Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: hilsnin (9.1.2007)
Hi Hi Hi! Birk har stadig no gullkorn på lager:) Ja du har no et fint knippe hinsgta og velg i mellom, synes spesielt Floi og Skorri e lekker, Balder e jo heller ikke og forakte;) Kæm du helle mest imot hvis du skal bedekke da? Kjørte forbi Skarsem i dag, og møtt Marte ut på tur med en av hestan t Magnhild (Ljufa) i rattata tølt med litt bukking og tjohei, komisk og beskue innen ifra bila, he he he! Du får hilse Birk og si at æ bruke firhjulingen t og hent hest på rømmen;) Hils Steve også.

Nina

Fra: M.O.L.L.Y (9.1.2007)
Heia :) Læng sia sist. Håpe du har det bra i nord... Æ skjønt itj helt ka du meint me det du skreiv i gjeste boka mi ;)

Fra: hilsnin (8.1.2007)
Hei Koss det går?
Her e det dårlig vær og is is og mere is, tru æ bli gal snart:( Men ellers så e vi no i full sving m Sunna, og Fifill ska bo på Skarsem den uka her, Marte ska ha arbeidsuke der:) Da bli det væl baneridning i nånn daga, Yej!

Godt Nyttår forresten:)

Mvh Nina

Fra: luckylukk (8.1.2007)
Hei igjen!

Det var Assa som døde, ei skimmel etter Draupnir.. Er dessuten ei av de drektige som er sjuk nå (Hekla, som er solgt til Valdres), høy feber i flere dager, uten at noen finner ut akkurat hva det er.. Antagelig virusinfeksjon. Får bare håpe det går bra. 28 føll vil være fantastisk!
Selv har jeg Ekra og Ást bare, siden Perla er tom. Men de 2 er i hvertfall konstatert drektige. Ekra føller ca månedsskifte mai-juni og Ást antagelig juni-juli. :)
Skjønner du grubler litt ang. bedekning ja. Du får si fra hvis det skulle være aktuelt med det du nevnte i fjor; at hun står et drøyt år her. Ligger veldig an til at jeg blir her enda en stund, så sånnsett passer det fint. Fákur må jo også ha selskap da såklart, men dét er det vel alltids en løsning på..

Fra: Garri (7.1.2007)
Takk for hyggelig hilsen, og riktig Godt Nyttår til deg og dine også.
Vi har da så smått begynt å venne oss til at tuppeline ikke er her mer, og lille folen ser heldigvis ut til å takle godt at mor ble så brått borte. De andre i flokken passer godt på ham, og det blir jo litt ekstra pass fra oss også.
HA en flott etterjulsvinter.
Mvh. Unni

Fra: luckylukk (7.1.2007)
Hei,hei!

Godt å høre at ting går bra oppe hos dere. Fákur må vel slite litt med å holde tritt med den unge damen ja, hehe.. :) Skal bli gøy å se nye bilder når du har fått tatt det!

Føllingssesongen nærmer seg med stormskritt ja, de første kan komme allerede i april. :D Skal love deg jeg gleder meg som en unge til å se hva som kommer ut denne gangen! Hele 28 Muninnbarn ligger det an til å bli i år. De fleste er nå konstatert drektige, kun min gamle Perla med negativt resultat. I tillegg døde jo en av de 30 hoppene, så da er det igjen 28 muligheter. Hvis det kommer så mange blir det jammenmeg travelt for meg som har lyst til å få studert de alle sammen..! Men utrolig gøy da! :D Ylva sin blir spennende ja, hun er jo blandt de første også. Kommer nok ingen liten,rar pingle ut der nei! ;)

Fra: Lyftingogdimma (7.1.2007)
Hei! Lille Rosin er en shettis ja:-) Hun er vel brun/rød, veldig søt og snill ponni. Usikker på hvor gammel hun er. Hun står hos Merete Støvring på Borten gården på Ler. Jeg kan høre med henne hvor hun har kjøpt henne når jeg snakker med henne:-)

