Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: Kristine & Ibrahim K (20.8.2005)
Hallo igjen,

jeg faktisk ikke startet ;\ F***s klubben rakk ikke å sende meg lisensen i tide. Selvom de hadde det på papir at kontigentet er betalt, måtte jeg ha lisensen. Utrolig dårlig gjort! Spesiellt når det var klubben selv som arrangerte stevnet. Velvel, vi lader derfor opp til den 17 sept. :D

Fra: Lucinda: (19.8.2005)
Hei

Ja du gleder deg vel til å flytte til Oslo igjen du da. Eg har faktisk berre vore i Oslo 2 ganger trur eg. Søstra mi gjekk på skule der skuleåret 04/05 så da var eg på besøk hos henne. Sjønner ikkje korleis man finner fram eg, hehe. Lille meg er vant til lille Breim så da blir Oslo stort og vanskelig å finne fram i. Ja det er vel sånn sett ein vanesak. Synest Bergen er vanskelig også, men litt lettere da. Har slektninger på Askøy rett utenfor Bergen så har no vore der ein del da. men lenge siden det no da. Får liksom aldri tid. Er så mykje som man skal rekke over.

Lucinda (som er i gjestebokskrivingshumør i dag, hehe)

Fra: Kristine & Ibrahim K (19.8.2005)
Hallo! :D

Gleder meg til å treffe deg under lag NM :D

Fra: Nettan&Lillegutt Robin (9.8.2005)
Hei igjen Maja. Joda, utrolig nok så kom Probie seg på bena igjen, selv om det lenge så veldig mørkt ut for han. Han bor nå hos Kate helt oppe i Alta, det var hun som gikk i læra til hestefagbrevet i stallen på Veksthuset. Hun bestod examen :) Probie har det veldig bra og er så og si helt frisk. Jeg har fortsatt kontakt med Kate. Hun skal visst begynne å starte med Probie så det blir kjempe spennende. Probie og Kate passer så godt sammen så de har det nok kjempefint :) Annette

Fra: Nettan&Lillegutt Robin (6.8.2005)
Hei Maja. Moro å treffe på kjentfolk her inne.Takk for innlegg i gjesteboka mi.Jo det stemmer nok det, at jeg er den samme Annette som du har pratet med før. Det er på hjemmesiden min at bildene fra Øvre Fossum Gård ligger.Ja tro det eller ei, men "Lillegutt" Robin (terapihesten fra Gaustad) er faktisk min nå :)Pga. hans utbryter karriere torde de ikke beholde han. Litt skummelt med en hest på hans størrelse som daglig løper løs langs ringveien, Ullvaalstadion og langs trikkeskinnene ved Rikshostpitalet. Probie stakkar forsøkte å følge etter Robin over gjerdet, men kom ikke over. Han ble hengende fast og skadet seg stygt. Etter det bestemte de seg for å selge Robin noe jeg ble overlykkelig over.I dag har vi det helt herlig både "Lillegutt" Robin og jeg. Om 16 dager flytter han hjem hit til den nye stallen sin sammen med fjordings hoppa Alm Stjerna. Gleder meg helt enormt. Morro at du husker meg. Vi bor i Våler i Hedmark nå. Håper det går bra med deg. Kjempe lenge siden. Super hjemmeside du har fått deg her. Take care :) Klemz fra Robin og Annette

Fra: akj (5.8.2005)
Heisann, Spoff - hvor kommer forresten "Spoff" fra, mon tro?
Håper du drikker kaffe, for vi turfolket på Flatner har mange kaffepauser på stallen... Velkommen skal du være!

Fra: kristinbe (5.8.2005)
Gleder meg til DDI kurs, skal bli deilig det. Kan se om jeg finner noen som kan ta service på bilen din men lover ingenting:) Skal bli deilig å komme seg ned på Jomfruland og være der helt helt helt alene. Det er det lenge siden jeg har vært. Ellers alt bare bra. Håper at du kanskje kan hjelpe meg litt med Kylie også, trenger nok litt hjelp fram til jeg har fått ny forrytter og det er ikke så veldig lett å få tak i noen som er voksne for tida....Men kan jo kanskje bli lettere når studenter kommer til byen igjen. Reiser til Brønnøysund en uke nå og regner med å ta inn Kylie etter det så kan jo gi deg beskjed når hun er tilbake. Si ifra om du vet om noen som vil bli forrytter da, tar imot flinke folk med takk:)

Fra: Anette (4.8.2005)
Hei!

