Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: carrie (8.2.2005)
Hei Maja.
Han er bare super skjønn :) Den lille tasen. Tror aldri jeg har sett en så liten mule. Han ble veid i dag også, 10,5 kg. det er ikke mye! Seinere i dag klarte han å drikke helt selv, da var det full jubel på vet. høgskolen :)

Håper alt går bra med deg i Bergen!
Hilsen Bettina

Fra: tittiii (6.2.2005)
Hei,hei!

Jeg bare lurte på om Zippo har vært på Stall bergan før jeg? om han ble lånt som rideleir hest?

Hilsen Trine

Fra: Formosissima (4.2.2005)
Heisann :-)
Så koslig å se at du har fått deg en fôrhest - du må sette inn bilder! Har fått en ny en jeg og nå, siden Sunnanvindur drar nå. Han heter Birtingur, er islandshest(!), 7 år, rimelig godt med vilje og helt nydelig farge. Står i Maridalen. Blir bra det :-)

MvH Silje.

Fra: ellen pernille (29.1.2005)
Hei hei!
jeg hadde også følelsen av at jeg hadde sett deg før, uten helt og kunne plassere deg :)
det stemmer det at jeg og Laila var i danmark og kjøpte gullklompen min. Vi dro vel ned torsdag og fredag i den første rideleiruka...
Trives veldig godt med han og syns han e ganske så fantastisk:)
så da var det sikkert jeg som var den stalljenta :)

*Ellen*

Fra: milla (25.1.2005)
Heihei!

Tusen takk for hjelpen med Lillemor på søndag!
Gikk ikke så bra igår, men jeg er optimistisk og håper på at det skal gå bedre idag :)
Er du tilbake i Bergen igjen??

Klem fra Kamilla. (Lillemor hilser også) =)

Fra: sundby (22.1.2005)
Hei Maja! Går det bra i ny by og alt? Jeg var faktisk på Nordtvedt i dag og hilste på verdens søteste Nad Al, har ikke sett han siden han var føll så det var kos! Skikkelig søt var han, kosegutt!! Hadde besøk av Katharina og Lene Haga forrige uke så da fikk jeg ett lite nyss om at han sto på Nordtvedt. Koselig stall forresten, har jo aldri vært der jeg!! Håper alt er bra med deg da, selv er det like før jeg sprekker, har termin om to uker, og satser på at det er en liten ponnirytter som blir født!!
Vi snakkes! Klem

Fra: Kajsa (21.1.2005)
Hei hei

Så gøy da :-) Du kan ihvertfall vinke til oss når du kjører forbi. Min ponni bor i stallen som ligger i svingen rett før du kommer til Vestkanten. Hun er en av de "stakkarane som står i gjørmen" der ;-)

Jeg ikke så superkjent i Alvøen at jeg har fått med meg hvem alle hestene er, og "din" vet jeg dessverre ikke hvem er. Men det høres ut som en super hest. Og om du skulle observere meg på din vei - det er nemlig kun to stk langhårete skoløse fjordinger i vårt distrikt, den ene er min og den andre er søss sin, så har du bare å stanse meg og si hei ;-) Det er litt verre for meg å stoppe alle på "store brune" og spørre dem om de er mye på nettet, hihi

Masse lykke til i din nye stall. Håper du kommer til å trives, både med hesten og stedet :-)

-Kristin

Fra: moonlightshadow (20.1.2005)
Hei:)
Kjempe fin vip du har!
Og Spartacus va kjempe pen!
Vet du om noen som trenger hestepasser/fòrrytter på Alvøen (hest)?

Men så du red på Epona på mandager:) eg også! Men kl. 17.15 Så du er nåkk mye bedre enn meg:D

Stor klem fra Ida=)

Fra: milla (14.1.2005)
Hei hei!

