Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: Kristin_Captain (5.2.2007)
Heisann=)
Koss går d me dåkk da?

Fra: Svala_4ever (4.2.2007)
nydelige hester! :)

Fra: AstridogEmbla (2.2.2007)
hei!
Eg har nettop sjupt halvsustårå te hopp di. Såg du hadde bilder av Yrja i galleriet. Fine bildår av hestane dine.

Fra: Sascha&Lena (2.2.2007)
Hei hei :)
Bynte jobbe her i september, skal være fram til sommeren tenker jeg.
Nå går det bra me Sascha. Ho har vært behandlet, å satt igang i januar igjen. Ho føler seg allerede mye bedre ;) Hopper å spretter i luftegården, prøvde å lufte meg å første gangen vi skulle galoppere igjen, skummel jhørne skjønner du ;)
Deili me hall!!! :D Skjønner ikke kordan jeg har klart meg uten, hehe.
Er allti godt å kunne flytte hjem igjen da. Vet ikke helt kor jeg ender opp til sommern, får se når den tid kommer :)
Det går bra med deg?

Fra: luckylukk (31.1.2007)
Jeg må nok finne meg en annen kavlaer enn Töfri til Muninndøttrene,jeg har veldig egne meninger når det gjelder hva jeg vil avle på, og Töfri kommer ikke gjennom det nåløyet. Jeg vil ha en med spesielt gode ben og høver, ellers jevnt godt eksteriør, og rene, myke, lette gangarter. Og det bør være en 5-gjenger, med naturlig lett for tølt (men også rent trav..). Dessuten vil jeg den skal være stor, med spennende stamme og med et spesielt fargegen, men ikke skimmel, siden det "ødelegger" alle eventuelle farger hoppene har.
Har mange,mange,mange spesifikke krav, men skal ikke fylle opp hele gjesteboka di..;)
Men for de som prioriterer å avle 4-gjengere med høyest mulig konkurransepotensial (og det er det mange som gjør) er nok Töfri interessant å bedekke med. Er endel som sier de vil bruke ham. Det ligger an til at Tom Espen Venås skal ri ham,en kompis av Nina som jobber hos Stian. Stian skal hjelpe til med treninga, og foreløpig går det visst hvertfall bra. De er påmeldt til Mjøsmot, så det blir jo spennende å se. :)
Onkel Godi bor i Oslo nå, han gjorde hvertfall det sist jeg hørte derfra. Jeg hadde ham på stall i Modum til trening da han ble solgt, for drøyt 4 år siden. Ble en riktig enkel og grei kar av ham,på alle vis, men var i utg.p. litt hard. Ligger vel bilde av ham på lykkeland. På enkelte bilder jeg har av ham liger han Fákur på en prikk!

Fra: luckylukk (30.1.2007)
Hei,hei!

Fákur ligner veldig på bestefaren sin ja. Det er det som er litt morsomt, siden han ikke ligner på noen av foreldrene, hverken utseendemessig, størrelsemessig eller gangartsmessig. Men ligner på bestefaren på alle måter, og på fler av de andre avkommene hans. Aller mest ligner han nok onkel Godi, som bor i Oslo. Moren ligner han ikke ikke på i det hele tatt, og ikke på noen av hennes andre avkom. Så det var nok noen riktig sterke gener i Draupnir ja, dog ikke alle like bra, da den slekta generelt har litt i overkant hard psyke. Men Fákur har nok fått noen få gener fra moren også på det området, hennes er veldig ukompliserte og "milde".
Veldig, veldig bra at du er fornøyd med ham hvertfall, men det skulle jo bare mangle.. hehe;) Er jo go´gampen! :) Og MYE hår ja, det er sant! Bra at han er så fornufig at han vet å stoppe matinntaket når magen er full, det er ikke mange hester med den egenskapen, ikke av islendingene hvertfall. Muninn er har i hvertfall ikke noe potensial på det punkter, hehe! Men byttet ut blir han nok aldri alikevel, selv om jeg antagelig kjøper en til hingst før eller siden. Må jo ha en passende kavaler til de vakre Muninndøtrene. :)

