Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: Irene A (27.9.2006)
Hei igjen!
Det er ikke tilfeldigvis ledig plass for Siril? Evt om jeg kan sette meg opp på venteliste og steppe inn på kort varsel om en hest blir halt e.l.?
Hilsen Irene

Fra: Bingo (26.9.2006)
Heihei

Ja, jeg kjenner noen der oppe;)
Nei, jeg tar bare med meg en. Søstera mi har den andre så den blir stående på jølsen;) Jeg ska vel få meg en hest etterhvert jeg å da jeg er ferdig som ponnirytter, men klarer ikke gi bort ponnien.. hehe..

Ses;)

Fra: Bingo (26.9.2006)
Hei

Fin fôr hest du har;) Jeg flytter opp til flatner på søndag da jeg ska begynne å jobbe der;) Spennende..

Kram Camilla

Fra: kross (25.9.2006)
hei:)
nydelig hest du har på for :)

Fra: Silver&Karro (24.9.2006)
Hei:)
gøy da! Jepp, alt går bra på Epona. Vi hadde dressurstevne og greier i dag også:)

Fra: Valeska (24.9.2006)
Hei igjen. :) Jeg stod på Flatner med den gamle hesten min for noen år siden, og likte meg kjempe godt. :) Så jeg håper at jeg får plass der igjen. :)

Jeg hadde planer om å bruke henne i sprang når jeg kjøpte henne, men etter å ha ridd mye dressur de siste månedene så syns jeg det er veldig gøy også. Så det kan hende at jeg kommer til å gjøre begge deler. :) Veldig morsomt med unghest, men veldig mye jobb.

Håper vi ses på Flatner til vinteren da. :)
Renate

Fra: P|nkie (24.9.2006)
Hei!

Kom inn på vipen din,må bare si at Unik var en unik hest:p nydelig. Lykke til videre!

mvh Mona

Fra: Guro (24.9.2006)
Det med mammaer som må flyttes fra (evt iallfall ikke være hovedpersonen i ens liv lenger) høres innmari kjent ut du *himler oppgitt med øya*

Ang OHS så skal jeg ikke være med i år :-( Jeg er jo ikke mesteren av VIP oppdatering, så det er jo ikke alltid så greit å vite hva jeg holder på med;) Men jeg befinner meg for øyeblikket i Venezuela, i Sør Amerika, og skal være her fram til desember (studerer), og da blir det lite horseshow på meg gitt :-S

Det er kjempespennende å være her, men akkurat OHS skulle jeg GJERNE hatt med meg likevel. Det er og forblir årets høydepunkt for meg :)

Guro

Fra: Irene A (23.9.2006)
Hei!
Så flotte ridebilder du har lagt ut! Hesten din ser flott ut. Lykke til videre med trening og stevner.
Bare av nyskjerrighet: hvor er det Siril-treningene finner sted? Tenkte kanskje jeg kunne reise og se på av og til, hvis det er ok for dere som rir?
Hilsen Irene

Fra: Amillion (23.9.2006)
Hei hei!!

Takk for bildene. Jeg sjekker mailen min daglig jeg. Nå som jeg har internett og pc på rommet er det liksom ikke noe problem..;)

Joda, vi er vel tilbake i DK, og Mille begynner å bli fit for fight igjen. Hun var ikke helt 100% på Lykseth.. Eller det vil si, jeg hadde ikke helt klart og omprogrammere hjernen hennes til MB, så det ble litt eksplosjoner og slikt. Typisk Mille, når ting blir for kjedelig...;P

Planen var å gi henne 1 uke fri etter LAG-NM, men allerede dagen etter hjemkomsten(tirsdag) gav jeg opp det prosjektet og jeg begynte å ri henne igjen onsdag. Da holdt hun på å gå ut av sitt gode skinn, fri??? Hva er det for no tull da?! Så da lekte vi litt unghest. Red henne i "unghestform" og jeg skal gi deg skal jeg. Jeg hadde glemt hvor stor gang Mille egentlig hadde. jeg fløy nermest ut av salen, hehe...;) Men... Så har det seg jo slik at denne dama er rmlig utspekulert, så etter første dag som "unghest" var ikke det no gøy lenger. NÅ var det seriøst på tide med øvelser igjen, syns Mille. Så da måtte jeg gi meg.. Nå rir vi rundt i "unghestformen2 vår og gjør piruetter, treere, toere, enere, passage og litt piaff...;P Litt av en unghest du?! Jaja...

