Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Dimsja&Clinton » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL DIMSJA&CLINTON
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 519

Fra: Bail Out (11.2.2004)
Hei igjen!!
Joda det går jo fint ann å roe seg litt og tenke et steg av gangen! hehe
har selv ikke peiling på dressur. Fikk øynene opp for det på oslo horse show i oktober.. Nå jeg såg küren, det var bare helt konge å se.. da fant jeg ut at jeg ville gå mer den veien. Og pga hesten min har jo vært syk, og derfor har han en svakhet oi bakparten, så jeg kan ikke hoppe han.. så jeg får ta takke med det jeg kan gjøre! men det er jo egentlig like greit. for de kan jeg jo kjøpe meg en sal til bare det. (har en allaround no da)
Rir du med mye utstyr? (til vanlig i trening)
Klem

Fra: Bail Out (10.2.2004)
heisann!!
Det er jo fint å høre, at Dimsja har et bra steg, hun kan no lære det fint ja!
Det er ganske greit å ha en trener slik at du får instruksjon på hva og hvordan.. hehe
Håper du får hun noe lunde bra da...
Min vil nok ikke lære passage og slike ting.. det ligger liksom ikke for en traver, han har jo en skade og så.. menmen jeg får se hvor lang vi kommer!! det er jo alltid et lite håp!!
Hvilken stall står du på??
Klem

Fra: silke (10.2.2004)
Hei igjen!
Startet i helga ja (som du sikkert la merke til). Pleasure trivdes ikke i bobla på oppvarminga da. Alt ble bare stress. Men jeg tror ikke det var noen hester som likte seg der nede. Dumme snø...
Så dumt at du ikke har fått vært med på de siste treningene med Amund da. Han er jo så flink. Men men, du kommer vel tilbake etter vinterferien...
Snakkes :)

Fra: max2 (9.2.2004)
Hey=)
Ja, Kane og meg var gode:) hehe.! det var nok du også.. selv om jeg ikke så deg!
Ja.. litt av en oppvarming vi fikk.! hehe=) er ikke lett med snø ras!
Ja.. sponsor greier ja, det hadde vert fint!
klemz

Fra: Vaffeline (6.2.2004)
Hey you!!
Hvis du går inn på hesteregistrering på rytter.no så står det alt du trenger å vite der, eller så kan du jo bare sende en mail til Pamela... Nytt for 2003 er alt alle hester som registreres for første gang på pass i stedet for ID-kort...
Klem :-)

Fra: silke (6.2.2004)
Hei hei!!
Hvordan går det? Lenge siden vi rei på timen sammen nå...
Skal du starte til helga?
Klem :)

Fra: Bail Out (5.2.2004)
heisann!
jeg har lest på vipen din fler ganger.. men glemmer litt innimellom! hehe
noe nytt da? hvordan går det?
Går dimsja dressur? i går var det så gøy å ri Bail Out i banen, for han virkelig prøvde, og han jobbet ganske bra, jeg klarte ikke å holde galloppen på han i voltene, men det fikser vi med en liten pisk, da blir han litt mindre lat skjønner, da (jeg trenger ikke å bruke den, bare han vet at jeg har den hjelper det)
vokse enda mer? oi, 175cm er jo veldig høyt det, Bail Out er jo 168cm, og jeg syns han er høy liksom.. heheh Klem

Fra: malene (4.2.2004)
Hæj=) takk for at u skreiv gjesteboka mi :d hehe det var koselig vettæ:p jeg er veldig godt fornøyd med han ja:p super ponni som hjelper meg mye! men noen ganger blir han litt vill med bakbeina:p 10hi....mene gigadim har jo blitt veldig fin i det siste!! jeje bajs ;)

Fra: Bail Out (4.2.2004)
Hei igjen!!
så du har ikke hatt henne lengre? ikke rart du ikke går ut å løper på markene når du ikke heltr vet hva hun gjør da.. en kan jo ikke bli mega godt kjent med en hest på 4mnd, tar tid sånne ting!!
er hun flink å hoppe?? hvor høy er hun?? hvor gammel? (har sikkert spurt deg før, men glemmer litt av og til..) klem

Fra: billy (3.2.2004)
Heihei:) Joda det går bare bra med meg og billy! Å med deg å dimsja da? Vipen din er kjempe bra;)Prates! Klem Linn og Billy!