Takk for hyggelig hilsen i gjesteboka!
Den skimmelen du rir så skikkelig fin ut. Hva slags stamme er det på den?

Ja, nå er Eve tilbake igjen, og her skal hun bli :) Hun skal nok brukes mest som tur- og hobbyhest, og så er planen å sette føll på henne etter hvert. Lillen er forøvrig til salgs, da jeg ikke har penger og tid til to hester.

Jeg kom inn på MI i Oslo, på Film og TV, men jeg takket nei til plassen siden det koster 99.000,- å gå der. Jeg ble litt usikker på om det var verdt pengene. Så nå blir det et år til hjemme hvor jeg jobber i stallen, så lurer jeg på om jeg skal søke på statsvitenskap i Oslo neste år. Det er jaggu ikke lett å bestemme seg :]

Hilsen Anette

Fra: kristinbe (3.8.2005)
koselig at du kommer tilbake til oss da. Kan jo være du kan ri litt inntil videre, ikke fått forrytter enda og Hanne reiser 31.august. Har ikke tatt henne inn enda, regner med at jeg kanskje tar henne inn rundt 13 august en gang. Hun dør jo ikke av å få fri litt lkenger pga beina... Har forresten fått ny jobb så jobber jeg 50% på Toyota ved siden av studiene og hesten. Litt slitsomt til tider men har det innmari moro. Tenkte jeg skulle ned på Jomfruland en helg i september for å være litt alene. Gleder meg til å komme bort fra maset, og da kan det være jeg trenger litt hjelp med hesten om jeg ikke har fått noen forrytter til da. Men du skal vel kanskje ri på kaldbakken igjen? Uansett så må du komme og hilse på, håper på å få starta litt til høsten. Og ja jeg skal på DDI kurs. Lykke til med dømming da:)

Klem Kristin og Kylie(som for tida er ganske rund og god og ikke vil hjem)

Fra: ingrid & kimo:) (31.7.2005)
Nydelig hest:)

Fra: Lucinda: (28.7.2005)
Hei hei

Her var det kommet nye bilder ja. hehe eg ler. Det av Spartacus med hodet i været var tøft da. Ser virkelig ut som ein kamel hehe. Fine bilder.

Har no fått inn nokre nye bilder eg også. Litt ridebilder endelig. Er ikkje så lett å få til her. Sjelden det er nokon som kan ta bilder. Spesielt no som venninna mi (og instruktøren min) har flytta til Belgia. Sukk, skulle gjerne budd ein plass med større hestemiljø. Men, men. Får ta til takke med det eg har enn så lenge. Så vår eg håpe eg får mulighet til å dra på litt jurs og treninger utover vinteren. Kjedelig å trene åleine heile tiden.

Lucinda

Fra: Ragnhild E (26.7.2005)
Heisann!
Takk for koselig kommentar i gjesteboka mi. Og jeg regner med du mente at du har kikka i dagboka, og ikke gjesteboka ;)
Jeg har absolutt funnet en hest som både kan lære meg og som jeg kan lære litt (håper jeg).

Så på de nye bildene av deg og Spartacus, og det er jo en flott hest du har på fôr da! Du får bare bite deg i det, så skal du nok se at du får en flott dressurhest en gang *sikker på det* :)

Sommerhilsen fra både meg og pånnis!

Fra: pipp lover (26.7.2005)
hi!! nei jg har ikke vært på ridelæir i år, men jg har vært på en gård.. var der i 17 dager og der rei vi nesten hver dag:) klemz

Fra: pipp lover (22.7.2005)
hei hei!!! det skal jeg vøttu:) han savner dg sikkert :P hehe... hvordan går det med deg da?? har du ferie nå?? hihi.. kooz fra meg:o)

Fra: SurSitron (21.7.2005)
Ok, får sjekke det ut:)

Tusen takk!
God sommer!

Fra: she-type (21.7.2005)
Jo hei igjen du!

He,he,he-ja litt komisk det der med hullene i vantet..Vi rir alltid godt innenfor sporet (i reining) så da elimineres på en måte risikoen for det.:)

Under Norway Open (tidlig på morgene før de fleste var stått opp) var treneren min og jeg i ridehuset hver dag.Da red også ei svensk jente med en flott dressurhest der hver morgen.Hun gjorde store øyne da treneren min begynte å fence hesten ha red på, men slappet av da hun så hesten stoppet før veggen kom.Hi,hi,hi.Det kunne jo blitt et SVÆRT hull...

