Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: Lucinda: (29.3.2006)
Hei igjen Maja.

Takk for kommentarer. Kjekt å få andre sin meining om det. ;) Føler att du er flink til det. Si det som det er og slikt. For ja denne dommeren er nok noko snill og litt ukonsekvent og får gjerne ikkje med seg alt. Så veit liksom ikkje heilt kor eg ligger liksom. Men skal ri D-stemne i slutten av april med DD2 som dommer i LA klassen så blir spennande å sjå. Målet da er å ri over 55% (helst meir enn det da, men) i LA:3 for å kvalifisere meg til KM Dressur.

Ja vi har ein del å øve på enda. Det tekniske er ikkje så bra enda. Bakpartsvendingene kan blir mykje betre og samme med sjenkelvikningene. Holdtene osv osv. Så vi har ein del å jobbe med. Samme med overganger galopp skritt ehhh. Ja som du såg så funker ikkje det så bra enda. Men det er jo positivt att man har mål å jobbe mot. Att man veit det er ting som kan bli betre. Ho går jo ganske stabilt i formen, dog gjerne i noko lav form enda, men har ikkje hastverk, det kommer når ho blir sterkere.

Siri er ganske urutinert enda ja. Med tanke på att eg satte henne i gang, og meg sjølv igjen etter to barnefødsler, for 1,5 år siden så synest eg vi har kommet langt. Ho er berre snart 6 år og gjorde lite utenom å gå drektig frå ho var 3 til 4 år. Så ja synest ho er bra ut i fra det. Men vi jobber videre mot høgare mål. :) Det er i allefall ein herlig hest å jobbe med. Og ein pen fjording hehe.

Lucinda

Fra: picazzo (29.3.2006)
Hei! Såpass ja.. Ja, nærmer seg med stormskritt nå, blir spennende.. Bare håpe "tullehest" ikke finner så veldig mange spøkelser der ;) Neida, skal nok gå bra, har fått trent endel og begynner å finne noen av knappene hennes nå så..
Ja, takk for det - lykke til du også, selv om vi sikkert snakkes før du skal ri :)

Fra: Lucinda: (28.3.2006)
Hei Maja

Da har eg fått lagt ut protokollane frå helga. Du finner dei her: http://www.lyheim.net/hest/resultater_siri.htm

Lucinda

Fra: picazzo (25.3.2006)
Utifra proppen så har jeg skjønt det som at stevnet går ute - står på grusbane.. Og at det bare er evt oppvarming som foregår inne.. Mulig jeg har misforstått.. Håper også på at det ikke blir puljer, da Melicia trenger litt tid for å bli varm. Jepp, vi rir LB, kunne vært gøy å prøvd en LA mens jeg hadde henne også, men gjør ikke det på Ellingsrud der jeg innbiller meg at nivået er litt høyere der enn mange andre steder rundt her..

Fra: picazzo (24.3.2006)
Heisann!
Takk for godt og utfyllende svar ;) Joda, da skal det nok gå greit ja, er ikke blitt noe uren siden sist helg.. Benet er jo stabilt, har vært sånn i ca to år nå tror jeg.. Blir litt bedre ved bruk da! Jepp, da sees vi nok på Ellingsrud ja, hva skal du ri? LA? hehe, red gjennom programmet idag (sånn omtrent hvertfall tror jeg - se litt mer på det) i våres lille 20*40 ridehus, blir trangt når programmet er på 20*60 bane..:) men hun fikk da lov til å rygge i holdten sin nå da (som hun også hadde veldig lyst til forrige søndag.. *kremt*)

Fra: picazzo (23.3.2006)
Heisann! Da har jeg meldt meg til Ellingsrud.. Snakket med arrangøren og nevnte på benet hennes og han sa at det var opp til dommer og avgjøre om hesten fikk starte el ikke pga det.. Så da tenkte jeg jeg skulle spørre deg som også er dommer, kan/vil en dommer si at hun ikke får starte pga det selv om hun er ren i gangen? (du har jo selv sett henne??)

jeanette

Fra: Bea (20.3.2006)
hehe gikk litt fort her, fant ut at du ikek har startet, men skal. Det blir spennende da :)

Fra: picazzo (20.3.2006)
Hei igjen! Var nok strengere enn føste runden hvertfall, men hun m åtte nok være veldig snill, tror nesten jeg fikk bedre prosent da med lille sprettball Picasso enn med Melocia .. Men så lenge det blir dømt jevnt hele klassen så synes jeg igrunn det ikke gjør noe om man er streng, det viktigeste er jo at det blir rettferdig for alle uansett hva man sitter på ;)
Nei, er nok ferdig med LC på Melocia, så blir det Erud så blir det for å ri LB, hehe, nå har vi jo galopp uten bukk også - første gangen igår, kan tro jeg var spent på den høyregaloppen hennes.. Vært litt sprek gitt..
Skal du og Unik til Erud eller? hmm, må nok få meldt meg på det ja..

Fra: lino (20.3.2006)
Hei :)
Nei, har nok ikke sett deg på Epona, jeg var ikke der før oktober 2005, jeg. Og da sto hesten min i privatstallen rett ovenfor (om du vet hvilken jeg mener) så var ikke noe særlig på Epona heller.

