Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av kristinbe » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL KRISTINBE
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 208

Fra: Hege1303 (24.7.2006)
Hei!

Hvordan står det til?

Så utrolig fin Kylie har blitt!! :-D

Bah.. Jeg har hesteabstinenser de lux nå.. Du vet ikke om det er ett eller annet på Tveita jeg kunne ridd på?

Hilsen Hege :-)

Fra: spoff (21.7.2006)
Heisann :)

Du er vel på Jomfruland nå du, og nyter ferien.. Jaja, jeg har ingen ferie :D

Forresten.. Propen til Nes er på plass. FEIs innledende program for jr er et av programmene de skal ha. Eneste MB-programmet hvor det er lov å ri på trinse, så jeg har en liten plan om å starte. Hvis jeg har hest da.. Du får være med du også. Lise planlegger kanskje å starte sin nye også, så da kan vi bli ganske mange om debutt :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: milon min (20.7.2006)
Heisann=)

Var innom siden, så måtte si hei tenkte jeg.
Vi ses vell på stallen;)
klem

Fra: The_One_Vision (9.7.2006)
Hej Hej.
Åssen går det med deg og Kylie? Ho ser super ut på de siste bildene =)
Har du kjøpt henne eller?
Ho ser ihvertfall kongerå ut. Du har gjort en enormt bra jobb med henne =D

Begynner endelig å få hesten min på plass også, har byttet trener og ting har falt litt mer på plass.

Du får ha masse lykke til videre.

Hilsen Katarina og Vision.

Fra: spoff (9.7.2006)
Hei og hopp :)

Endte opp med å dra til Hadeland, kanskje like greit at du ikke dro :) Synes det gikk greit nok, mye bedre enn i Drammen iallfall, hvor det hele ble bare tull og tøys, og nærmest en rodeooppvisning.. *hihi* Men likevel fikk vi dårligere enn noen sinne på Hadeland. Ble andre uplasserte av 12 stk, og plasseringsmessig ble jeg slått av de jeg ventet at skulle slå meg, og rei bedre enn de jeg hadde håpet å ri bedre enn. Men 52.25% er kjipt, når man føler ting faller bedre på plass enn det. De "greie" tingene fikk vi liksom 5 eller 6 på, og fikk underkjent på øvelser jeg mener ikke skulle vært underkjent (f.eks. skjevt holdt på midtlinja i starten, hvor skjevt holdt var det eneste på plukke på). Jaja.. Alle var misfornøyde med prosenten, og siste plasserte fikk liksom 53 og noe prosent :) Jaja.. Hyggelig å ri for de som tørr å gi fortjenester, og som gjerne også straffer tilsvarende når ting er feil. Dette var en typisk "vi safer på 5 og 6"-dommer, og alle lå igrunn veldig likt, både når det gjaldt straff og fortjeneste. Jaja.. Jeg synes Unik gikk fint jeg, og vi får heller bare ta kommentarene og plasseringen til etterretning, og si oss enige og fornøyde med det. Selv om jeg synes vi skulle ha mye bedre prosent synes jeg :) I Drammen derimot gikk alt over stokk og stein, og der var jeg ikke fornøyd med noen ting.. Der følte jeg nesten at vi hadde fortjent dårligere igjen..

Forresten ser jeg at kretsen skal fosøke å sette opp dommerkurs til høsten igjen. Hadde vært morro å være med, men synes fremdeles jeg mangler litt praksis (har minimumskravet, men tenker på for egen del). Ulempen med å bo på Bøn som ingen vet hvor er, er at ingen ringer deg når de trenger en dommer. Samtidig har jeg ikke masse, masse tid til overs, men burde ha tid av og til. Har liksom bare dømt to stevner hittil i år. Riktignok med maks antall startende, men likevel..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Valentin & Renate (28.6.2006)
du skjønner, han klarer ikke å gå på todelt trine, og jeg har tidligere prøvd han på tredelt, og det funka IKKE... så prøvde jeg han på tredelt pessoa, og han gikk som ett skudd.. så nå går han på tredelt trinse også, men ikke trinse..:p hehe.. derfor:p
I dag var han helt super:D bortsett fra at ei sku prøve han, det var visst ikke snakk om, så jeg måtte ri`n sjøl, skal si det var hest som løfta beina og viste seg fram:D *kjempe stolt*
:)

Fra: Valentin & Renate (28.6.2006)
Valentin er helt fantastisk om dagen!:D gleder meg så forferdelig til å dra i stallen om dagen fordi jeg vet at ENDELIG må jeg ikk krangle med han mer:) Det er deilig.. HAn går pent på banen til og med, og prøver alt han kan for å få til..:) Fått opp øya skikkelig han, og fått sansen for det..:D
fint med ferie også da, for da strekker energien min enda lenger...:)

Klem Valentin & Renate=)

