Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av kristinbe » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL KRISTINBE
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 208

Fra: spoff (30.5.2006)
Heisann :)

Synd du ikke fikk kommet deg til Nes. Men.. Nå er propene til Skedsmo lagt ut. LA:3 og LA:4. Jeg pleier bare å starte en klasse, så dette ble vanskelig.. Har foreløpig meldt meg til to klasser, så får vi se om jeg rir begge eller ei. Blir nok helt sikkert LA:4 iallfall. Du får komme deg dit du også :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: fanny/dellina (28.5.2006)
Hei igjen :)
Jostein var der på onsdag, og hun må skos om før han gjør noe mer. Hadde en smed i går som måtte gjøre om alle beina hennes, hun er alt for trangskodd så draktede og hov veggene har blitt klemt innover, han måtte støpe rundt og fylle den stygge hovsprekken, han var veldig flink og nøe, og sa at dellina ikke må gå noe særlig framover pga tryk i hoven, hun kan skrittes rolig for og holde henne litt igang, men hun må får vokst ut draktene eller så må vi bygge de opp, ingen billig afære, men det er jo typisk min flaks det, dritt og møkk:( men det blir vel bedre etterhvert...hååååper jeg.
Vi snaxs:)

Fra: jeanette.k. (26.5.2006)
Hei du!

Alt bra med meg.
Hesten har stått noen uker da hun har vært såleøm.
Har jo lyst til å starte litt fremmover da, men må først prøve å få denna gampen på henger, noe hun ikke er spesielt gla i.
Det er en trivelig hest på alle ommeråder, og veldig lørevillig.

Klem
Jeanette & Willemitt

Fra: jeanette.k. (26.5.2006)
Hei du!

Fra: Valentin & Renate (24.5.2006)
Heisann!:D
JAh, lenge siden sist nå! Valentin har det helt strålende, er virkelig i slaget for tiden:) Jobber mye med å myke ham opp, for han er stivere på høyre hånd enn venstre, men det hjelper seg veldig:D HAn har blitt veldig flink! Godtar også at andre enn jeg rir han, det er et stort framskritt:)
Så bra! Ho ser ut til å ha det veldig fint skjønner jeg:) Ho er jo så nydelig, med MASSE personlighet!! Lykke til videre!!
:D
**klemmer fra Valentin & Renate**

Fra: fanny/dellina (23.5.2006)
Hei på du:)
Har ikke begynt noe særlig med galoppen enda, har konsentrert oss og få fram en ren trav, overganger. Har begynt med sjenklevikninger og øket trav, tar litt tid,men dell er veldig positiv. Har begynt så smått med traver/versade i skritt, går bra. Men det skal ikke være slutt med flaksen, må ha dyrlege i morgen, for innimellom så glipper bakparten når hun går, ikke bra, blir spennende og høre hva jostein sier i morgen. Stortrives i den nye stallen, ta deg en tur opp en dag og se. Hrelt ny 20x60 bane, dekkentørkerom, flott oppholdsrom, store bokser og bra klima :) eneste som er igjen på ødegården er laika, pil og yrja av de gamle, men pil og yrja drar nå i sommer, men de har fylt opp gjen tror jeg. Vi snakkes, ta deg en tur for og hilse på da:)
klem fra fanny og dellina

Fra: spoff (23.5.2006)
Hei igjen :)

Det er ikke påbudt med kalvekryss i noen dressurklasser, men de fleste velger å bruke det litt høyere opp. Det er helt ok å bruke pologenser f.eks., jmfr KR IV. Eller hvitt slips :) Det er ikke påbudt med fletter heller, men synes du skal flette denne gangen :) Og så må du ri med ridejakke, selv om det regner :D

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (22.5.2006)
Hei igjen :)

Jeg skal se om jeg får brent bildene på CD. Var et par bilder til, men de var ikke så bra. Men da kan du jo få med dem også. Og så kan du få dem i originalformat. Forminsket dem litt slik at jeg kunne sende dem på mail.

Angående transport så henter Liv Marit meg på fredag, og kjører oss hjem på søndag. Hun skal bo hos oss i helga. Liv Marit har akuratt kjøpt seg ny hest, som hun selv skal starte i MB. Blir spennende å se, for jeg har ennå ikke sett den :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (22.5.2006)
*hihi* Så fine bilder du har fra helga :)

Nå lader vi opp til helga.. Denne gangen går transport i boks iallfall. Kjedelig jeg ikke fikk fikset bil på lørdag, men, men..

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Monis (21.5.2006)
hei hei!!

D va ein fine vip du har..
Hesten din va kjempe søde å såg snille ud, d va månge fine bulder i gallerie dit!!!!

hilsen: Mona & Brunvind ♥

ps. D hadde vore kjekt om du kom å besøkte vipen min, å viss du vil kan du skriva i gjestebogå mi, då bler eg gla :)

Fra: spoff (10.5.2006)
Hei igjen :)

Bra jeg leste feil.. Halt er jo ikke noe gøy. Får håpe dere er klare til SNORD. Skulle gjerne startet, men har ikke flere sjåfører å spørre nå, så jeg tror jeg ikke kommer meg dit. Satser heller på Nes helga etter, det er jo to dager også. Har nesten kjøring i boks der, men heller ikke klart. Kommer antagelig for å se på dere på SNORD da. Men får nok ikke ridd selv :(

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (9.5.2006)
Hei igjen :)

Kjedelig å høre at Kylie har vært litt halt. Får krysse fingrene for at det ikke blir varig.

