Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Caяoline <3 » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL CAяOLINE <3
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 304

Fra: *eLiSe* (11/12/2003 9:35:00 PM )
hejsann!
koffr e dr bilder av min hest her?! dej 2 siste e min connemara??? kem du fekk dej av?? hmm...!? jahjah.. svar mg vertfall.. :) MeRkElIgT:/
klem elise & cindy

Fra: Schnuppa (11/12/2003 9:32:03 PM )
Halla=) Det vake meninga å bli sur på deg azza=( Men jeg liker faktisk fotball... Jeg digger skating, og tenkt å begynne med det til våren igjen, siden det snart kommer snø her vettu=) Det er jo en grunn til at jeg digger Avril........ Så... Syns du kinoen var kul el? Det syns jeg. Had ik trudd at den var så bra, men det var den=) Kjempe gid=)

**Lille Avril**

Fra: Tonje=) (11/12/2003 8:11:19 PM )
heizann=)
jeg bare lurer på en ting??jeg skjønner ikke hvorfor du sier til bendy at vi har en avtale ( jeg deg og Christy ) kanskje deg og Christy har en avtale ja, men vær så snill å ikke bland meg inn i den er du snill! Jeg har ingen avtale med noen og jeg legger inn akkuratt de bildene jeg har lyst på! uansett om du har dem eller ikke! så det så!!! Jeg har ikke blitt med på noe avtale så derfor gidder jeg ikke å bli med på den heller! det får deg og Christy ordne opp i!...

Fra: Christy (11/12/2003 8:03:38 PM )
heizann=9 jeg kom tilfeldigvis til å lese ned over i g-b di og så en lite hyggelig beskjed fra schnuppa?? Jeg lurte på hva dette var så jeg gikk inn på schnuppa`s vip og leste de beskjedene du har sendt til henne! Jeg synes det er dårlig gjort av deg å si at hun ikke liker fotball når hun gjør det! Til å med jeg hviste det...Hun har sagt det til meg via mail....du som er så ner venn med henne burde vel vite det eller er det jeg som tar helt feil?? Når hun skriver det på vip`en sin gjør hun det ikke bare for å være kuuul azz! Hun gjør det fordi hun liker det og ikke av noe annen grunn! Så jeg ville bare si i fra jeg=) Hvordan går det ellers dah?? har du spilt noe fottball i det siste dah?+he he jeg bare tuller med deg vøttø=) SDtikk en tur innom dah hvis du har tid så kan vi ta en kopp te eller noe he he...jeg tuller hvist fært i dag jeg..=9 he he

**klemmer**

Fra: snelda (11/12/2003 7:39:35 PM )
heya, ok , hehe, dt e heilt greit at du tar någn bildr av di, dt e sama koss mange du tar mn ishe ta alle så , hehehe, du vlle sjøl ka for någn du lige best ;) koziklem fra mg å jengen ;)

Fra: Sun_Shine( (11/12/2003 5:00:12 PM )
hei hei...
nei jeg trokke hun er sur på deg.. Men hun blir bare litt irritert når noen hermer etter bildene hennes (og hennes venner`s) og da sier hun i fra.. hun er en kjempe snill og grei jente azza... Jeg har kjente henne ganske leeeeeeeeeenge og hun er en goooood venninne azz... vi rir ofte sammen oxo...Men jeg skjønner jo godt at du blir sur på henne oxo dah... det må jo gå ann å ha samme bilder her inne..? ja skal ik blande meg opp i den saken... Men hvor r alle bildene dine dah..? du hadde jo noe med 300 bilder sist jeg var her inne...? skal ik ha fler kjendiser nå jeg... det blir likssom nesten som en modellside isteden for hesteside.. hehe...!! alt går bra med meg vettu:) og du?

snakkes


sikkert


snart....

blir


ik


så leeeeeeenge
til jeg


kommer til...Porsgrunn....

kooooz...


og


klemz

fra


meg...:)

hehe.. fikk så lyst bare...:)

Fra: snelda (11/12/2003 2:10:10 PM )
hei ijen, kossn jer eg dt enkeli, sende eg t mail elle jer eg någe ant? koz og klem fra mg å jengen ;)

Fra: therese (11/12/2003 9:31:27 AM )
Hei igjen:)
Jeg tror nok jeg vil ha mine bilder for meg selv jeg, håper du respekterer det:) Du får heller stikke innom min side titt og ofte å se på de fine bildene mine:)
Mvh, Therese.

Fra: Bendy (11/12/2003 8:12:03 AM )
Jeg sier det til DEG fordi at det var du som tok de bildene av Pimboli og diddle rett etter at vi fikk de, det kan hende at du har vært å sett på dem, og lastet dem ned etterpå dah vettø! Hvorfor har du bilder av Avril du dah? Som ikke er Avril fan en gang. Det hake du sagt til meg iallefall!Jeg tar akkurta de bildene jeg har lyst på, og det trur jeg de fleste kommer til å gjøre, det ekke forbudt å ta andres bilder vettu, eller laste ned de samme, det er det bare du som sier det!

