Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av kristinbe » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL KRISTINBE
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 208

Fra: E.B (2.11.2005)
hei...
Nei ikke noe svar enda.. det var jo helt de samme spm som sist da!
Hesten har det knall, han har hvilt seg litt etter spektrum,men nå er det harde bud...bare å ta på joggeskoene igjen =)

Fra: jeanette.k. (2.11.2005)
Hei igjen!

Jeg rir ikke den på bilde lengere, men det var en kanon hest.
Nå om dagen har jeg en Trakener blanding på 13 år. Dette er en morsom og positiv hest med masse av egene meninger, og finulige løsninger på ting.
Han er super når han først er i humør, og vi har kommet veldig langt på den korte tiden jeg har hatt han.
Jeg starta med han ca en måned etter at jeg hentet han, og da hadde vi ikke trent for noen trener eller noen ting, og da gikk han til 60,9% i LC:3 og det er jeg fornøyd med.
Men vi kan nok mere til sørumcuppen, og neste sesong...:)
Skal prøve å få lagt ut noen bilder av han jeg.
Hvordan er det med treningsmuligheter der du står?

Jeanette

Fra: grete78 (2.11.2005)
Godt å høre at det går bra med Marianne da. Ser at hun er med på bildet på trosterudstallen men ikke Heljar og Camilla.. De er kanskje ikke så mye der oppe eller? Kanskje de har svarten på elveli og er mye der istede?

Fra: spoff (1.11.2005)
Hei igjen :)

Jepp, vi satser på søndag. Skal forsøke å skyve den andre avtalen litt tidlig. Kommer uannsett til deg på stallen etter det. Håper det ikke blir mørkt alt for fort..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: jeanette.k. (1.11.2005)
Hei!

Hvordan går det med dere?
Fin hest du har forresten.
Gikk eksamenen bra eller?
Jeg har vært litt treg jeg så jeg har ikke fått noe svar enda, men jeg får vel det snart.

Klem
Jeanette & Wesley

Fra: spoff (1.11.2005)
Hei igjen :)

Jeg har egentlig en plan på søndag, men det blir antagelig litt tidlig. Tror jeg da.. Jeg skal se når det blir, og gi beskjed. Mulig jeg kunne kommet etter midtfor. Håper det er lyst nok ute da.. Ellers tar vi bilder da, og i tillegg en annen gang :D Vi kan ta masse bilder.. Er gøy å se litt på utviklinga. Har jo vært endel utvikling i høst ettersom hun stod i sommer.

Er det på Tanum du skal dømme? Jeg fikk nemlig tlf, men har ikke hatt fridag på kjempe lenge, og sa derfor nei. Trenger en sovedag ;)

PS: Skal komme tilbake til søndagen..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: E.B (1.11.2005)
heisann! Fått svar på dommer eksamen eller?

Fra: grete78 (1.11.2005)
Aaa, skjønner... Men hun hadde jo type hun også da... Selv om hun snakket om at hun skulle gjøre det slutt hele tiden... Ja ja, tenker at Marianne ikke er helt fornøyd med Camilla om dagen da..??
Rene såpeoperadilemma dette her... :)

Fra: HanneT (31.10.2005)
Hehe, ja hørte det var snøkaos i Oslo. Skjønner ikke at folk ikke lærer seg at det kommer snø i Norge hvert år. Her hadde vi noen dager med knallvær forrige uke, med knall sol og over 20 grader :) Ellers har jeg brukt siste tiden på å stresse med to essay som jeg leverte idag. Deilig å være ferdig! Kan ikke se for meg hvordan Kylie er på tur hvis hun ikke er bøllete! Hehe! Håper ellers alt går bra! Kommer hjem engang mellom 11-17 des :)

Klemmer fra Hanne

Fra: grete78 (31.10.2005)
Hei igjen :)
Hvem er like ille som du mente i utganspunktet..? Ramla vist litt ut her... ?? ;)

Fra: The_One_Vision (30.10.2005)
Hei.
Alt bra med Kylie? Håper det..=)
Kom på at det ligger et bilde av Kylie inne på galleriet mitt, på side 10. Hvis du er interesert.. Skal se om jeg har noen fler bilder i fra tune jeg kan legge ut.