Fra: inaina (3.2.2004)
kjempefin vip du også har! hestene dine var kjempesøte!!! lykke til med de begge! klemz ina

Fra: Bail Out (2.2.2004)
Hei!!
Er det ikke gøy å dra på stevne selv om dere ikke vinner da??
Er det den hesten på bildet "min hest" som er dimsja?? Hopper du bare?
No i snøen har vi ridd mye på en løype vi har rundt ridebanen og stallen, det er kjempe gøy!! Jeg ville ridd ut og tatt noen gallopper hadde jeg vært deg! det er jo kjempe gøy. Hvor lenge har du hatt dimsja?? Klem

Fra: Bail Out (29.1.2004)
heisann!!
Hvordan går det med deg og dimsja?? noe nytt å fortelle?? No har det vært snø her i bergen i tre dager, håper det holder, for det er mega gøy å løpe ute i snøen.. Bail Out er helt vill, løper med toppede ører og koser seg..
Snakkes!
Klem

Fra: max2 (28.1.2004)
Hei og hopp!
ja, vi var gode i 1meter, men ikke 80.. hehe=)
Treningen gikk forsåvidt greit, han sliter med bak parten, det er noe jeg vet :/
Men han hopper jo uansett =)
hehe

Fra: kigori (26.1.2004)
Åh, så fin Clinton var på det bildet! Jeg sa jo at jeg skulle få tatt bilder av han når han var barbert, men jeg ble jo for treig og nå er det litt for sent. Han har fått skikkelig grisebust på halsen og nedover bena og er ikke så lekker akkurat nå. Stakkar :) Jeg har ingen vip enda, men vi får se hvordan det blir etterhvert. Clinton hilser og sier at det er veldig gøy å plage hestene i nabopaddockene. Hvis de er så teite at de stikker hodet over gjerdet for å hilse på ham, tar han tak i grima deres og holder fast slik at de stakkars hestene må kjempe i mot for ikke å tryne i strømgjerdet. Han har allerede rasert grimene til begge naboene sine. Men som sagt, det er jo de som er så teite at de stikker hodet over på hans territorium. Klems

Fra: kritine (23.1.2004)
hei.. vi må bare få svar fra bøyeprøven som hun var igjennom, er hun frisk kommer hun til brunla om en uke:) KOOZ...

Fra: kritine (22.1.2004)
hei hei. hehe. nå står det 2004.. er litt forvirra vet du.. Å 2003 var et ganske fint år ja. Hehe. du hører noe snakk om en date du ja. jo da det har vært snakk om det, men hvor seriøst det er ment er jo en annen sak;) Snakkes vel i morra.. KOOZ!

Fra: Silje H (21.1.2004)
Heisann!
Joda, alt bra med Egony og meg! Ihvertfall nesten alt! Jeg er blitt kraftig forkjølet, så i dag har jeg bare hostet slim og blødd neseblod (dermed ingen sprangtrening i kveld...sukk...) og Egony har lært seg og hoppe på egen hånd. Ut av sin egen paddock og inn til nabovallaken Parfianty...sukk...håper hun ikke holder på med dette så lenge. Liker ikke at de står og krangler sammen med brodder på bena,blir så mye sår og dritt ut av det. Men ellers, ja ellers har vi det flott! Du og Dimsja da??
Klem

Fra: Bail Out (21.1.2004)
hei igjen!!
Jeg husker den vinteren jeg overtok Bail Out, da var han blitt barbert av de tidligere eierne, han ble barbert en gang i løpet av hele vinteren, og han eide ikke farge i pelsen i det hele tatt, og han fikk ikke "normal" pels igjen før til sommeren. etter noen mnd på b-vitamin.. grunnen til at verken pelsen eller høvene grodde ut igjen var at han hadde mageproblemer og mangel på vitaminer og mineraler!! Men vi fikk fikset det, no har han fine sunne høver og pels..
Men jeg merket jo at han har lang pels i går da-- Jeg skrittet i 45 min med et skritteteppe i ull over han, og han var litt svett under salen og på halsen.. Sier jo bare litt om pelsen da.. (det er hvertfall -5 grader her.. )
Så jeg vurderer å barbere han til neste år.. Men men vi får se.. regner emd han er i trening da, så da trenger jo han å bli barbert..
Men no er det liksom ikke vits siden vinteren sikkert snart er over!! :) endelig sommer på vei!! KLEM

