Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av kristinbe » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL KRISTINBE
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 208

Fra: Siljemm (30.11.2005)
Heisann og takk for hyggelig tilbakemelding!
Joa, veit ikke helt hva jeg skal si om sprøytingen, jeg... At det virker (håper du kanskje...??), antakelig. Men det er jo ingen varig greie, bare en quick fix, de blir jo ikke friske av det, det bare lindrer det som gjør vondt.
Og det å gå inn i leddene på den måten, er jo heller ingen spøk. Alvorlig hver gang, mye som kan gå galt. Selve virkningen av sprøytningen er jo vekke igjen i løpet av 3-6 mnd. HAr hørt at noen vetrinærer er gått vekk fra srøyting og heller "blistrer" hestene for nettopp å unngå å gå inn i leddene på den måten. Resultatene er visstnok bedre og mer langsiktig- etter ett "kurs" (altså gjør sånn og sånn, smør på der og snurr rundt en bandasje, la virke over natta) i blistrirng så er dette en behandling man kan gjøre selv.... Om du vil ha navn til den vetrinæren som jeg snakker om, så er det Geir Haugerud :)
Veit heller ikke om framtiden til min hest, hun har jo så mange "issues" at det ikke er godt å vite hva som er primærkilden til alle vondtene hennes. For frambeina sin del så er hun jo sprøyta og tåa/rulleringspunktet for frambeina er flyttet vel 5 cm lengre inn/bak på hoven for å avlaste tå-leddene foran. Dette har hjulpet MYE! Tidligere så kunne hun stå og hvile/avlaste frambein ved å legge kroppsvekt bak i tåballene (litt sånn som forfangne hester står), spesielt på hf. Det gjør hun ikke lengre. Ikke henger hun så ille på tøylene heller.
Min skal inn til Bjerke igjen den 8 desember og da skal sprøytningen evalueres. Kan gi en lyd fra meg når resultatene foreligger, så får du vite mer!
Lykke til med bokshvile, lei-ing av hest og "tilridning" i uke 3 av behandlingen! Fryktelig søt hest du hadde forresten!!
Hillsen SIlje (som ønsker seg en pille som reparer hesten sin, øyeblikkelig!)

Fra: Hestegutt_78 (28.11.2005)
Hei,Hei..

Fine bilder du har,.... Fin hest også....
Mvh
Hestegutten_78

Fra: Amillion (28.11.2005)
Heihei!

Joda jeg var en av de to gale nordmennene som var der da. Det var litt dagen derpå, men ellers hadde vi det fint, hehe!

Joda, det er deilig og jobbe der absolutt!! Mnagler ikke så særlig mye nei, faktisk når jeg tenker etter, så er det ingenting jeg savner. Bortsett fra at mille savner vetrinæren sin, men da Guri(dyrlegen) kom på besøk ble det liv og røre igjen! Så nå kan Mille slappe av noen mnd´r til neste gang Guri kommer!

Det dukker liksom stadig opp nye ting her, forsvinner liksom ikke noe! Så det er særioøst helt sinnsykt!

Fin hest du har! Du må ha lykke til videre med trening og stevner! Jeg kommer til å starte hjemme på Skauen til sommeren, men blir i Danmark helt til det!

Mvh. hanne og amillion

Fra: spoff (24.11.2005)
*hehe* Morsom kommentar i dagboka di :) Jeg hadde en super uke med Kylie, men unner deg vel ikke å være syk likevel. Men er veldig takknemmelig for å ha hatt ansvaret for henne så lenge, selv om de siste dagene var litt begrenset pga hard bane. Men det er jo også en utfordring.