Klem fra Katarina og Vision

Fra: jarlen=) (29.10.2005)
hei hei eg trivs got med jarlen. for ei lidå ston si hadde eg ei lidå ulukka med fingen så eg har ikkkje fott ri har så møje, man nå har eg endelig begynt og ri har igjen, eg rir nok mest sprang med han, men skal kansje varme i eit LD dressur stevne i november, eg e ikkje så flinke sjøl ser du. eg håper og å reise på rideleir med han i sommer men det e ikkje sikkert.
eg ska helsa te han i frå deg og gje deg någen åptrateringa om han
hesling frå meg og vrins frå Jarlen

Fra: Lisa:) (29.10.2005)
Hei hei:)
ja meg og Jarlen trivest god i sammen! eg har begynt å ri dressur for trener nå og han kommer sei for hver gang; veldi kjekt:) me var på kjørestevne med han sist helg og han gjkk som en drøm, vi fikk 61 poeng i dressurkjøringa som holt til en 2 plass. i presisjonen reiv vi en pal i omkjøringe, og maraton bare D og E etappene men vi fikk en 3 plass og sammenlakt fikk vi 2. så vi er storfornøyde:)og etter at eg har kjørt er han likke fin og ri på bade i munen og i kroppen;)
Lisa og Jarlen:D

Fra: spoff (28.10.2005)
Hei igjen :)

Flinke Kylie.. Merker også at hun har begynt å komme i form, selv om det er ganske lenge siden jeg rei henne skikkelig (vil ikke kalle forrige økt for en skikkelig økt). Men gangen før OHS, da var hun super. Merker hun begynner å få litt muskler, og hun har raskt kommet seg i fin form igjen også. Hun var jo så bollete ;) Flinke Kylie, og flinke Kristin :) Får håpe vintersesongen ikke blir alt for ille, slik at vi får holdt treninga vedlike. Hadde vært bra om sesongen neste år blir litt bedre enn årets liksom..

Jeg er klar til mandag :) Du får si til Kylie at hun får holde formen til det, samt at været ikke ødelegger treningsforholdene helt.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: milon min (28.10.2005)
hellu:)
jupp vip må man ha ;)
fine bilder av deg og hesten..
jeg skal ha fòrrytter til å prøve Milo på søndsg, men på lørdag skal du ri på banen eller? vi ses

Fra: grete78 (28.10.2005)
Ja jeg er inne på hjemmesiden til Trosterud med jevne mellomrom for å få med meg hva som skjer der.
Men at Heljar og Camilla var sammen, det ante jeg ikke? Han var jo sammen med Marianne jo??
Ja ja, ting skjer, skjønner jeg.. Er du fortsatt sammen med .... ja hva var det han het igjen?? Han med det lange lyse håret vettu :)?

Fra: grete78 (28.10.2005)
Hallais Kristin.

Ja har endelig kjøpt meg egen hest og valget fallt på en islandshest, en rase jeg har vært veldig glad i siden jeg var 12-13 år.
Skal starte tølt eller 4 gang med henne til neste år :)
Har ikke vært på Trosterud på veldig lenge nå. Dessverre så strekker ikke tiden til når man har kjøpt seg egen hest. Men får instruksjon og utvikler meg videre :)
Skulle du rote deg bort på Trosterud igjen, så får du hilse alle der borte! Vi sees sikkert en dag :-)

Klem, Grete og Platin

Fra: pluto&Anita (28.10.2005)
heia, ramla over vipn din, for en nydelig hest du har :) anita