Fra: Bail Out (21.1.2004)
Heisann!!
Da vet du hvordan jeg hadde det HVER dag når Bail Out var i løps form.. herregud, måtte ha stang bitt for å få stoppet han.. helt vill i nøtten!! Ja får håpe hun gir seg før stevne da!! og at det går fint!! *krysser fingrene for deg*
Ja litt større gård ja.--- geit?? hehehe

Ja dritt lei kulden jeg og.. det er bare -5 grader her, men det er så sinnsyk høy luftfuktighet, så det er nesten det samme som -15 grader.. Vil ha sommer og sommerpels på Bail Out.. han har den bamsepelsen no.. hjalp ikke å hive på han dekken tidlig heller.. No stårhan med 2 dekken og den pelsen.. Men den er ikke noe tykk, bare lang som bare det!! he he han er no skjønn er han..
Men neste vinter barberer jeg han kankje hvis han blir brukt mye.. Barberer du dimsja?? (om det er sånn det skrives?? glemmer det sorry!!)
KLem

Fra: Bail Out (21.1.2004)
Heisann!!
Ikke så mye nytt, bare at jeg kan ikke ri skikkelig pga banen er dekket av et tjukkt lag med klink is!! så vi kan bare skritte og jogge lett.. kan jo løpe litt på løypen da, men Bail Out har ikke alltid helt kontroll over beina sine, så jeg vet ikke om jeg tør å løpe så mye.. hhe er så redd for at han skal skli og skade noe..!! det vil vi jo ikke no som jeg nettopp har begynnt å ri han igjen..-
Var en liten tur på bilveien i går, gikk ganske greit, men merket at jeg ikke hadde noe i ørene hans.. litt svetten og "dum", går alt bramed dimsja? prøver du å feite hun opp??
klem

Fra: Bail Out (21.1.2004)
Hei og hopp!!
Så fine hester da..-. da! skikkelig flott den med kvitt bles.. litt gøy å endelig se bilder av hestene dine!! he he he
Jeg står i en stall med 14 hester.. Helt grei stall, den er 3 eller 4 år gammel.- Vi malte den sist sommer (02) med blå, gul og kvit.. vi ble alle enige om de fargene.. Så har vi en ridebane (20x60) og en løype rund området, gøy å løpe på :) så venter vi på en ridebane til, men massen som er fylt på der den skal være må pakke seg litt til.. så den kommer vel til sommeren, helt greit. Har nettopp fått 4 nye utebokser fra sverige, men de er ikke kommet opp enda pga været!! der skal Bail Out stå.. de bigge boksene (3x3) han har den største boksen inni stallen siden han er størst på stallen.. den er vel 3x2,50.. tror jeg.. Men det som er dumt med beliggenheten til stallen er at det er tung traffik langs veien der, så vi må ut i trafikken på tur, og bail out er ikke helt trafikk sikker, men jeg har kontroll!! du da? masse bra tur stier?? klem

Fra: Gakken (20.1.2004)
Heij! Spuerfine bilder;) kul vip! :D
Ta deg en tur innom min da ;P

Klem MariE og SaGa ;D

Fra: max2 (20.1.2004)
hm. bilde av patriarche, der står det clinton. og omvendt!
Jeg skal ri på time for terje en av dagene nå, bare sånn litt. du kan kanskje være med? Du hadde ikke hørt noe fra lillestrøm?
Husker ikke en gang åssen teppe eller jakke vi bestilte jeg =)
på skolen?

Fra: max2 (20.1.2004)
yo!
så du var pålogget! du har foresten skrivd feil navn på et bilde =)
Hørt noe fra lillestrøm?
Hvordan gikk timen i går?
klemz

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.