Så bra at du er bedre! :) Og gleder deg til å komme til Oslo. ;)

Tror banen kommer til å holde seg nå!! De har vært veldig flinke til å salte og harve og det har vært helt supert å ri der! Red min siste ridetur på Pipp igår, (også holdt jeg på å dette av *haha*) Han drar nemmelig til Danmark på lørdag. Trist men jeg er sikker på at han får et fint hjem, han er jo en ponni som er utrolig lett å bli glad i.
Desuten var han helt super duper å ri igår, red barbak, men han var sååååå fin!! =)
Har vært gøy å ri han fortiden, siden han har oppført seg så fint og bærer seg bra i galoppen og går fint mange forskjellige øvelser :)
På torsdag var det blåse-bort-dag og han var skikkelig teit. ALT var farlig :P

Kult å høre at du gleder deg sånn til å ri. Hvordan har du lagt opp rideøkten?

Desverre er jo ikke jeg her i helgen, men du får ringe bettina og be hun ta m hårføner om banen fryser :P *ler*

Klem fra Kamilla som om noen timer er på vei til Tyristrand!! =) WEEEEEEE :D

Fra: linn_elvoey (13.1.2005)
Hei IGJEN! :)
Ja, jeg fortsetter å sette ut annonse om forrytter. Tenkte bare å lufte ideen for deg. Jeg har forresten tenkt og tenkt på dette med stallplass. Marble klarer jo å skade seg overalt, og jeg har ikke lyst å sette henne i en stall som er i skikkelig dårlig stand.. Så jeg revurderer Hjortland. Det er dyrere, men jeg slipper å skaffe for og flis selv, og så er det jo ridebane og ridehus der, og jeg har også tenkt å ta noen timer for å bli litt bedre, og der ute er det instruktører jevnlig. Har sendt inn søknad nå, så får jeg plass der, tar jeg nok den. Så du må bare si ifra når sommeren nærmer seg, om du fortsatt står uten hest, så klarer vi sikkert få til en løsning.
Jeg fikk forresten en mail av en som heter Nesset, han er foringsekspert og svarer på spørsmål på hest.no. han vil at jeg skal lage logo til nettsiden hans. Det er litt kult når folk komme rog tar kontankt slik! :)
Vi snakkes, nå skal jeg ut på fest :)
Hilsen Linn

Fra: milla (12.1.2005)
Heihei

Det hørtes kjipt ut! Får håpe du er 100% igjen til helgen siden du skal ri Zippo!! ;)
Banen er helt super siden den er blitt saltet og harvet hver dag i det siste!! :) Så får håpe det ikke fryser på til helgen, tviler på det men. Desverre sees vi ikke til helgen da jeg har fri-helg og skal til hesten min :D

Nei, har desvere ikke det, siden han er halt for øyeblikket..

Ja vi får finne en helg som passer! =) Greit at det ikke passet for deg enda egentlig, siden da kan jeg komme litt inn i jobben osv. Vet bare hvordan jeg jobber frem til uke 7 enda. Får arbeidslister etterhvert som tidene nærmer seg.

Klem fra Milla-Pilla-Lilla :P

Fra: linn_elvoey (11.1.2005)
Hei igjen! Det var litt morsomt i grunn... Leste en annonse om en som ønsker å bli forrytter, men så ikke at det var ditt navn før jeg skulle til å svare på den! Hehe.. Jeg er jo på leit etter forrytter til Marble fra begynnelsen av sommeren av. Kunne du tenke deg å ri henne med meg? Hun kan det mest grunnleggende i dressur, men hun må jobbes litt med. Men hun er veldig lærevillig, og snill og søt. Jeg håpte jo å finne en som kunne litt dressur, så jeg fikk litt hjelp med å få henne bedre... Jeg er ikke sikker på om jeg skal ha henne i Hordvik. En mulighet er jo å finne en som kan "dele" henne med meg, altså betale halvparten av det det koster å ha henne på stallen, så kunne jeg heller hatt henne på en litt "bedre" stall, f.eks Hjortland, hvor det både er ridehus og utebane. Jeg vet ikke om noe slikt er interessant for deg, er bare en idè. Si ifra om det er noe, da! Kunne blitt kult :)
Hilsen Linn

