Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: beat (6.7.2005)
Hei!!
Jeg så den livlige debatten vår ble bort. Fikk ikke helt med meg hvorfor! Men da kan vi fortsette her.... Neida, tuller bare!
Skulle bare si at jeg selvfølgelig ikke er sint/ sur/ hissig eller lignende. Er bare gøy å diskutere :) Selv om vi kanskje var litt off topic!!
Så gøy at du kommer tilbake til Oslo da! Håper du finner en hest du trives med!!

Hilsen Beate!

Fra: Lucinda: (30.6.2005)
Hei

Såg du har fått deg jobb i Oslo. Det var vel det du ønskte deg eller?. Tør eg spørre kva slags jobb du har fått deg no då?

Sukk, eg sitter heime og kjeder meg. Tenker på dei som starter på NM Fjordhest i dag. Lyst å være med eg også. Jaja.

Lucinda

Fra: Ragnhild E (30.6.2005)
Heihei. Takk for veldig koselig kommentar. Jeg skal prøve å holde dere oppdaterte, gøy å få litt respons på at noen følger med også :)

God sommer til deg også!

Fra: amillion (29.6.2005)
Jaja, men noen ganger må man bare takke nei til noen og ja til noe annet. Sånn er livet.

Ja, da er jeg snart på vei ut døra, men har enda ikke spesielt reisefeber, hehe :) Jeg kommer hjem til siste helgen i Skauen Grand Prix da. Da blir jeg nok en gang Groom for Per, og superregneren kommer for å regne protokoller...;o)

Blir rart og uvant, men GØY!¨

Lykke til videre.
Klemklem

Fra: amillion (28.6.2005)
Heisann Maja.

Nei nå er det ikke lenge til, bare 2dager, HERREGUD!!!
Jeg har ikke fått reisefeber enda da, så det har nok ikke helt gått opp for den lile hjernen min... Mille derimot, er klar til avgang...;)

Ja, gode gamle Fortune slo til i helgen han, og det var nok fordi jeg sang for han i boksen på morningen...;o) hehe... neida, han var rett og slett sånn som han skal være! Per var svært fornøyd med min innsats som "groom", og syns det er trist at jeg drar. Jeg ble nemlig tildelt tittelen; "The best groom ever", av han da vi kom hjem på lørdagen. Og folk rundt meg sa at Fortune så meget shiny ut, og det påpekte flere av rytterne. Siv sa blandt annet at jeg var så flink med Fortune og at jeg var så flink til å pusse utstyret hans.Velvel..nok skryt, er bare litt stolt av jobben jeg gjorde. Måtte jo dra den helt ut siste gang! Syns liksom jeg var ganske flink når jeg var tidlig oppe hver dag, hadde Fortune helt klar presis på tiden, og gikk uendelig mange turer med han. Men jeg syns jo det er gøy og da. Jeg liker meg sammen med Fortune og Waaler jeg.

Jaja, nå er du sikkert lei av å lese om dette!

Jeg har ikke no sånn helt klar plan videre, men det blir mest sannsynlig Tyskland etter Blue Hors. Også er jeg et års tid i Tyskland før jeg kaster meg på beriderutdannelse enten i Tyskland eller Danmark.

Du får ha lykke til videre, skal holde alle informert i dagboken vettu!
Klem fra Hanne og Mille.

Fra: myrimann (20.6.2005)
Heizann!

Alltid hyggelig med slike kommentarer. Trener masse og har som mål å ri mb i slutten av denne sesongen ja, må bare lære å changsere ordentlig først. Resten av øvelsene til mb går han kjempe fint da han går fei´s ponni programmene til rundt 60%...så vi håper det kommer etter hvert!

Mvh Ruthe og Myrimann

Fra: Lucinda: (19.6.2005)
Ja, Maja. Eg er ikkje uenig med deg i det. Det er ikkje kjempemange slike fjordinger kombinert med gode ryttere, men det kjeme fleire og fleire og det synest eg er veldig gøy. Ein del som seier min likner ein del på Myrimann, men eg er ikkje sikker på om bevegelsane til min heilt kan måle seg med myrimann sine. Det får tida vise. Sliter endå med å få ut økninger i ridninga. Ho kan det når ho går fritt og er gira, men ja, det skal ut i ridninga også.