Neste stevne er om 3uker, så nå må vi innsnevre øvelses nivået tilbake til St.Georg. Da skal vi starte st.georg og MA-klassene. Det blir vel siste stevne i år. Men det har ihvertfall vært en super sesong, mye bedre enn jeg hadde forventet.

Jeg kommer vel til Norge en gang neste år, men når det blir aner jeg ikke, kanskje HM hvis det ikke kræsjer med noe her nede.. Dessuten skal jeg kanskje ri CDIY stevne neste år, sånn i mars/april/mai en gang. Skal prøve på Nordisk kvalik, men det kan jeg også gjøre her. Ihvertfall etter hva jeg har fått vite...

Men nå skal slutte og oppholde deg med lange kjedelig gjestebokinnlegg. Håper alt er bra med deg og Unik!??
Nok en gang takk for bildene!!
Vi snakkes!

Klem fra Hanne og Amillion

Fra: Lucinda: (23.9.2006)
Hei igjen

Ja det blei ikkje noko KM på meg. litt kjedelig siden det liksom skulle bli avlsutningen på sesongen. Eg må gi meg med konkurranser siden Siri er drektig, men men sånn går det av og til.

Den som vant KM Senior var ein som starta Breeders derfor eg lurt på om du hadde sett på. Hingsten Raoul (5 år). Han er jo nydelig og utklassa jo resten av KM Senior. Det var jo sånn sett ikkje uventa. Dei vant 1 avdeling i Breeders, men så klarte ruyttern å ri feil to ganger i 2 avd så dei havna eit stykke ned i 2 avd. Blei nr 4 samanlagt.

Synest det er kjekt att nokon her vest også kan oppnå så gode resultater og det gir jo gjerne litt puff i baken til andre her om att det går ann.

Rytteren til Raoul var læreren min når eg gjekk på Fjordane Folkehøgskule. Rir for henne enda når anledningen byr seg. På helgekurs, men vi er så få her hos meg så blir ikkje så ofte vi får til slike kurs. Ho er ein dyktig instruktør og dyktig rytter. (opprinnelig frå nederland)

Trist med situasjonen din no da, men kanskje litt bra også? Tenkte meg litt att noko sånt var på ferde etter diverse diskusjoner på forum. Eg har jo vore der eg også... i den situajsonen dog var det jo unger involvert også med meg da. Det er ein tung priode, men det blir som regel betre etter ei stund. Og ja eg veit, hesten er svært god å ha. Eg bruker seie att hesten er min medisin. Ikkje alle som forstår det heilt da, men rekner med du har det på samme viset.

Er ein del år siden mitt samlivsbrudd no og eg synest eg har voks mykje på det. Funent ut mykje om meg sjølv og veit meir korleis eg vil ha det. Blitt meir voksen om man kan sei det slik. Dei nærmaste rundt meg seier det samme. Så att eg gjorde det rette er eg ikkje i tvil om.

Blei masse babl få meg dette..........

Lucinda

Fra: Guro (23.9.2006)
Hei Maja:)
Så fine bilder av Unik og deg :-)
Gratulerer med leilighet, og kjipt med typen :-S (men vi finner nok noen som syns det kjekkeste i verden er å kjøre oss og hesten rundt sånn med tid og stunder både du og jeg;-))

Guro

Fra: Lise.. (22.9.2006)
Hei ;)
Kom over vipen din jeg :)
Må bare si at Unik var helt nydelig!!
Du er heldig som har han, virker herlig ;P
Lykke til videre =)
Mvh. Lise (;

Fra: SvartenogOda (22.9.2006)
heisann!
Unik var jo bare kjempe nydelig!
fine bilder du hadde=)

mvh. Maja, Svarten og Oda=)

Fra: Valeska (22.9.2006)
Hei. Jeg var innom Flatner 17.09 og da tror jeg at det var deg jeg så banen. :) Dere så utrolig bra ut, og jeg drømmer om den dagen jeg får hesten min til å gå sånn. ;) Hun skal på tilridning i Tønsberg i noen måneder fra 1 oktober men når hun er ferdig der håper jeg å få plass til henne på Flatner. Så kanskje vi ses? ;)

Hilsen Renate

Fra: Lucinda: (22.9.2006)
Hei

Var innom og kikka på dei nye bildene du har lagt ut. Fine bilder. Kor lenge skal du ha Unik da?

