Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: julnil (3.3.2008)
Ja. særlig d siste bildet. Der e han så fin :)
Har lagt ut film fra hengerlastingen på youtube. Du finn den under min bruker youtube.com/FakurLofoten. Blir nok ikke søkbar før om nåen tima. Da kan den søkes på "Stall Sandholm". Men inntil da kan du gå rett på brukern min å se den

Fra: hilsnin (27.2.2008)
Jauda alt e da stort sett bra ellers, alt æ har igjen av høy har desverre mugla så æ har nødt t å kjøp inn nytt... strek i regninga ja!!!! Men i hælga ska æ få mæ liten søt pusunge, og æ glæde mæ stort :) Følg med på forum for bilder av den lille :) :)Har du funne no navn t lillefridan da?

Fra: hilsnin (26.2.2008)
Hei Hå!

Sitter på jobb og glaner og kjeder meg! Og tråler nettett ut og inn, har snart ikke flere spennede sider å besøke. Ylva er fortsatt dårlig i foten snakket med dyrlegen i dag og må kanskje ta ultralyd av foten likevell, den var jo på bedringens vei så ble den verre igjen... Blir snart gal!
Alt bare bra med dere da?

Fra: julnil (25.2.2008)
Hei. Hvis du vi se film med Fákur, kan du gå inn på www.youtube.com/FakurLofoten :)

Ellers e no alt flott, han e så herlig!!!!!

Fra: julnil (21.2.2008)
Hei, syntes salen var storartet, og superfin i brun da. Skal ta et bilde å legge ut så får du se. Synd at jeg måtte sende hodelaget tilbake. Rytterbua skulle sende meg et nytt i full, men jeg er så utålmodig når det gjelder å vente...
Sendte salen og dekkenet til deg i dag. Takk for lånet :) Nå er all nervøsiteten min angående Fákur borte. Synes jeg er blitt godt kjent med han nå. Nå har jeg jo både falt av, og han har sprunget litt ut med meg (les dagens innlegg i dagboken). Da har jeg liksom gjort de tingene som gjør meg nervøs, og jeg ser at jeg klarer å stoppe han uansett. Var å trente på sommerbeite i dag. Han er så flink at!! Men blir jo fort sliten, så vi holder ikke på altfor lenge i gangen. I morgen skal Fákur og jeg ta oss en skogstur, så får han trent litt andre muskler også (og litt kondis).

Fra: julnil (19.2.2008)
I dag kom salen i bomvidde 38. Gloien va superfint i brunt :) Har jo også bestilt brunt hodelag selvfølgelig. Han kommer til å bli råfin, skal ta bilde å legge ut på vip´en så du får se! Har brukt 12000 te no, iberegna frakt for å få han hit. Blir nødt te å kjøp han, så mye som æg investere....hehe. Har no fått regninga fra dyrelegen. Helsesjekk og vaksine. I kontrakten står det ikke at vaksina også skal trekkes fra kjøpesummen, men æg går utifra at vi bare gjør det sånn allikavel. Æg betale alt no, så trekkes d ifra. E jo bare tungvindt at du overføre førr vaksina, så overføre æg førr hesten...

Fra: julnil (18.2.2008)
Kurset skal være 29.feb til 3.mars

Fra: julnil (18.2.2008)
Har hatt fin kontroll med han på "bane" (les:sommerbeite), og ikke følt at han har lyst å gå fortere enn det jeg hadde tenkt. Men tror nok det stemmer helt det du sier, og tror ikke jeg red han "korrekt". Ble litt nervøs da jeg følte at jeg mistet kontrollen, og lente meg frem samtidig som jeg nok bare brukte tøylebremsen. Første gang vi er på langtur, og ikke under "kontrollerte" forhold slik vi har vært til nå. Vel, vel, vi finner jo ut av hverandre for hver dag da :) I morgen skal vi trene på "banen" igjen. Skal vente med nesereimen jeg, da jeg tror vi løser dette kjapt :) Prøver å ri hver dag, men dessverre har vi hatt en del stiv kuling og storm.

Fra: julnil (18.2.2008)
Hei. I dag har vi vært å kjørt i grøfta Fákur og jeg (les mer om dette morrostykker i dagboka). Han gaper veldig mye når han blir ivrig under hurtig gange, og skal bremses ned. Har du opplevd dette problemet? Lurte på om det er bittet, eller om han behøver en kombinert/hanoveransk nesereim? Eller om du i det hele tatt aldri har opplevd dette? Hvilken erfaring har du?

