Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Dimsja&Clinton » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL DIMSJA&CLINTON
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 519

Fra: siljemor (24.10.2004)
åkei... arti;)

Fra: ~ubbs~ (24.10.2004)
Nå ligger øksa klar, ferdigslipt og blank... bare pass opp!!! jeg er arge!!
PS! vrengte deg!! No hard feelings :)

Fra: kyra (24.10.2004)
hei:)
kjempehyggelig av deg å skrive i gjesteboken min da! Clinton så kjempefin ut da!(d gjorde de andre også da:). Lykke til videre du også... kanskje vi snakkes..hadde vært hyggelig da...

mvh ingrid

Fra: !!!Sunny&Moonlight!!! (24.10.2004)
Hei, mahogny er dt samme som mørk brun;)
hilsen Sunny, Meg og Moolight

Fra: !!!Sunny&Moonlight!!! (23.10.2004)
Hei!
Du hadde kjempefine hester du oså, likte godt den mahognyen... Vet d, Sunny er kjempefin, he-he

Fra: ~ubbs~ (22.10.2004)
Hei på du!!
En liten gåte til deg:
Hva er lite (evt.ungt) med fregner?? riktig svar sendes til... neida :P
Ville bare fortelle at VI VET!! muahahahahahaha!! Nå kan du lure nå ;)
*Klemmer*

Fra: linda svensson (22.10.2004)
Hei!
Åja, stemmer det! Husker deg vettu=) Ja, har en ganske ny hest, såvidt fått begynt omskoleringa til spranghest på han, men det ser lovende ut. Han hopper som bare det, så lenge jeg gjør jobben min riktig. Og hvordan går det med dine hester? Blir det noe stevnestarting om dagen? Vært på Klosterskogen Ridesenter før eller? Får ta med deg TG og komme og hilse på oss en dag da vettu:)

Hilsen Linda & Carolus =)

Fra: ckk (21.10.2004)
Hei du
Så bildene sjokkerte deg ikke, har fått noen komenterer på "mykporr" bildene.. hehe.. Men vi har d da gøy m da ja.. D andre skal du jo få svar på så fort jeg finner ut av d. Skal sikkert hilse fra foto modellene mine! =)
Klems kristine

Fra: ~tine~ (21.10.2004)
Halla!!! Du har bare å fortelle meg hvem det er assa!! hihi, så "fine" bilder av meg! men vi 2 utgjør jo liv uten like!! eller hva?? hehe, klemz:D

Fra: anette83 (21.10.2004)
Hei igjen ja :)
Ja, Max har vel gjort sitt på den fronten :)

De er veldig flinke i Danmark. Akkurat som de skjønner noe mer enn oss her oppe i Norge ;)
Koster meg heldigvis ingenting, skal bo på stutteriet der jeg har kjøpt hesten min åsså hjelper jeg til der som "betaling"...Kjekt!
Du får spare og spare, så får du nok råd til slutt ;) Men det er jo nok å bruke pengene på da...

Tøft bilde av Dimsja i gallopp i ridehuset forresten!

-Anette-


Fra: linda svensson (21.10.2004)
hei du!
Ramlet tilfeldig innom din side siden jeg prøver å finne hesteinteresserte i vestfold, da det er muligheter for at jeg flytter dit snart. Og da jeg kikket igjennom de fine bildene dine, så jeg plutselig bilde av hesten til TG, en kamerat. Altså Rooney... han døde forresten forrige uke:( Blei påkjørt stakkars gutten, men det visste du kanskje? Han var forresten halvbroren til hesten min, Carolus. Hadde vært koselig å blitt kjent med deg, ser vi har samma interessen så:)
Hilsen Linda & Carolus :)

Fra: anette83 (20.10.2004)
Hei igjen :)
Jada, var nok meg du så på Brunla ja! Synes det var noe kjent med deg, men skjønte ikke hvor jeg hadde deg fra :) Men nå skjønte jeg det jo...hehe.. Skal prøve å hilse neste gang jeg :)

Nei, har ikke hatt egen hest før. Bor jo på landet, så mamma og pappa synes det har vært nok av hester å låne rundt omkring. Det kryr jo av travere rundt meg. Men nå er jeg jo blitt voksen, så nå er det mitt eget valg. Blir lissom ikke helt det samme å låne... Har hatt ei bittelita nordlandshoppe på for siden mai, men hu dro hjem for noen uker siden dessverre. Så nå er jeg hesteløs til mine to engler kommer fra danmark. Men så blir det jo forhåpentligvis dobbel glede med to! Skal heldigvis ned og bo i Danmark noe under innridninga av Ali, så har noe å glede meg til ;)

Navnet climax - er det max fra rideskolen? Gamle gubben? Han er jo supernydelig! Synd han er så gammel... Hørte han muligens var på vei til himmelen, men sånn er det jo...dessverre.. Synes han er en vanvittig tøff hest å ri når han først våkner!

-Anette-

Fra: kjersti81 (19.10.2004)
Vel, helt greit at du ser det sånn. Det som er skrevet har jeg klippet og limt fra mail jeg har fått av tidligere eiere, og ting Bjørg Eva har fortalt meg. Lurer litt på hvorfor dette dukker opp nå, siden mailen ble sendt i juli? Men det spiller liten rolle for meg at folk ikke liker meg nå, kjenner dem ikke allikevel. Og hesten har det bra!