Går fortsatt bra med Unik :) Deilig nå som sommern har kommet også. Og fra neste uke blir det til og med sommertid på jobben. Da slutter vi en time før ;) Så da er det bare å kose seg..

Fortiden legger jeg stevnekabalen. Må finne sjåfører til de stevnene jeg har lyst til å starte på. D-stevne på Stange i juni er i boks. Muligens ordner L-stevne på Nes seg også. Håper jeg får fikset SNORD, har så lyst til å ri LA:FEI, da det passer Unik så bra. Men det er ikke helt klart. Har ingen sjåfør i sikte ennå :/

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (2.5.2006)
Hei igjen :)

Synes egentlig det gikk ganske bra. Et par ting som kunne vært bedre, men flere gode øvelser. Dessverre ble vi slaktet pga tunga, og fikk tilhørende dårlig prosent. Innmari kjedelig at tungefeilen hans ikke har noe med ulydighet å gjøre, men at han bare har funnet ut at det er fint å slippe den ut i tide og utide. Fikk 53,92% i LA:2 på lørdag. Litt spent i galopprogrammet, en dum miss i den ene bakdelsvendingen, ellers ok.

På søndagen gikk det egentlig mye bedre, men han var litt spent i starten da han lot seg hisse litt opp av en hindermur som stod utenfor gjerdet (fikk øye på den rett før innridning), men gikk seg til. Hadde helt suverene kontrabuer (i LA:4 er det 5 buer), men tunga hang ut.. Surt å få 5 på disse, med kommentar "God form og flyt, tunga ute". Andre hester bryter liksom.. Vi hadde flere ulydigheter i LA:4, men også flere øvelser som var gode, og hadde han mye mer gjennom. Resultatlisten sier at vi fikk 53.75%, men utregnerne har snytt meg for 2 poeng, så skal ha 54.11%. Ubetydelig forskjell, for dårlig er det uannsett. Men rett skal være rett.. Så jeg har sendt inn en klage. Flaks jeg fant det ut i tide iallfall.. Regner med at jeg er trukket 1-2 poeng for hver gang tunga er kommentert for ute, og det tilsvarer at vi uten tungefeil ville hatt over 57% iallfall. Jaja.. Kjipt, men det er vel bedre med tungefeil enn ingen hest. Sånn egentlig :)

Hadde ikke dere klubbstevne i helga? Hvordan gikk det?

Skal du starte på Tanum? Jeg fikk aldri skaffet sjåfør, så jeg skal ikke det. Har meldt meg til Stange i juni (fikset transport), og håper jeg får kommet meg på L-stevnet i Nes også. Kanskje også Søndre Nordstrang, og Skedsmo i slutten av juni.

Flere bilder blir det nok. Nå som omsider snøen har gått, og utebanen begynner å bli veldig fin å ri på, er det litt mer fristende å få noen til å ta fine bilder.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: helene^^ (30.4.2006)
Hei
Beklager det jeg hade skrevet på vip´en min, det var det jeg hadde hørt av en venninne som var veldig mye på Trosterud. Derfor er det ikke min skyld at jeg har fått feil informasjon ;)

Fra: spoff (23.4.2006)
Hei igjen :)

Jeg er enig i at du skal være fornøyd med LA´en. Hun gikk jo bra det som er teknisk vanskelighetsgrad i LA, og der hun sviktet var det jo mer hun som tydelig var litt sliten stakkars.. Det gjør seg med litt mer rutine, og nå som sommern nærmer seg blir det jo litt enklere å trene skikkelig også. Med denne vintern, og med ståperiode har dere riktignok ikke hatt det beste utgangspunktet.

Lykke til i LB og LA, men antagelig er du alt på vei når jeg skriver dette.

Hoho.. Drar på Stall-K i dag. Skal være der en uke og varme opp til Drammen neste helg :) Håper bare Unik er i form. Dvs, det er ikke tvil om at han er det, men for min del har han vært litt i meste laget de siste dagene. Tydelig at han begynner å bli sterk, for når han nå leker litt småredd hest blir han plutselig en veldig stor hest å sitte på. Litt for mye egentlig ;) Men han pleier ikke være sånn, så får håpe det bare er en forbigående sak. Om ikke er det noe vi trenger litt hjelp med. Han er liksom i en veldig bra periode samtidig også, men det er liksom utfordringen å klare og bruke det riktig.

Send med melding om hvordan det gikk i dag da :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: ElleM (19.4.2006)
Gratulerer med god sesongstart, moro å være igang igjen, tenker jeg!
Her i gården blir det baby i år, så det blir lite ridning... Også jeg som er sååå sugen på å få ridd ordentlig. Men, men, til høsten er det på´n igjen!

Lykke til videre!