Fra: fanny/dellina (28.6.2006)
joda, vi har jo beite på stallen som hun skal stå på. Det han gjorde med sprekken løsna jo med en gang, så det kom en annen og skjærte opp sprekken for og se om den hadde begynt og gro og det hadde den, hvis ikke hadde jeg hatt et stooort problem. Han måte støpe inni sprekken med ny hov og spesialsåler bak i draktene osv, ingen billig fornøyelse, men vi får se om det hjelper :)

Fra: Valentin & Renate (27.6.2006)
Det høres jo supert ut!! Ho har blitt så fin:D blomstrer skikkelig..:) Ho har forandret seg VELDIG fra sist jeg så henne..:)
vel, er ute etter en hest som kan gå begge grener, og som jeg kan vokse skikkelig sammen med liks... Jeg fokuserer så mye på forholdet mellom hest og rytter, så det må være en hest som søker kontakt..:) Har sett en hest jeg har så lyst på, men har absolutt IKKE råd.. Og jeg selger ikke hesten jeg har for alt i verden..:) så da blir det litt vanskelig kan du si...:( Men han hadde vært midt i blinken.. Men men..:) sånn er livet..
Åssen rytter er det du vil ha til henne da?? Ho har blitt så pen...! Er helt merkverdig, før turde hun liksom ikke sette beina på bakken på en måte...:)
Mvh Renate & Valentin=)

Fra: fanny/dellina (27.6.2006)
Hei du.
Det har ikke gått så veldig bra med dellina i det siste, måtte til slutt ha en spesialist som bygde og støpte opp høvene hennes, han ga ikke gode diagnoser angående høvene, men nå får jeg bare vente i hvertfall 1 år for og se om de stabiliserer seg. Dyrlegen kom for og se på kneet hennes og jeg har vært på nære nippet til og gi opp dellina men han snakka med fra det, han mener vi skal få henne på beina så da må jeg bare stole på det og se framover. Tror dyrlegen liker dellina for hver gang han kommer må han liksom skryte veldig av henne:) Han sier at hvis vi får dette til så vil jeg få en knallhest:) Nå skal hun brukes hver dag for og styrkes opp igjen.....men i og med at hun er nå bygd opp i draktene (skal bygges opp mer) så blir hun også bedre i kneet. Har vært og er et slit, men vi får bare ta tiden til hjelp.
Klem fra oss

Fra: Valentin & Renate (26.6.2006)
Hei=)

Det går bare bedre og bedre for dere ser jeg! Så bra!!=)

Jeg lurte på en ting, du vet ikke tilfeldigvis om noen hester til salgs? Jeg er ute etter en hest til, men denne gangen en helt annen type... En ganske stor hest, men en del ærfaring under "vingene"..

Begynner å verke etter å komme i gang med å starte og oppleve litt, men det er ikke hesten min klar for=)
Så da har det blitt snakk om å kjøpe en til, men ikke så alt for dyr.. Har ikke akkurat så god råd..:)

Kanskje du vet om noen??Mvh Renate & Valentin=)

Fra: spoff (25.6.2006)
Heisann :)

Nå har vi meldt oss til Hadeland. Tenkte litt på Ekeberg, men likte ikke helt at oppvarminga gikk på gress (tror ikke det passer Unik så bra, uten at jeg egentlig vet, for jeg har ikke prøvd). Siden jeg har veldig lyst til å få ridd en LA:FEI snart, ble valget at da må vi vel nesten til Hadeland.. Så finner vi ut hvordan det er der også :) Har sjåfør nesten i boks, så krysser fingrene for at det ikke skjærer seg denne gangen. Nå vil vi ri LA:FEI!

Ellers er alt bra, har hatt tre dager på rad nå hvor Unik har vært helt super å ri. Håper det fortsetter slik, for planen er fremdeles å dra til Drammen på torsdag, og starte fredag og lørdag. *Gleder oss*

Går arbeidet med byttene bra? Hadde vært kult om dere drar til Hadeland.. Skal du på Ekeberg? Mulig jeg tar turen for å se dersom jeg kjenner noen som skal dit.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Chili (20.6.2006)
Tonje er Tonje Møllerud, hun som har Rappen og Siegfürst. Jeg fikk ikke godkjent, men hadde kanskje fått det med en litt greiere dommer, for hun var ganske streng. Jeg tok bilder på stevnet, de blir lagt ut når jeg finner kabelen til kameraet. Jeg vurderer en tur til Skauen for å starte i sommer, men hvis ikke det blir noe der blir nok neste for meg Søndre Nordstrand 26.08

Fra: Chili (19.6.2006)
LAen min på lørdag gikk omtrent like bra som LBen din på Bygdøy, jeg kunne ha kvalt kreket. Men det var jo noe bra innimellom, og det var min første LA, så jeg er glad jeg startet. Håper jeg er litt mindre nervøs neste gang, var kvalm fra kl 10 og jeg startet 16.54...
Det var veldig irriterende med Sørum, for jeg hadde satset på å komme sterkere tilbake der, men det kommer flere stevner. Skal du på Ekeberg 16. juli? Jeg er på ferie da, men Tonje skal starte Mayol der.