Eg har gitt hesten min pause ei stund no eg. Ho blei halt for 1,5 veke siden og dessuten trengte vi nok pause begge to uansett. Driver med siste innspurt på studiene, mend to prosjektoppgåver pluss to fag så har mykje å gjere. Og mykje stemner som eg skal være med og organisere.

Har fått meg jobb også som eg skal begynne i i desember så det blir spennande. Skal jobbe som rekneskapsfører i Økonor. Gleder meg... Men blir ein del pendling så tid til hest vil bli mykje mindre. Men men man må jo ha noko å leve av og når barna mine blir litt eldre rekner eg med det blir litt lettare å drasse dei med litt meir.

Lucinda

NB: Var du og såg Breeders? I så fall såg du den flotte 5 års hingsten frå Nordfjordeid?


Fra: Silver&Karro (21.9.2006)
Heihei!
Utrolig mange flotte bilder du har på VIPen din! Syns du er kjempeflink å ta bilder, de er skikkelig tydelig og fin fokus på:) Lurer på hvilken kamera du bruker? Skal aknskje kjøpe meg et bra kamera nå.
Lykke til videre med dressur ridningen forresten=)
Hilsen Karoline!

Fra: lulli (17.9.2006)
noen på gaustad som trenger forrytter bor 5-10min ganavstand der i fra plis svar på min mail: juliekarstensen@hotmail.com jeg er 14 år og har ridd 3-4 år, og vært med på en del dressurstevner.

Fra: Elenion (27.8.2006)
Hei!

Takk for mld i gjesteboka (for lenge siden...sløve meg..hehe). Hva studerte du på ifi da? Blir der nok en stund jeg og, håper å klare en master.

/Nora

Fra: Tom Fix (21.8.2006)
Hei igjen=)
så bra! Det er jo kjempe gøy og spennende å stige i klassene:D Det er fint, dere ser sååå perfekte sammen:)Får håpe dere har lang tid igjen sammen=)

Fra: rockelise (20.8.2006)
Hei, flotte bilder av hesten din! lykke til med dressuren:)

Fra: Lopke (19.8.2006)
Hei Maja

Jeg ville ønske du tok MIX jobben din litt mer seriøst og svarte på innleggene der. Jeg synes det er synd at MIX skal ha så mange missfornøyde brukere og dere ser jo ut til å gi blaffen..

Ser frem til å høre fra deg.
Hilsen Marianne

Fra: Tom Fix (18.8.2006)
Hei!=)
Har vært innom siden din noen ganger, og jeg kommer ikke over hvor fine de bildene av unik er=D Kjenner godt til Unik, og det ser ut som om han stortrives og dere ser kjempe fine ut sammen:) Hvor lenge skal du ha han egentlig? Fint å se han, han ser så glad ut!:D
Mvh Kaja og Tom Fix

Fra: Guro (16.8.2006)
Hei Maja:-)
Leste på Mixen at du funderer på å ta litt mer jobb. Og da tenkte jeg på at du er jo så flink til å fotografere. Kanskje det hadde vært noe å holde på som hun som har: hestefoto.no ?
(altså oppdragsfotografering)

Det krever kanskje litt jobb å komme igang, men det kan jo hende det fort kan gi en tusenlapp eller to i månden om man er litt ivrig? Og det kan du jo til en viss grad gjøre når du har tid etc.

Guro

Fra: Horton & Renate (14.8.2006)
Hei igjen!

Tihi nei har ikke sett deg flere ganger, men nå må jeg jo snart møte opp når du skal starte slik at vi får hilst ordentlig;)
Hvor og når skal du forresten starte?

Renate=)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.