Men slike som Myrimann og ruthe (som vi kaller henne) er med og skaper eit større miljø for dressurfjordingane. Folk ser att ho får det til og det skaper fleire. Det ser vi på fjordhestmiljøet i Rogaland som er på veg oppover. Det inspirerer.

Lucinda

Fra: Lucinda: (19.6.2005)
hei igjen :)

he he, har egentleg berre venta på kommentarer frå deg. Eg viste att han skulle starte, og når du sa du skulle nedover lot eg være å sei noko om att han skulle være med. Tenkte du fekk sjå sjølv først. Ho som eige han har også vip side her. Den heiter myrimann. Eg kjenner henne litt da ho budde hos meg under NM Fjordhest i 2004, og ho er venninne med ei venninne av meg som eg blei kjent med da eg gjekk på folkehøgskule.

Hesten eg hadde tidlegare (Linndi Nordgard) er tante til denne. Den rei eg opp til ca 55% i LA, men den hadde dessverre ikkje særleg gang. Kom derfor ikkje så langt med henne. Dvs den kan faktisk alle øvelser til middels no, men eg solgte den da eg fekk barn. No er det ei jente på 13 år som eige den (har nettopp blitt solgt frå ho som kjøpte den av meg) så den er ein god lærehest for henne trur eg. (slik den har vore for henne som eg solgte den til)

Myrimann er også bror til Myrfaks Nordgard som er ein gulblakk fjording (gulblakk er veldig sjelden farge) den er også bra (men ikkje like god da), men blir mest brukt til køyring. Du har sikkert sett nokre bilder av han. Eg har eit ridebilde av han og meg. Har ridd den litt tidlegare.

Alle desse Nordgard hestane kjem frå samme oppdretter. Dei drive Penelope Ponnigard (shetlandsponnier og rideleir) + att dei har nokre fjordinger m.m.

Lucinda :)

Fra: Kristine & Ibrahim K (18.6.2005)
Hei Maja!

Synd (for min del) at NM i år går av stabelen i Haugesund, men flott at Lag-NM er her! Er det forresten Lykseth eller Atlungstad? Uansett, vi må prøve å møtes under Lag-NM, om du har tid ;) Så du hadde satt deg opp som skriver.

Hvordan går det med deg? Jeg og Ibrahim har det kjempe fint. Vi var på trening for Annie Øgaard i mai, og lærte masse nytt. Sinnsykt moro og jeg gleder meg masse til neste gang. Han går så bra om dagen :)

Store sommerklemmer fra Kristine og Ibrahim

Fra: saad (15.6.2005)
Takk for hilsen i gjesteboka! Søte hester:-)

Ja hva annet er det jeg skal prøve Saad i??:-) Vi har drevet litt med tømmekjøring og han er ganske kald i hodet, så det hadde sikkert gått bra å kjøre han inn også. Men tiden strekker ikke til. Vi har nå startet 3 feltrittstevner i år, og nå sist så fikk vi 6 plass i 80 cm:-)Dressuren gikk ikke så bra, men vi tok igjen i terrenget - han gikk helt supert!Så langt så har vi hatt en fin første sesong!:-)
Hilsen Ingrid & Saad

Fra: meriadoc (9.6.2005)
Silje kommer hjem til Lag-NM ja, så laget blir meg/Le Mont, Silje/Santano, Nina/Tara og Andrea/Bozz. Det blir kjempegøy!
Hilsen Trude

Fra: Lucinda: (8.6.2005)
Hei igjen.

Ja, eg tenkte på den opplevelsen din eg også da eg fant hoppa mi på beite. Var ikkje spesielt gøy må eg sei. Vist du har sett bildene som ligger på heimesida mi så har du kanskje sett kor opphovna ho var under magen. Ikkje det att man får det tydlig nok fram på bilder da. Og bildene var litt små (dei på nettsida).

