Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av HenrietteKG » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL HENRIETTEKG
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 263

Fra: cessi (21.4.2004)
grattis med dagen dah:)
haha! jg huska d:):) hehe!
kozz cecilie (og slogan gir deg et bursdagskyss på kinnet)

Fra: sundby (16.4.2004)
Hei igjen, det hørtes ikke noe godt ut med hånden akkurat!! Jeg er skikkelig pyse med sånne ting jeg da, besvimte når jeg brakk armen og besvimte når jeg tok av gipsen, bare bittelittegranne pyse kan man si... Håper din er grodd fint og at du er så god som splitter ny til stevne da!! Gleder meg sånn til denne helgen jeg da, i morgen skal vi spille golf og på søndag skal Linda starte den søte hesten i Drøbak, så det blir moro!
God helg på deg da, klem

Fra: sundby (13.4.2004)
Halo igjen! Stakkars deg, har du også brukket hånden!!! Jeg brakk håndleddet en uke etter at jeg fikk Roxette på for! Så jeg vet hvor vondt det er ja!! Fikk av gipsen for ca 2 uker siden, og det var så deilig, endelig få vasket seg på armen igjen!! Litt komisk, for først brakk jeg armen, så ødela Linda nesen (den revnet i to, langs nesebenet!), så en uke etter det brakk en annen Kristin (som rir Chipito Retto og Irish Phantom litt) håndleddet! Alle blir liksom litt ødelagt om dagen!! Så gøy at du skal starte på Bygdøy, da må jeg komme å se assa, kusinen min bor der ute og rir en hest der, så da kan vi ta familietur på Kongsgården eller noe. Tror Linda skal starte nå til helgen, men jeg husker selvfølgelig ikke hvor da.. Jeg håper også det går bedre med Roxette og meg etterhvert gitt, vi er jo helt nye for hverandre, og jeg er nok ganske ute av det, har jo ikke ridd på mange år liksom, så det løsner nok etterhvert. Janne har en hest som heter Oliver på for da, står på Ellingsrud den også.
Kos

Fra: sundby (13.4.2004)
Ti-hi, ja det var meg!! Trodde liksom det var deg jeg også, men det er jo litt teit å spørre liksom... Du? Hei er det jeg på internett eller...? Bra det ikke bare var meg! Jeg ringte Gro jeg da, og det var jo litt flaks for hun hadde bursdag! Det går både bra og ikke så bra med Roxette da, hun er verdens søteste hest, blitt skikkelig glad i henne! Men jeg får ikke til noe når jeg rir på bakken, hun går i mot absolutt alle hjelperne mine, så det er litt frustrerende gitt. Janne (som jobbet på øfg før) hjalp meg på søndag da, og hun ble bedre innimellom, men da er ikke jeg flink nok til å holde hun der! typisk, men Linda skal hjelpe meg litt snart da! Håper det går bra med deg og den fine hesten din!!! Skal du starte noe snart?

Fra: liv (9.4.2004)
hai, du!
Er ingen ekspert på heste sykdommer, jeg heller.. endel har jeg lært gjennom erfaring (heldigvis ikke så mye på egne hester..) og noe har jeg lest meg til.
Quizzen er nok litt vanskelig.. Et tips kan være å lese litt på hestemarked sine sider om emnet. Der står også endel av svarene til quizzen. (hentet noe fakta derfra)
Har lagt inn noen nye bilder nå . Blant annet av deg & Emma. De ble søte! Ta en titt:) Sees på stallen!

Liv

Fra: birtus (9.4.2004)
Kjempefine hester du har forresten..

Fra: birtus (9.4.2004)
Joda, jeg kjøpte Carrie ifjor sommer. En riktig søt og snill ponni. Solgte henne til en ganske fersk rytter men hun står fortsatt hos oss så jeg passer godt på henne. Vi har hoppet masse små hinder med henne hele vinteren. Nå hopper hun faktisk ganske bra men hun mangler jo rutine. Regner med at hun skal gå noen stevner etterhvert. Jeg trodde det var Kamilla som hadde ridd henne mest?? Hun har jeg mailet mye med om Carrie.
Mvh Birthe

Fra: _nikita94 (6.4.2004)
heisann! Emma såg jo ut som ein super hest!! eg e bestevenninnå t Tine som har Fleurtje å eg har ein del bilder av na vis du vil ha???? D jekk veldig bra me Tine å Fleurtje i Norgescuppen i 105 men desverre va isje resten av laget liga goe :p hehe...klemz silje

Fra: Sundby (29.3.2004)
Hei, så dere på stevne i Drøbak forrige helg, super fin hest du har assa! Jeg rir Roxette, hesten til Linda Tårnes på Ellingsrud nå, men har ridd på Ø.F.G i mange år. Var bla. hestepasser på Flirting Row lenge. Hils masse til Gro og Bazooka fra meg da!!
Hilsen Kristin

Fra: Bootman (23.3.2004)
Hilser pent. Pene bilder her, og stilige ridestøvler :)

Fra: MacGYver (19.3.2004)

Stor og snill vallak selges til godt og varig hjem.