Fra: linn_elvoey (6.1.2005)
Jeg har vært litt forskjellige steder og sett på stallplasser. De litt bedre stedene (Hjortland og Sætregården på Falkanger) tar ca 1400 for boksen (tror det er inkl flis) men for kommer utenom. Det blir for dyrt for meg. Jeg har fått det billigere i Hordvik, i stallen til en som heter Rune Hordvik. Han driver egentlig selv med trav, men har leid ut halve stallen sin til ridehester og hobbyhester. Det er der jeg skal ha Marble. Det er ridebane der og gode turmuligheter, så jeg synes det blir det beste alternativet og med tanke på prisen. Men fy F*** så mye penger den hesten spiser for!!!Har regnet ut.. Blir IKKE billig gitt! Men men, det er dette jeg vil, og da skal jeg klare det. Må bare få meg en jobb på Ikea eller no. Hvor i Bergen bor du da? Tenker du på å få deg egen hest, eller? Rir du i Bergen nå? Isåfall, hvor da?
Hilsen Linn

Fra: kerry (6.1.2005)
Hei!

Fant endelig hestene i går (onsdag) etter mange timers leting i skogen og med litt hjelp av en synsk dame. Men mest jobb fra oss med å følge spor. Flaks det fortsatt er snø igjen i skogen, ellers hadde vi aldri finni dem. For de hadde vært litt på veien og på et tjern, men så hadde de gått rett inn i skogen. Det var der vi fant dem. Er glad vi fant dem så fort for selvom det bare var gått 4-5 dager var de alt blitt ganske tynne...

Det som er problemet nå er jo at det mest sansynlig er en gaupe som har skremt de gjennom gjerde. Så da får vi bare håpe at den ikke gjør det igjen! Den var nok ute etter islands føllet :/

Klem Karianne

Fra: Formosissima (5.1.2005)
Takk for koselig innlegg i gjesteboken min :-D
Det tok en uke eller to, så var det meste borte av skadene. Kjenner det fortsatt litt i ribbena da, men ikke mer enn at jeg overlever.

Angående sikkerhetsvest så tror jeg at jeg må gå i butikken først, siden ingen av målingene vi gjorde på meg stemmer i forhold til noen av måleskjemaene vi fant på nettet/nettbutikkene (Jeg er for tynn rundt brystet og midjen, og alt for lang over ryggen :-s). Har veldig lyst på Zippa, men red med en helt standard plate-vest i juleferien og det var faktisk ikke så verst når jeg hadde vært varm i den et par ganger. Red både i sal og barbak med den, så det kan nok være jeg tar en helt vanlig en. Har lokalisert såpass mange av hesteutstyrsbutikkene rundt omkring nå at jeg kan ta en dag med leting.

Men er best for Lånekassen om de spytter ut litt penger til meg snart - jeg har en stalleie som venter på å bli betalt ;-)

MvH Silje.

Fra: linn_elvoey (5.1.2005)
Hei!
Ja, vi har snakket om det en stund, dette om at jeg skal få overta Marble. (Er henne jeg har ridd siden jeg flyttet til østlandet) Så til sommeren tar jeg henne med meg til Bergen! Skal ha henne i Hordvik. Har vært og sett mange steder, men er så dyrt mange steder.. Og er så dårlig stand på de fleste stallene, ihvertfall i forhold til det jeg er blitt vant med på østlandet!! Ser du og er blitt bergenser nå! Hva kan jeg si - har du kjøpt regnjakke??!! EKSTREMT vær i Bergen!!! Hvor skal du jobbe i Bergen? Hva er du utdannet i? Vi må treffes i Bergen, da! Du skal fortsette med arbeidet i hestemarked, eller? Lykke til i Bergen, i alle fall! :)
Hilsen Linn

Fra: carrie (4.1.2005)
Hei Maja.
Går bare bra med oss på Nordtvet. Er stille om dagen da det ikke er noe rideskole enda, men litt deilig også.
Holder på å pakke litt jeg, reiser ned til Stein. Blir der en ukes tid, det blir gøy. Må jo trene litt... har reise planer i slutten av februar :) Forresten jeg syntes bilde var døds kult, det av deg og meg. Håper du har det fint i Bergen. Vi ses vel snart igjen når du kommer på besøk. hilser fra Zippo.

