Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: LordDinero (30.8.2007)
Hei igjen.. :-)

Uff, så kjipt at det ble sånn.. Synes det er så dårlig at de behandler deg sånn, etter alt det du har gjort for dem. Det er tross alt noen timers arbeid du har lagt igjen for klubben, og det er liksom takken?! Om de ikke klarer å holde det de lover, bør de jo la være å love noe som helst... Jeg skal ikke hjelpe til i år jeg heller.. Blir så masse styr siden Thea er så liten, hun krever jo fortsatt sitt i forhold til mating og sånn - det kan liksom ikke Ketil bidra med :-)

Gratulerer så masse med ny jobb! :-) Hvor er det du jobber hen nå? Du bør ta deg en titt på nettsiden hos Kempke-Hof og se litt på video av hingsten Dream of Heidelberg - han er bare syykt fin! :-) Sees kanskje på OHS?

Hilsen Nina!

Fra: LordDinero (28.8.2007)
Heisann!

Hvordan står det til med deg? Ser du er på utkikk etter hest... Ta deg en titt på den tyske siden http://www.kempkehof.web-kontext.de . De er seriøse oppdrettere med flott hingste- og hoppemateriell - og ikke minst så er de seriøse. De har masse unghester til en akseptabel penge, og er behjelpelig med transport til sverige. Vel, jeg er innom der og sikler meg jevne mellomrom ihvertfall :-)

hilsen Nina!

Fra: _Bekka_ (27.8.2007)
Hei og hopp!

Du får ta en tur;) De avler masse selv, tror det var snakk om 20-25 føll i året, også følger det på oppover, så de har endel unghester inne. Tror det var rundt 200 hester (fordelt på to eiendommer)de hadde tilsammen, inkl hopper, føll, unghester, konkurransehester, salgshester osv! Så tror de alltids vil ha noen du kan se på;) Hehe!

Vet ikke hvor mye tilgang på nett jeg har, men skal prøve å oppdatere litt ettervert som tiden går=P (Vet det er veldig mange som vil vite vhordan det går=P Hesten blir med ja, dog en uke eller to etter at jeg har kommet... Så blir litt kjedelig uten, men mulig det kan være greit å komme inn i rutiner og slikt først!

Men blir spennende for oss begge!

Rebekka

Fra: _Bekka_ (26.8.2007)
SÅ bra! Blir spennede! Det fortjener du virkelig nå=) Men da kan du jo ta en tur innom meg? De har masse unghester her=) Endte på stutteri Landlyst, masse hester, ikke så dårlig på prisen heller=P
Takk, gleder meg veldig, er helt gira om dagen, drar nedover på tirsdag^^ *wuhuuu!*=P

Fra: Malou-Slot (24.8.2007)
Sees ja!
Flott med flere bilder!
Huff, nervøs..

M

Fra: Malou-Slot (24.8.2007)
Hei Maja!!

Du er også her!
Kjentfolk overalt!
Har lagt ut mesteparten av bildene du tok av Malou på Nes og Skauen, de er så fine, all ære til fotografen!!!!
En uke til Breeders! Uæææ. Ingen grunn til å være nervøs, men klarer ikke helt å kvitte meg med alle sommerfuglene i magen. Blir jo annerledes med dømmingen, så det er jo litt spennende.

Vi sees vel der!

Marianne

Fra: TonjeMason (24.8.2007)
UTRULIG vakker hest du har!!! Den var rett og slett nydelig!! :D
Lykke til videre i hesteverden!
Hilsen Tonje..

Fra: _Bekka_ (24.8.2007)
Hei du!

Hvordan går det med deg og hestesparing? Håper du snart får kjøpt drømmehesten;)

Rebekka

Fra: Chantiee (21.8.2007)
sandor er jo desverre død da....men det vet du sikkert...hun var jo så nydelig dakar jenta...men uansett lykke til med uniek:) si i fra om du skal selge a hehe;) tihi:)

Fra: Chantiee (12.8.2007)
Uniek var rå lekker:)

Fra: linds lester (18.7.2007)
Ja, er det jeg tenker, at når jeg først er kvalifisert må jeg bare være med:-) Er jo en kjempe erfaring å ha med seg videre også... Min målsetning i NM er å ikke ligge altfor mange prosenter bak resten av "feltet", og det holder for oss i massevis! Det har gått fort det siste året, men det har vært utrolig gøy! Har ikke gått på skole og jobbet lite, så har virkelig hatt sjansen til å ri.. Blir værre til høsten når jeg begynner på studiene, men håper jeg får tid til å trene en del da også.
Det blir spennende når du skal begynne å lete etter hest, blir moro å se hvilken det blir!

