Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Montesse » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL MONTESSE
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 223

Fra: Purreløk (26.10.2009)
Så gøy å se at montesse har det så bra! Jeg red henne mye og hjalp eieren en del og startet et klubbstevne på henne da hun stod i Hurdal! Kjempe søt hest! Savner henne masse, så dere på stevne for en stund siden! Finingene!

Btw, ser emilie har skrevet at det stod i passet hun hadde Adhd? Det tror jeg ikke noe på =P men stod vel i en veterinærattest at hun var hyperaktiv, men er vel langt fra det og til ADHD =P

Lykke til videre med godjenta!

Fra: Emilie-Cicilia (27.10.2008)
ei som red litt på henne da, sa det sto i passet hennes at hun hadde ADHD . hehe .. Men hun ser jo ut som den døds kule hesten ass!!

Fra: Emilie-Cicilia (27.10.2008)
Hmm.. Kjenner ikke til henne så utrolig godt.
Men hun stod i Hurdal i fjor var det vell, sammen med forrige eier? Det jeg vet, eller har hørt da..at hun har ADHD? :P
hehe..

Fra: Emilie-Cicilia (26.10.2008)
montesse jo ;))

rå kuuul hest :D

klem emilie ;))

Fra: -SpeedGirl (30.8.2008)
ååå, ka spennende da ;D Nei ej veit ikkje enda :S skal få solgt speedy først. Men kunna heilt sikkert starte smått med ho da.. Men skal nokk kjøpe Pegas one, å da blir ej å sjå ute på konkurranse bana ;D Fordi de e verdtfall spranghest! :D

Ja, fikk mld med Camilla på hestemarked, så sendte ej ho e-mail osv, men ho forklarte mej detta med forkalkninga på eine framfoten. Å da er jeg ikke inntrisert lengre..

Klem<3

Fra: -SpeedGirl (15.8.2008)
Ja den va heilt nyydlig! Har kjempe lyst på den, men trur nokk de ikkje blir nokke av. He bestemt mej for å ikkje haste med salget på ho Speedy :)

Nei, skal ikkje delta eller sjå ;) Skal du delta?

Fra: Marianne:) (10.8.2008)
nemmen, har du bilda av me og elita å du da?:) koslig!

Fra: -SpeedGirl (7.8.2008)
Ja veldig dumt, men de beste for Camilla.. I know ;)
Ej drive å ser på en hest da.. Galopphest de også, fulle ut at ej elska fullblodsa. Dei e så nydlige, falle veldig fort for dei he ej fulle ut :)

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=14323719&sid=xz6cbaGi8_M938972&WT.svl=Link

Her e den ej vudera no ;) He falt helt for ho.. Nydelig!

Fra: Ingvild og Kenzo (7.8.2008)
Så bra at det fungerer, det er veldig godt å se n bilder av henne, og hun ser ut til å trives godt med å ha blitt spranghest igjen:)

Jeg vet veldig lite om fortiden hennes dessverre, vi snakket såvidt med en tidligere eier etter vi kjøpte henne, men hun hadde ikke hatt henne så lenge så det var minimalt vi fikk vite. Hilde vet nok mest om tiden i Sverige tror jeg, men jeg vet jo selvfølgelig alt fra hun kom til Norge i 17 november 2002 og til jeg solgte henne i mai 2005. Hun var aldri skadet den tiden jeg hadde henne, og veterinæren som gjorde salgsundersøkelsen sa at han aldri hadde sett en hest som var så frisk og fin i beina på 12 år til salgs før. Så helsen var i allefall på topp! :)

Fra: -SpeedGirl (5.8.2008)
Camilla sendte mej mail, ang at Maccis blei solgt ;) Va domt.. veldig domt :( Men, men ;) sånn e live..

Fra: -SpeedGirl (2.8.2008)
Ka du meina? ;) forstår ikkje heilt ej altso ;D hehe. De at du blei tryggere ta å ri ne Maccis, når du skulle hoppe med Montesse? Eller omvendt? :D
Okey, ka du meina me at ho utnytta de da? Springe ho av gårde, eller tar ho bare opp haude liksom ;)
Du må ta å ta bilde neste gang du rir ho da, å legge ut på hestemarked så ej får sjå dokke :D?

Klem<3

Fra: -SpeedGirl (2.8.2008)
Joda ej faktisk talt de ;)

Nejmen så gøy da!:D ho hørest så go ut, he døds lyst på ho! Du ana ikkje.. Men no blir ho kansje solgt til ho bergens jenta da :( Forstår godt Camilla, ho kan jo ikkje sitte igjen med to hesta også.. Men vi får sjå ;) Håpe ho e så god som du beskrive ;) hehe. E ho god å hoppe med da? ;)

Nei, ikkje enda.. Men he 2 styk som ej drive å sende mail med da, som e litt inntrisrte. Du veit ho Rikke ej drive å skrive med? De e gamle eigern til Speedy, å ej he so lyst å selge speedy til ho, veit at ho hadde fått de utrulig bra hoss ho ;) So ej håpe inderlig at ho he lyst på ho, vist ikkje får ej nokk solgt ho til nokken andre ;) Men blir nokk ikkje lenge til..