Flott hest hun red btw, må nok ha trent i forkant av et stort stevne.Det var ikke akkurat bare sjenkelvikninger og single bytter hun red..

Nanc.

Fra: SurSitron (20.7.2005)
Ok, da har jeg nok sett deg der. Red 17:15 mandager på Epona før:) Men vet du foresten om det er ledig stallplass på Alvøen? I så fall, hvordan er bussforbindelsene?

Klem
Id@&Tornado&Frøya!:)

Fra: SurSitron (18.7.2005)
Ok, men uansett tusen takk :-)
Rir du på Epona? Syns jeg har sett deg der!?
Den bildet av hesten og deg under "meg selv" var utrolig fin! Kjempe fint bilde!:)

Klem fra oss
Ida&Tornado&Frøya

Fra: SurSitron (18.7.2005)
Hei:)
Lurte på om du visste om noen stallplasser?
Kjempe fin vip foresten:D

klem

Fra: snorkfrøken :) (17.7.2005)
Heija!

Flotte vip du har.
mange fine bilder og nydelig hest da c",)
lykke til videre me ridninga å sånt.
någen spesielle planer for ferien?
sjikkeli fin hest asså c",)
ha en fortsatt god sommer.

mvh Tora lisa å¨gullongane.

ps: kjekt me helsing tilbake c",)

klem!

*********(..ØNSKER..)*******
*********(..DEG EN...)*******
*********(...KJEMPE FIN...)****
**********(...SOMMER!!!)*******
************()************
***********()*************
**********()*************** *
**,,,,,(>?< )**************
**,,,,,( `o` ) **************
**==(,,)=(,,)==***********
°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨¨°¨°º©©º°¨¨°º©©º°

Fra: Oxhovd Victoria=o) (12.7.2005)
ok..:) hehe..
Takk for at du tok det opp..;)

Ann Lajla

Fra: Oxhovd Victoria=o) (11.7.2005)
hei..
Visste ikkje kor eg skulle skrive det, men eg vil klage på dårlig oppførsel på hestemarked sin chatt. Det har vert banning, drittslenging, osv. Tenkte eg skulle seie ifrå sånn at dokke veit kor det er. Dei eg vil "oppgi" er:
stefan
fight

Dei eg trur var "innblanda" var:
winnie & handy
snø<3

Ann Lajla

Fra: xasup3 (7.7.2005)
Hei hei Maja! Jeg ville bare legge igjen en liten sommerhilsen til deg! Gratulerer så mye med dressurdommer tittelen og jobb i Oslo. Håper du finner deg en hest snart!! :)alle penga går til å betale regninger alikevel så det er bare å kjøpeSnakker av erfaring)...Hvis du skal bo i Eidsvollområdet så er det kanskje noe rimeligere stalleier oppover den veien enn i Oslo..Har sett noen smukke hester på heste-nettet.dk i 5- 6 års klassen!!Kikker litt innimellom for nyskjerrighetens skyld..Du får ha en riktig god sommer videre..Hilsen Grete, Bera&Tia.

Fra: beat (6.7.2005)
Og jeg innrømmer også at den holsteinern, spranghesten som står der, skal jo selvfølgelig flytte når hun får stallplass et annet sted. Et sted med nettopp disse fasilitetene hun mener hun bør ha, når hun har kjøpt seg kjempedyr konkurranse hest;)

Fra: beat (6.7.2005)
Ja, det mulig det er blitt en misforståelse/ myte/ faktoide om at det ikke er lov å ha konkurransehester der. Det kan være den ene grunnen, at det ikke er lov å bygge ut på noe måte. Og den andre grunnen kan være at de fleste gårdene(utenom Hauger), har restriksjoner på HVOR mange hester det har lov å stå der(ikke HVILKE). De fleste har en maks grense på mellom fem, og syv hester. Og uten fasiliteter og denne grensa blomstrer nok ikke konkurranse miljøet her nei!
Men det fins noen få.
Jeg er helt enig med deg at ridehus er bra å ha når man skal trene hele året. Jeg innrømmer også at jeg av å til ønsket jeg sto på Elveli med feltrittbane, galloppspor, drussurbane, sprangbane, ridehus mm. Men det er dyrt, og litt dårlige forhold der, og laaang unna her. Og det er jo Maridalen som ligger mitt hjerte nærmest;)

Men gøy å diskutere var det læll :D Synd at diskusjoner ikke har lov å løpe løpsk, så lenge det ikke er person angrep!

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.