Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Dimsja&Clinton » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL DIMSJA&CLINTON
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 519

Fra: bourbon (8.1.2005)
Hei :)
Har inntrykk av at det går rimelig mange spesielle mennesker på Melsom ja, uten å nevne noen navn... hehe. Kommer ikke til å se så mye til Josefine jeg da, er jo i stallen på dagen som regel og da er vel hun på skolen.

Hehehe jeg har jo måttet le da, når jeg har sett visse innlegg her i gjesteboka di og andre steder... at det er mulig lissom :) hehehe.

Nå jobber vi foreløpig med dressur, trenger det :) men skal da hoppe og styre litt også, kommer ikke til å satse så høyt akkurat da. Blir vel litt av hvert tenker jeg :) tar det som det kommer. Hesten har det bra vettu, fått rulledilla da... :) begrenset hvor gøy det er hver dag... hehehe.

Hadde vært kult å starte i Holland da :) bare synd det er dyrt...

Har meldt meg ut av BSRK fordi jeg ble rimelig lei av å mase om rytterlisens osv... Har jo mast på de i over et halvt år. Derfor meldte jeg meg heller inn i LSRK, da blir det ordnet hvertfall...

Klem fra Bjørg Eva.

Fra: bobbie (8.1.2005)
Hei :)
Ser du kommer fra brunla, Malene Olsen (til banan) hadde han en kort stund på prøve hos seg på brunla. Sommeren 02 elr no. Muligens det er der du har sett han?! Har også vært litt på brunla og startet i "gamle dager", da sprang var det store for oss to.

Ellers så trur jg ikke han har vært der mere, vet han har stått i Ålesund og Bærum.

Jo, takk! Søt han :) Nydelige hester du å hadde :)

Nina :)

Fra: bourbon (5.1.2005)
Ellers er det liv her ser jeg ;) hehehe...

Fra: bourbon (5.1.2005)
Hei hei :)
Hatt en fuktig nyttårsaften ja.. hehehe :) godt du fikk se et par raketter da ;) hehe. Joda, her går det fint vettu. Går stadig litt framover, selv om hesten min er overbevist om at det er spøkelser overalt og rodeo er gøy... hehe :) Han har blitt sprek kan man si, mye mer våken. Moro og da...

Ser ut som det går bra med dere også? Det er bra :) få noen plasseringer videre også :) satser fortsatt på 1.20 med Dimsja i utesesongen? Blir spennende å se :)

Klem fra Bjørg Eva.

Fra: anette83 (4.1.2005)
Hei igjen :)
Du har faktisk litt rett. Haflingere skal gjerne ha avtegn på hodet (men heller ikke for mye lissom, kuhjelm er ikke godkjent f.eks.). Står (såvidt jeg husker) i avlsmålene at avtegn på hodet er ønsket, men ingen betingelse. Aurello er ganske spesiell, det er få haflingere som ikke har noe form for avtegn på hodet..:)

Jess, vi snakkes på Brunla :) Det er jo stevne snart, så da dukker jeg nok opp! Snakka med Pernille, blir moro å se hu starte Clinton!

-anette-

Fra: anette83 (4.1.2005)
Hei :)
Så gøy å få vite litt mer om Dimsja! Kjempespennende å grave litt i fortida..

Danmarksturen var vellykka den. Var så gøy å se Ali og Aurello igjen. Fikk ikke ridd da, Ali synes nemlig at det ikke var noe moro å stå stille så jeg kunne komme meg på..hehe.. Turte lissom ikke ta sats og hive meg oppå heller, dårlig til bens som jeg er :/ Så da får jeg vente til han kommer til Norge.
Skal ned til Danmark igjen om en mnd ca, da skal jeg ned og bli med på å transportere de hjem! Har sommerfugler i magen allerede vettu ;)

-anette-

Fra: Linnis (3.1.2005)
Heisann:)
skal vist starte på brunla den 23.. er d drive inn eller distrikts stevne? ( hvis d er drive inn, bare dukker jeg opp og melder da? har aldri starta drive inn før nemlig:o/ )
skal ri 110 for første gang med den hesten da.. hehe d kan jo bli en interessang opplevelse:P
skal du starte?

