Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Dimsja&Clinton » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL DIMSJA&CLINTON
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 519

Fra: Bail Out (19.1.2004)
Hei og hopp!!
Det er ikke noe gøy med tynne hester.. bail out var kjempe tynn en sommer, han hadde fått i seg et virus gjennom kattene i stallen, og ble syltynn han og en hingst på stallen.. De la ikke på seg uansett hvor mye vi gav de... Har masse bilder, men må få de lagt inn på pcen før jeg skal legge de ut..

Er stallen stor eller liten??
hva konkurrerer du da? sprang??
klem

Fra: Bail Out (18.1.2004)
Oki!! Gleder meg til å se fler bilder, den diadem er jo råå flott, er din like flott??
HVa heter stallen du står på? har den hjemmeside?? liker å se bilder far andre staller... hehe vet ikke hvorfor, men det er jo litt gøy å se hvordan andre har det!! hehe

Du konkurrerer sant?? eller gjør du ikke??
Gleder du deg til russetiden da?? hehe min var drit kul.. masse fest og sånn..-
Litt greit å høre hvor lenge andre er ute med hestene sine, sånn at jeg vet om jeg er ute for lite eller for mye.. men skal bli flinkere til å trene dressur, men må komme meg opp til en instruktør..
er det snø hos dere no?? her har det vært, snø, hagl, sludd og regn i dag.. skikkelig kjedelig!!! mmen men sånn er bergen..
klem

Fra: max2 (1/16/2004 3:25:39 PM )
hei og hopp=)=)
Ja, det blir nok 3 divisjon! Gleder meg til stevne neste helg... Ja, nå er Kane skodd... reine helvette .. Axel sa jeg burde sende han tilbake. jaja..
Snakkes!

Fra: Bail Out (1/16/2004 9:16:24 AM )
hei!
Ups, jeg glemte å svare deg.. sorry!
Ja det kan jeg tenke meg at det er (press fra alle at du må ha en god hest, og det dyreste utstyret..)
Jeg står no på en stall der utstyret ikke har noe å si, Vi koser oss med hestene vi, og bryr oss ikke om hvem som har best hest og utstyr.. Ganske greit det..
Har d bilder av alle hestene du har hatt..?? Ser formeg Clinton: høy og adelig og kanskje hvit.. det er bare mitt bilde av han, det stemmer sikkert ikke!! hehehe eller kanskje det gjør det!

Rir du ellers hver dag? Hvor lenge rir du? (i bane, og på tur?)
Klem

Fra: Silje H (1/15/2004 11:37:49 AM )
Heisann!
Hmmm ja, Egony er kanskje ikke verdens vakreste hest på bilder. (Er noe med høye mørke og staselige!) Men hun er ei dame med personlighet, og jeg er fryktelig glad i henne! Ho er ingen topphest, men ho gjør virkelig alt hun kan for å glede meg også!
Hva med dere da, alt bra??
Klem

Fra: Bail Out (1/15/2004 10:18:49 AM )
Heisann!!
Nei de liker full fart det gjør de, men travere er jo avlet til å være hissige.. Men men , jeg fikk hesten i hendene jeg så skal ikke klage, men kunne tenkt meg en ridehest og.. Ha en av hver.. men jeg håper virkelig meg og Bail Out kommer et stykke hvertfall..
No har han jo stått og blitt lat i 9 mnd, må t.o.m. ri han med pisk av og til, han er blitt skikkelig lat, og egentlig er det jo litt bra siden jeg skal få han rolig i banen..

Og han har ikke gått så mange løp at det gjør noe, han har gått 14 løp, der 3 av de var med meg på ryggen.. Så han har ikke noen stor karriere bak seg.. Men han tenker ned på tøylen men han får det ikkehelt til, så jeg må bruke hjelpetøyler litt så tror jeg at jeg skal få han på tøylen.. For de gangene han har prøvd, så har han vært litt redd bittet og, for da brukte jeg Jaktkandhar.

Nei sa hun det? hun på stevne, var kult at du slengte den tilbake i trynet hennes etterpå da. Uansett hest men har må man jo få lov til å stille på stevne.. Det skal jo ikke spille noen rolle! men men det blir jo sånn, noen klarer bare ikke å holde kjeften igjen..