Fra: julnil (16.2.2008)
Hei og takk for tipset angående trav/tølt. Vi hadde en treningsrunde i går også, og da begynte jeg å ane det du skrev, at på slakkere tøyler går han i trav istedenfor tølt. Ja, du må bare lese i dagboken :) Bruker den som en slags logg, så er det letter å se fremgang i det man gjør.

Fra: julnil (13.2.2008)
På dagen er de ute. Håper uvært ikke varer så lenge, er så ufyselig. Nå skal alle hestene på stallen (unntatt èn) over på utegang :) det synes jeg er supert. Her 100% overbevist om at utegang er best for hester! Blir spennende med føll på Frida ja, gleder meg til å se hvordan føllet ser ut, og om det blir hoppe eller hingst!!

Fra: julnil (12.2.2008)
Ja, det kan jo vær litt vanskelig å sammenligne to hesta mot kværandre. Va no før nyskjerrigheta si skyld, sia han ikke e stangmålt. Vi har mye uvær førr tia, stiv kuling og storm. Han skjønne ingenting stakkar, må vær inne :( Han har no kommet seg kjempebra på spiltet. Er ikke skvetten lengre. Kossn e d uten han da?
Prøvde en Gloi i 36. Den passet han fint nå, men blir for liten når han har fått litt mer muskler. Har nå bestilt en i 38 som sendes i morgen. gleder meg, for jeg finner meg ikke til rette i din sal, den er så bred at jeg må "kjempe" for å kunne gi sjenkler med den.

Fra: yrja å mæ (10.2.2008)
D går bærre bra! Stille stævna å koze oss vi<3
Enj koss d går m dokk da? E Kjara gammel?! (Eller hadd ho skifta navn?)
Ska lægg ut nye bilda av mæ å yrja på vippen min snart!
Men æ plages me sia, sån at d e GAMMLE bilda som ligg ut no!;) D e litt flaut;)
Snakkes;)!hæls a "kjara" da!<3

Fra: julnil (10.2.2008)
I dag var jeg og Fákur ute på en liten luftetur :) Hadde fått barbakgjorden, og skulle prøve denne (satt forresten bra på han). Da jeg skulle stige opp, mistet jeg balansen, og havnet litt langt bak på ryggen hans. Han begynte på springe, og jeg klarte ikke å komme meg på rett plass. Etter kort tid skjønte jeg at dette bare var å gi opp, og slapp taken, så etter et lite byks, fløy jeg (ifølge tilskuer; i en fin bue) gjennom luften og landet i skaresnyen. Så da jeg hadde fått tilbake luften i lungene, var det bare å prøve igjen. Denne gangen med sal så vi ikke havnet i det uføret to ganger på rad :) Gikk flott da. Stakkars hesten :)
Han er flott å ri, reagere på minste vink på tøyler og sjenkler. Skal bli en morsom tid fremover dette!!
Han er nå en skikkelig kosehest, og i dag kom han gående i møte med meg da jeg skulle hente han på jordet. Vi trives skikkelig godt ilag!

Fra: LillebrorOgLizzie (9.2.2008)
Å kor arti :):)

Fra: julnil (7.2.2008)
Hei. Har skrevet i dagboken (og kalenderen forsåvidt), så her kan du følge med hvordan det går med Fákur :) Han går supert i flokken. Det er fire av hestene han ikke har møtt enda. To står på et jorde over veien, og de to andre står foreløpig på jordet ved siden av, så de har han kun hilst på gjennom gjerdet. På jordet han er nå, er de 6 hester til sammen.
Har ingen problemer med å fange han inn, er så snill så :) På det "værste" har han gått litt sakte ifra meg, men latt seg fange inn etter kort tid. Har flere ganger fanget han inn siden han ble sluppet ut i går, noen ganger for å ta han inn på spiltet, og andre ganger bare for å kose med han ute på jordet. I morgen blir han vaksinert og får helseattesten sin. Hovslager kommer også i morgen eller lørdag. Her er det bare is og vann på veiene (typiske lofotveier), så jeg velger å sko han slik at vi kan ri uten å skli. Vet du om Fákur var gammel da han ble kastrert? Bare nyskjerring, ikke noe du trenger å finne ut hvis du ikke vet det.