Fra: linds lester (17.7.2007)
Hei! Ja, det blir moro å få vært med på NM! Vi er jo veldig urutinerte fortsatt da, har kun ridd PSG to ganger og er ganske ustabile på dette nivået, men vi får se hvordan det går! Kür henger jeg litt etter med, har ikke så mange til å hjelpe meg og det er vanskelig alene.. Men håper jeg får en ferdig:-)
nina

Fra: christine26. (10.7.2007)
Heisann! Som du står på!! Ikke mange som legger sånn innsats i å spare til hest vil jeg tro! Har du sett deg ut noen type hest eller hva du kunne tenke deg? Unghest eller? Uansett, veldig spennende da!!
Hørtes artig ut med så mye hesteaktviteter i sommer, selv om du ikke er på hesteryggen - enda:) Hadde nettopp L-stevne i dressur her i Trondheim, men var ingen som kvalifiserte seg til breeders sånn umiddelbart tror jeg (er ikke grensen 65%? x 1 eller 60 % x2?)
Ja, her i byen er det godt utvalg av hester for en stakkars forvert ;) Rir for tiden på bruråk hestesportsklubb og der er det masse fineH hester, både sprang og dressur. Så det har vært en lang prosess med å slutte med tidl. forhest og begynne med en ny, men jeg tror nå jeg har funnet en hest jeg kan kose meg med over lang tid! Er opprinnelig spranghest dette da, og eier er sprangrytter, så får gjøre mye på dressursiden. Faktisk ikke så dumt det der, for dressurhester vil jo gjerne eierne ri selv ;)Hestekjøp er ikke helt aktuelt enda, men kanskje jeg får lyst etter hvert. Det er de pengene da.... ;)Fra: christine26. (9.7.2007)
Hei du! Lenge siden sist. Hvordan går det på hestefronten? Jeg har nettopp byttet forhest og trives med det:) Blir det noe hestekjøp på deg eller?

Fra: linds lester (13.6.2007)
Hei! Siden du er dommer lurte jeg på om du kunne svare på et spørsmål for meg? Hva må man ha for å dømme middelsklasser på distriktstevne?
Hilsen Nina

Fra: Guro (11.6.2007)
Min neste stopp blir Stavanger :)
I en jobb som på papiret virker kjempespennende *krysser tær og fingre og gru-gleder meg*

Kjempestas at du har fått deg ny og bedre betalt jobb. Det kommer sikkert godt med når du har lån og greier. Hvor er det du er bosatt i Oslo forresten? *nysgjerrigpetra slår til igjen*

Krysser fingrene for at du får deg hest jeg nå :) (du får kjøpe en litt liten en da vettu..les; ikke så mye sittet på unghest. Jeg har et inntrykk av at innsittet/innridd unghest koster vesentlig mer enn en som er rett før det stadiet).

Vel, vel..i seng med meg.

Guro (oka Guro ;-))

Fra: Guro (9.6.2007)
Hei du :-)
Hyggelig å høre fra deg. Har ikke vært innom vipen min på en stund, derfor jeg ikke har svart før *rødme*
Alt står bra til, og jeg håper å være ferdig som student i løpet av en måneds tid nå *jeee*

Har du bytta jobb?? *nysgjerrig*

Håper pengene triller fort inn på sparekontoen, og at hestedrømmen kan gå i oppfyllelse for oss begge to etterhvert :)

Guro

Fra: Amillion (29.5.2007)
Det er godt å høre at det ikke bare er jeg som er singel og har hest og full fulltidsjobb...:P Hehe!!! Og med tiden finner du sikkert en super hest.. Bare og stå på!

Skjønner du ville begrense deg, når hesten ikke var din. Det er liksom ikke verdt det i lengden når man ikke vet hvor lenge man får ha den. Synd du står helt uten hest nå da, det er jo litt kjipt...

