Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Dimsja&Clinton » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL DIMSJA&CLINTON
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 519

Fra: ***Nille*** (27.11.2004)
heeeeey!
I dag gikk det kjempe fint, jobbet i skritt trav og galopp, satte nede i traven og han gikk kjempe fint på tøylen hele tiden i skritt trav og galopp, han kranglet litt først, men jeg ga meg ikke og trur han skjønnte det etterhvert. hehe... var kjempe moro og ri i dag når jeg merka at jeg fikk det skikkelig til, du må se en dag til uka og se om du syns det ser bra ut vettø ;) Trur det hjalp meg og se på deg ri han i går og se åssen du gjorde det, støttet masse på utvendig og ledet masse med innvendig og hadde skjenkler på hele tiden og da blei han en helt annen hest, mye finere og ri og roligere, du må se på mandagen eller noe da.
Klemmer fra meg til deg :D

Fra: jokkomokko (27.11.2004)
HEY HEY...FIN VIP ..BESØK MIN VIP DA

Fra: Koz_koz (27.11.2004)
Hei... Det er ikke meningen å ikke selge han til hanne, men det byner å haste litt.. Om hun kontakter meg så skal vi nok klare å få noe ut av det. Har prøvd å ta kontakt flere ganger utenn hell. Snakk med henne, så bare ring...
Eier til Rocky Responce

Fra: Koz_koz (27.11.2004)
Hei... Det er ikke meningen å ikke selge han til hanne, men det byner å haste litt.. Om hun kontakter meg så skal vi nok klare å få noe ut av det. Har prøvd å ta kontakt flere ganger utenn hell. Snakk med henne, så bare ring...
Eier til Rocky Responce

Fra: rawella (26.11.2004)
hei(",)

NÅ skjønner jeg vettu.....
hehe...

emely=)

Fra: rawella (25.11.2004)
hei du=)

stemmer det jeg var på brundla i helgen ja(",)
ponnien min var kjempe fin da!!!!! men vet ikke helt hvem du er...... bare sånn ca!!! men har nok sett deg før.....=)

mvh emely(",)

Fra: nikkodemus (25.11.2004)
heihei.. så kult da... jg tror jg skal på rideleir på brunla til sommeren igjen.. likte mg godt der... selv om d r litt skummelt der, siden d spøker:P
jg elsker den hesten Dominca.. hehe.. snx.. klæm

Fra: kristine- (24.11.2004)
Heii!

Nydelige photo-session bilder av dine to VAKRE hester :) Lykke til videre med Dimsja og Clinton. De er virkelig to fantastiske dyr!

Novemberklemmer fra Kristine, Ibrahim og Nation :)

Fra: *G.I.D kasper* (22.11.2004)
flott vip...og hester :0)

Fra: anette83 (21.11.2004)
Åå...lille natterangler :) Men fyllesjuk eller ei, 4. plass er supert da!
Så man må egentlig ha abbonement ja..derfor jeg ikke skjønte en dritt på den startsida. Men da fortsetter jeg å snylte på ditt abbonement jeg ;)

-anette-

Fra: anette83 (21.11.2004)
Hallo :)
Gikk det fint på stevnet idag? Var jo stucked i kiosken jeg, så jeg fikk ikke sett noenting :(
Var skikkelig bra den sida der du har finni stamtavla til Dimsja. Fant begge hestene mine der også! Moro :)

-anette-

Fra: ***Nille*** (21.11.2004)
hei!
Bare hyggelig det vettø, syns det var moro i dag jeg, Clinton var kjempe ivrig i dag, han syns det var gøy og komme ut trur jeg, hehe.... Hadde vært gøy og prøvd og ridd et stevne vettø ;)
bra du fikser kontrankt og greier da:D
Snakkes i stallen eller på msn eller noe da.
Klemmer!

Fra: bourbon (20.11.2004)
Hei og hopp :)
Hesten min har et kallenavn, Anniken har "døpt" han for Burre :) Bedre enn tjokken hvertfall... hehe.

Lykke til på stevne i morra da :)
Snakkes.

Fra: bourbon (19.11.2004)
Hei hei :)
Hehehe Dimmelimm var ikke enig i at hun skulle ut av boksen sin med en gang da, trengte litt overtalelse... hehehe. Anniken skulle longere Lady også idet jeg skulle ri Dimsja, da var vi to lure huer som sto å funderte på hvordan vi skulle feste det derre gog-greiene... hehehe. ingen av oss hadde brukt det før, Lady skulle også ha det... Men det gikk nå det også :) Dimsja var snill som vanlig, kranglet litt med goggen i begynnelsen.. men slappet mer av etterhvert. Hang seg litt på bittet på den ene siden, men det løsnet litt det også :) holdt på å ri ned et hinderstativ pga misforståelse om hvilken side av stativet vi skulle på... hehehe. Ikke alltid lettest å svinge hun der nei :) Men syns det gikk bra. Likte ikke så godt å ri med gog, men hun kortet seg jo med den :) Jeg rakk ikke ri henne så veldig mye for jeg kom meg litt seint i stallen, men hun ble god og svett da. Joachim gikk på trynet og slo ut en tann, ble litt styr det ja... Skulle ha ridd min også, men det ble ikke noe av. Ta det igjen i morra :) med han går det bra da. Nå fatter han gallopp når jeg ber om det, løper seg ikke inn i galloppen lenger. Han rygger, tar fordelsvending og har begynt å lære sjenkelvikning... foreløpig bare et steg til hver side, men det er en start :) Han har begynt å skjønne at det er nice å strekke halsen litt og søker seg mye bedre ned mot bittet til kontakt :) Så det går absolutt framover, det er gøy :)

Vi snakkes vel i stallen i morra tenker jeg, har jo foring jeg...