Fra: yrja å mæ (1.2.2008)
Bra, men kæm e du?;)

Fra: LillebrorOgLizzie (27.1.2008)
Å kor arti :) Oija, koffr ska du selge Fákur? e det noen som e intr ? Ja va bra heldi m å få henger. Men vi betalte bare 6000 før den, så det va jo ikje så masse. :)

Fra: LillebrorOgLizzie (26.1.2008)
Heia :)
godt nytt år :)
Kossn går det m dåkker?:)
Her går det bare flotters med mine to. Æ skal no hive mæ md på sprang kurs i neste mnd . Så det blir spennanes :)

Fra: Maju (23.1.2008)
Emil går det bare bra med, må si at han er veldig sprek med tanke på alderen hans. Han er en liten og søt luring:)
Ble ingen gevinst i helga, hverken lotto eller trav... hehe...

Fra: Maju (19.1.2008)
Jepp, har hunden ennå. Hun er kosebamsen vår. Steriliserte henne like før jul, hun plagdes så fælt med kuler som dannet seg rundt pattene og innbilte svangerskap. Så da fjernet dyrlege "alt".
Dreyri er skikkelig fin å ri for tiden, trent mye dressur i vinter. Går sjenkelvikninger som en helt, og søker seg fint ned, ser at musklene har begynt å bygge seg på "riktige" plasser. Samtidig somm at han tølter veldig bra, går ganske så klokkereint. Så det er godt å kjenne at han orker, er ganske så sprek. Ei på stallen har Back on Track dekken som han får låne innimellom. Er så morro å se når han har det på, han blir skikkelig salig. Synes det er skikkelig godt.
Blir spennnede å se hva som "plopper" ut av Frida til sommeren! Hva håper du mest på? Hingst eller hoppe? Planer om å beholde eller selge (sikkert ikke lett å avgjøre før det har kommet, da)?

Fra: Maju (19.1.2008)
Dreyri er hele 23 år no, men han holder seg uforskammet bra. Veldig fin form, er ute med han så og si hver dag, ser at det gjør han godt og at han blir mindre stiv og støl. Han er jo godklumpen min. Hadde en bahndling av equiterapeut i fjor som mente at han i grunnen hadde kropp som en 15-åring. Bortsett fra i bakparten, bak-knærne er stive. Så de masserere jeg med Arnica og sørger ellers for å holde han i gang. Kan sette han på beite, men han må brukes... Har heldigvis blitt lettere å fange da

Fra: Maju (19.1.2008)
Ja, det leste jeg i dagboka di eller i en eller annen gjestebok. Utrolig kult, så rart å tenke på henne som stor jente, ser henne fremdeles for meg som lille søte Frida (hun er fremdeles søt, da, hehe). Men må si at hodet "spinner" fælt når det gjelder Fakur, tenker hardt på hvordan jeg eventuelt skal greie å skrape sammen penger, for jeg har virkelig lyst på han. Får krysse fingrene i kveld, levert inn både lotto og V75... Hehe...

Fra: luckylukk (18.1.2008)
Hehe, det var en grunn til alle skibildene, ja! Jeg går ikke frivillig på ski, hadde faktisk ikke hatt ski på beina på rundt 10 år, når vi flytta hit...
Vi har da tross alt elektrisitet og peis her, men hender det er litt kaldt alikevel ja, så ulltepper er gull verdt!
Hestene er stortsett friske og raske hvertfall, men Hrefna (2.pr) er halt akkurat i øyeblikket. Tror det går over. Men har ikke tenkt til å selge henne alikevel tror jeg, har ikke lagt henne ut noe annet enn i en "feilannonse" på finn hvor jeg glemte å skrive ordet islandshest, så hun kommer jo ikke opp på noen søk. Fikk bare et lite salgsinnfall ettersom hun ikke tok seg føll i høst og jeg har alt for mange ridehester (alt for mange hester i det hele tatt..!!). Men beholder henne nok og bedekker til våren (det ble diverse kluss med bedekning sent i høst når jeg kjøpte henne, men hun har fått flere føll noe uten problemer før, og det fra i fjor som jeg kjøpte sammen med henne er superfint!:D).
Du får si fra hvis du selger Fákurgutt da! Håper virkelig det blir til et godt hjem i så fall :)

Fra: Maju (17.1.2008)
Hei! hvordan går det med deg? Hvis jeg vinner i lotto eller V75 på lørdag, så kjøper jeg Fakur tvert! Alt er bra med Dreyri da, men har jo litt lyst på en hest til, en som er yngre. og har absolutt kunne tenkt meg Fakur.... Han er så fin!

Hilsen Mari

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.