Fra: spoff (25.10.2005)
Ja, i dag er ikke været så bra.. Jeg byttet til piggdekk på lørdag. I tillegg forsøker jeg å ta litt mer tog for å spare penger og slippe unna så mye rush til og fra jobb (kjører bare bil når jeg skal på Tveita etter jobb). Så i dag tok jeg tog, og er veldig glad for det. Det var fullt kaos i byen, og tett trafikk oppover hele E6´en. Toget var bare 3 minutter forsinka :) Eneste som ikke var så kult var at jeg var gjennomvåt på beina og at bilen stod nedsnødd under et 20cm dekke med snø på togstasjonen. Men det kunne raskt vært langt verre ;)

Jeg er litt opptatt resten av uka. Jobbsosialting og så har jeg og Jørgen kjøpt bokhyller (skal sette opp i kveld). Men på mandag er jeg klar igjen dersom du trenger hjelp igjen. Er vi heldige, er været bra på lørdag. Isåfall kunne vi tatt noen bilder? Skal du forresten på Skauen på søndag? På sånt seminar? Jeg har meldt meg på..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: xasup3 (25.10.2005)
Ja det er kjedelig når sånt skjer, men hun ble heldivis bra etter 10 dgrs hvile uten behandling. Nå er vi i gang igjen. Jeg venter på at terminlista for 2006 skal legges ut!Det er jo dårlig med stevner fram til jul..Lykke til videre!

Fra: love_ojoj (24.10.2005)
Tusen takk!
Ja, du har dømt meg, flere ganger faktisk;)
Lykke til med hesten din! Den så kjempe fin ut!

Fra: Henriette&Emma (24.10.2005)
Hei!
Så plutselig at du har vip her, det visste jeg ikke. Går det bra med deg og Kylie?

Klem fra Henriette

Fra: HanneT (20.10.2005)
Hei! Nå har jeg enedelig fått laget meg vip! Har fått sendt over alle bildene mine fra datan hjemme, og har noen bilder fra da Kylie stod på beite i sommer. Tenkte jeg skulle prøve å laste dem opp på siden etterhvert. Er ikke kjempefine, men kan godt sende de til deg hvis du vil...? Kan ikke tro at hun stod helt stille mens hun ble barbert! Hehe! Håper alt går bra! Hils Kylie masse!
Klem fra Hanne

Fra: cognac-larsen (19.10.2005)
Hei igjen.
vet egentlig ikke så mye om hva hun hadde gjort før hun kom til Tune egentlig, men jeg vil gjette på minst mulig:o) hehe,,,, hun kom vel sammen med tre andre hester og de var ganske grønne alle tre.
Jeg hjalp Thorild en periode med å få henne på tur, da hun slet masse med å få henne til å gå på tur alene, men det er sikert fordi hun er en hest som er litt engstelig av seg, og ikke vil være alene for da er hun liksom ikke trygg...
hun fungerte vel egentlig greit i rideskolen, men jeg brukte bhenne helst ikke på nygebynner timer nettopp som du sier, hun har nervene litt utenpå!en søt liten hest, men du må ha hatt litt å gjøre kan jeg tenke meg? Thorild flyttet jo fra Tune før sommeren i fjor, og etter det så sluttet hun å ri for meg, så jeg så ikke så mye mer til Kylie bortsett fra den ene gangen jeg hadde med meg en elev for å prøve henne da hun skulle selges. Jeg fikk forressten gleden av å overrekke henne til Thorild på julaften med stor gavelapp rundt halsen den julen hun fikk henne av kjæresten sin, det var morsomt! men jeh er ikke i tvil om at den hesten har det bra nå altså, hun ser jo så fin ut på bildene dine da!
hilsen: Mona

Fra: nato (17.10.2005)
HEi hei igjen!!

Det er vel ikke tilfeldigvis kylie fra tune trav og ridesenter du har eller?! Kom plutselig på det!!
Ho gikk i rideskolen på tune en liten stund hun.. akkurat fra samme sted hvor jeg kjøpte Valentin:D:D husker den frøkna der;) hehe...
Du må ha kommet utrolig langt med henne!! hun har jo blitt så flott!
**klemme Renate og Valentin**

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.