Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av kristinbe » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL KRISTINBE
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 208

Fra: spoff (29.3.2006)
Hei og hopp!

Blir ingen LB til helga:( Så mange startende, at vi kun får ri en klasse. Da starter jeg LA.. Blir antagelig litt mer enn 10 minutters oppvarming heldigvis, men hadde vært kjekt med litt mer enn bare puljevis også. F.eks. en LB :) Jaja.. Det blir det samme for alle, og vi får ta det som det kommer. Vi sees :) Håper jeg får vært med på Nes og sett dere i action. Og at det blir LA for dere der :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: HanneT (26.3.2006)
Heihei

Lenge siden jeg har vært her nå... Har vært mye å gjøre i det siste, men nå er det ferie! Veldig deilig! Kommer hjem på torsdag. Gleder meg til å se dere på stevnet! Hva skal du starte?

-Hanne :)

Fra: jeanette.k. (24.3.2006)
Hei på deg!!!

Takk for sist..
Hvordan ggår det med deg og hesten om dagen??
Skal du ut å starte noe selv snart??

Vh
Jeanette

Fra: spoff (19.3.2006)
Heisann :)

Håper (og regner med) at dømmingen gikk bra. Kjipt å gi slipp på LA´en, som er morsomt å dømme, men ble nok med så mange startende i LC og LB. Ble en lang dag.. ;)

Den Nes-helga skal eiern til Unik komme å besøke oss en av dagene. Dersom det blir den dagen det ikke er stevne, kunne jeg kanskje vært med deg på stevne som maskot, hestepasser og fotograf :D Jeg kommer meg ikke til Nes den helga, så skal ikke starte selv. Men kan jo være morro å være med :) Menjeg får se.. Har en avtale med eiern til Unik, og det får komme først. Vi har jo resten av påsken også.. Jobber riktignok på hverdagene, men det er en langhelg innimellom der (som jeg ser frem til..).

Hils Kylie :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (12.3.2006)
Hei igjen :)

Går bra med meg og Unik. Vi lurte litt på å starte på Ellingsrud vi også, dersom transport går i boks. Tenkte du å starte både LB og LA? Om du bare skal starte en av klassene, og en av disse kurslærerne dømmer, så trenger du vel egentlig bare å dømme tre ekvipasjer i henholdsvis LB og LA for å gå opp til eksamen? Med litt hjelp fra en hestepasser kunne du kanskje fått til begge deler :) Men om du starter begge klassene blir det litt vanskelig, iallfall mye stress, selv om det sikkert lar seg gjøre.. Man budre kanskje forsøkt å ri tidlig selv i klassen, og evnt dømme siste halvdel. Går jo om man bare starter en av klassene.. Men uannsett mye stress. Er et stevne på Nes helga etter også. Vet ikke hva slags klasser som går, jeg tror ikke jeg skal dit uannsett. Men om du får tatt eksamen på Ellingsrud, kan du kanskje starte der istedet dersom du kommer deg dit :) Bra å høre at dere er i bra treningsform. Nå fortjener dere å ha en bra sesong sammen.. Kylie var jo riktig så fin og trivelig etterhvert i høst, så synd hun måtte stå. Men det var vel også litt planlagt å gi henne denne frien, slik at kommende sesong forhåpentligvis går bra denne gangen.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (11.3.2006)
Hei og hopp :) Håper alt er topp.. Elns ;)

Hvordan går det? Kommer du til å ta DD1-eksamen igjen på Ellingsrud 1. april? Så de hadde de typiske "eksamensprogrammene", og tenkte kanskje at du skulle gjøre det da. Får isåfall krysse fingrene, du var jo så nære sist..

Jeg må komme å besøke dere snart. Denne helga trenger jeg virkelig litt sløv helg, for det har vært litt heftig i det siste. Neste helg skal jeg dømme på Sørum, men helga etter der har jeg kanskje anledning. Evnt i påska, om du ikke er på Jomfruland. Vi får snakkes, jeg har jo lovt å ta en tur.