Klem<3

Fra: -SpeedGirl (1.8.2008)
Ja, ej veit det.. Ej kom i krangel med ho Kristin som du kjøpte ho av, fordi ej sa de til ho. At det e en snill å god hest, men alt for mange som rei ho. At de va meir en 1 manns hest, ho forma sej veldig etter ryttern.. De e verdtfall mi oppfatning av de ;) Å da begynnte no ho å kjefte på mej, at ej hadde ingenting me å komme å utale mej om ynglinsk hesten hinna, bla bla. Men altson, de ekje så viktig ;D

Hehe, du he de ja? ;) Ja, Camilla sa de at du hadde snakka en del om mej.. At ho brude selge ho til mej osv ;) Fint sagt av dej!! hehe ;D Men de blir spennende å fare sta å prøve ho, gler mej som en liten baby ;D Blir skuffa vist ej ikkje like ho da :( Men, men.. E no berre å vente å sjå ;D

Klem<3

Fra: mariith (31.7.2008)
Så søte bilde av Montesse ... Myyp ^^,

Fra: -SpeedGirl (30.7.2008)
Okey sånn ja ;) Jaja, men de bryr mej ikkje i de heile tatt! Folk kan berre meine å syns de dei vill osv. Akkuart sånn som med Elita ja ;) Tull å tøys va de. Ej va jo redde ho ei stund fordi folk sa sånt, men tingen va jo berre de at alle dreiv å rei ho så ho va heilt forvirra stakarn. Og masse energi som ville ut ;) Ei gulljente e ho.
Men ej trur ikke nokke vondt om ho Maccis, gler mej sykt til å dra sta å prøve ho! He veldig lyst på ho.. Men som Camilla sa, så skal ho til oppdal å hente sej ny hest, å da kan ho ikkje bli stående me 2 hesta :S Å de e jo forstålig da!
Klart du må komme å sjå, ej synst sånn e kjempe skummelt da. Prøve andre sine hesta liskom ;D Vææ

Fra: -SpeedGirl (29.7.2008)
Nejmen så artig da!;D hehe.. Ho såg ut til å vere veldig flink å ri vist de e ho som rir på dissa bilde på annonsa ;) Men du he jo gjort en kjempe fine jobb med Elita, så ej tror på dej at ho e flink vist ho he hjulpet dej å få fram de ;)
Veit du ikke nokke om hesten? som du kansje kunna fortalt? ;)

Ej kan ikke komme oppover dit før slutten av august, eller rundt den 25 tror ej ;p Foreldra mine kan ikkje kjøre meg før då ;S Men ej he sykt lyst oppover å prøve ho, likte ho veldig godt sånn som ho beskriv ho Macarena :D

Fra: lørris (29.7.2008)
Huske ikke navne på dem :p

Fra: Impreza (29.7.2008)
klart du kan det :-)

Fra: Trollvind007 (28.7.2008)
Montesse var jo kjempesøt da:-)

Fra: -SpeedGirl (25.7.2008)
Forresten ej drive å ser på en ny hest, ser at du he Montesse oppstalla på molde hestesportsenter? Eller ka de no enn va, ej drive å ser på en hest der oppe som heite Macarena blir kalt Maccis ;p hehe. Men ho står på en plass som heite Skarstua, eller eventyrlige skaret. Veit du kor de e? Ei fullblods hoppe :) Kjempe nusslig! skal kansje oppeover å prøve ho da. Likte ho veldig godt..

Fra: -SpeedGirl (25.7.2008)
Ja forstår ej godt :) Ja ej hadde planer om å da he de samme med ho speedy, vist ej selge ho so skal ej ha første retten til å kjøpe ho tilbake :) sia de blir tungt for meg å slege ho liksom :( Men gler mej litt samtididg da.
Ej he sendt ho ei melding faktisk, men ho hekje svart på den? so ej blir litt irritert når folk gjer sånn.. Når dei va her å prøvde ho varskudde ej de at dei fikk si fra om dei ikkje ville ha ho. Men de virka jo som om dei ikkje vill de. Så da tenkte ej at ej skulle lage ei ny annonse å sjå om de e nokken som e intriserte der ;p

Fra: -SpeedGirl (24.7.2008)
Heihei :D

Så nydelig Montesse va.. Kjempe lekker hest! Trur du kjøme til å storkose dej me ho :)

Off, de va trist at du he solgt ho egentlig. Men ej e sikker på at den som he kjøpt ho kommer til å stor kose sej med ho.. E no den prinssesa :D

Nej ej hekje fått gjort de enda, desverre. E ei som e inntrisert i ho da men hekje hørt nokke mer i fra ho?

Fra: Lovise_Amber (22.7.2008)
Nyhestn din va kjempe fin! Lykke t me ho da:)

Fra: upperclass (22.7.2008)
heia. kan du ikke legge ut hoppe bilde av me her au. har ikke tigang på nettby på jobb sjø. å har lyst å se0=)=)=)=)

Fra: karinmyyh (6.7.2008)
heihei ;) Fant deg her å jeg;) hehe.. det er karin, som er interessert i Elita Linn;) veldig fine bilder du har av elita og andre ting;) virker som et idyllisk sted dere bor på ;) mvh karin;)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.