I går var det første dag (var opptatt tirsdag) på lenge hvor jeg faktisk hadde fri etter jobb. Nesten litt rart, men litt godt også. Sov tre timer på ettermiddagen (det var digg), før jeg måtte begynne med kjedelige ting som å oppvaske (med vaskemaskin vel og merke..), vaske klær, kaste søppel og rydde. Sånne kjedelige ting for å gjøre klart til mamma kommer tilbake fra Nederland i morgen. Har jo bodd på Høybråten siste 1.5 ukene, så jeg har samlet opp litt rot :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (20.11.2005)
Håper du har hatt det kult på ungdomskonferansen. Morro å ha vært på Vilhelmsborg også sikkert ;)

Kylie og jeg har hatt en fin helg, og en fin uke. Kjedelig at kulda har kommet, for det har blitt rolige økter på banen i det siste. Jaja.. Vi har nå fått jobbet litt likevel :) Antar det blir en ganske rolig skritteøkt, kanskje med noen overganger i morgen.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (15.11.2005)
Hei igjen!

Bra å høre at du er på bedringens vei. Ikke gøy å være syk.

Jeg "hestepasser" så gjerne masse for deg på torsdag. Så om du ønsker å ri hele økta eller bare deler, så gjør jeg gjerne alt stallarbeidet for deg. Trossalt veldig takknemmelig for og i det hele tatt få lov til å hjelpe deg så mye jeg gjør. Så det er liksom den minste lille tjenesten jeg kan gi deg tilbake.. Hun er i bra form nå også, så hun er morsom å jobbe for tida. Merker jeg får gjennom det du terpet på i galopparbeidet med meg da du sist hjalp til. I tillegg merker jeg at det ligger litt arbeid i hesten også. Hun har kommet seg veldig i løpet av høsten. Det er utrolig morsomt å se :)

Snakkes i morgen. Bor på Høybråten om dagen, og tar bane. Mamma er bortreist, og jeg kan sove litt lengre om morgenen når jeg bor her. Er nok i stallen litt før 1700 uannsett. I både i går og i dag var jeg der cirka 1645. Begynner å møkke, blande for og pusse, så dukker du opp når det passer sånn.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: grete78 (12.11.2005)
Hallais.

Får dessverre ikke kommet til trosterud i dag da jeg har ponnis selv i dag + at en venninne av meg skal prøveri en annen hest som hun skal muligens bli forrytter til, så jeg skal ta henne med på tur. Men kos dere masse, og hils alle på stallen.

Klems

Fra: spoff (12.11.2005)
Hei og hopp!

Jeg kan nok steppe inn neste helg :) Ser du skal på treningsstevne i morgen (dvs, i dag egentlig). Du leser sikkert ikke dette før, men i såfall lykke til :) Du får gi med en oppdatering om hvordan det gikk. Var/er det på Trosterud? Hva rei/rir du?

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: cognac-larsen (11.11.2005)
Hei og hopp...
jeg tror nok det går veldig bra på stevnet vettu... jeg skal krysse fingrene og tærne for dere :o)
og på de bildene jeg har sett her på siden din så ser hun jo utrolig fin ut!
Ønsker dere så utolig mye LYKKE TIL.

Stor klem til dere begge fra Mona

Fra: Roxira (11.11.2005)
Hei igjen! Tigergutt er ikke stabil nok enda... Veldig av og på... Nå er han jo ikke ridd på over en måned så jeg har veldig stor jobb foran meg med å komme tilbake til det nivået vi var...
Men er ikke treningsmuligheter her om vinteren, blir bare å skritte i boligfeltene så da er det ikke så artig å ha hest her.
Har ikke prøvd kieffer sal på henne, men siden hun ikke er trent skikkelig på lenge funderte jeg på en syntet sal med utskiftbare bommer inntill jeg har fått ridd henne opp også heller da kjøpe en skikkelig lær sal.
Men må få salmaker til å komme å titte på henne, så det er flere enn jeg som kan klø meg i hodet over ryggen til denne hesten.. Hehe...
Hun trenger veldig bred sal, men problemet med brede saler er jo gjerne at de er laget til hester uten manke, og hun har jo den brede litt høye manken.
Alle jeg har snakket med å hørt om sal hittil, mener hesten er feit da, uten å ha sett henne, og da blir jeg irritert... Man kjenner ribbeina hennes og man stryker på sidene, hun har kanskje en bitte bitte liten vom, men den blir fort borte under trening og har ikke noe med manken å gjøre... Synes hesten er i perfekt hold sånn som hun er nå! Men synes det er utrolig teit at folk kan si: "Da må du slanke hesten da, for passer ikke den salen så er hesten din feit!" Hørt den en del ganger nå... Hadde det vært i sommer så hadde det vært greit for da var hun feit, men disse som sier det så henne hverken i sommer eller har sett henne nå.
Har veldig lyst til å nå litt høyere klasser innen dressur etterhvert, men da må jeg nok flytte hestene mine til et sted med bedre treningsmuligheter, så man kan ri litt på bane på vinteren også.
Klem Susanne...

