Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Dimsja&Clinton » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL DIMSJA&CLINTON
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 519

Fra: julie & prommis=) (25.5.2005)
Hei igjen! ååå, snufs... dette er trist.. =( ja, de sovnet inn av røyken så de kjennte heldigvis ingen smerte når de døde, men de var veldig redde før de sovnet og det har vært drit varmt der inne og fullt av røyk, de har sett blålys, hørt mye lyder og kjennt lukten.. brannmennene prøvde jo å få de ut, men de ville ikke, de var visst helt gærne... skikkelig redde, kan tenke meg min var redd, han var jo så redd for alt nytt og ukjennt ellers også, nesten litt for redd noen ganger stakkar...

stakkars bebisene våre... er så uvirkelig at de plutselig ikke lever lenger... man er jo så vant til å være sammen de opptil flere timer hver dag og plutselig har man ingen ting å gå til.. venter lixom på å dra i stallen hver dag.. ="/ de "små" beste vennene våre er borte... huff... håper det kommer til å gå bedre etterhvert, selv om ingen ting kan erstatte det vi har mistet...

klemmer fra Julie...

Fra: anette&ali&aurello (25.5.2005)
Hei igjen :)
Funka dårlig med hestefri ja, kan tenke meg det! Den nye så jo søt ut da..fint å ha noe å holde på med uansett om du kjøper den eller ei ;)

Har hørt at det skal være mega-stevne på Brunla ja..:) Har tenkt meg en liten tur ned, men driver og leser til eksamen nå.. Men MÅ jo få med meg et så stort arrangement! Får håpe været blir bedre enn idag..
Kanskje vi snakkes på Brunla da :)

-anette-

Fra: julie & prommis=) (25.5.2005)
hei sann! huff, så nå på vip´en din at du har mistet hesten din du også... vet AKKURAT hvordan det er! helt jævlig! stod på stall med tine, som har skrevet før meg her i gjesteboka di... rart når man mister noe man er så glad i! kan ikke måles med noe... lykke til videre!
julie...

Fra: -Tine- (20.5.2005)
Hei du!
Jeg VET AKKURAT hvordan du har det!!!! DEt er helt JÆVELIG!!! Håper det går bra med deg!Jeg har også (heldigvis) èn å trøste meg med. MEn det er overhodet ingen erstatter for det jeg har tapt.. Var jo kjempe gla i dem begge!

Og tusen takk for meldingen i gjesteboken min da Luxman forsvant fra meg..
-Tine-

Fra: fast lein (20.5.2005)
heihei:)clinton e da en kløpper i dæm litt mindre klassan! dyre mitt har d supert han.. ska på træning t Lasse Parlmer i hælga, å d glær vi åss bægge t:) har du foræsten fått me dæ innlægge i gjæsteboka mi ell:P? hæstemarked e en kosli plass gitt! jeje! du får no ha lykke t vidre da:) hils vandrer`n! klæm nina å lutti:o)

Fra: anette&ali&aurello (20.5.2005)
Å, jeg får helt vondt i magen når jeg tenker på hvor fort gjort det er at de skader seg! Skjønner godt at du er blitt overbeskyttende overfor clinton... Det er jo godt at du har han å trøste deg med nå, selv om han ikke kan erstatte Dimsja. Hadde nok blitt veldig tomt å ikke ha noen hest å gå til! Fine Dimsja, hadde gledet meg til å se dere på stevnene fremover...:(
På en annen side, som du sier; hu har det fint nå! Det er vel sjelden at brukket ben blir så bra at hesten kan fungere som før.. Ser bare på Aurello, han brakk jo benet som baby og kan nok ikke bli noe annet en kosebamse..

Joda, med meg går det bra vettu. Driver og tusler rundt på tur vi da.. Venter på at jeg skal bli bra i kneet (synes det begynner å ta litt vel lang tid...) og han skal bli gammel nok til å jobbe seriøst :) Skal på årsmøte i haflingerforeningen og der skal ei som heter Tone ri han i gymkhana og dressur, så skal bli spennende å se hvordan han takler det..

Jaja, du får ta tiden til hjelp... så kanskje det dukker opp et nytt vidunder etterhvert?

Snakkes..

-anette-

Fra: hanneee* (20.5.2005)
Neeeeeeeeeeeei! så utrolig trist!!! Kondolerer da! Jeg hadde også en hest som brakk beinet en gang.. han ble sparka på hingstebeite.. men men.. Du har jo supersøte clinton da! :D starter du melsom i morra?? Klem

Fra: fast lein (19.5.2005)
hei du. stakk bare innom en liten tur, å oppdaga for at en av gullongan dine va gått bort... helt utrolig trist! d går væll egntli ikke ann å fårestill sæ koss du har d.. du har no likevæll clinton å trøst dæ me, å så så æ at du kanskje du t danmark, så d bli sikkert bra:) klæm nina å lutti

Fra: €Martine€ (19.5.2005)
Hei.
Utrolig synd det som har skjedd med Dimsja. Vet hvordan det er å miste en hest når de er så unge:( Hun var en utrolig flott hest :) Du har heldigvis Clinton å trøste deg med da.

Martine og Nessi

Fra: anette&ali&aurello (18.5.2005)
Var innom vipen din og leste om Dimsja.. Så utrolig trist! Fikk tårer i øynene jeg, kan ikke forestille meg hvordan du har det...:(

-anette-

Fra: ~tine~ (18.5.2005)
Hei.. Tenker så sinnsyktmye på deg om hvordan du har det nå.. Var i stallen i går morras og knakk bare helt sammen når jeg kom inn å så den tomme boxen. Vel vi snakkes vel en dag.
Stor klem Tine

Fra: bourbon (18.5.2005)
Hei..
Jada, var gøy på Levade... Men uff, Dimsja da... vet ikke helt hva jeg skal si jeg. Syns det er utrolig trist :( Tenker på deg...