Hils Kylie, håper alt står bra til med dere.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: snøsokk=) (4.3.2006)
hei..
om du kjenne Jarlen..??(en hest)
siri christiansen åg familien eige han..

klem

Fra: snøsokk=) (4.3.2006)
hei..
om du kjenne Jarlen..??(en hest)
siri christiansen åg familien eige han..

klem

Fra: HanneT (27.2.2006)
Hei!
Hvordan går det med dere? Hører det er så masse snø i oslo? Men er kanskje bra baneforhold da? Her går ting stort sett bra, var syk en uke, så masse essay og sånne kjedelige ting å ta igjen nå da...
Håper alt går bra med dere begge!
Gi Kylie en stor klem fra meg!

Klem Hanne

Fra: Hege1303 (25.2.2006)
Hei, hei!
Det går bra med meg og Kazoura!
Vi trener på dressuren her, og det går fremover. :-)

Snakkes!

-Hege-

Fra: spoff (21.2.2006)
Hei igjen!

Synes du bør vurdere å ta turen på AEG på søndag iallfall. Da er det i tillegg til finale med kür i GP dressur, også klinikk med Per Sandgard og Pether Markne. Også er det noe sprang tidligere på dagen, men det rekker jeg ikke, siden jeg må ri også. Prioriteringer :) Men tror det blir bra..

Unik er bare helt super fortiden. Vi har akuratt vært fire dager på kurs i Hamar, og ridd for Nina Karlsson. Det har vært kjempe morro, og vi har lært masse. Første dager var han rett og slett bare helt super, og dagene fulgte med at vi ble mye bedre fra dag til dag. Så Unik har vært veldig flink gutt :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (20.2.2006)
Hei og hopp!

Håper alt er bra med deg og Kylie. Har du tenkt deg til Vestfold på AEG forresten? Jeg tenkte å ta en tur noen dager..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Beebop (19.2.2006)
Hei Kristin!

Gøy hjemmeside du har! Vi møtes vel til uka og kan sitte å mimre om sommer og sol :-)

Mvh Kristine!

Fra: Hege1303 (17.2.2006)
Hei!
Hvordan går det? Håper det går bra på Tveita. :-)
Kylie er kjempesøt, lykke til videre!
-Hege-

Fra: spoff (1.2.2006)
Heisann :)

Alt bra med oss.. Unik er helt super. Skal fikse noen ridebilder etterhvert, men er litt vanskelig å ta bilder av seg selv når man sitter til hest :D Forsøkte å ta noen bilder i ridehuset. En kamerat av Lise var med. Men lyset ble alt for dårlig :( Vi får vente til våren kommer, evnt forsøke å ta noen bilder på utebanen (den er forsåvidt også fin nå, men pleier alltid å ri inne). Vi har store planer om å komme oss på stevne i mars. Lise stiller opp som sjåfør :)

Så bra at Kylie er i full fres igjen. Tenker du på noen D-stevner utover våren forresten? Jeg har lyst til å dra på det på Ellingsrud 1/4. Men må ha noen som kan kjøre.. Er litt opptatt de nærmeste helgene, men skal se om jeg rekker å komme på besøk en tur om ikke lenge.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Valentin & Renate (30.1.2006)
Godt nytt år tid dere også forresten!:D
altså, der jeg står nå, betaler jeg 3600 og da er det ridehus, utebane og supre turmuligheter.. Er litt usikker på stall og sånt... Er veldig opptatt av at hesten min skal ha det bra..:) Jeg skal flytte på hybel i oslo, vet ikke helt hvor.. har planer om å gå på steinerskolen... den er visst ganske ny (?).. Men vet du noe om bussmuligheter og sånt? og trenere? Rir ikke for trener i det hele tatt:(, for jeg blir så lett anspent, og hesten min er så følsom sånn, men kunne gjerne tenke meg å ri for noen sånn etter hvert... Men hvor er stallen du står på da?

