Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av snowboots » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL SNOWBOOTS
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 59

21.7.2006:
På stevnet i Finland for noen uker siden nektet Tresor og hoppe! Vi fikk sjekket henne av vetrinær, og hun hadde to grader i begge forknærne og måtte sprøytes. Nu har ho stått i snart to uke, å vi har bynt å skritta litt. Ho e helt hyper:P Vi skulle egentli søråver til Stein Endresen der og starte stevner og trene, som en oppkjøring mot NM. Men det blei det jo ikk enoe av:( Håper nu i hvertfall at hun blir frisk!

25.4.2006:
I helga har faktisk æ å ho Tresor vært me på dressur-trening før ei svenska som hete anikka kruuka. Det har i grunn gått helt ok=)
Rei på bakkerbeid trening førr ho Vera på uteban i går! i dag har ho bare hatt fri :)nu til helga skal vi på stevne til Gâllivare i Sverige

21.4.2006:
hei!
siden vi var i kiruna har vi ridd masse på tur! Hun skal ha en banefri periode nå, for at hun ikke skal gå lei rett før sesongen.:)
har ridd i norddalen å hun har måtte tadd skikkelig i:-P hehe
Ellers har hun det veldig fint:)søskenbarnet mitt, Lise Mellingen var å så på henne på onsdag. Hun går på skole i sverige for å bli equi-terapaut:)

13.4.2006:
Heia :)
Rei på langtur me ho Toramor i dag. Trava opp Norddal veien! Hp syns d va veldi arti, men tongt åsså:P Ho har bane fri i påsken:)

10.4.2006:
hej hej=)
i helga har vi vært på stevne i kiruna..rei bare 110 og 120, før 130 jikk ut på grunn av at veterinærn ikke kunne vær der så seint på dagen..
på lørdagen kjikka ho på publikum, så vi fikk et stopp i 110´en.. i 120´en jikk ho bedre, men vi fikk et riv..
På søndagen va ho mye finere!! ho va dødsfin! Jikk råbra! å vi vant begge klassan;D Jor ei dritrå omhopning i begge klassan=D
Supertstjerna mi:D

12.2.2006:
Var treningsstevne på stallen i dag. Jeg og Tresor starta 125/130! Hun var helt i hundre:p hehe! hoppe dritbra! jikk veldig veldig fint! 0 feil:D All lydighets treniga har hjulpet veldig, hun tar halvparadene bedre nå, og er mye mer regulerbar! veldig morsomt! Har lagt ut bilder i galleriet!

9.2.2006:
Rei han Robin på dressur trening i dag! han va vældi fin i trave, i galoppen blei han litt spent. Trente på mellomtrav å mellomgalopp. Va ganske fin! Etterpå rei æ ho Tresor på dressur time. Trente på galoppen. Rei verdsadegalopp å kontra. Ho va veldig fin i dag:D

7.2.2006:
Hallo=)
ho vera, trenern min rei ho tresor i går! jikk greit. i dag hadde æ han robin hill(på bildet) for ho liselotte va syk. ho hanne rei ho tresor. =)

29.1.2006:
æ å tine haded morgen og middagsforing i skjomen. Rei på tur i dag lamme vera J. Rei opp sørdaln. Trava opp til ferde kurve, å slapp dem derfra. De syns det var veeeeldig tungt! spess siden det er kommet en del sne. =)

28.1.2006:
tresor hadde fri i går førr æ va hos han eggen. i dag har æ ridd litt dressur=) ho va helt grei=)

27.1.2006:
Idag har ho tresor hadd fri. I går rei vi på dressur trening, å på onsdag rei vi på sprang trening. ikk veldig bra=)
i dag æ har vært hos han eggen å handla litt utstyr=)

25.1.2006:
hei =)
går bare bedre og bedre med oss nå. Tresor begynner virkelig å løsne på bakken:) i helga red vi på klatre tur, litt tungt:p hehe
hestene har måtte stått mye inne i det siste pga "narve"..

8.1.2006:
har vært på anders gulstad trening i helga.
det har gått suuper bra:D tresor har håppet riktig fint! på fredagen hadde vi mest lydeighert mede bommer og små kryss. da var hun prek. på lørdagen hoppet vi forskjellige linjer. det gikk fint! i dag hadde vi bane hopning! det gikk supert!! anders likte tresor, syntees hun hopper veldig bra og er litt het da. men at vi passer sammen i tempramanget=)

27.12.2005:
heii! i dag har æ hoppa ho tresor litt=)
ho va sprrææk å bokka å styra!:p men ho hoppa bra såmm vanli:D super duper hestn:) hoppa et skummelt hinder.. sukkerbita, osså hadde æ tredd en søppelsekk inn på bommen, å sotte to svarte bøtte på sukkerbitan! dæven d va ho redd!
d ekke ofte ho kikke! men d jor ho fanmæ på d der!

25.12.2005:
heei :)
haded morgen foring i dag. rei dressur på en skolehest som heter niall. han var skikkelig fin=)
red tresor barbak i hallen, trente dressur. red mye kontra! hun ble veldig fin!!=O)

22.12.2005:
heei=O) en god stund siden sist jeg har skrevet i dagboka nå ja..
siden sist har vi vært en tur sørpå, og trenet og startet. var først ei uke på ntg og trente uten hesten, så dro jeg hjem og hentet hesten og dri til stein endresen. startet 130 for første gang! fikk et riv.. :D helga etter var vi på HM. Det jikk bra, til at det var andre gang vi red 130. :D fikk noen riv da.. men det var kun min feil!
Nå er vi kommet oss hjem, og tresor har måtte stå i karantene i en måned for det var kverke på stall bergan.. nå er hun endelig tilbake i trening, og går super bra for tiden!
vi rir på trening gjennom skola 3 ganger i uka for vera aspeslett!Vi trener mye dressur og bakkearbeid, siden det er det som er jobben på henne. hoppe kan hun;)
Tresor står oppstallet i skjomen på narvik rideskole, og vi trives godt med det, til tross for at jeg bor 4 mil unna da..
vi får ridd mye på tur, noe hun elsker.. springe i sneen, og klatre i bakker osv:)
i januar kommer anders gulstad opp og har trening,og i februar kommer stein endresen en tur, så det blir jo veldig bra! også er vi invitert på ei trning i sverige i januar, men den får vi se om vi blir å dra på..
i dag er det lille lille julaftn.:p masse sne ute=) skikkelig koselig!
GOD JUL!