Fra: Lyftingogdimma (30.1.2007)
Uff det var action ja:-( Vi tror det må ha vært en elg eller et rådyr som har tasset forbi. Lyfting er normalt livredd strømtråd, så det må ha vært noe som har skremt henne.
Kjørt opp nei:-( Har ikke hatt tid, men holder på og lese, så det blir snart håper jeg:-)

Fra: Lyftingogdimma (29.1.2007)
Heihei! Kule bilder..hehe!! Ser ut som de koser seg i snøen:-)Her snør og snør det, utrivelig og ri nå. Lyfting står hos Nina en uke, og vi skulle liksom gjøre litt forskjellig, men det var dette været da...

Fra: Stallgutt (26.1.2007)
Hei igjen!!
Skikkelig stilige bilder av de rufsene dine! Gode motiver i snøen!
Odd

Fra: Stallgutt (26.1.2007)
Hei!
He,he.. Ja koseli å være som en hane i høneflokken!
Odd

Fra: luckylukk (26.1.2007)
Så herlige bilder! :D Godt at Fákur koser seg der oppe ja! Litt god og rund var han også, så det ser ikke ut til at du sultefórer dem;)
Når det gjelder Muninn, frierbrev og buss, så tja.. det kommer nok litt an på når tilbudet kommer - akkurat nå kunne han sikkert tenkt seg å ta en tur, siden han bare har Ást hos seg,som det er lite gøy med nå når hun har "ferdiglagd" bebi i magen. Til våren/sommeren/høsten derimot tror jeg det blir vanskelig å lokke ham bort herfra...
Tvistur står her også med utstyret inntakt fortsatt ja, hvis det var han du mente. Men Nina har ikke gjort noe mer med ham enda.. Han blir nok pensjonist før han kommer seg på en visning. Nina har forresten kjøpt seg kåra hingst nå da, Töfri fra Selfossi - veldig god 4-gjenger, skimmel. Men han står foreløpig ute hos Stian, er ikke helt avklart hvem som skal ri ham og hvor mye. Hvorfor Nina kjøpte en veldig god 4-gjenger er forresten uvisst - hun har alltid foretrukket 5-gjengere, og har ikke satsa noe på VM-hest-avl, men sånn kan det gå.. Blir uansett gøy hvis ponni´n gjør det bra i konkurranser her!:)

Fra: Maju (23.1.2007)
Hei! Hvordan går det med deg? Her går det bare bra, deilig at det har kommet snø. Herlig å ri da, veldig kjekt med barfothest da. Bra grep og ingen klabber. Har heldigvis vært lite is, men har boots med brodder å bruke da, så trening blir det alikevel. Du har Fakur barfot? I mars så har Dreyri vært barfot i 2 år, og høvene har hatt stor framgang. Men blir det blankis i luftegården så kommer det nok på sko for en liten periode, kan ikke være helt fanatisk. Er så kjekt på stallen jeg står nå, får hjelp av Marika til hovstell, hun er skikkelig flink. Dreyri liker ikke mannfolk noe særlig, så da er det supert å ha henne til å trimme han.Hun har tatt teoriprøven til hovslagereksamen med toppkarakter, så hun er kjempeflink. Barfot-teori og hovslager-teori går i grunnen ut på akkurat det samme, trimminga er akkurat lik bortsett fra at man på barfot runder av hovveggen istendefor å sette på sko. Tenkt litt på å kanskje ta den prøven selv, hadde vært gøy å sett hva resultatet hadde blitt.