-Linn og gærningen

Fra: Lille Castella (2.1.2005)
Hei igjen :) Godt nytt år!
Driver mest m sprang ja, men oxo litt dressur. Synes sprang er mest morro da! Castella er så kul å ri p atte :) hu har hatt jule ferie, men beg å trene igjen nå, en smule sprek... :) Lykke til videre m hestene dine da! Skal til Danmark igjen i mars på hingstekåring, så da hilser jeg nok på pappan til Dimsja ;)

Astrid og Castella c",)

Fra: *Katinka`s verden* (2.1.2005)
Hei... ville bare påpeke din kommentar om at islandshestridning ikke er en så utbredt sport!!! Islandshestridning er den mest økende hestesporten i Norge!! Og det påstås at islandshest ridning vil være mye større enn all annen slags ridning om noen 10år!!!! Vennlig hilsen Katinka!

Fra: anette83 (2.1.2005)
Hei og hopp!

Godt nytt år! :)

Idag reiser jeg til Danmark! Jippi !! Stikk innom vipen min om et par dager - skal ta masse bilder av hestene :)

Fått bildene av Caddie forresten?

-anette-

Fra: ***Nille*** (1.1.2005)
Hei-Hei...
Ville bare si godt Nytt år til deg og Dimsja og Clinton jeg, håper dere får et fint nytt år, snakkes i stallen da.
Mange klemmer fra meg!

Fra: AbU....^.....bAkIr (30.12.2004)
virker som om du veit masse om abu (aku) kan du ikke sende meg en @msg .... med litt so m du veit .... drit fin hest du har...! :D
KOS

Fra: kjærs&kris (29.12.2004)
Hei hei

Er nok jeg som har gitt "Emil historien" t lefdal siden ja.. Litt viktig å ha d m vett, Er jo tross alt Abu d er snakk om liksom!! Har du noen gode historier el no om ham, så er d bare å rope ut. Ellers alt bra m deg og hestene da?
Juleklem fra meg

Fra: Silje H (28.12.2004)
Hei og hopp!

Vel overstått julefeiring?

Her er alt bare kjas og mas. Tusen familiemiddager, vanlig ridning og trening hver dag, og i tillegg har jeg nå to jobber. Skal helst rekke å være litt sammen med venner også, så jeg kjeder meg ikke så mye om dagen for å si det sånn!

Egony er kjempefin om dagen, har utviklet seg masse! Ser ut til at jeg begynner neste sessong i salen på samme hest igjen, men det kan bli spennende å se hvordan hun fortsetter, for nå har hun plutselig blitt en annen hest! Hun har bygget masse muskler, bruker kroppen på en helt annen måte når hun jobber, og har en helt ny teknikk over hinder. Hadde det ikke vært for fargen, hadde jeg trodd det var en annen hest! :) Så sånn sett har jeg egentlig fått meg ny hest, uten å kjøpe og selge! Greit nok!

Hvordan er det med deg og dine hester da?

Godt nytt år!
Klem Silje og Egony!

Fra: anette83 (28.12.2004)
Hei!
Så moro å finne Caddie da! Hehe, festlig navn :) Legg ut bildene på hestemarked når du får de da! Blir spennende..!

Blir fint å endelig kunne dra nedover til Danmark. Planen var jo å dra en svipptur før jul, og så være der nede en stund nå etter jul. Skulle jo være med litt på innridinga egentlig.. Men jeg får nøye meg med et par dager nå på nyåret :) Er visst ikke så veldig lenge til de kan komme til Norge, heldigvis!