MacGyver er en flott og snill hest, med stor personlighet. Han måler ca. 1.70 i mkh. Han er brun, med tre hvite sokker og ett hvitt bless i panna. Han er kjørt inn, hoppet litt sprang og gått litt dressur. Han er snill å sko og transportere. MacGyver er en selskapssyk hest som kommer godt overens med mennesker, hester, og andre dyr.

(for bildet send mail, eller sjekk min VIP, her. MacGyver)

Fra: HildeMerethe (18.3.2004)
Hei!
Fine bilder av en vakker hest!

Mvh ~Hilde og Molla~

Fra: **~binta~** (18.3.2004)
Hei,hei!! Jo, nå har jeg vært på opptaksprøve på NTG!!
Synes at det gikk bra, men det er jo bare vente å se!
Får vite det om ca. en uke fra nå!!
Klem fra Binta Fra Bergen!

Fra: santa season (12.3.2004)
Hei og hopp!
Her går alt strålende! Drar til Scottland på søndag.. Juhuu!!! Hoppet med Ronja for første gang i går, og det gikk veldig bra! Hun hadde faktisk ganske god teknikk! Ellers skjer det mye på Olstad for tiden, men det kan vi jo snakket om en annen gang... Nå er det bare 7 hester på stallen!! Du må komme å hilse på en dag!
Skal du starte på Kongsvinger 21 mars? Flex og jeg skal starte der hvis alt går i orden med passet hans... Nå har han også fått et lengre navn: Flex The Jumping Jack Flash, og er målt til en stor 3´er ponni (1 cm fra å være 2´er...)

Klemz fra Kristine

Fra: ette2 (6.3.2004)
hei!
fin vip, og du har et utrolig kult navn;)
Klem Henriette
ps. stikk gjerne innom min vip!

Fra: Pøline (3.3.2004)
Hei!

Du har muligens hørt det tusen ganger før, men Emma var bare nyydelig! Ønsker dere lykke til!

Klem Pauline og Astro.

Fra: clinton (3.3.2004)
hei hei..
Hvordan går det med deg og Emma??
Fine bilder..
Har fått lagt ut litt bilder av Dimsja også nå da.. På tide kanskje.. hehe..
Hilsen susan =)

Fra: milla (1.3.2004)
Hei hei.

Så mange fine bilder du har lagt ut av Emma´n din :) Går det bra med dere? *Får gå å lese litt på hjemmesiden din i stevnedagboka og dagboka før jeg går på skolen* =)

Klem Kamilla

Fra: Ninniz (25.2.2004)
hellu Henriette!
Kuli vip og bilder ;) Emma er PEN!!!!
Men hmm,jobber du litt her på Hestemarked?! Fordi hvis du gjør det da så har jg et lite problem :P Når jg skal legge inn bilder kommer denne greia her opp: Active Server Pages error ´ASP 0113´

Script timed out

/vipupload.asp

The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.


Den jah :P Så jg får ikke lagt opp bilder på vipen min mere. Fant ikke den mailen til hestemarked så derfor skrev jg i g-b di, håper det går greit?!

Klem moi&Jasper

Fra: inaina (19.2.2004)
Hei!! Kjempefin vip du har!!! Så på hjemmesiden din, musikkvideoen var dritql!! Hvordan laget dere den? Klipt og redigert på dataen? Leste også at du har hatt Ischa på prøve, nå står den som privathest der jeg rir! Klemz Ina

Fra: *pU* (18.2.2004)
HEY!
Kjempefin VIP!
Emma er dritfiiin:D
Lykke til videre!!
kos Nina&Cleo

Fra: ninaks (17.2.2004)
Emma er nå bare noe av det vakreste, nydeligste, skjønneste osv osv:) Og bildene fra stevnet var superfine! Tøft "kamelbilde" foresten! Du får komme hit med Emma eller jeg kan dra med meg Lester til dere på et stevne en gang i tida! Hadde vært gøyalt!

klemmer fra Nina

Fra: maria_trollvind (14.2.2004)
Hei!
Stillig VIP!! Bra prestasjon og stillig bilder!! Stillig at du kan hoppe sååå høyt!! Syns det er litt skumelt å hoppe så høyt, men det er okey å hoppe 40-80cm *hehehehe*... Er nok litt pysete jah!! Men jeg hopper nu høyere når jeg får sjansen!! Pliss stikk innom min VIP og ikke glem å skriv i min gjestebok, hadde vært hygelig med sprang prof i gjesteboka også!!
MVH Mæ og Trollvind!!

Fra: *Martine* (13.2.2004)
Hei
Liker ikke Casper nei, har truffet han en el to ganger, en venninne av meg som kjenner han...
Søt hest du hadde foressten :)
-Martine og Bookie-

Fra: Tess86 (12.2.2004)
Hei hei!!!
Nydelig hest du har,aldeles nydelig!!
sen var sjønn den!!
Dere får ha lykke til med sprangen deres!!!

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.