Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av HenrietteKG » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL HENRIETTEKG
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 263

Fra: kjersti81 (15.9.2004)
Hei igjen!
Det blir sannsysnligvis stevne den 25, er ikke helt sikker på om vi skal starte. Vi mangler såpass mye fremdrift at det nesten ikke er noen vits i å starte mer enda. Litt kjedelig, når alt annet er på plass og hesten lett går øvelser til middels. Men, en skal vel ha litt å slite med!
Kjersti

Fra: kjersti81 (14.9.2004)
Hei!
Kjempeflott hest du har. Husker dere fra stevnet på Jarlsberg i august, det var kjempegøy å se på! Blir spennende med LA!
Hilsen Kjersti

Fra: Christian (13.9.2004)
skal vel sikkert komme tilbake og ri litt på de store stevnene en gang i tiden ja...

Fra: pernille & ibrahim (9.9.2004)
heey du..
jeg vet hvor lily er ja...
hos tremeningen min....hu står i en ifn stall og får være ute hele dagen på entenn et stort gressbeite med eple trær eller i en stor padock
hu har det fint og koser seg n\med en anne hest og en søt liten shetis...
hu som har hu nå heter maria...
vi har ridd mot hverandre før!!!

Fra: *ida*christine* (8.9.2004)
Heiheij=) kjempefine bilder... nyyydelige heste du har/har hatt=) de er Kjempesøte=)
Kul å bra Vip=)
Koz ida

Fra: milla (7.9.2004)
Hei Hen.

Kjempe mange fine og nye bilder av Emmulen din! Hun er jo bare så skjønn. :) Må innom litt ofte å se på de nye bildene! ;)

Snakkes. Klem fra Milla og Pim

Fra: amillion (7.9.2004)
Hei sinnsykt flott hest du har.
Den var kjempe søt. lykke til videre på stevner.
klemklem

Fra: luv_magic (6.9.2004)
hayy..... du nå har jeg lett og lett... jeg torde du sa du hadde lagdt bildene her jeg... hmmm.... fandt jeg noen bilder av magic her? neiiiii... hmmm så lette jeg på siden din.... men fant ikke noe bilde av magic nei.... hmmm... du må sende dem på msn! hehe :P

Fra: luv_magic (6.9.2004)
hayy..... du nå har jeg lett og lett... jeg torde du sa du hadde lagdt bildene her jeg... hmmm.... fandt jeg noen bilder av magic her? neiiiii... hmmm så lette jeg på siden din.... men fant ikke noe bilde av magic nei.... hmmm... du må sende dem på msn! hehe :P

Fra: gomp_85 (3.9.2004)
Hei!
De er begge kaldblodstravere, så er nok ikke de helt store dressurhestene å dra fram i de, men får da ridd litt på bane med 5 åringen ;)

Har aldri startet dressur, nei.. men har ridd endel for dressur intruktør, og har lyst til å komme videre med det, men akkurat nå så stopper det litt opp mht til hest og tid/penger.
Jeg får kose meg med wannabe-dressurhesten min i mens jeg *ler*

Fra: amicelli (2.9.2004)
Hei.

Tusen takk for hyggelig hilsen. Hesten din var også veldig flott. Har ikke fått startet noe denne sesongen da Celli har vært skadet i hele vinter (tråkket over i paddock). Håper å få startet mye neste sesong så da kan det jo være vi ses. Holder meg for det meste i Oslo og omheng når vi skal på stevner. Da blir det ikke så langt å kjøre. Lykke til videre med hesten din:)

Klem Hanne.

Fra: hempstead Turnpike (2.9.2004)
Ja ekke alttid jeg tror det selv at hun er så gammel,men er ikke så gammel i hodet gitt.skal se henne når hun hopper,tar godt i=)men er mer dressurhest.skal vel starte km på våler i september.når skal du starte neste gang??

Fra: sundby (2.9.2004)
Åååå heldige du da!! Som skal få valp!! Hvordan hund skal du ha? Gleder meg litt til å få en liten baby, og hvis det blir jente må jeg jo kjøpe ponni!! Uansett skal den på runderidning så fort som mulig!! He-he, vil den ikke så skal den... Vi flytter til Nordstrand nå i høst, og da er det jo kort vei til e.k.t heldigvis. Vi skal kanskje bort den helgen det er stevne desverre, men blir det avlyst må jeg komme å titte! Spennende med første LA da! Bazooka i rideskolen????? Oi, nå må jeg ringe Gro! Han som er så fin!! Lykke til videre med den vakre hesten din da!!
Klem

Fra: bananå_bob (1.9.2004)
heija!
d går bra me fleurtje, mne hu har vært veeeeldigt mue halte i d sista... merre enn hu har vært friske.. vært sprøyta flerre ganger i d sista:( å dette lige hu ishe:Phehe.. men ellers tror eg d går bra:):D hu kose seg! va å jekk 120 i haugesund for ishe lenge siden og fekk 2 riv:) åg 3 eller någe i 115:) eg jørr sje så mye me na lengre pga eg har ponni sjøl, men har annår tine e vekke og de e bare kjekt:D fleurtje e allti min hest:D:D:D:D=) kjempe gla i na!!<3
tine har fått nye msn: tine_88_@hotmail.com:)
koOz

