)

Jeg reiser på jentetur til Krakow, det blir nok mye kos og sterke opplevelser, må til Auschwitch(?) en tur... Gutta må være hjemme å passe på kåken, hihi..


19.7.2008:
Helene hadde Dev igår og idag, les hennes dagbok

17.7.2008:
MEGET velfortjent fridag!

Helene skal ri imorra og lørdag...

16.7.2008:
(Hadde problemer med å få bildet riktig vei fra turen idag, men drøyde til dagen derpå og alt ok..)

Red på tur med Ellen og CC idag, været var skiftende og litt god vind, helt perfekt!
Vi tok veien bort til Fjell, opp forbi Austad Skog og oppover mot Haukåsutsikten. Fikk løpt litt her og der, og det er to stykk som får bedre kondis etterhvert nå, hihi.. Ellen var imponert over Utsikten, så rusla vi hjemover igjen. Leide hesta ned til bommen ved Drafnhuset, og da vi sulle opp i skogen igjen virka de fullladet, hihi. Pressa ut den siste energien opp bakken, og rusla veien hjem igjen.

Var ute i 3 timer, spyla og slapp de ut igjen etterpå.
Takk for turen Ellen

15.7.2008:
Tok en tur til stallen for å sjekke formen til Dev etter hoppsaturen igår. Slapp han litt på banen etter å ha spylt han, og han var definitivt ikke mye sprek nei, haha...

Han gadd knapt nok å fatte galopp, men virket ikke støl eller stiv og det er bra. Jobbet bare litt i 15 min, så "dynka" jeg han i fluemiddel og satte han ut til damene igjen.
Tok Sessie ut for litt mat, syns ribbeina synes litt nå og da, så er greit å mate henne.


Fikk beskjed om at Helene hadde fått den Welshen, og selv om det er umåtelig trist å miste henne, ønsker vi henne lykke til med den nye lekre herren. Hun skal ri Dev litt i denne uka, og neste uke, så henter hun go´gutten sin.
Er veldig i tankeboksen om jeg burde se om jeg får tak i noen som vil ri han 1-2 dager i uka fremover, men da får jeg være VELDIG skeptisk i utvelgelsen. Må ha en kopi av Helene egentlig, hehe...

14.7.2008:
Feberen var endelig borte, og jeg var superklar for en tur igjen..

Fuglis henta meg, og vi møtte Berit i stallen. Tok veien til Fjell og lysløypa opp til Hellas, hadde endel tempo og en skikkelig fartsetappe. Dev dro på skikkelig nå jeg ba om det, og holdt seg når jeg ba om mer ro. *flink gutt det*
Da vi kom til Hellashytta, svingte vi ned mot Mehlen, og veien hjem igjen.
Fikk løpt litt her og der, og jentene "sloss" om plassen bak i halen til Dev.

Jeg var så mørbanka i rumpa så jeg hoppa av ved drivhusa og gikk.
Var ute i drøye 2 timer.

Spyla hesten før han fikk komme seg ut på det utvidete beitet..

13.7.2008:
Skulle egentlig på tur med Anki og Fuglis, men jeg måtte avlyse pga sykdom. Har bare blitt mer og mer forkjøla, og det toppet seg igår natt med feber og all faenskap, holdt senga idag, blæh!

Devon fikk fri:(

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.