Dyrlegen og andre meiner att det må være frå ein skarp kvist, truleg frå ei furu med avbote grein som er tørka inn, eller att ho eventuelt har rulla seg på ein kvist. Det blir berre gjetting uansett. Eg oppdagde henne når skaden var 2-3 dager gamel. Folk hadde sett hestane dagen før eg kom men ikkje på heilt nært hold. Alt verka jo normalt når eg kom også heilt til eg såg venstre sida på hesten. Fy og fy. Hadde med meg ungane også, stakkars.

Problemet med såret er att det går nedover slik att all gøgg renner ned i såret i stedenfor ut. Må derfor rense inni/nedi såret fleire ganger for dagen. Men det skal eg no tåle berre ho blir bra igjen. Såret gror jo bra det, men vi må holde det åpent til lommen nedover er grodd. Gror såret igjen før det så blir det problemer om ei stund med alle bakteriane som ikkje får komme ut.

Hell i uhell har det som har laga hol gått bakover og nedover og ikkje innover. Da hadde eg nok ikkje hatt hesten lenger.

Ja, som du skriver og det er eg enig i. Det er mange dårlige dressurfjordinger rundt om. Har vel også mykje med rytterne å gjere. Og att hestane er blitt for gamle før dei blir ridd "dressur" på.

Dersom du skal til NM Fjordhest og sjå på dressuren så anbefaler eg deg å sjå i allefall på Myrimann Nordgard (må ikkje forvekslast med Myrfaks Nordgard som er halvbror) og Harams Romio.

Desse gjekk i allefall veldig godt i fjor. Er litt spent på kva ho får til ho med Harams Romio i år. Ho har nemleg berre hatt hesten siden april i år etter att ho leverte den tilbake til eigeren etter NM i fjor. Han har derfor ikkje fått samme trening i vinter som forrige, men rytteren er veldig flink så det blir vel bra tenker eg. Ei venninne av meg som eige Romio, men ho er ikkje sånn veldig aktiv innen konkurranse og har andre prioriteringer.

Ho lånte derfor vekk hesten skuleåret 03/04. Og samme rytter får låne han no til NM. Romio er hingst, men ikkje kåra da pga kvite avteikn.

Skal seie i frå om eg reiser ned. Har jo lyst til det da. Man treffer mange kjente der som man ikkje ser så ofte.

Er ferdig med eksamenane for i vår ja. Siste var 27.mai. Blei berre 3 eksamener. Skulle egentleg hatt 5. Men klarte ikkje meir. Det krever jo ein del.

Har til no tatt Bed.øk studiet som er på 60 studiepoeng og har tatt 45 studiepoeng av Høgskulekandidatstudiet. Da får eg tittel Høgskulekandidat som er ein vanleg 2 årig høgskuleutdanning. I tillegg tar eg ein del IT-fag. Blir derfor også ADB-kandidat i Informasjonsteknologi som det vist nok heiter. Det studiet er på 60 studiepoeng. Så når eg har ferdig har eg 3 år høgskuleutdanning.

Har muligens fått meg jobb. Du veit vel kva Eurofoto er rekner eg med? Det ligger 1 km fra meg. Skal ikkje jobbe der med for eit firma fra samme eiger som Eurofoto. Det heiter Reed Foto og dei driver med skule/barnehage fotografering. Så om eg får jobb der så tar eg nok den foreløpig. Begynner kanskje allerede til høsten så da blir det både jobb og litt studier. Skal i så fall ikkje jobbe fult til å begynne med. Det er ikkje flust med jobber her så må ta den om eg får den.

For tida leser eg på it faget web-applikasjoner og der skal vi lære ein del koding i php osv. Spennande og håper eg får lært ein del meir. Vil no lage meg web sider som er litt meir profesjonelle, og få fikset på klubben sine også etter kvart. Skal også lage sider til garden til pappa men har ikkje fått jobba særleg med det endå. Du har kanskje sett det frå heimesida. www.aalvora.no Pappa har ikkje hatt tid til å finne ut kva han vil ha på sida så da har det ikkje blitt meir.

Kunne tenke meg å jobbe innen Web design ein gang i framtida trur eg, men må jo lære mykje m,eir endå. Men er no på vei.

Skulle gjerne reist vekk og gått på skule med IT men det blir vanskelig med to unger, huslån osv.