No kan jeg ikke ri noe særlig på noen dager, Bail Out fikk vaksine i går.. Klem

Fra: Silje H (1/14/2004 10:37:02 AM )
Hei!
Den røde hesten på bildene som hopper, er ikke min. Har solgt han, og har en annen nå. Legger inn bilder av henne enten i kveld eller i morra!
Hmmm, vet ikke helt når jeg skal på stevne, håper på å reise til Gyldermyra (moss og våler rideklubb) 8 februar, ellers så har visst ikke terminlista oppdatert seg helt på stevner her i nærheten av meg enda! Får se litt, men vi pleier og ha et drive-in stevne på tune i slutten av feb/begynnelsen av mars, også Pegasus cup litt etter det!
Mvh Silje

Fra: Bail Out (1/14/2004 9:36:45 AM )
Hei igjen!!
Ja må jo selvfølgelig tenke på hesten før mitt eget ønske.. Jeg har jo ikke hoppet så mye, har aldri gått på rideskole eller noe, og har egentlig mest ridd travere.. Men no har jeg snudd nesen mot ridemiljøet.. Og blitt veldig intr i dressur og sprang.. Er litt lei travparken og styret.. Og siden Bail Out ikke var noe god der så er det enda en grunn til å la vær.. Han likte det, men han fikk ikke farten opp i løpene fordi han er så grov og tung.. <han ser jo heller iut som en halvblods enn en varmblods traver (de er jo tynn og pinglete, det er ikke Bail Out)

Så jeg håper vi kan bli litt flink i dressur da, vi får se når jeg begynner å ta timer.. *gleder meg* Men noe kjempe god tror jeg vi aldri blir..
ellers da= hvordan går det med dimsja? (var den sånn det blir skrevet? )
klem

Fra: Arak=) (1/13/2004 5:31:13 PM )
heia=)
takk for innlegge i g-boka mi=)
kul vip å mange fine bilder=)
hilsen Marie..

Fra: kjersti81 (1/12/2004 2:16:58 PM )
Heisann!
Jeg eier Ironika nå, ja. Har hatt henne siden oktober 2002. Vi trives kjempegodt sammen!
Hilsen Kjersti og Ironika
Fine bilder:)

Fra: Silje H (1/12/2004 11:59:58 AM )
Hei igjen!
Ja, Lykke til med Dimsja videre da! Skal du på noen stevner snart?
Mvh Silje

Fra: Bail Out (1/8/2004 3:19:05 PM )
Så bra da.. jeg syns sprang er kjempe gøy, men siden Bail Out ikke kan brukes til pga skaden i krysset så må jeg basere meg mer på å omskolere han i dressur.. men like greit det, har fått litt mer intr for det no siden jeg kan ikke ri sprang.. men kunne tenkt meg en til hest, en som kan litt mer sprang og dressur.. ikke traver, men ridehest.. Ikke det at jeg ikkeliker travere men har nok med Bail Out.. det litt slitsomt å ha en hest som er hard i munnen. Bail Out har heldigvis gidd seg litt med det, han er lettere å stoppe og går fint med trinse no..
hvordan går det med treningen? tar du privat ridetimer?? er det dyrt?
klem

Fra: Silje H (1/8/2004 1:50:08 PM )
Hei!
Diadem er knallflott! Hvis hoppa di er halvparten så fin, er du heldig! Har dere kommet igang med treningen på nyåret eller? Jeg hadde min første sprangtime i går, og det gikk overraskende bra. Amund, kommer til oss en helg snart og skal trene ponniryttere og juniorer. Blir spennende å se, Amund er skikkelig flink!
Stikk gjerne innom hos meg også!
Mvh Silje

Fra: Bail Out (1/6/2004 9:28:52 PM )
Hei igjen!!
Joda det går fint med oss. har begynnt å ri han nesten hver dag no.. det går veldig bra, han kommer seg litt hver dag.. så snart kan jeg begynne skikkelig med omskoleringen.. skla ta ridetimer når jeg kommer så langt at jeg får kjørt opp til det ridesenteret der jeg skal ta de timene.. hehe
litt kultmed det teamet du og en venninde har laget da.. artig!!
rir du bare sprang eller dressur og?
snakkes

