Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: GreySilja (2.10.2005)
hei=) ja tenkte kanskje d va bork men synes han var veldig fin for å være bork farget!=) takk=) hvor gammel er zippo då? og hvem er spoff?

klemmer fra oss!<3

Fra: GreySilja (1.10.2005)
heisann! zippo var skikkelig fin..hva heter fargen hannes?

klem

Fra: Guro (1.10.2005)
Oi, heldige du *misunnelig* (jeg har forøvrig kommet fram til at mine bilder ikke blir så fine grunnet manglende evner hos fotografen, for jeg vet om flere med mitt kamera som tar riktig så fine bilder i forhold til at det er et søtt lite kompaktkamera).
Hvilken speilrefleks er det du har *ikke noe nysgjerrig da vettu*

Vel, jeg antar iallfall at vi møtes, så får vi se om vi dumper over noen flere sånn her eller der:) (iom at du kanskje vet hvem noen av dem er også;))

Jeg skal forresten være i stallen i år også..så om du hører en eller annen høy stemme bak en møkkacontainer, se da er det nok meg;) (det verste med meg vettu er at jeg prater og skriver akkurat like mye, og med like mange innskutte bisetninger, får ikke blitt annet enn stressende for alle rundt meg;))

Guro

Fra: Guro (29.9.2005)
Blir stadig like imponert over hvor flink du er til å ta bilder Maja *bøyer meg i støvet*

Også nå er det snart OHS *gleder seg*
Antar og håper at vi sees da, og hvis noen flere vil sees må de jo gjerne bare henge seg på spør du meg:) (du er så masse flinkere til å komme i kontakt med alle disse forumfolka, så det overlater jeg galant til deg;))

Guro

Fra: kristinbe (28.9.2005)
Jada, det skal komme flere bilder av oss/henne, og jada du skal få ta dem, og jada de skal bli tatt når det er lysere ute, men nå er det hvertfall none flere bilder der. Kom oss aldri ut på tur i går, møkkavær, longering er lov av og til da. Virket litt støl etter mandagen:)

Fra: Kristine & Ibrahim K (18.9.2005)
Heii Maja!

Nå er jeg og Ibbe hjemme igjen etter trening for Ann Cathrin Lübbe. Ibbe har stått på Atlungstad hele helgen! Fy søren, gjett om vi har fått kjørt oss. Ann Cathrin syntes han var en flott hest da. Veldig flotte gangarter. Han var liksom så løs og ledig i bogen, og veldig fin når han ¨showet. Det var jo en flott tilbakemelding å få da :) Var veldig lærerikt å ri for henne og vi begynte så smått i ri øvelser og det var moro. Det jeg skulle jobbe med hjemme var å få han mer sammen slik at han ikke ble så lang. Han kunne gjerne gå i en relativt høy form, også skulle jeg passe på å ri masse halvparader for å på en måte si; ¨hey, vent på meg¨, da han som sagt er en liten duracell kanin ;-) Ellers skulle jeg ri masse versader og virkelig bøye han. Fortalte henne om problemet (eller, dvs. jeg har trodd det har vært et problem), at han skiftet side å være stiv på. Altså at han ikke ble ridd jevnt. Men hun sa det var bare fint at han skiftet side å være stiv på. Hadde han vært konstant stiv på en side ville ridningen vært feil. Gikk kjempe bra med Caroline/Schwoll også, og jeg kan love deg at gutta var glade når de kom tilbake på stallen :)

Skravler i vei her jeg.. Det jeg hadde tenkt til å spørre deg om var om du hadde hatt mulighet til å komme oppover for å ta noen litt profesjonelle bilder av Ibrahim? Både mamma/pappa, bestemor/bestefar og farmor/farfar ønsker seg et flott bilde av han og/eller han og meg. Også er jo selvfølelig kameraet vårt ødelagt :) Men du får tenke på det, så kan vi komme tilbake til pris og slik! Alt bra med deg i Oslo?