22.8.2005:
hei hei! skola begynt igjen:( begynte i ny klasse. Skal gå 2.året her hjemme i narvik.Idrettsfag med sprangridning som idrett!
Stevne på Mo til helga. Nord-norsk mesterskap.
Jeg og eva var og hoppet i helga. Gikk supert, Tresor var kjempe fin! <3
Vi trente på å gå på hestebiln i går. Fikk ho på, latt ho spise kveldsn på biln:) må trene mer i dag, og alle de andre dagene fremover til vi skal dra til mo.. så vi får ho med oss.. hadde jo vært en fordel å fått med seg hesten sin på stevne...:P
Ellers står ho mye ute om dagan og kose sæ å spis grønt gress! naaam :)

8.8.2005:
Heia:)

veeeldig lenge siden jeg har skrevet i dagboka nå. Jeg har flyttet hjem fra Melhus, for å gå idrettsfag her hjemme med Vera :)
Har selvfølgelig med mæ skattn min , Tresor <3
Hun sto i ca to mnd pga at hun trødde over i paddock.Jeg kjøpte henne i påsken i år..så jeg fikk startet to inne-stevner på henne før hun ble skadet 100 og 110 på det første, og 110 og 120 på det andre.Det gikk kjempe bra!... Etter hun ble frisk har jeg fått startet tre stevner.
I helga var jeg i Tromsø,og red 110 og 120, lørdag og søndag. på lørdag fikk jeg en første(110) og en andre plass(120).Red dobbelt 0 i begge klassene. på søndag fikk jeg en tredje plass i 110, der red vi også dobbelt 0 og i 120 fikk vi en 1. plass:D vi fikk et riv i a1a omhopning.
Hun har virkelig et hjerte av gull den hesten, gjør alt hun kan for å komme seg over hindrene uansett! <3
etter stevne gikk hun faktisk rett på hestebilen !!! :D

20.3.2005:
heya^^
nå er jeg hjemme på påskeferie. Jeg bor på øysand for tiden,en liten plass utenfor Trondheim hvor jeg går på skole. Jeg går idrettsfag, rytterlinja. Der har jeg gått i snart et halvt år. Jeg har for tiden to hester. Lazzarro og Tresor. Tresor har jeg bare hatt i to uker. Men det funker fåreløpig bra og jeg er kjeempe fornøyd me henne. Har vært på et stevne med henne, på Reppe. Der red jeg 1m og 110. Jikk kjempe bra=)
Charlotte Ørgensvik rir en del på LAzzarro for tiden for hennes hest er syk. Hun skal starte norgesserien med han denne helga. Skulle egentlig starte jeg ogå, men så dro jeg hjem på ferie.

klem

12.10.2004:
hey hey hey^^
for til skjomen tili i dag,va ferdi halv 12 på skola såh=) ho tine kjørte.. vi rei i halln,dressur!vi bytte lånte hest litt!! fikk ri ho pirouette!! for å krusaa rundt på ho!! rå digg! etter på jikk vi en runde på taterholmen.. hoppa et lite natur hinder som stor der...han blei skikkeli oppgira!! etter på sku vi gå en tur i elva å kjøle dned føtern,men d va vesst jææævli skummelt syns han Lazze!! kasta sæ rundt å sku spreng på land!! åsså bynte han å steile!! grrr...!!! men men... ellers va han nu flink

10.10.2004:
Halla...
satt på ho tine opp til skjomen...=)
i dag longerte æ han litt før æ ridde..
han va fin=)ennu litt sprek kanskje:p rei i hallen.. ridde han nu bare helt lett,nåkka æ kåmmer tell å jør ei stund fremover,tar d roli i bynnelsn=) da vi sku skritte sku vi ri bortover veien,vakke så lett nei...ALT va skummelt!!!

9.10.2004:

hey hey
va å rei dråget mitt i dag:P
hehe...han va fett sprek!!:P kikka litt å snær. jogga han nu bare litt. tar d roli i bynnelsn=)

7.10.2004:
hey!!
nå har jeg vært å henta skapningen min,Lazzarro=)
han e nu så fin=))
nu står han på stalnn å gomle høy å kose sæ i nydekkne:D Zarro´en min:D glede mæ tell å før tell han i mårra!

1.10.2004:
WÅÅÅÅOOOWW!!!!
nu har æ fått mæ hæst!!! han larozzo!!! han e en nederlandsk hest:p han e dritpen og god!! han står på fagernes..komme roppåver på onsdag!!
wooohooo!!*æ glede mæ*

1.10.2004:
hey^^
va på kurs i skjomen i dag=) vi hadde sprang=O)
Rei ho Queen Elegance,en skoleponni=) trente på linje me halv avstanda... jikk nu bra:-) rart å ri ponni igjen, men skikkeli kult=))
håpe æ får mæ hest snart!!savne snoopyen så masse!

| 1 | 2 | 3 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.