Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av spoff » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL SPOFF
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 971

Fra: Bitten&Betty (29.4.2004)
Heisann. Masse fine bilder her hos deg :) Så forresten at du hadde bursdag, så det er vel på sin plass å gratulere med dagen :) Håper du får en fin dag!
-Agnethe-

Fra: linda_s (29.4.2004)
hmmm, syntes jeg har sett deg før! :D Var du med meg, Johann og Lise når vi var på dressurstevne i Drammen for en stund siden? hmm....fikk ikke snakket så mye med deg men :D skal du på landsstevne i helgen eller? blir skikkelig GØY!!! (søker heiagjeng :D) Johanna skal starte med Patzy skjønner du :D :D *heia heia*

Fra: Silje H (29.4.2004)
GRATULERER MED DAGEN!!!!!
Fyller år i dag og greier vettu! Håper du får en fin dag da!
Klem fra Silje og Egony!

Fra: baias (25.4.2004)
Heisann:) Det var utrolig mangen bra bilder du hadde på siden din:)

hilsen baias

Fra: santa season (23.4.2004)
Heizann!
Koselig at du skrev i gjesteboka mi!!! Måtte jo starte på Nordtvet når det var stevne der!!
Veldig fornød med begge hesta! Trodde aldri vi skulle komme over den muren! Synes det var litt rart at den var med i så lave klasser, men det var en spennende vri!! Flex tok ihvertfall skikkelig i (som du ser på bildet) og levde virkelig opp til navnet sitt (Flex the Jumping Jack Flash...)!!! Skal du ut med hestemarked gjengen på lørdag eller? Jeg har stallen, så jeg må fore kvelden på lørdag og morgen på søndag, så jeg rekker ikke...
Klemz fra Kristine

Fra: milla (23.4.2004)
Hei og hopp. Hvordan går det? Skal du i stallen på søndag? Kanskje vi klarer å få tatt ett bilde av Cashja og Pim om du har m kamera? Minst- og størst ;)

Jeg rei Zippo idag, gikk bra. Han er jo snill som bare det, traska rundt på sporet og rei på banen. Pleier han å være stivere på venstre? Han var det idag. Men han hadde jo fri igår tror jeg..

Klem fra Milla og Pim =)

Fra: kristine- (20.4.2004)
Hei igjen!
Ja, det er der jeg skal trene. Hehe. Trener sprang der hele året og dressur på vinteren. Ellers brukes bana på stallen. På Lykseth er det fint ja! Gjett om! Og med hester til mellom 300 - 600.000 kr så blir det jo ikke værre. Men, litt for dyrt for meg det!

Hehe, flere som har Ibrahimmer ja? Høres bra ut!
Lykke til videre med Zipp Zæpp Zippo!

Klem Kristine

Fra: kristine- (19.4.2004)
Hei!
Så du kjente Dark Passion/Liv Marit! De står oppstallet på nabostallen, lykseth. Utrolig vakker hest, og Petruska i tillegg!
Må virkelig si Zippo er en vakker sak. DEN tøffe fargen og utseende generelt.

Kristine og Ibrahim

Fra: Nimbi (19.4.2004)
Tusen takk :o) Er utrolig fornøyd med Sascha!!!Klems :o)

Fra: sundby (19.4.2004)
Hei på deg, synd du får så lite tid til hester da, føler virkelig med deg. Vi var på stevne i Drøbak i går og møtte Katharina, det er skikkelig lenge siden sist assa! Skikkelig koselig å se henne igjen! Du må komme på Ellingsrud 15-16 mai da, og se på elitestevnet i dressur, blir nok en del bra ridning å titte på da!

Ha en kjempefin uke, og lykke til med innspurten i studiene da!!
Klem fra Kristin

Fra: sundby (16.4.2004)
Hei igjen Maja! Er hun ikke bare helt nydelig? Roxette assa! Digger den hesten jeg, morsom! Red på tur i halvannen time i går, mest i skogen så det var så koselig! Moro med hest igjen ja!
Går det bra på stallen eller? Tenkte jeg skulle stikke innom der en dag, men dagene flyr jo bare av gårde her.. Kanskje til uken, er det noen dager du er der? Hadde vært hyggelig å si hei! Ju-hu, nå er det snart drømmehelg, med golf i Sverige på lørdag og sprangstevne i Drøbak søndag! Ha en skikkelig god helg du også!!
Klem

Fra: milla (15.4.2004)
hei hei.

Jada, nå har han flyttet til nordtvet :) Trives godt virker det som, og endelig begynt å røyte, fikk av masse hår bare idag. Han stod ute med Tina idag, de lekte masse, så det likte han. Stooor boks har han ja ;) Vi sees nok til helgen, siden jeg har veslestallen også har jeg jo Pim og Lillemor :)

Klem fra milla og mamutten

Fra: xasup3 (15.4.2004)
Hei på deg!Du er vel klar for å starte litt dressur snart nå eller?Red for instruksjon i dag...kremt..har litt igjen før det sitter..he he...men tross alt, bedre enn tidligere..vi snakkes!

Fra: Nimbi (14.4.2004)
Da er jeg en hest rikere og ja mye penger fattigere, men det er det verdt :o) Bakke var fornøyd med resultatet og hesten er frisk. Da er det bare å begynne med opptrening og det skal bli gøy.

Fikk ikke med meg Europacupen, jeg var så sliten og blakk så jeg satt på med noen som skulle hjem litt tidligere på Søndag. Fikk solgt billetten veldig kjapt til 50 kr på vei ut da.
Fikk m meg det meste annet da. Tony gjorde det ikke så veldig bra i de andre klassene heller. Så han en del ute hvor man kunne kjøpe godis og brus.