Ikkje alltid man kan gjere som man ønsker, det veit vel du også alt om. Frykter jo att det blir mindre hesteaktivitet på meg også når eg må ut i jobb. I allefall til ungane blir ein del større. Men dei er interessert i hestane begge to så håper det holder lenge. Dei rir begge to allerede. hehe.

Hmm dette blei langt det. Er heime med gutten min som er sjuk. Så har parkert i stua med dataen, og han ser på video, sitter litt på fanget mitt osv. Ingen ridning på meg i dag med andre ord. Sånn blir det når ungane er sjuke. Sukk.

Lucinda

Fra: Lucinda: (8.6.2005)
Hei Maja.

Blir nok ingen tur på meg til NM Fjordhest så du får nok ikkje sett oss i aksjon. Har lenge tenkt skal skal ikkje, men da åringshoppa mi skadet seg blei det definitivt ikkje mulig å reise til NM. Er jo ei lang reise og koster derfor litt og nå går ein del av pengane eg kunne brukt til NM, til dyrlege til åringen. Så ja sånn blei det.

Usikker på om eg skal reise ned uten hest, det får eg sjå på etterkvart, men foreløpig må eg jo stelle sår fleire ganger om dagen.

Hadde vore kjekt å helse på deg og vist fram hesten min, hehe. Men dressurtrening har det jo ikkje blitt så mykje av den siste tida pga att hesten går på beite 1 time unna ridebane og i tilegg har eg måtte prioritere eksamener.

Har hatt hesten ned på beite nærmare den siste tida så vi får ridd litt dressur (får jo abstineser, vil ri dressur) Vi har så vidt begynt på litt kontraarbeid og det går veldig fint. Sjenkelvikningene i trav er blitt betre etter 1 mnd fri frå dressur. Gøy.

Blir litt lei av å ri så mykje på tur om sommaren, men har nok igjen for det til høsten trur eg. For når vi rir på tur her blir det mykje klatring, og det blir det muskler av.

Lucinda

Fra: meriadoc (6.6.2005)
Jeg skal nok ikke til NM. Orker ikke den lange turen. Dessuten var det jo ikke meningen at vi skulle opp i SB:1 enda. Det ble bare bråbestemt! Jeg synes ikke vi er helt klare enda. Le Mont er ikke sikker i enerne, og jeg har hatt mye problemer med seriene så jeg vil ikke ødelegge noe der. Han ble litt gira når jeg skulle prøve enerne på oppvarminga, og vi fikk endel dumme feil som han vanligvis ikke skulle hatt. Vi fikk klikk blant annet i toerne og i mellomgalopp med bytte på X. Piruettene var heller ikke så gode og så galopperte han ut av begge piaffene... Hadde fått rundt 63% uten alle klikkene så det er jeg ganske fornøyd med. Vi satser heller på å forsvare gullet i Lag-NM! Vi skal jo dessuten til Norway Grand Prix og muligens Spektrum så da synes jeg det er nok for i år!
Hilsen Trude

Fra: linn_elvoey (6.6.2005)
Hei igjen! :)
Ja, du må ta deg en tur til Hjortland og hilse på meg og gampen min! Kanskje prøve å ri henne også om du har lyst. Hun har oppført seg veldig bra med tanke på alt det nye rundt henne. Hun er litt sprek på tur og ellers når vi rir henne, men det er bare moro. Jeg skal legge ut flere bilder fra stallen og sånn etterhvert på hjemmesiden min. Fikk du Robert og de over til BHS, eller?? Jeg gikk glipp av det, jeg :( Jaja. Kanskje meg og Marble blir med som deltagere neste gang! Hahahahaha -DEN var god!!! :D hihi! Vi snakkes!