Fra: bourbon (19.10.2004)
Hei :)
Vet ikke helt det med stjerne men... hehehe. Spent på se hva det blir ut av han da, men det tar jo tid. Koser oss fortsatt vi da :) meg og Clinton. Han er jo så morsom :) hehehe. Takk for hilsen forresten, snakkes i stallen da :)
Klem fra Bjørg Eva

Fra: kjersti81 (19.10.2004)
En ting til: Jeg har ikke mailen her, så hvis du har den og vil sende den til meg, skal jeg lese den og se om jeg oppfatter det jeg har skrevet på en annen måte. Jeg har bare sendt mailen til en person, så hvis den personen har sendt den rundt er kanskje det litt teit?

Fra: kjersti81 (19.10.2004)
Nå er det ikke meningen å trøkke noen ned i møkka, og det som står i mailen har jeg fått fra Tine, Bjørg Eva, Kjersti og Helle. Jeg er klar over at ikke alle har passet sammen med henne, og jeg mener ikke at noen har gjort noe galt med henne!!!! Men en hest blir ikke slik hun er av seg selv, det har med tidligere opplevelser å gjøre. Hennes største problem har vel vært at hun har byttet eier så ofte, og har blitt veldig usikker! Beklager at du har oppfattet det slik, og den mailen er det forresten bare en som har lest..
Kjersti

Fra: anette83 (18.10.2004)
Hei!
Så at du holder til på brunla :) festlig sted det! Har time på torsdagene jeg, så jeg er jo litt der jeg og. Har sett hestene dine...fine de! Skal prøve å legge merke til dere på neste stevne :)
Har nettopp kjøpt meg to hester selv av typen haflinger, og gleder meg masse-masse-masse til de kommer etter jul en gang (står i danmark ennå).. det blir stas!

Jaja, lykke til videre da (og heia team climax!)

-Anette-

Fra: ole (16.10.2004)
Hey.

Takk for at du besøkte vipen min og skrev i Gjesteboka mi,det var koselig.
Fjordinger er skikkelige kule hester .Jeg starter Sprang,dressur og kjøring og er veldig mye på stevner..>Starter du noe ?har du egen hest?
Klem Ole....

Fra: (=Mari&Sørlill=) (16.10.2004)
Heihei!
Joda, var vel i den gjengen jah... Men det blir ikke no av tror jeg... Er så mange som har trekt seg fra den, så da blir det litt for dyrt:/

Fra: CowBoyII (15.10.2004)
heeey...;D...ja.. dv er EN av de beste...for quarteren er best!!1 ingen tvuil om..har ridd ene quarteren til treneren min i 2 år...for hun blei solgt i sommer...:(:(:(:(:(..har ridd allt jeg...i sommer var jeg på ferie på hemsedal hestesenter, og rei ei pintohoppe, "sol" het hun...og sol, ja det var det hele uka..:D:P..hu var diiiger... 1.78 og bred som en bulldoser...:P..men hu var skjønn:d..også har jeg ridd mustang...er der selve western kommer i fra...da de ville mustangen blei fanga og temmet og cowboyene blei dannet...:p..menmen...snakkes sikkert vett...;D... nuzzehpåh;D

Fra: xerxesklumpen (14.10.2004)
halla ja husker navent til vippen din!!! skal selge hu fordi jeg passer ikke sammen med hu å trives ikke no med hu!! det er synd for hu er en fin hest!!!! kooozy

Fra: ChristineRM (14.10.2004)
heiaa, så du hadde vert innom vipen min.. kjempe fin sie å bilde, va kjempe mange søte hesta er!!

hilsen mj

Fra: kjærs&kris (13.10.2004)
Hei hei i dag og!
Ikke så ille å bli spandert på da, var d Kristoffer som ble blakk?.. hehe.. vel vel..
Litt komiskt at dere kaller Abu Bakir, eller Aku Bakir da for Emil. For Emil er en sjarmerende liten kar på Lefdal som gjerne liker å ri Aku, Abu Emil eller hva jeg nå skal si. Supersøt hest mange navn.
Si fra når du vet hvilken weekend dere kommer t Lefdal da, du tar m en av hestene dine da el? De ser så fine ut så!
Klem klems

Fra: kjærs&kris (12.10.2004)
Hei hei
Koselig å møte dere og vett! Dere hadde d fett regner jeg m?? Blir som regel lite søvn denne helgen ja.. Var ikke på byn, men litt alkohol fikk vi da i oss.. Ville ikke risikere å være fyllesyk bak kamera, d hadde gått værre. Tar d t neste år :) Kjøpt mye t hestene dine du da eller?
kleems

Fra: Trine L (6.10.2004)
Heisann!!
Jeg skulle til spektrum.. Men den planen gikk i vasken.. Skulle kjøre bort med bilen min.. men ingen som kunen være med.. så jeg gidd ikke kjøre alene.. Men skal nok bort til østen (hehe) snart ja.. bort på tune og treffe en vennine.. og slike ting.. skal du på OHS da??
klem

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.