Fra: Bea (20.3.2006)
Hei! vet ikke med nes, tviler på det, i såfall blir det med ny hest! Er så dårlig kjemi mellom meg og Lord, ikke noe p utsette på han, men sånn er det nå bare. Skal selge han nå, sitter å titter på hester dagen lang * drømme drømme* Er ikke lett å finne hva jeg er ute etter med så alt for lite penger! :p Tror den kanalen døde jeg gitt, litt synd da, var jo koselig. Hadde det blitt litt flere bare :) Hvordan gikk det på stevnet da? jeg sikler på en unik jeg ogå, er en oldenburger hoppe til slgs som heter unique som jeg har voldsomt lyst på. Desverre skulle selger selge til personen som kom med penger først, og det blir nok ikke meg iom jeg må selge Lord først. Hmpf.

Fra: picazzo (20.3.2006)
Heisann! Takker for det, joda gikk vel ikke så aller verst - har jo bare ridd henne en uke.. Hehe, har begynt å tenke på Erud 1 april da - må jo prøve å få med meg litt dressur når jeg først har dressurhest.. Hehe.. Og da blir det nok LB eller no, hun hører vel ikke akkurat hjemme i LC kanskje..
Hehe.. Ble nok litt strengere dømming enn vi var vant med ja, hvertfall for noen..:)

Fra: Anniken B. (17.3.2006)
Hallå!

Når skal vi få se bilder av deg oppå det nye vidunderet da? :)

Han ser flott ut! *thumbs up*

~Anniken

Fra: picazzo (14.3.2006)
Hei igjen! Joda, utifra siste meldingene fra Vestfold så storkoser Picasso seg på ferien sin.. Masse ute på stort område og mange kompiser å "snakke" med hvis hun føler for det.. Har visst gått litt alene, men går seg nok til..:) Så spørs om hun går på hengeren når tiden kommer for at hun skal reise derifra.. hehe.. Imens hun koser seg der nede jobber Melocia av å gjøre dressurrytter av den håpløse personen som har havnet på ryggen hennes (les; meg) hehe, neida, går igrunn ganske bra, hvertfall ifølge kommentarer fra de som har sett på.. Morsom hest, veldig følsom og vàr så jeg må ri veldig nøyaktig - litt forskjell fra lokomotivet mitt ;)

Fra: picazzo (14.3.2006)
Hei igjen! Joda, utifra siste meldingene fra Vestfold så storkoser Picasso seg på ferien sin.. Masse ute på stort område og mange kompiser å "snakke" med hvis hun føler for det.. Har visst gått litt alene, men går seg nok til..:) Så spørs om hun går på hengeren når tiden kommer for at hun skal reise derifra.. hehe.. Imens hun koser seg der nede jobber Melocia av å gjøre dressurrytter av den håpløse personen som har havnet på ryggen hennes (les; meg) hehe, neida, går igrunn ganske bra, hvertfall ifølge kommentarer fra de som har sett på.. Morsom hest, veldig følsom og vàr så jeg må ri veldig nøyaktig - litt forskjell fra lokomotivet mitt ;)

Fra: xasup3 (12.3.2006)
Herregud.klarte å legge dette innlegget i min egen gjestebok..må få slettet det..Har kjemelyst til å komme meg litt mer ut...men er jo som sagt avhengig å få litt hjelp til transport!Er heller ikke så glad i å dra på stevner i kulda. Dessverre har den hengt i lenge nå!Føler meg absolut klar til å starte, men er perfeksjonist så jeg er fortsatt ikke helt fornøyd med galoppfatningene til Bera. Av og til går det kjempebra, men hun mangler litt styrke og balanse til å fatte på rett spor. Ve. hånd er kjempebra, men hø. er litt verre. Som du sikkert kjenner til så girer hun seg alt for mye om og "mister hodet" litt innimellom når vi jobber med fatningene. Dessverre kan jeg ikke lenger skylde på at hun er en unghest lenger selv om jeg har veldig lyst..hehe..Neida...det kommer seg etter hvert. Trenger bare litt lenger tid. Hun er ikke akkurat avlet for å gå dressur.Tror det blir sprang jeg starter med hun. Tia kan jeg egentlig starte begge deler med.

Så etter noen schabraker jeg også, men fant ingen fine. Fant et fint horseland dekken(boble) til 250 kr. Usikker på om det er av den "ekte sorten" men det lå iallefall kjempefint på Bera!Visste ikke om klubbstevne på nordtvedt, men det kan jo være av interesse. Rir for Nittedal Rideklubb jeg nå. Ridehuset...tja...Har ikke vært borte å kikket på en stund, men tror de er på god vei. Det ble forsinket pga. all snøen som fallt her forrige uke!!Snakkes!

Fra: kristinbe (12.3.2006)
Hei:)

Har lyst til å dømme, men vet ikke hvilke andre som ska dømme, er avhengig av at Trond eller Torunn dømmer/ er til stede... Og jeg har jo litt lyst til å starte selv også... Skal dømme i Lommedalen neste helg så da er jeg opptatt jeg og. Vet egentlig ikke hva jeg gjør etter det. Jomfruland i påske ner usikkert, har lyst til å reise et par dager, men det var hesten da....