Fra: elismyr (21.1.2007)
Hei!
Fine hester du har :)
Skorri er en skikkelig go´gutt! Var på avlskurs med Inge Kringeland da Maria bodde i Kobbelv, og da var vi og "bedømte" 3 av hingstene hennes (det var før hun kjøpte Flòi). Da fikk jeg bekreftet at Skorris gemytt er bra :)For 5 år siden fikk vi et føll på hoppa vår,Vilja, med Heljar. Resultatet ble ei nydelig hoppe med sterk psyke, men hun ble alt for tøff for meg. Så vi solgte Eira for 2 år siden.
Så til sommeren skal Fluga ha føll med Skorri. Hun har termin i begynnelsen av juli. Så jeg håper vi blir heldigere med dette føllet :) Jeg hadde Flòi i tankene, men jeg valgte ikke han pga. at han er 5-gjenger og at han er liten. Ellers er han visst en veldig grei hest.
Hilsen Elisabet

Fra: vivian86 (20.1.2007)
Heisann!
Har Jørp hjem no ja:) Fått leid et småbruk på Jonsvatnet, så har alle hestan hjem der no.
Vivian:)

Fra: luckylukk (19.1.2007)
Jeg får forresten ansvaret for alle de over 70 hestene her helt for meg selv jeg om noen uker - Nina og co skal flytte ut til Isfjorden (Romsdal)..! De vil beholde gården her så lenge noen vil drive den, så jeg sa ja takk til det. Skal få et hestemenneske til hit innen sommeren, har ei venninne som ganske sikkert vil. Får større mulighet til å avle mer selv også, og generelt enda større frihet. Blir nok bra! :)

Fra: luckylukk (19.1.2007)
10´000,- er mye penger å bruke på bare å (prøve å) lage et føll ja, hvertfall når det ikke er den hingsten man egentlig aller helst vil bruke. Det kan være like greit å vente til Flói er tilbake, jeg vil også tro han passer best. Ikke at du får mer fargevariasjon da heller i forhold til det du har, men... SÅ viktig er jo ikke dét. Ellers kan du jo vurdere Heljar, hvis du har lyst på en utfordring (men da bør du ha virkelig ha lyst på det!)...
Bare å beklage, men jeg kan nesten ikke sende Muninn opp til Troms bare for å bedekke Frida, hehe.. Han får nok noen damer her som han må ta seg av så. :)

Fra: |lisa| (18.1.2007)
Satser på at det blir mye bedre til våren når hun har blitt trent mer og at all den pelsen kommer bort, den lyver litt:P Jeg skal på kurs med henne snart, så da blir det vel noen bilder:D Ja det er kjempemorsomt med uvanlige farger, så skiller du deg litt ut.
Lisa

Fra: |lisa| (17.1.2007)
Hei=)
Det går fremover med slankingen til Hyrrokkin, men det har vært veldig dårlig vær her tidligere så treningen har vært litt ujevn. Men nå er vi i gang igjen for fullt=) Hestene dine var kjempefine. Det er så morsomt med spesielle farger.
Lisa

Fra: hilcka, pandora, tita, bella og prince (17.1.2007)
Godt Nytt år til dæ og dine :)

Har dokker fått kjøpt dokk egen gård nu?
Flotte hester du har :) Her går d bare strålende m folk og dyr :)

Klem fra greta :)

Fra: luckylukk (14.1.2007)
Hei igjen..
Baldur er musegrå ja. Det blir litt de samme fargemulighetene der, men med enda større sjanse for blakkgen, så sjansen for en ren sølvsvart eller svart går ned. Sjansen for en musegrå med eller uten sølvgen blir nær 100%. Ikke vet jeg hva du foretrekker...?
Holder uansett en knapp på Skorri jeg da, når det er de 3 å velge mellom.

Fra: JUDINA (12.1.2007)
heihei!!
=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
alt er bare bra her!! ferdig med skolen og driver å søker jobb da vettu!!=)gøy! så no e det my hest for tia, hjelpe sivert i stallen med trening og alt som høre med...=) så kose mæ.
alt e bare væll der oppe også?=)

klems mary lou

Fra: hilsnin (12.1.2007)
Hei!