Fra: spoff (16.6.2006)
Hei, og takk for i går :)

Sitter og titter litt på gårsdagens resultat, sammenliknet med bildene vi tok i høst. Husker hvor fornøyde vi var med bildene i høst, og nå ser du virkelig stor forkjell på hesten fra den gang. Kult :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Chili (14.6.2006)
Hei, hvordan gikk det på Bygdøy? Vi skal starte i Sørkedalen til helgen. Det er LA:2, og det programmet er jo noe spesielt, men vi får vel flesket oss gjennom... Og så er det jo LA:3 på Skedsmo neste uke, må bare fikse noe transport.

Fra: spoff (12.6.2006)
Heisann :)

Jeg satser på å komme og besøke dere på torsdag. Håper det blir bra vær.. I dag antyder met.no noe annet, men vi er evige optimister :) For bra vær = bilder. Ellers får jeg ta bilder senere en gang, men det kan jeg jo gjøre uannsett :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Øyann (8.6.2006)
-og så kult m jussen da!!
står på skårer enda, og trivs godt m d. kar står døkk nå da? har siste eksamen t vikku, hadde vore kosle å besøke døkk! har nr ditt enda, så kanskje i ringe på d? =)
-sjå neste innlegg...

Fra: Øyann (8.6.2006)
Heisann!

så artig å sjå at du har ho kylie enda, og at d ser ut t å gå så bra m døkk!! her e alt fint, men ha fått starta altfor lite. ska t wien som utvekslingsstudent i haust, men kjøm attende t oslo m hesten ette jul. =)

god såmmår-klem!!!

Fra: Chili (6.6.2006)
Hesten står på Bakkeløkka, ved Skullerud. Og har store planer om flere bilder, men det forutsetter at jeg husker å ta med kamera til stallen, noe som har vist seg å være årets prosjekt...

Fra: spoff (6.6.2006)
Hei igjen :)

Jeg burde klare å komme på besøk en gang neste uke kanskje.. Jørgen skal ha avsluttende eksamen en av dagene, så må ta det litt i forhold til det. Og så kan det være greit å kombinere et besøk med at Unik har fri også. Kanskje mandag eller torsdag? Kommer tilbake til det..

Når det gjelder MB så synes jeg vi bør være litt mer teknisk feilfrie i LA først. Vi bommer på et eller annet hver gang, og mye av (eller hele?) grunnen er min manglende rutine. Nå begynner ting å bli litt bedre der da, så kanskje det blir et aktuelt tema etterhvert. Kommer litt ann på hvor lenge jeg har han, det vet jeg heller ikke. Men det blir lengre enn ut juni iallfall.

Har forresten meldt oss til Lier Horse show nå. LA:3 og LA:4. Skedsmo hadde feil i propen. Var ingen LA:4 :( Men skal starte LA:3 der da. Og så LA:2 og LA:3 til helga på Stange :) Har vært heldig og fikset endel transport fremover.. Blir neppe like mye aktivitet i juli, er ikke satt opp så mange stevner da. Men greit nok.. Stevner er veldig gøy, men man blir veldig sliten også.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Chili (5.6.2006)
Jeg hadde tenkt Nordmarka Ryttersportsklubb og Skedsmo. Men det har ikke kommet noen proposisjon for Nordmarka ennå, så jeg vet ikke om det blir noe, og hvis det ikke blir noe der blir det kanskje Bygdøy på meg også.

Fra: Chili (4.6.2006)
Hei, og takk for hilsen i gjesteboken min. Har dere fremdeles hytte på Jomfruland? Vi har dessverre ingen båt lengre.
Jeg satser på å starte endel etterhvert, så da er det ikke utenkelig at vi ses.

Fra: IbrahimK (2.6.2006)
Heisann!

Takk for det. Er enig i at slikt er skummelt, men det gikk nå bra ;) Ser du er ute å starter du også. Skal du ri på Lykseth 10 og 11 eller? :)

MVH Kristine

Fra: spoff (2.6.2006)
Hei igjen :)

Nå er dagboka oppdatert. Var litt sliten etter helga, så rakk aldri å komme helt ajour. Men nå er dagboka ajour :)

Blir spennende med Bygdøy. Jeg drar til Stange den helga. Skal starte LA:2 og LA:3 der.

Angående KM er jeg ikke sikker på hvilke klasser det går i individuelt, men lag gikk i LA:3 og LA:4 i fjor. Det er iallfall MB-"noe", som er KM individuelt. Det er endel morsomme juniorprogram ja. For min del har jeg ikke ridd på stang ennå, og vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha Unik. Har ikke noen direkte planer om å ri middels, men om jeg ender opp med å ha han en stund til hadde det vært morro å prøve. Han går jo middels :)

PS: Må få avtalt å hentet den propen til Lise en dag, jeg har ikke glemt det :) Men nå er Lise på ferie, så da haster det ikke veldig.

Hilsen Maja, aka spoff

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.