Går det bra med dere to da?

Fra: xasup3 (11.3.2006)
Ja den burgeren smakte helt jævlig!så dumt at vi ikke fikk snakket litt da. Jeg har en lei tendens til å stresse rundt i butikkene og ikke legge merke til så mye annet en tilbudene!For å være helt ærlig så blir jeg ganske sliten når det er mye mennesker osv. så oppmerksomheten er ikke helt på topp heller...sorry..Grattis med resultatet på Sørum da!!!Ønsker deg lykke til videre.Gleder meg til å høre mer om hvordan det går med dere!

Fra: Fivel (10.3.2006)
Hei! Koste meg på galleriet ditt, mange fine bilder:)

Fra: picazzo (9.3.2006)
Hei! siste info om Picasso.. Hadde vet på besøk igår og istedet for friskmeldt hest (som jeg trodde, eller hvertfall nesten friskmeldt) så fikk jeg en sprøyta hest.. Veldig bøyehalt på det "vonde" beinet.. Så hvis føret holder reiser Picasso på ferie på søndag og blir borte i en mnd..:/ Imens skal jeg kose meg med en "liten" sak på 175, så da blir det enda en ny hest å starte i sørum cup`n, da denne er ganske stabil i dressur håper jeg på et betydlig bedre resultat enn sist..:) Og kanskje vi dukker opp på dressur stevnet på E.rud også..;) Så nå er det bare å krysse fingre og bein for at Picasso tar behandlingen bra og blir bra etter første sprøyting og hvile..

Fra: xasup3 (9.3.2006)
Hey!Lenge sia sist!Så deg ikke på Aeg jeg. var du ikke der?Hørte noe om at du muligens hadde skada en arm eller noe?Startet du 5 mars på sørum?Ble ikke noe på meg da. Var plutselig Masse snø, og så kom holkeføre så det ble en strek i regninga......får prøve å komme sterkere tilbake siden...

Fra: horgen tom (7.3.2006)
hei på deg maja=)

Takk for at du tok deg tid il å ta bilder da:D hehe... jepp jepp løpe i løssnøen med tom gikk ikke, litt for mye snø eller er han litt for fet?:P hehe jaja, en ting er sikkert han skal å kondisjonstrening..:P snx i stallen

Fra: picazzo (7.3.2006)
Forresten, jeg vil også ha sommer(ferie :)) er drittlei, snø, is, vinter og kaldt.. Vil ha sol, sommer og varmt (og gjerne ferie... Juli...)

Fra: picazzo (7.3.2006)
*hehe* hørtes kanskje ikke helt bra ut det heller, er vel kanskje vanlig å trene litt før stevner, men har en tendens til å ta ting på strak arm jeg da.. *kremt* ikke første gang jeg har startet ukjent hest, hadde en episode her for et par år siden da jeg klemte en salgsponni til ei venninne av meg gjennom en 90 hest klasse på feltstevne (var jo greit at han hadde gått felt også tenkt hun og hadde ikke tid til å starte to selv) den så jeg for første gang når vi tok den ut av hengeren på stevneplassen ;)

Snurra Picasso et par runder i longelina idag og da så hun faktisk ren ut på venstre hånd også - hadde forsåvidt stått med isbalsam på da, men så fantastisk kan den jo ikke være.. Hehe, nytt triks før vet visning på feltstevne..
Vel, nå kommer uansett vet i morgen så da blir det spennende å høre dommen, håper vel både hesten og jeg at den sier sett igang - kanskje mest hesten er klar for den, hun er jo helt klar.. Har litt hingstetendenser om dagen, gamle merra ;)

Fra: christine26. (7.3.2006)
Ja, LC:2 virker absolutt som et mer utfordrende program, kan nok skåre litt på nøyaktig ridning der tenker jeg. Forhesten min har ikke så mye stevneerfaring og har også en tendens til å se spøkelser i hjørner, så avhenger litt av dagsformen der da. Men en må bare ta det som trening og ikke legge for mye i det. Men såklart, hadde vært gøy å få en grei prosent da:)
Stevnet skal forresten være på bruråk (www.brurak.net). Hvis du ser på bildene fra den nye ridehallen de har satt opp så er den ikke akkurat liten..Får håpe det kommer til å være noen andre hester i hallen samtidig med meg, bare.
Lykke til med stevner utover våren; gir rapport jeg når jeg har vært i ilden :P

Fra: christine26. (7.3.2006)
Heisann. Var ikke nå jeg skulle starte nei. Klubbstevne i slutten av mars og D-stevne første andre helga i april. Mitt første D-stevne på 13 år som sådan, så vi får nå se hvordan det går ;) Gidder ikke legge lista så høyt, blir fornøyd med godkjent % siden det blir på nytt sted (for hesten) og jeg ikke har ridd LC:2 før. Blir jo litt anderledes med 20x60 bane, og får antakelig ikke trent så mye på programmet oppå hesteryggen i forkant. Det viktigste er jo uansett å ha det gøy:)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2018 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.