Ja, Mille er ihvertfall frisk nå for tiden, så det gjelder bare og holde formen... Hun er ute 3 ganger om dagen igjen, bare for å få skrittet så mye som mulig... Å slippe henne ut har jeg nesten gitt opp.. Jeg kan avsløre at den ikke er helt stillegående i paddock...:P Men etter sesongen skal hun få lov til å hygge seg så mye hun bare orker, spise for to og bare vente på baby´s!! Nej, pappavalget var nok ikke dumt, men det var ikke jeg som valgte da... det overlot jeg til eksperten her...;) Så håper på (enda) en Millionbaby...:P

Klem fra Hanne og Mille

Fra: Amillion (29.5.2007)
Hej hej Maja!!!

Det var lenge siden! Går det bra med deg? Ser du ikke har Unik lenger, det var jo synd da! Håper du finner deg en knakandes god hest snart da..;)

Mille og jeg er på bena igjen, efter litt uheldig ferie i vinter... Vel det er jo lenge siden nå da, men... Hun er heldigvis i storform igjen, så nå håper jeg bare bena holder ut sesongen...

Ellers er jeg jo tilbake på Blue Hors, IGJEN...:P Savnet ble for stort, og jeg følte meg aldri riktig hjemme i Ebeltoft.

Vi snakkes.
Klemklem

Fra: IbrahimK (14.4.2007)
Ja ,veldig morsomt å endelig kunne klatre litt i klassene :-)

Da sees vi ihvertfall her på stevne da :-)

Fra: IbrahimK (11.4.2007)
Hallo Maja :-) Alt vel? Synd at Unik har reist, men da går vel kanskje drømmen om en topp unghest i boks? :)

Ibbe og jeg har det veldig fint. Hørte Liv Marit nevnte noe om at du mest sannsynlig skulle dømme på stevne her 1. mai? Ibbus og jeg skal debutere i LA så det kan jo bli veldig veldig spennende :-)

Klem Kristine

Fra: _Bekka_ (8.4.2007)
Hei og hopp igjen!

Tok litt tid før jeg fikk samlet tankene og tatt en tur innom her igjen, mye skole også kom påskeferien på hytta uten nett=P

Ja, husker du dømmte oss på Gevelt! "Lille ponni`n", veldig stor hest, men har troen på at det kan bli bra etterhvert! Men nå har jeg "hilst" på deg. Gruet meg dog litt til at du skulle dømme oss (ikke spørr hvorfor, ingen grunn egentlig) men gikk jo så fint! Din tilbakemelding stemmte veldig godt med følelsen! Han ble litt tung og daff der, men var bare vårt 2 stevne så mye har blitt langt bedre siden den gang. Men nå er det snart Maria som skal overta han en liten periode, siden jeg skal bort også er det russetid, skole og eksamen. Så blir for dårlig tid til hest, så da er det bedre at utviklingen får fortsatt med henne på ryggen!

Mye om oss, hvorda går det med salget av Unik, er han solgt eller har du fortsatt en hest å pulse litt med? Det er jo flott at du får ridd litt på andre også, man kan lære masse av det også.

Rebekka

Fra: Caeles (3.4.2007)
Mailen min funker ikke i utgående retning, så jeg skriver like godt her igjen!
Jeg håper at "Ponni-ponni" (Frici Conversana) hadde det godt hos Marit. Hun var i grunnen ganske sur, men når hun fikk jobbe var hun mere behagelig å ferdes rundt.
Vet du hva som skjedde med henne? Ble hun halt og måtte slaktes eller?
Faktisk så er det det den av mine hester jeg har brydd meg minst om, selv om vi gjorde det bra sportslig.

Fra: Fireworks (3.4.2007)
nyydelig hest du har hatt på for:D lykke til videre md annen hest;)

Fra: Caeles (3.4.2007)
Hyggelig at det er andre konkuranseryttere her også!
Jeg kan ALT om dårlig økonomi, men det har en tendens til å bedre seg hvis man er fornuftig og sparer! Stort LYKKE TIL og gode ønsker om fin hest når du har fått det sted å bo!!!!

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.