Klem fra Bjørg Eva.

Fra: shira&conett=) (19.11.2004)
heya =)

joh, eg jobbe for cecilie jah =). koseli du stakk innom vippen min :). vett gått kem di hestene e :P veldi søte.spesielt wisky e veldi fin :P har vert i brunla og i sommer en gang =) kansje eg har sett deg. har du vert på sandes någen gang då? (sjr) vis ishe så e d veldi fint der å alle hestene til eirk har det veldi fint. =) har du snakkt me Tina? ei så har vip her inne. hu jobbe for di nå. viss du ishe har ann så kan du fina ann på vippen min.
klem =)

Fra: bourbon (18.11.2004)
Hei og hopp :)
Hehehe Tjokken, stakkar hesten min... mobbeoffer han ;) Han er skjønn da :) Han blir faktisk slankere da, bare syns ikke veldig godt enda.. går sakte men sikkert etter som han får muskler. Har faktisk fått noen av de også, begynner hvertfall å komme :)

Kallenavn ja, har ingen gode forslag... har kalt han alt fra Burre, Bølle til Mule. Men de fleste er tatt... skal ikke være lett :) kommer nok en hel haug med tida. Gjør som regel det :) Gått bra på time i dag da?

Klem fra Bjørg Eva.

Fra: nike,piet og coastguard! (18.11.2004)
heia=)hvem som hadde paddy når du kjente han da?den eneste jeg vet om av gamle-eierne hans er christina høvding,er du hun som er venninna di?har snakket med henne et par ganger=) kjempetrist at han ble slakta,med den personligheten og alt arbeidet jeg la ned i ham var det lett å knytte seg til ham..overgangen ble stor da,gikk fra en forholdsvis rolig famalie ponni til paddy når jeg var 13...men d ble bedre d å!lærte mye da!=)=)

Fra: ckk (18.11.2004)
Hei hei du
Joda, tok en liten fotopause i jobben i dag. Christian trives godt forran kameraet mitt vett.. Ponniene ble den perfekte bakgrunn..
Så fine bilder av hestene dine da, flotte de er så. Neste bilder ut burde vel bli i den herlige snøen som er kommet. Red koselig tur i nysnøen i dag..
Vel vel.. Du får ta deg en tur ja, Emil har fått seg tykk, lang, myk vinterpels nå, kjempesøtt.. Vi snakkes
Klem blondie..

Fra: ***Nille*** (17.11.2004)
Halla På Ræ!!!
Gøy på jobben i dag eller?? sliten tenker jeg, hehe... fint du har fått lagt ut bildene da, cd men flere bilder ligger i salrommet, oppe varmt vanns tanket i den lille kurven din i et kult cover hehe. kødda, det er skada da. jaja... menmen... deilig og komme hjem og sove tenker jeg etter en hel dag på Mc`ern?? hihi... Fast Food Jenta, hihi... bare tuller jeg vettø...
Klemmer fra Pernille!
PS: Bare digger hesten din nå vettø, har bitt gla i han jeg ;)

Fra: bourbon (14.11.2004)
Hei igjen :)
Har fortsatt tlf som ikke vil sende mld jeg, så jeg skriver en hilsen her isteden :) Fikk mld di, helt i orden vettu. Bare koselig å ha han i dag :) Hvordan gikk det på stevne i dag?

Klem fra Bjørg Eva.

Fra: bourbon (14.11.2004)
Hei og hopp :)
Tror nok ikke noen kommer til å savne Ida nei, blir deilig å slippe og forklare ting 15 ganger og med t-skje... og i tillegg skjønner hun ingenting. Oppgitt ja... hehe. Godt Pernille er noe mer intelligent. Lykke til og håper det kommer til å fungere fint :)

Bare kos å leke med Clinton i morra vettu :)

Klem fra Bjørg Eva.

Fra: ***Nille*** (13.11.2004)
hei!
Kontrakt det er nok bra og skrive det, da blir vi enige, og da er det ingen av oss som pluttselig kan si noe annet for da står det jo svart på hvit, hehe... men send meg meld vettø, kommer jeg! hehe...
Klemmer!

Fra: hanneee (13.11.2004)
hallo igjen! Ja skal opp dit og se på noen jeg kjenner, skulle egentlig starte..men ble til at jeg ikke skal.. hvem klasse skal du delta i???

Fra: ***Nille*** (13.11.2004)
Hei susan!
Jeg syns Clinton var kjempe fin, og jeg har veldig lyst til og ha han på for hvsi du vill det?? jeg trur nok ikke det er et dumt valg, han er jo en erfaren hest jeg kan lære masse av og bli bedre til og ri i sprang og dresur, og han er en kjempe fin hest, deilig og ri og snill på gangen og alt. send meg en mail eller noe da hvis du syns jeg kan ha han på for?? for det vill jeg veldig gjærne!
Klemmer fra Pernille!!!

Fra: supersiri ;P (13.11.2004)
hei! må vel komme meg opp dit neste helg det er stevne der.. 2 uker eller noe og se på litt!! kjempehyggelig å hilse på vettu!
klem siri

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.