Klem Betty

Fra: kvasil (28.12.2004)
Hei hei! Bare innom for å ønske deg en god jul! Har det ordnet seg med hest for deg i Bergen?

Fra: milla (25.12.2004)
Hei Hei.

Artige de fuglene assa. Satt en mellom ørene på Belize her om dagen. rart at den ponnien ikke ville ha fuglen bort.. hmm :S

Vi tok oss en liten tur rundt kvinnefengselet :) Desverre hadde du dratt da vi kom tilbake. Jeg red jo egentlig Pipp, men måtte bytte med My Dream fordi hun var så sprek og stressa, artig egentlig.. Veldig lenge siden jeg har ridd "Maya", men foretrekker Pipp bedre da :P :) *Lille rampen min*.
Var så heldig å få ri Kastell idag også :):) Fin fin hest. Med STORE bevegelser. *haha* men det var gøy og lærerikt =)

Sees kanskje i stallen idag? Jeg drar dit nå, om 5 min.
-Håper du hadde det fint igår!-
Klem Kamilla

Fra: fjording¤elsker (24.12.2004)
hei ijen.
ska ta meg goe ti t å finna ein bra hest eg ja...hehe, takk for ein fine jule hilsen, i lige måde!! snx

Fra: milla (23.12.2004)
Hei hei

Titter bare innom for å si god jul og godt nyttår! Vi sees kanskje i stallen imorgen? Jeg kommer iallefall rundt 9. :)

Klem Milla

Fra: lucinda (22.12.2004)
Hei

Har vert innom her nokon ganger så det er vel på tide å skrive litt i gjesteboka di også.

Fekk du sett dressurridninga frå Olympia??
Kva syntest du om det?

Lucinda

Fra: fjording¤elsker (22.12.2004)
heia!!
eg e ei jenta på 13 år eg..hehe..du har ein grevli fine vip, og fine bilder seff. du e heldige som får ri, hesten eg ridde netopp har flytta, så¨nå e d bare og se om eg får ri någen andre...du virke veldig greie, og eg håpe du gidde å skrivat bake t meg..d hadde vært kult d..hehe, håpe eg ser et spor fra deg i g-bokå mi...Silje

Fra: siri anne (17.12.2004)
dumt du ikke kjenner så mange da, men hvor er det du bor henne da?vet ikke om du husker elisabeth som var ridelærer i sprang de siste to årene hos marit på sommeren, hun er jo i roligheten, eller epona som det nå heter, hun er ganske flink og hun kan du sikkert ta deg en tur opp til:)skal du være der i julen og eller skal du til oslo da ?
skal høre med ellen, ellers kan du jo bare høre litt rundtom.. har du bil går det jo somregel greit, ellers er det litt langt til os og moldegård...

Fra: kvasil (16.12.2004)
Hei! Takk for hilsen! Dennis står på en stall like ved Østby Ridesenter eller noe i den duren..Savner ham masse,men det blir vel en ny dressurhest med tid og stunder - selv om jeg tviler på at det blir så lenge jeg bor i Ålesund! Innflytter til Bergen altså? Heldiggrisen, hehe..Flyttet fra Bergen i 2001, pga jobb, fikk; som du; tilbud om drømmejobben som ikke kunne sies nei til. Jobbet som instruktør på Roligheten i mange år, og hadde Dennis på Bontveit/Moldegård, hvis du har vært der og sett :-)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.