Fra: spoff (11.4.2006)
Hei igjen..

Du får si fra når du får resultatlista fra LA´en. Jeg er også litt nysjerrig ;) Morsomt å se nivået.. Nå så ikke jeg så mange av hestene, men jeg så jo noen.

Hjelp! Jeg skal dømme helga etter påske. På klubbstevne.. Og så skulle de søke om dispansasjon til å dømme MB. Jaja.. Jeg tror det blir litt morsomt. Er ikke mange startende, så blir mer en programtrening for dem som rir. Du har jo gjort det samme, og det har vel gått greit det? Antagelig enklere å dømme MB, da begynner hestene og rytterne å oppnå en litt mer "lik standard". Iallfall i forhold til LC :) Jeg har jo vært dommerskriver endel i MB, og der har jeg allerede sittet og gjetta endel karakterer, og er stortsett enig. Vi overlever vel.. Utfordringer er bare gøy :)

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (9.4.2006)
Flinke dere er :) Var morsomt å være med å se på.. Særlig når Kylie var så flink :)

Sendte deg noen bilder jeg, men det er jo bare tatt utenfor, så ikke så spennende.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Mia og Herkules (8.4.2006)
Hei Kristin!
Tenkte jeg skulle skrive en hilsen til deg og Kylie=)
Klem meg og Herkules

Fra: spoff (6.4.2006)
Hei igjen :)

Jepp, vi kommer til helga.. Blir litt vanskelig å ta bilder inne, men får ta dess flere ute :) Kanskje greit å ikke skremme dere med blitz inne også.. Stevnebilder når du rir program får vi ta når utesesongen begynner. Skal alltids få vært med på flere stevner.. Angående videokamera så har ikke jeg det. Lise fikk lånt et sist da jeg startet, så det har liksom gått på lån gjennom litt flere. Uff, jeg har lyst på videokamera.. Det hadde vært så kjekt å ha. Nå får man de ned i 2000kr, iallfall i kvalitet som er bra nok for meg. Skal jo bare filme hest. Men det var disse pengene da.. 2000kr er også penger :(

Vet du noe om starttider? Blir en litt hektisk dag, men skal rekke gjennom alt likevel. Mamma har bursdag, og jeg må få kjøpt gave, ri og møkke, og ikke komme alt for sent hjemhjem siden jeg har lovt å lage middag siden mamma har bursdag også. Men det ordner seg vel.. Får bare stå tidlig opp :D

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: Hege1303 (4.4.2006)
Heihei!
Ja, vi skal selge henne..... Interessen er ikke så stor lenger som hun fortjener.
Tar det lang tid før vi får solgt henne, er det meget mulig jeg dukker opp på et stevne her og der. :-)

Fra: jeanette.k. (3.4.2006)
Hei!

Gratulerer med 3. plassen.
Snø son raser fra taket kan man ikke få gjort så mye med, men det er ergelig uansett.
Får håpe det går like bra til helgen. Og masse lykke til.
Jeg skal på trening hele neste helg jeg så det gleder jeg meg til.

Klem
Jeanette & Willemitt

Fra: spoff (2.4.2006)
Hei igjen :)

Ja, Unik var egentlig ganske flink, men det var litt av det generelle som ikke fungerte, og det var litt irriterende. Er mer irritert over at jeg ikke hadde han skikkelig gjennom, enn at det ble noen feil her og der. Noen av feilene kom jo antagelig av at han var litt spent iallfall. Og de virkelig gode karakterene klarte vi ikke å få fordi vi ikke fikk gjennom det vi er gode på. Men nye sjanser :) Er fornøyd.. Det kunne gått så mye verre, og jeg synes jeg bommet litt på planlegginga av oppvarmingen også. Det er jo en rutinesak.

Angående beite kan jeg høre på stallen. Lurer på om de kanskje tar inn beitehester (har jo ikke vært der om sommern, så vet jo ikke helt ;), men vet ikke hvordan det er med perioder og sånt. Skal høre :) Når tenkte du forresten?

Jeg skulle hatt bil, henger og hengerlappen. Jeg vil også på flere stevner :) Jeg har store planer om å ta hengerlappen snart, men det blir nok ikke før på sensommern, og da har jeg kanskje ikke Unik lengre.

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: spoff (1.4.2006)
Hei og hopp!

Så flinke dere var :) Synd jeg ikke fikk sett dere, men morro at Kylie er på rett kjør igjen. Hun var jo riktig så fin før jul, og høres ut som om alt er på rett vei igjen. Krysser fingrene for neste helg :D

Hilsen Maja, aka spoff

Fra: jeanette.k. (31.3.2006)
Hei på du!

Jeg skulle egentlig starte på erud, men jeg har ikke fått tilbake noen pass eller hestelisens, så det kan være at det kan bli Nes. Men vet ikke helt enda.
Den søte lille er Wesley, eller ponni som jeg kalte han.
Han forlot oss til tross for de evig grønne enger søndag 5. mars.
Stakar ponni brakk benet ute i luftegården.
Skal legge inn noen bilder av Willemitt som jeg har nå om ikke så alt for lenge.

Klem
Jeanette & Willemitt

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.