Fra: silke (1/6/2004 7:54:02 PM )
Jada, jeg er kjempefornøyd til nå. Han er så morsom å ri, men han kan sparke litt bakut når vi skifter galopp hvis han er sprek... Det er litt slitsomt. Men men, det er jo ikke det største problemet en kan ha...
Ja, det blir litt dyrt med to timer i uka, men jeg regner med at jeg vil trene for Amund nå en periode, og så kan jeg kanskje ta noen timer med Terje inni mellom. Kanskje få en bakkearbeidstime eller time med jobbing over bommer og sånn... Det hadde vært greit, men vi får se hva som skjer. Det er jo ikke sikkert ennå at Amund kommer.
Vi snakkes.
Klem

Fra: silke (1/6/2004 9:03:55 AM )
Hei!
Ja, han er ganske annerledes enn Silkstone.
Det gikk jo kjempefint for deg på trening i helga også.
Amund er skikkelig flink da. Liker å trene for han. Håper det ikke er lenge før han kommer igjen. Men det er jo noe snakk om at han kanskje skal komme en gang i uka. Skal du være med på det? Jeg har litt lyst til det.
Klem

Fra: Bail Out (1/5/2004 7:07:35 PM )
Hei igjen!!
Gleder meg tïl å se fler bilder.. Hvordan går det med deg og hesten? alt bra og vell?
Godt nyttår forresten..

Fra: atlantik (1/5/2004 2:38:52 PM )
HaLLo! ;)
Æ la inn alle som hadd skrevve i gjesteboka mi sjø :D Æ rir på Ida-s ja! har sjett clinton! ;)
fine bilda! =)
~Marianne~

Fra: kjohan (1/5/2004 2:37:56 PM )
HEISANN!!!
Fin VIP og bilder!!
Ta deg gjerne en tur innom min VIP også da vel!!
Hilsen fra
Kathrine

Fra: silke (1/1/2004 6:06:41 PM )
Hei hei!
Det var koselig hos Therese i går da... :) Hadde dere det gøy på by-n etterpå?
Du får ta deg en tur innom sida mi.
Vi snakkes i stallen.
Klem fra Else

Fra: *Tzarlover* (12/27/2003 4:42:50 PM )
Hei!!!
Så mange fine bilder det var!! Clinton var kjempe søt!!
Ta gjerne en tur innom vipen min!!
Klem fra Tzar og Karoline!! :)

Fra: Bail Out (12/19/2003 9:18:10 AM )
Hei igjen!! svarer fort du.. hehe
Hesten traff vel mur veggen han da??
Rir du mest sprang eller dressur? eller kanskje begge deler? JOa min har det helt fint han.. skal ut der no om 45min.. er arbeidsledig jeg så har ikke annet å gjøre på.. hehe
Det er jo det dritt været her da.. ,men jeg får bare pakke meg godt inn i regntøy.. du har vel hørt om været i Bergen?? (ikke noe gøy)
Men hesten må få komme seg ut å trimme litt, holder på å bygge litt muskler på han.. alt er jo slappt no, og han gidd jo nesten ikke å flytte på seg når jeg ber han.. Blitt skikkelig lat på de 8 mnd han stod, men skjønner det jo godt da.. hadde blitt lat og feit jeg og om jeg skulle stått ganske mye i ro i 8 mnd.. Har du bilder av hesten din som måtte avlives?? klem

Fra: Bail Out (12/19/2003 8:47:38 AM )
Heisann!!
Uff så dumt da.. hvilke vegger var det i boksen der han stod`? Fo min banker og slår i veggene og.. men han slår hull i de.. det er vanlige tre vegger..
Går alt bra med den nye hesten din da? Dere trivs og har et godt? Hvor bor du? Står du i en stor stall eller liten? Håper du og dine får en riktig god jul!!!

Fra: Bail Out (12/18/2003 9:33:50 PM )
Hei igjen!!
Uff så forferdelig da.. brakk hovbeinet når han fikk støt?? fikk du erstatning da?? eller hadde du forsikring.. fysj så fælt da.. no fikk jeg helt vondt i magen, stakkar hest og deg ikke minst. HVor er du fra?? står hesten din på en stor stall eller en liten??
Mvh Trine Lise

Fra: Hurricane Jack=) (12/17/2003 9:48:27 PM )
Heija=)
kul VIP duh har dah=) Fine bilda=)
koz Tina & Hurricane Jack=)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.