Fra: Roxira (9.11.2005)
Hei! Takk for hyggelig hilsen i gjesteboka mi =D
Spiseforrstyrelser tror jeg at jeg også er på vei til å få... Blir kvalm bare jeg åpner kjøleskapet eller tenker på mat. Er noe jeg klarer å få ned innimellom men er ikke stort å skryte av.
Ikke særlig bra med tanke på slankingen, veldig kjipt for jeg ville så gjerne få det til denne gangen.
Håper å komme meg på rett kjør igjen og få gått ned en del kilo slik at jeg kan begynne å ri igjen med god samvittighet.
Hverken Tigergutt eller Lady er desverre klar for LB på en stund. Tigergutt mangler steg og går ikke stabilt til tøylen enda. Lady går heller ikke stabilt til tøylen også sliter hun veldig med galoppen. Så ligger veldig mye trening bak før vi er på LB nivå. Tror nok Araber hoppa mi kommer seg fortere opp det nivå enn de to andre bare jeg finner en sal som passer henne. Hun er mer lærenem. Er hun sprek så tar hun galopp på stedet og både piaff og passage... Ikke helt perfekt så klart siden hun ikke kan det enda, men vil ikke lære det enda heller siden hun ikke kan så veldig mye innen dressuren hittil. Har vært en del stopp i treningen hennes pga en skade i den ene skulderen etter feilskoing. Men jeg har erfart at hun blir bedre av å bli brukt enn å stå iallefall, da bare stivner hun. Mange som mener Arabere ikke kan nå så langt innen annet enn distanse, men jeg har tro på denne hesten. Håper på å få satt føll på begge hoppene en dag så jeg har noe å trene videre på når damene blir gamle.

Utrolig flott hest du har!!
Nok en gang takk for hyggelig hilsen.
Klem Susanne...

Fra: Ormåsen (9.11.2005)
Hei! Takk og i ligemåte!! Skal prøve å starte litt etterhvert jeg å! men det blir nok litt lavere klasser enn det du skal:P iallefall sånn i begynnelsen:)
Klem Martine

Fra: annmruud (8.11.2005)
Hei!
Takk for hilsen i gjesteboka. Kjedelig når det er noe i beina. Godt din er igang igjen da! Var på Bjerke i dag med min, fant ingenting på røntgen. Blir nok avels hoppe av hun ett par år, før jeg prøver på nytt!
Lykke til videre!!

Fra: Brun best (8.11.2005)
hei hei....
kjempefine bilder du har=)
driver du bare med dressur eller???så litt sånn ut på bildene=)hehe

Fra: HanneT (7.11.2005)
Nå har jeg endelig bestilt flybilletter, kommer hjem den 15 des. Var bare da det gikk ann å få bill egentlig. Men rir gjerne Kylie litt :) Er ikke helt sikker på når jeg reiser tilbake, men blir vel rundt 5 januar tenker jeg. Fine nye bilder forresten. Hun begynner å se bra ut nå!
Sees om en måneds tid!

Klemmer fra Hanne

Fra: Dalsrudjenta (7.11.2005)
Kjempefin hest du har...
Lykke til videre:)

Fra: Siri23 (6.11.2005)
Hei Kristin:)

Kom over siden din og tittet på bildene. Flott hest du har! :) Veldig pen. Ser ut som du har gjort en flott jobb med henne.