Jess, snakkes vi vettu :)

-anette-

Fra: la silla (27.12.2004)
hei...litt treg å svare...
akido han blir snart 8 år, deltok i unghest vm for 7 års og hoppet riktig fint. han har gått endel null i 140 og blir nok en sterk andre hest til sesongen...like egstelig og fjærn som alltid, absolutt ikke noen favoritt hest... leo er gull ungen min han da, får se hvor lenge vi har han da...

god jul og gått nytt år...
mvh tina

Fra: Lille Castella (26.12.2004)
Hei sann, så du har hest e. Diadem, go til å hoppe den da :) Diadem er fin hingst! Så han på Hingstekåringen i Herning 2004. Har en dæili hoppe (e. Casir Ask) Skriv gjerne i gjesteboka vår :) go jul

Fra: Linnis (25.12.2004)
Heisann og God jul til deg og:)
Ja håper hvertfall på å få kommet meg dit. er så greit er så kort vei. men må høre med Helge om hvor jeg skal starte. og om noen kan kjøre meg ( pappa jobber i usa skjønner du).
den er grei du,skal hyle ut jeg;)
hvordan går det med hestene dine da? har de jule ferie ?

-Linn

Fra: anette83 (25.12.2004)
Hei!
Fortsatt god jul til deg også :) Og et forrykende moro nytt år! Hehe..
Fikk du noe fint i år da? Fikk mye kjekt til stallen og hestene jeg :)
Går mye bedre med benet forresten, kan gå uten krykker snart! Så da kan hestene bare komme....JIPPI!

Klem klem

Fra: max2 (24.12.2004)
Hei på deg :)
God jul til deg også, trenger vel ikke si godt nytt år, ser deg nok før det, hehe:)
Jule Klemz fra Hanne og Ben!

Fra: kjærs&kris (24.12.2004)
Hei hei!
Ville bare ønske deg en God Jul!! Kos deg!
Klems kristine

Fra: ***Nille*** (24.12.2004)
heihei Susan!
God jul og godt nytt år da. vi snakkes i stallen i morgen eller noe da.
Klemmer!

Fra: Showjumper #1 (24.12.2004)
Hey you.
Vi sitter her å måtte innom sia di vett selv om det er ganske seint.. Mye nye bilder ja. Snakkes nok i jula. Kristoffer`s direkte linje- 98628116

Hei hei. Jeg er stein.. altså navnet mitt er stein, er ikke stein, skjønner? .. Venn av kristoffer fra horten.. sånn var det... har du noen fine veninner el? Han sier du har det. Ryktene går.. Vær snill mot IP, han er en kjerne kar. Stein 92651241 call me..

Hei Svensrud her.. IP sier du er en alle tiders jente? så du får bevise det når vi møtes.. Håper du har det bra og at du kan komme på noen fester her snart.. Har akkuratt sjekka bildene dine og lurer på følgende: Er alle rytter jenter så fine som deg el? Call me at 47623905..

Tanta di.. Kødder du med IP, kødder jeg med tanta di.. Jeg er 1,80 høy, lyseblå øyne, brunt hår og er driiiit kjekk.. Har stor p..k Jeg har hatt 3kant med en gutt, men er ikke nødvendigvis bifil forde.

Så hvis du vil være med på den neste filmen min er det bare å si ifra. Venter på venninenne dine. nr mitt er 92040342 så bare å ringe.. Trenger mye nærhet for er en stooor gutt. Love Bjørn Kristoffer allias Bjørni


Fra: lenac (22.12.2004)
Hei!

Hehe, dette var en kuul side...!
Driver med litt andre ting enn deg, men allikevel..
Hilsen Lena

Fra: karin (22.12.2004)
Hei!
Jo jeg tror faktisk jeg husker deg. Litt mindre fjortisfaktor paa deg enn normalt, hvis du skjonner.. hehe.. Fine hester da! Sees sikkert paa noen stevner i sommer!
Klem Karin

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.