Fra: gomp_85 (1.9.2004)
Heizann!
Har vært endel inne på denne vip´en, fant ut at jeg måtte skrive i gjesteboka den gangen her da.
Emma er bare helt nydelig *smelte* Er morro å se inne på vip´er der det er folk som driver med dressur, og har litt dressurbilder *lei av sprang* hehe..
Du og Emma får ha lykke til på stevnene fremover :)

Fra: sundby (1.9.2004)
Hei, har ikke vært her inne på en stund og tok en titt i galleriet ditt, så utrolig fin hesten din har blitt!! Gøy at det går så bra i dressuren!! Jeg får ikke ri noe det nærmeste året fordi vi skal ha baby i februar, men kommer fortsatt til å være litt i stallen og bli med på stevner osv. Skal dere ha noe stevne på øfg snart? Hadde vært så gøy å se dere live, og jeg savner jo den gamle stallen så masse!! Hils Gro og Bazooka fra meg da:)
Klem fra Kristin

Fra: hempstead Turnpike (25.8.2004)
Hei!!!
JA husker deg fra stevne fra Jarlsberg.
Så mange fine bilder du har!!!
Du har en utrolig søt hest!!!!
JA er ute å starter en del,skal opp i LA.
Du er vel også ute å starter en del??
Klem Carina

Fra: luv_magic (21.8.2004)
hei hei henriette....
nå har jeg fådt inn bildene jeg tok.... vis du ser på vipen min så på galerier så skal du se dem =P dem er kjempe pene hehe =p jaja snx

Fra: liv (20.8.2004)
Halla!

Hvordan går det med deg?
Akuratt kommet hjem fra det store utland..
Gleder meg til å komme på stallen igjen. Har vært borte litt for lenge nå, synes jeg..

Snakkes!
Liv

Fra: -Tine- (14.8.2004)
Heppa!
Hvordan gikk stevnet? har du vært på det forresten? Husker ikke helt når du sa det var! hehe..

Skulle egentlig ha startet i morgen, men det var ingen som kunne kjøre meg. grr fytteraker´n... drit kjipt!

Klemms!

Fra: lester (12.8.2004)
Hei puuuus! Stevne om 1,5 dager!!:) Jeg skylder deg en pose gulrøtter allerede, du slår hvem som helst! Vi må kooose oss masse og ta med kameraet ditt så vi får tatt masse bilder som vi kan legge ut her! Sats på overskyet vær på formiddagen og strålende sol på kvelden!! Glad i deg og emmis, DASK:)

Fra: ~ubbs~ (9.8.2004)
Heisann!!
Åssen går det?? Lenge siden jeg har hørt noe fra deg... Åssen har lille Emma det?? Min lille puzz er ENDELIG frisk etter 6 uker!! Har akkurat begynt å ri han opp igjen, og regner med å ha han back in business i løpet av 1 mnd... Prøver å få med oss de siste utestevnene ;)...
Vi snakkes vel :)
Klemz Anniken & Ubbs :P

Fra: anne mari (9.8.2004)
Heisann på degsann:)

Selvfølgelig kan du stjele bildene mine av Tafari:P

Jeg og Tobias har det fint vi. Driver og trener en del på dressuren nå da, i og med at det lissom må være inne før man begynner å hoppe for alvor:P Hvis du skjønner...? Han er faktisk veldig flink! Blir litt irritert når han ikke helt forstår hva sjenkelen vil, men så er det greit etter hvert...

Ha en fin sommer videre da!
Funnet noen hest ennå?
Klem

Fra: Showjumper #1 (2.8.2004)
Jess.. han er fortsatt til salgs.. Ha en fin sommer og koz deg..

Fra: -Tine- (2.8.2004)
Halla!
Ja det er mange år siden nå! Så deg forresten på stevne på linnesvolden for noen uker siden. Du gikk så fort forbi oxo var jeg ikke helt sikker på om det var deg.. hehe litt flaut hvis det ikke hadde vært det og jeg hadde kommet bort å hilst på!

Joda, jeg husker deg vettu! Du hadde Nettie;) Alle de fine turene vi hadde! hehe Savner den stallen altså! Jaqueline har jo flyttet til Frankrike, men det har du vel kanskje fått med deg? Var så fint sommerbeite og turmuligheter der. Et lite avbrekk fra all baneridningen og sånn..

Jeg er akkurat ferdig med videregående nå, og skal jobbe et år. Satse litt på hesten min, Luxman altså! Målet er å komme til 1,30 så det blir artig!
Jeg står på Stall Sande i Tønsberg. Der er det ganske fint, med egen spragtrener og greier! Har ikke kommet lenger enn 1,10 men jeg har bare hat han i en måned, så jeg må bli litt kjent med han før jeg begir meg ut på de store høydene!

Vet du hvem Luxman er altså? Er skikkelig fornøyd med han! Litt gammel, men en super læremester. Noe jeg trenger! Avanserer vel om et år, hjvis jeg orker å selge han da :\

Så gøy at du kommer en tur til Jarlsberg da! Da må jeg komme ut en tur å hilse på vettu! DEt er vel dressur det eller? Så fin hest du har fått deg da! Kjempeskjønn! Hvor mange hester har du hatt nå egentlig? DEt er ikke få:)

Kjempekoselig å høre fra deg Henriette!
Stor klem fra Tine

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.