Hvis æ skulle ha valgt har æ villa brukt Skorri, han hadd jo bra tøltkarakter! Ylva veks og trives, Stormur skal snart røntges for og sjå om spatten har stagnert og Fifill e frisk og rask (SPREK!!!) Lars går rundt og ser søt ut:) Stallhjelpa mi har opperert foten så trur Lars glede sæ til hu kjæm tilbake og kan gå tur med han:)

Mvh Nina

Fra: luckylukk (10.1.2007)
Har planer om å lære meg å sko selv ja! Ikke no anna som nytter ser det ut til..

Synes du burde velge Skorri når det står mellom de 2 ja. Heljar sine er vell ustabile og vanskelige (les: intelligente, (over)følsomme), er mer for "spesielt interesserte"... Har ikke hørt så positivt om gemyttet på Skorri sine heller jeg da, men de er vel heller av den harde typen. Kan ikke tro ALT man hører heller. Fargemessig er det idéelt med en svart. Det er da 50% eller 37,5% sjans for et sølvfarget føll, avhengig av antall svartanlegg hos de 2. Dessuten er det totalt 50% eller 100% sjans for å få med blakkgen, avhengig av om Frída har blakk fra både mor og far, eller bare fra en av dem. Det er altså litt hvis og om,så jeg greier ikke sette opp all sansynlighet i farta, men det er mest sansynlig totalt 25%sjanse for både svart, musegrå, sølvsvart (móvindott) og sølvmusegrå. Evt. vil 25% av disse igjen bli røde/rødblakke, og evt. er det ingen sjans for ren svart eller sølvsvart, bare blakkvariantene. Skjønte du noe..??

Fra: M.O.L.L.Y (10.1.2007)
Heia :) Ja jeg har solgt mine islandshester. Jeg har ikke ridehest selv engang nå. Jeg reiser til Norges Brannskolen 11.mars og blir der til 11.mai, så da strekker ikke tiden til :( Min det blir ny ridehest til våren eller når jeg kommer over noe jeg vil ha ;) Er litt usikker på hva jeg vil ha. Har litt lyst på en grå fjording. Men får se. Har lyst til å ha en litt allsidig dressur/spranghest. Men vil ha den liten i str :)

Fra: luckylukk (10.1.2007)
Lille Aradís går det greit med. Hun går fint i flokken, har hatt Perla som adoptivmamma. Men hun slutta nesten helt å vokse etter at mora ble borte, selv om vi fóret henne etter alle kunstens regler.. Ble nok en veldig psykisk knekk. Hun var ikke helt tam på det tidspunktet heller, så vi måtte tilslutt fange henne med lasso etter et døgn, og slepe/dytte henne opp til stallen... Stakkar..

Skjønner at du vil unngå den lange turen ja. Er vel en god del bedre på hestebil enn på henger, men langt er det jo uansett! Av hingstene der oppe liker jeg helt klart best Flói. Ulempen med ham på Frída er derimot at han halverer sjansen for å få et avkom med varig farge, og hun har jo store muligheter for blakk og/eller sølvføll. Særlig kjedelig å få en móvindótt som ser helt grå ut etter et år... Men, uansett viktigst å velge den hingsten man liker best! Og grått er jo ingen fæl farge det heller..;)

Jeg har begynt å ri Munigutt ja. :) Fikk endelig skikkelig skoer hit før jul, så da satte jeg igang med å få gampen i form igjen. MEN, så mista han selvfølgelig en fremsko for noen dager sia,så jeg tok av andre fremme også (så han ikke skal gå seg skeiv), og det er for mye is her til å ri uten, så må vente til vi får på nye. Og det er ikke bare,bare, siden han som skodde sist og egentlig skulle komme tilbake fast, nå har gått under jorda igjen (møtte ikke opp 2 ganger og svarer ikke lenger på tlf). Rett og slett ganske umulig å få tak i skoer her. Men tror og håper Nina skor Muninn, når hun får tid. Så skal vi fortsette å trimme! :)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.