Kristine og en litt sliten Ibrahim :-)

Fra: kristinbe (15.9.2005)
Joda, blir nok bra igjen etterhvert dette her. Var på tur i dag og man kan trygt si at hun er en våken dame.....Ser deg på lørdag, veldig få startende så blir heller bare å ri igjennom program dag. Bra at det ikke bare er jeg som liker hesten, og det er bare å ta med kamera opp og knipse, er litt manko på bilder, selvom jeg har en del fra forrige stevne.... Men blir kjedelig med bare bilder fra et stevne skjønt hun gikk ganske bra der:)
Kristin og Kylie

Fra: Henriette&Emma (13.9.2005)
Heihei, koselig at du hadde skrevet da!! Joda, har nok sendt bort min aller kjæreste venn i hele verden. Hun kommer tilbake, men må bare få gjort litt mamma ting først;) Skal og besøke henne i januar tenkte jeg, og det gleder jeg meg veldig til!
Studentlivet, om jeg kan kalle det det (tar bare opp fag på Bjørknes), er supert. Liker meg godt på skolebenken, og føler meg mer eller mindre smart, mindre er nok ordet.

Hva skjedde med Bergen da,? Trivdes du ikke? Eller? Flott hest du hadde ridd der iallefall, Spartacus, den var nydelig. Så, da blir det kanskje hest på deg og i fremtiden? Det er så koselig, men vedlig dyrt ja.. Grr! Elsker Emma, men har bare ikke råd/Tid, så, man sliter vel alle litt på den kanten.

Hvor i Oslo bor du nå da, og rir du hos Bettina?

Klem så lenge!

Fra: hestejenta92 (4.9.2005)
heij jeg lurte på hvorfor jeg ikke får inn bildene mine på vippen min! det står kun jpg- eller gif bilder... hva betyr det da??:O?

Fra: Kristine & Ibrahim K (4.9.2005)
Hei igjen!

Tenkte jeg skulle sporre deg istad, men jeg regnet med at du hadde nok aa gjore. Hehe. Hvordan synes du at helgen ble da. Fikk bare sett Trude og Nina av Stanges ekvipasjer, men jeg horte at det gikk bra med Silje ogsaa. Horte hun skulle selge Santano. Vet du hvorfor eller. Var uansett veldig moro! Har en ide jeg, hehe, kanskje du vil prove Ibbe naar du kommer oppover. Hadde vaert veldig moro! Skal starte den 17, 24og 25 sept. LC2 og LC3. Hadde det ikke vaert for ryggingen skulle jeg startet LB0, men vi har god tid. Satser paa LC fremover til neste sesong, men neste vaar vil jeg gjerne at han gaar alle ovelsene til LA og at han har gatt ett par LB klasser for sommeren. Maalet er jo LA til neste host, men vi faar se. Hores det greit ut eller. Med forbehold selvfolgelig, ting kan skje og vi tar hver dag av gangen!

Maa beklage hvis innlegget ble litt rotete, men dataen har plutselig gjort som den selv vil. Vil ikke skrive noen tegn, blant annet sporsmalstegn, og heller ikke de tre siste bokstavene i alfabetet. Argh! Hehe

Klem

Fra: Nimbi (3.9.2005)
Hei sjekk ut : www.nimbi-bamse.com
Klem fra Camilla

Fra: Kristine & Ibrahim K (2.9.2005)
Hei Maja,

kom til å tenke på noe jeg! :D Hvis du hadde hatt tid mellom slagene så kanskje du ville blitt med opp på stallen vår å hilse på Ibrahim? :) Stallen vår ligger 800 m unna Lykseth. Hadde vært koselig ;)

Gleder meg til helgen! Sees

Fra: beat (1.9.2005)
Tusen takk, svarte på det jeg lurte på, pluss litt til;) Greit å vite om det noen gang blir ridebanebygging!
oioi.. da har du flyttet til Tigerstaden da? Hvor skal du jobbe? Lykke til!! ;) Ha en fin dag!

Fra: beat (31.8.2005)
Heihei!!
Orker ikke starte en debatt om det, så jeg bare spør deg, siden jeg tror du vet.
Hvilke størrelser ´kommer´ ridebaner i? 20*40 er minst? Hva er neste mål, og hva er internasjonale mål på ridebaner?
Flott hvis du kan hjelpe til!!
Beate:)

Fra: kjersti * (30.8.2005)
og så viktigst av alt overlevde jeg å starte stevne med flere enn ti tilskuere, gjorde godt å klare det...men var ganske så nervøs før jeg skulle ri ;)

Fra: kjersti * (30.8.2005)
heihei :)
tusen takk for det! var litt synd at jeg ikke fikk vist han på topp. han var fryktelig sliten og utrolig vanskelig å få frem på banen. i tillegg var han skadet uken før stevnet, rullet seg fast i et gjerde og måtte sy, og er fornøyd med resultatet utfra det :)

var du der og kikket på? syns det var gøy å se så mange fine unghester jeg :)

Fra: kerry (28.8.2005)
Hei hei!