Klem

Fra: LAmbourginie (9.5.2005)
Hei!
Først, takk for innlegg i gjesteboken min!

Kjøpte Kalle til Rasmus, dvs han sto hos Künnemann da jeg prøvde han.. Han har vært endel innom de norske grenser, bl.a hos Kirsti Svaboe og hos ei jente på NTG (husker ikke navnet). Så veit ike hvor lenge han har stått i Danmark, og hvor mange ganger han har vært der.. Men dersom du kan gi noen flere opplysninger, kan jeg jo prøve å bekrefte eller avbekrefte det.. Er ikkke så mange som heter Lambourgnine og er brune..!

Mvh
Ragnhild K. Valstad

Fra: bourbon (8.5.2005)
Hei hei :)
Takk for det :) ja, han utvikler seg stadig. Fått litt mer muskler og lagt seg ut litt osv. Må vel være ferdig å vokse nå håper jeg, har jo allerede vokst ut av noen dekken, treg han her... Men vi koser oss vettu, sprang er jo fortsatt mer gøy enn dressur da :) satser på å komme på stevne hos dere når innesesongen starter igjen og greier :) er litt mindre skumle hinder inne enn ute tenkte jeg. Men blir spennende. Hesten trives også kjempegodt med å hoppe, og det er galoppen han går absolutt best i så det passer jo bra :)

Ida ja... uff, skal hun med hest i det hele tatt da? Hun skjønner jo ingenting.. og så en uerfaren hest... har igrunn ingen kommentar jeg.. men det er ikke mye som rører seg i toppen der da.. :)

Bra med hestene dine da?

Klem..

Fra: fast lein (7.5.2005)
heihei:)hehe! ska no prøv å fortsætt å satse æ;) arti opplevelse å vær neppå NTG læll!

du får hils Clinton, gi han e klapp på hode, å si han e en kul kar;) klæm!

Fra: tittiii (29.4.2005)
Heihei...

Så gøy at du har ridd Happy en del da, var det du som hoppet veldig høyt med henne?
Happy er en veldig fin ponni ja, men jeg har bestemt meg for å selge ho..Det funker ikke så bra mellom oss så jeg syns det er det beste for Happy og meg å selge henne..

Hilsen Trine:o)

Fra: bourbon (27.4.2005)
GRATULERE MED 20-ÅRS DAGEN!!! Håper du har/får en fin dag :)

Klem..

Fra: hanneee* (27.4.2005)
Hei!! Fancy flotte bilder av dyra dine du har ordna deg ! Meget søt hund ;) Noen store planer med hestene framover? Hilsen Hanne :)

Fra: rockelise (21.4.2005)
hei, fin side du hadde:)

hilsen May Elise og Dalton

Fra: bourbon (20.4.2005)
Hei igjen :)
Så gøy da :) hadde nok vært veldig lærerikt ja. Så kommer du tilbake som den stjerna... hehe. Det burde du jo absolutt gjøre da hvis du har mulighet :) Tar du med deg hestene da?

Her oppe går det bra vettu :) begynner virkelig å bli greie på ridninga her. Bourbon begynner å fungere veldig bra, kjempemoro å trene han nå om dagen :) Driver også med endel bommer og små hinder og det går kjempefint. Ellers så kommer det vel snart noen føll igjen, fire stykker på rekke og rad :) de er jo så skjønne..

Josefine flyttet jo til Solveig for tre uker siden eller noe, har visst solgt hesten og kjøpt en ny..

Klem...

Fra: bourbon (19.4.2005)
Hei :)
Maja jo... hehe :) Skal du til Danmark? Hvor lenge? Med hestene? Hvor? Nysgjerrig jo :) hehe.

Klem..

Fra: anette&ali&aurello (18.4.2005)
Hei!
Skal du til Danmark?? Hvor, når, hvorfor? hehe...nysgjerrig nå, leste i dagboka di :) Skal du ha med hestene eller?

-anette-

Fra: dokka&brother<3 (16.4.2005)
Heisann..;)
Det er vi som eier Nellie..
Hun venter føll om en og en halv månedn med hingsten Brown Ale..;)

Jeg skla prøve å få inn noen bilder av henne som du kan få...;)Jeg tror jeg har et bilde av henne på vippen , men det er skikkelig dårlig...

Nellie står på Årnes med de to brødrene sine å har det super bra..hehe..;)
Jeg skal gi henne en stor suss fra deg...;)

Klem fra Maria og Nellie..

Fra: bourbon (15.4.2005)
Hei hei :)
Tenkte det kanskje var interessant for deg å vite at det er ei som har Nellie som har vip her inne :) vipen heter dokka&brother<3. Syns å huske at du hadde masse med Nell og Nellie å gjøre på Brunla.

Klem..

Fra: Kristine & Ibrahim K (14.4.2005)
Elsker de to fantastisk skjønne dyra dine! : ) Clinton er litt som Ibbe - kom med storken og hadde ikke gjort stort mere enn å bare være til. Nyskjerrig på alt og alle og sier ifra at han er der han og faktisk, hvis ingen kaster seg over han med det første : p

Har ridd ei Oldenburger hoppe med samme mor som Dimsja og! Hun ligner veldig på henne. Stor, brun og litt lazy ; ) Hun heter forøvrig Saspeteia(fysj for et navn) så jeg synes du skal være glad for navnet Dimsja : D

velvel, good luck further on. Btw, jeg jobber på MIX kiosk med gatekjøkken - fastfood 4ever liksom : p. Føler meg seriøst som en vandrende hamburger når jeg er ferdig på jobb :P

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.