Fra: Schnuppa (11/12/2003 8:04:32 AM )
Så du mener at jeg ikke liker fotball du jah, men det gjør jeg nemlig! Kanskje jeg ikke hadde så veeeeeeldig lyst til å si det til deg dah vettø=) Men uansett er det min sak om jeg liker fotball eller ikke.... Som jeg gjør, og det vet de fleste, da er det du som har gått glipp av noe, ikke jeg!Jeg liker fotball ganske godt, og hadde tenkt å begynne, men det blir det ikke noe av siden jeg har en hest å ta meg av!Når jeg ikke har hest, er det seff klart at jeg ska begynne med fotball bare så du vet det azza!=)

Fra: snelda (11/11/2003 8:32:24 PM )
hellu, ja du kan godt få bilder av hestane mine ;) dt spørs ka for någen du vil ha? koz og klem fra mg å jengen :)

Fra: *TiLa* (11/11/2003 7:33:49 PM )
heihei;) d kan du sikkert ok d då;) hehe,,

Fra: therese (11/11/2003 9:27:47 AM )
Hei du!
Hvem er du og hvorfor vil du ha bilder fra min VIP? når det er så mange andre å ta fra! Du kjenner jo ikke til mine hester og diverse...blir litt rart å ha bilder av mine hester på din side når du overhode ikke har noen forbindelse til de?
Mvh, Therese:)

Fra: Sharina Star (11/10/2003 4:35:43 PM )
morsom vip! liker Pirates of the Caribbean jeg og, en kuul film!

Fra: Sun_Shine( (11/7/2003 5:36:04 PM )
hei på deg:)

ja ja.. bare ta og hiv du.. hvem du vil... eller ik av hestene dah men det var jo ik det du spurte om heller... Ja vet at u ik vil gi bort av keira, så jeg takk så mange av henne dah vettu... det er bare å ta de bildene jeg legger inn senere oxo så kan vi bytte og sånn...!!!=) jeg skal legge inn fler men hakke fått gjort det ennå...!! men som sagt.. ta hvem du vil av kjendis bildene...


*klemmer*

Fra: Christy (11/6/2003 9:08:15 AM )
jeg har ikke de samme bildene som deg ( jeg tror jeg har et som er samme av d\sarah, men det viste jeg ikke at du hadde.Jeg prøvde og ta de du ikke hadde men jeg gjorde en feil) og jeg skal ha de bildene jeg har....jeg gidder ikke snakke noe mer om det! Jeg kommer ikke til å ta flere bilder som du har tatt fra, men du har maaange bilder som jeg oxo har så du har nemelig ingen ting å si...derfor synes jeg du burde slutte og beskylde folk når du gjør det samme selv...Så hvis du ikke har noe i mot det...så ville det hvert fint om vi ikke snakket noe mer om dette!

Fra: sølvpilgutten (11/6/2003 7:02:05 AM )
Vi holder på å sette opp begge to til løp, var på rutine kjøring med sølvpil på tirsdag, men han venter på de andre og jopia har jo hatt et føll og jeg har bare så vidt begynt å trene henne igjen, så det blir jo ikke noe før etter jul og nyttår der da vet du, men vi er da i gang. : )

Fra: **Kosejenta** (11/5/2003 3:52:01 PM )
HEI....=)
jeg låfte og skrive i gjeste boka de men jeg kunne ikke skrive så mye Robin skal ha internetten
hade bra

Fra: Bendy (11/5/2003 8:47:28 AM )
! Jeg trur ikke Christy og Charlotte blir så veeeeeeeeeeeeeldig glade for at du har hermet etter diddle og pimboli bildene demmes! De tar nemlig fra hverandre de skjønner du! Hvis Christy finner noen fine bilder, får Tonje=) og Schnuppa lov til å ta dem, det samme blir det hos de andre! Ville kanskje snakka med dem jeg... Før noe går galt????!!!!

Bendy

Fra: Christy (11/2/2003 2:10:22 PM )
Heey heey=)Jeg ser du har lastet ned noe bilder av Hilary Duff, Kuule de dah=)Jeg har lastet ned noe bilder jeg oxo, men jeg er self. ikke ferdig (Det tror jeg aldri jeg kommer til og bli, hi hi) laster du ned bildene der jeg laster de ned eller? du hvet hvor! Kan ikke si det høy inne på her vettu=)

**klemmer**

Fra: Schnuppa (11/1/2003 2:36:49 PM )
hallaois=) Så fine bilder du har fått dah=) Jeg har oxo lastet ned en del av Avril... Hvordan går det med deg for tiden dah????? Her er alt som det skal være vettu=) Kjempe glad i deg my bestizzz=)

~Lille Avril~

Fra: anne,spot&gina (11/1/2003 1:23:31 PM )
jepp =) bare lån bilder du!

Fra: bananå (10/26/2003 10:42:12 PM )
haizann! ja du må bare ha di:D bare sjekt d vettu! =)¨
snakkiz!
klemz

Fra: olga (10/26/2003 6:03:14 PM )
hei!
du kan låne eit par bilde hvis du seie kem so eig det osv....men ikkje alle dao!! max 5 stk
-ingrid og olga-

Fra: missi (10/26/2003 4:24:50 PM )
ha ha eg åg har an på dataen, må neste d men ska kjøba an når an komme ud åg.....

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.