Ja ja, i morgen skal jeg ri Sascha for første gang som min hest.
Så ser dere oss i spektrum til høsten ;o) ( hi hi ).

Nattaklem fra Camilla

Fra: milla (14.4.2004)
Hei "Nabo" ;)

Nå lurer du vell fælt nå? Klarer du å gjette? :P
Neida, nå er vi naboer. Pim har flyttet inn ved siden av zippo sin boks :)
Snakkes sikkert til søndag? Var da du kom, sant?

Klem fra Kamilla og Pim "naboene"

Fra: milla (12.4.2004)
Heihei supermaja

Idag er det noen nye bilder. :) Men du hvordan kan man få sånn side som man kan legge ut alle bildene sine på sånn som du har?
Snakkes

hilsen superkamilla :P

Fra: Nimbi (12.4.2004)
Hei hei. Jepp det ble mye utstyr :o)Hesteballeten med Jan Brink var veldig bra ja. Ellers så var det som du vet masse sprang. Norge gjorde det helt flaut elendig på mounted games da... Ellers er jeg en grime, bandasjer, skinn belegg, dressur pisk, ridebukse +++ rikere etter turen. I morgen skal Bakke sjekke Sascha igjen, så da blir jeg kanskje en hest rikere og. Håper du har hatt en fin påske !

Fra: elx (11.4.2004)
Heppsann,

Dressurtimen ble flyttet frem en time så jeg glemte helt å programmere videospilleren... *aargh*
Men etter enda en superduper dag med superduper hest og superdupert vær kan jeg vel nesten ikke klage!??! Er sugen på masse mer fridager i godvær med den fiiine hesten min :)
Selv middag har ikke greid å fjerne det store gliset - Sioux er virkelig en Lykkepille på fire høver!
Du får fortsette å jobbe - litt studering er bedre enn ingen studering så jeg synes du kan ha god samvittighet jeg!
snx
:)
elx

Fra: milla (10.4.2004)
Heisann!

Blei mange fine bilder jo :) Av alle de jeg tok :P Synes det ene var spess fint, som jeg viste deg istad. :) Tok noen bilder av jørgen/Oda og Brita/Lillemor hoppa istad, blei et skikkelig tøft ett av Lillemor. :) Skal laste de opp ikveld eller imorgen. Kanke du sende meg en link til bildene om du har lasta opp alle da?

Klem fra SuperKamilla og Pim :)

Fra: elx (10.4.2004)
Hei hei,

Høres ut som Zippo og du har hatt en like deilig dag som Sioux og jeg har...
Er rimelig herlig når hestene liksom topper det fantastiske påskeværet :)
Har BARE kost meg jeg! Og planen er å gjøre akkurat det samme imorgen...
Håper du har en deilig dag, studering til tross.

snx
elx & SiouxFantastico

Fra: elx (10.4.2004)
Heisann din Pintoekspert!
Nå er det vel helgefri om det ikke er påskeferie. Er straks på vei til stallen, må bare stille inn videoen så jeg får tatt opp GHS (takket være info fra deg!). Grenser for hvor spennende påskekrimen er liksom...
Ser ut som om det blir litt påskestemning i stallen idag - solen skinner og påskemarsipanen er pakket med.
Håper du koooser deg du også!
:)
elx & Sioux (som foretrekker epler og gulrøtter fremfor marsipan!)

Fra: milla (9.4.2004)
Hei hei

Ja jeg har foringer hele dagen imorgen :) Så vi sees sikkert uansett når du dumper innom. Har jo skolehesta og Seagram også...

Klem Kamilla og Pim =)

Fra: sjurnix (3.4.2004)
så koselig at du red sjurnix på marits..håper han var grei og at du koste deg med han;)klem sandra og sjurnix

Fra: Nimbi (3.4.2004)
Hei hei. Går det bra med deg od Zippo da Skal til Gøteborg horse show i Påsken, gleder meg masse. Og så blir det vel betyaling og kontrakt skriving på Sascha etter påske :o) Klem fra Camilla

Fra: elx (2.4.2004)
Hei hei,

Nå er det straks påskeferie for dere studenter, så da regner jeg med at du sufer rundt med verdens beste samvittighet ;)

Jeg skal jobbe, heste og besøke rekonvalesenten, men det blir nok litt sitting i solveggen + lesing av gode bøker. Det er en av de deiligste tingene ved ikke å studere - at man kan lese hva man vil uten dårlig samvittighet for en eller annen muggen og tunglest fagbok :)

Blir vel litt fotografering også, har fått ganske dilla men frustrerer meg over at jeg ikke finner en "nøytral" bakgrunn som ikke ser blass og kjip ut. Tror kanskje vi ble filmet på sprangtimen igår og gleder meg isåfall som en unge til å se resultatet - har ALDRI sett hvordan Sioux egentlig hopper - eller bukker ;) - så det skal bli spennende!

Begynner å få ganske grei oversikt over hvilke bilder jeg skal sende inn. Tar noen portretter + actionbilder fra ute i snøen og håper på suksess! Vet ikke helt om jeg rekker å få noen litt "grønnere" bilder innen deadline, men krysser fingrene!

Apropos England - hvis det er hest du har tenkt å drive med får du gi beskjed. Kjenner stort sett bare folk som driver med sprang og/eller avl, men kanskje kjenner de noen som driver med dressur?!?!? Så vi får snakkes nærmere om "SpoffUK"!

Ha en deeeeeilig påske!
;)
elx & skjønneSioux| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2018 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.