Ja er fortsatt bare å komme på besøk vettu :) Nå driver vi å lager ridebane så hvis vi er ferdig med det når du kommer kan du jo få ri litt også :)
Nei har ikke fått prøvd å kjøre med han enda. Har bare slede og en sulkyy så tror jeg satser på å prøve med en roadcart den første gangen! Men har dratt tømmer med han da og det gikk kjempefint.

Var forresten på Lykseth gård på hamar i helgen og der står jo liv marit? (Hvis det var det hun het ;) )
Så ihvertfall hestene hennes.. hehe visste ikke at hun sto der :)

Klem Karianne

Fra: Formosissima (25.8.2005)
Heisann, hvem er denne deprimerte personen som har inntatt VIP-en din? Hvem det nå enn er, ønsker jeg Spoff tilbake snart. ;-)

Når du en gang får deg hest, får du si i fra om du trenger fôrrytter. Hehe.

MvH Silje.

Fra: anne,spot,gina&aromayo (24.8.2005)
hei!

regner med at det dukker opp noe snart, som alle sier; det er ikke så vanskelig å få tak i jobb i Bergen! Har ikke stallplass enda, men har vært å letet en del til den tid(forhåpentligvis)kommer!

Du får ha god tur hjem til østlandet! Håper du finner en hest å ri der!

Hilsen oss 4!

Fra: Mezzy (24.8.2005)
Hei hei! =)
Lenge siden sist!
Ja, det kan se ut som om det blir litt ridning av og til. Fikk faktisk spørsmål om å ri en fjording i dag, men jeg hadde ikke med hjelm og liker ikke å låne av rideskolen. Hehe.

Hvordan går det med deg for tiden da?
Har besøkt VIPen din av og til, og ser du skal flytte tilbake til Oslo? Håper det ordner seg med hest å ri og sånn, da! =)

Mvh. Martha

Fra: påskekylling*bableklovn (23.8.2005)
Hei! Takk for at du fulgte opp saken.. Var ikke meningen å klage, men det var bare syykt irriterende.. hvis du skjønner..! hestene på siden din er skikkelig søøøte <3 Men takk =D !
Med vennlig hilsen fra Påskekylling*Bableklovn, Nora Marie =D

Fra: love_horze_90 (23.8.2005)
heii... kjeeempe fine hester da..... så søte... spartacus er jo døds pen.... koz

Fra: Pjokken aka **luffeguttn** (23.8.2005)
Heizann :)
Kjempe fin VIP du har her.Fant fram etter debatten om det stevnet på mix-debatten. Er ganske så enig med deg...Spartacus,hvilken rase er han?
Klem

Fra: påskekylling*bableklovn (21.8.2005)
Hei.
Siden du er en av redaktørene for denne siden, tankte vi at vi kunne henvende oss til deg vedrørende følgende sak.
Da min venninne og jeg satt her i går og skulle lage en quiz på min VIP, oppstod et meget irriterende problem. Vi hadde skrevet inn spørsmål og svar i alle feltene, da vi skulle lagre. Da kom beskjeden om at vi måtte logge oss på. Jeg var jo pålogget. Skjønner at dette er noe som kommer på etter "inaktivitet" i en bestemt tidsperiode, men når man har sittet og laget quiz, eller som jeg har gjort før, skrevet om seg selv på VIP´en sin, så beveger man seg jo sannsynligvis ikke fra den siden man skriver på.. Håper dere kan bli fikset.
Mvh Nora Marie og Siri

Fra: anne,spot,gina&aromayo (21.8.2005)
Hei!

Nå er Bergen neste stopp ja :) Har hørt mye bra om Bergen, så håper at det svarer til forventingene! Eneste problemet nå, er å sikre meg en jobb! Du vet vel tilfeldigvis ikke om noen ledige? hehe..

Kjenner til det med flyttinga di! Grunnen til at jeg flytter til Bergen, er mest pga. at typen vil ikke flytte andre steder enn dit! Ville egentlig til Stavanger, men tror ikke at jeg hadde orket å bodd bore fra han mer!

Hilsen Anne & hestene :)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.