Men jeg la merke til en ting på bildene som jeg bare ville opplyse deg om i tilfelle det kan hjelpe deg!:)
Salen du rir med ligger alt for langt fremme. Det kan hindre hestens skulderbevegelse,og den får korte stusse steg. I tillegg vil mye av rytterens vekt komme på fremparten, noe vi vil unngå i dressuren. Det er jo viktig at hesten får skulderfrihet for å bevege seg best mulig.
Håper ikke du tar det ille opp at jeg skriver dette. Er kun ment for å hjelpe!:)

MVH Siri

Fra: spoff (6.11.2005)
Så morro.. :) Nå har jeg sittet og sett gjennom dagens bilder litt mer i detalj. Samt sammenliknet litt med bildene vi tok i slutten av september. Morsomt å se hvor mye fremgang du har hatt i henne. Får satse på nye bilder om kort tid igjen :D Måtte legge ut et bilde av henne i dyp konsentrasjon, samt et bilde av dere begge på VIPen min. Regner med at du snart får lagt ut mange flere her. Kylie er kul.. Gleder meg masse til i morgen. Blir nok en økt med mye av det samme arbeidet som dere gjorde i dag. Iallfall starten med travers, versader og overganger. Så får vi se ann hvordan dagsformen hennes er. Blir morro..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: cognac-larsen (5.11.2005)
hei igjen.
håper det går bra med dere!
trodde du hadde kjøpt Kylie jeg, men det er fortsatt Aslak som eier henne, spenstig! ingen tvil om at det er en fin hest, og hun er spesiell.
håper dere koser dere!

Fra: spoff (5.11.2005)
Hei igjen :)

Ringer deg i morgen (lørdag) etter kl 16. Vi satser på før midtfor, men med forbehold om bra vær. Regner det vil jeg heller sove :D Men det skal ikke regne!

Fremdeles meldt sol, men den lille skyen har blitt stor. Men det er uten regndråper. Nå vet jeg vel at meteorologer ikke nødvendigvis er til å stole på, men stortsett stemmer jo ting bra ;) Vi får håpe det stemmer nå..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (4.11.2005)
Heisann :)

Nå er fremtidsutsiktene for søndag sol, med liten sky :) Om det faktisk blir det, blir fotoforholdene bra. Jeg har fikset den avtalen jeg hadde tidligere på dagen, slik at jeg har forskøvet den til lørdag istedet. Så da har vi hele søndagen.. Kunne tenke meg å ta bilder når lyset er som best, dvs midt på dagen. Kan ringe deg nærmere på lørdag ettermiddag, når du antagelig er ferdig med å dømme.

På avisene i dag står det at det ventes en mild vinter.. Så trist ;) Håper bare det stemmer..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: grete78 (3.11.2005)
Å så du står på Tveten gård? Trives du der?
Jo Nathalie instruerer oss, men det er mest i gangartsridning. Dresuren er jeg litt rusten på nå. Har heller ikke hatt råd til så mye instruksjon i det siste, så det har blitt mye egentrening og turridning.
Platin står på Stall Dokkebjerget som ligger på skulleruddumpa. Bare å stikke innom, det hadde vært veldig koselig alså! :-)

Fra: jeanette.k. (3.11.2005)
Ja jeg er på Jølsen enda, og her skal det litt til føre jeg flytter på meg.
Vi har også bare utebane, men det går greit så sant den ikke er full av is med vann på.
Skal se hva jeg kan få til med de bildene når jeg kommer hjem fra jobben.

KLem
Jeanette & Wesley

Fra: grete78 (3.11.2005)
Har heller ikke hatt instruksjon på en stund nå, så jeg må, så jeg må vel begynne å vokne opp fra "dvalen" snart. Rir du for Torill og Lene så får ihvertfall du og hesten brukt deg :) Marianne Sørum instruerer Brego endel (en annen hest på stallen her), så jeg tenkte jeg skulle snike meg med på en time der :) Syns Marianne er kjempe dyktig!
Har du noen planer å flytte Kylie til alnaparken når den stallen kommer opp? Håper på å få gjort det med Platin. Savner skikkelig ridehus! Hvilken stall er det du står på foresten?
Og hils ALLE på Trosterud fra meg.
Klems :)

Fra: grete78 (2.11.2005)
...snufs... Ser på trosteruds hjemmeside at Goggen er død. Huff, ble jo så trist nå. Han var jo så snill og gjorde det rytteren ba om til det ytterste. Sukk...

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.