Klem fra Linn og Marble

Fra: lantino (28.5.2005)
heisann!
Gratulerer med bestått eksamen, det er jo supert! Eg har vert litt skriver de siste stevnene her oppe og synes det er veldig lærerikt. Skal melde meg på dommerkurset til neste år:)
Vi ridde til 66% på fredagen og 61.7% lørdagen i 5 års programmet, så eg er kjempefornøyd. Han var super første dagen og ganske dass andre dagen (byttet gallopp 2 ganger), men vi har kvalifisert oss til breeders finalen og 66% er myyye mer enn ka eg hadde trodd vi skulle få.
Eg håper at vi skal få reist og startet 1 til stevnet på østlandet før finalen, må finne meg noen å sitte på med først....
Hilsen Lise og Lantino

Fra: kristinbe (25.5.2005)
Det kommer flere bilder etterhvert, men er liksom ikke den som er flinkest til å ta bilder... Nå har mamma og pappa skaffa seg dig.kamerea så da kommer det nok. Foreløpig har jeg bare bilder fra et stevne. Du får se mer av henne i slutten av juni og bilder av tidligere hester? Det finnes det ikke mange av, hvertfall ikke som skal på nett...

Fra: Renegate (24.5.2005)
Stemmer nok at du kan ha hørt om ekvipasjen i forbindelse med Breeders, Nelly vant 5 års klassen det ene året og tok 2 plass i 6 års klassen året etter med Luchi.

Mvh. Renate

Fra: Renegate (22.5.2005)
He, he var litt usikker da vet du, men lover å hilse på neste gang. Jeg var der som hestepasser for Nelly Frøysland / Oma`s Luchador hvis du fikk med deg dem. Ja var pyton utebane, var ikke noe særlig bedre i dag, trist at banen skal ødelegge for ekvipasjene.

Mvh. Renate

Fra: Renegate (22.5.2005)
Hei!

Var du på Ellingsrud i dag? Synes jeg kjente deg deg igjen fra vip- bildet av deg?

Mvh. Renate

Fra: Guro (21.5.2005)
Jeg tenkte litt på campinghytte som en løsning også?? Ikke at jeg vet om det er campingplasser der, men det er det sikkert, tror du ikke??

Finner vel ut av det, vanskeligheten er jo at jeg ikke vet ang jobbing før nærmere juli da..Men får håpe det holder:)

Guro

Fra: Guro (19.5.2005)
Helluen:) Nå må jeg bare kommentere at jeg benytter meg av en maskin med Ubuntu på (sånn for å varme et datanerde-hjerte;)) Det går tom nesten bra:) Frøktelig snill og grei Linux dette her da:)

Håper jeg får blitt med på NM i år:) *krysse tær og fingre* Skal se på saken så fort det blir sånn "litt over midt i juni", for må jo nesten overnatte et eller annet sted også. Har du kikka på sånt noe eller??

Guro

Fra: Kristine & Ibrahim K (28.4.2005)
Hei Maja!

(Alt for) Lenge siden sist. Hvordan trives du på nytt sted, men ny jobb og ¨ny¨ hest? Håper du har det bra. Hos oss går det kjempe bra. Nation er levert tilbake (dvs at hans eier har begynt å ri igjen. Hun er jo dattera på gården så han tror jo heldigvis på stallen!) og Ibbe er i KJEMPE form om dagen. Var på trening i Kongsvinger i påsken, og etter det har han gått som ei klokke. Skal på trening for Annie Ødegård (sto artikkel om henne i siste ridehesten tror jeg) 21-22 mai. Gjett om vi gleder oss.

Velvel, håper du koser deg og gratulerer med Yaris. Verdens søteste konebil lissom ;p

Store klemmer fra Kristine og Ribbus ;D

Fra: milla (27.4.2005)
Hallo hallo!

Så på de andre bildene av Spartacus. Han er søt :)
Blir bra når du får noen bilder av hele han også!

Yep, vi må få det til til sommern. Vi sees kanskje en helg hvis du er i Oslo en eller annen helg?

Jeg skal hilse fra Zippo ;) Hilste på han i går, han savner deg!!

Klem fra Kamilla

Fra: milla (25.4.2005)
Heisann!

Bildet var flott det!! :) Carrie er jo Carrie! Jeg må prøve å komme oppover assa. Men jeg tror ikke tiden strekker til før sommeren. Er endel som skjer fremover..
Bra at Carrie var litt mer interessert i å hilse enn i mat idag. ;)

Spratacus var kjempesøt!! ;) Du må ta et bilde av hele han en dag også! Har du flyttet enda?

Klem fra Kamilla. (Hils Carrie om du er innom der igjen)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.