Det er bra ho er fornøyd!! :D Ho er så vakker, og ho er veldig anerledes på bildene, i forhold til hvordan hun var.. Ser ut til å trives veldig!:D

Klem Valentin og Renate:)

Fra: nato (28.1.2006)
Hei=)

Har et lite spm:p hehe.. først, hvordan går det med treningen?? må jo høre om det går bra med frøkna..:) og jo, du bodde i oslo, ikke sant? jeg flytter antageligvis dit om ca et halvt år, og lurte på om du visste om noen bra stallplasser, som ikke koster alt for mye? Skal gå på skole i oslo se, og må jo selvfølgelig ha med meg hesten min:D Så veldig fint hvis du hadde hatt noen "forslag" :)
Mvh Valentin og Renate:)

Fra: spoff (19.1.2006)
Hei og hopp!

Godt å høre at Kylie er i form igjen. Blir vel uannsett en rolig start p.g.a. været, men det er antagelig ikke så dumt. Håper dere likevel får satt litt i gang, og er i toppform igjen om ikke lenge. Hun var jo riktig så fin rett før jul nå.. Lykke til videre med Kylie, og hils henne så masse :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Siljemm (13.1.2006)
Hei og godt nytt år til deg oxo!
Bra at hesten din fikk noe ut av sprøytinga, selv om min ikke gjorde det.... :)
Vi har idag vært en ny runde på Bjerke, du kan jo lese p vip´en min om hvordan det gikk, og på tirsdag skal vi inn igjen for ny runde med tildren... Så får vi se. Har ikke de helt store forhåpningene, men det er lov å prøve seg.
Ellers er alt bra med oss, driver å kikker litt på hingst til Häxan nå.... Siden jeg ikke tror hun blir bra igjen, så har jeg lyst til å bedekke henne nå til våren. Om hun liker det (altså syns det er kjekt med føll og morsrollen) så kanskje det blir ett føll til. Vi får se, ett føll om gangen!
Vi snakkes!

Fra: fanny/dellina (7.1.2006)
Hei du. Fine bilder av kylie da, det har skjedd litt forandringer fra du sto hos oss ja:) Har dere tenkt til og selge henne eller skal du beholde henne:)?
Ta en tur snart da vettu.
Hilsen Fanny og Dellina

Fra: E.B (27.12.2005)
halla.

Det er en 3 åring, oldenburger etter Rohdiamant...
Vakker herremann ja.
God Jul og godt nytt år!

Fra: spoff (24.12.2005)
Hopp og sprett!

Ønsker deg og dine en riktig god jul *<:)}

Hils masse til Kylie.. ;)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: ElleM (17.12.2005)
Hei tilbake! :)
Jeg har vært innom vip´en din før også, jeg. Synes hesten din ser så utrolig trivelig ut. Ser vi begge sliter med skadet hest, det er noe dritt å stå på stedet hvil i utviklingen.
Lykke til videre, kanskje vi sees på et stevne til sesongen?

Ellen :)

Fra: spoff (8.12.2005)
Hei igjen!
Alt vel i dag også :) Ser du har lagt ut bilder. Kylie var søt når hun spiser clementin. Felix var også søt da.. Elsker pusekatter ;) Jørgen har en pusekatt som heter Nala som har løpt på veggen (les: Det er en Perser). Den er litt rar. Er 9 år og barnslig som en kattunge. I tillegg er den så dum at den spiser kattemat og leker med alle leker som er beregnet for katt. Pusen jeg hadde da jeg var liten var endel glupere.. Spiste bare Jomfrulandsfisk, og lekte med alt som ikke var beregnet for katter :D

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: ChristineU (30.11.2005)
hei!
Forvilla mæ inn på vipen din, og da va ikke dumt =) Nydelig hest du rir, det må æ si! E den din eller hadde du den bare på for?

Mvh Christine

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.