Fra: luckylukk (1.1.2007)
Hei! :) (En veldig forsinka) god jul, og godt nyttår. ;) Hvordan står det til der langt oppe? Alt bra med Fákurgutt? Her er det fint, snø nå til og med nå;) Litt travelt for tiden da, men det er det jo stortsett... Hehe :)

Klem, Jorunn

Fra: Lyftingogdimma (31.12.2006)
Hei! Det var skummelt og ri på elefant..hehe. Jeg har høydeskrekk, så i begynnelsen satt jeg bare og klamret meg fast til Geir. Gikk litt bedre etterhvert, men var skummelt når den gikk i nedoverbakker!! Den veide "bare" 3 tonn..ugh!! Kjipt med barfothest og is ja, skal du ha han barfot hele tiden? Lurte på om jeg skulle lære meg det der, og ha Pilgrim som barfot hest. Ihvertfall hvis det blir så milde vintre her som nå, har nesten ikke vært glatt i det hele tatt. Helt jævelig her nå, skikkelig gjørmete, så hestene ser ut som griser som har rullet seg hele tiden. Begynner og bli bekymret for våteksem på de to yngste, de ser ut som to pønkere hver kveld, med pelsen børstet feil vei..hehe!!

Fra: Lyftingogdimma (21.12.2006)
Heihei! Ville bare ønske deg og dine en riktig god jul og godt nyttår.
Klem fra Sølvi og alle dyra:-)

Fra: hilsnin (19.12.2006)
Hei Hei!

Må slenge inn en hilsen her og da;) Ylva har begynt og få mage ja, regne med hu følle i begynnelsen av mai, spennende! Her har det endelig komme snø, og æ e jublende glad for det, JIPPI! T tross for at æ har vært ut i dag og reparert luftegård og satt på ny strømtrå og grind i isandes snødriv, fin sidesveis fikk av den operasjonen gitt, Hi Hi! Får håpe bare vintern har komme for og bli, og ikke forsvinn ut i mildvær igjen:(

Æ har foressten fått ny mailadresse: nhilstad @ online.no

Mvh Nina

Fra: Lyftingogdimma (1.12.2006)
Hei! Her er alt bra, kom hjem fra Thailand i dag, 34 grader hver dag, må si det var litt for varmt. Var masse hester på stranda, ubeskrivelig rase, store og små, som tøltet og passet. De hadde ingen store bevegelser, men takten var der. Prøvde og ri på en, artig:-) De brukte de til galoppløp til vanlig. Og tenk de hadde begynt og sette vinterpels i 34 grader...!!! Red en times tur på elefant..hehe!!

Fra: Maju (28.11.2006)
Emil har det forresten bra. Han virker veldig fornøyd med tilværelsen, han har virkelig slått seg til ro på Bråtrø. Han har blitt en skikkelig koseklump i det siste, skikkelig godgutt.

Fra: Maju (26.11.2006)
Nina var og tok en titt på salen min i dag, den passer egentlig greit, så jeg beholder den. Har slitt at den sklir litt framover (ikke mye), men fikser det med en antiskli-pad. Har ikke lyst å selge den, er jo så utrolig god å ri i.

Fra: Maju (23.11.2006)
den Kari Flexen somjeg ga deg link til er en ny og forbedret utgave. Den er forbedret slik at den kommer opp fra manken. Har sendt en del mail med hun som selger fra denne siden, http://www.softsaddles.info/d_kariflex.htm Har en venninne osm har den forrige modellen og den har jeg prøvd. Likte ikke den, synes den var litt vel "lefsat". Men den nye virker mer solid. ja, det er visst mulig å få prøve, har lyst til det. Prisen er jo ikke så ille på den, bare 5200. Spurte litt om hvordan den er for en rytter som ikke er av den letteste typen (meg) og hun skrev til meg at det ikke var noe problem da hun ikke var en "sylfide" selv. Den er jo ikke helt bomløs, den har en slags "glassfiberbom", så den er mer en hybrid. Men Nina skal komme å se om Astund-salen er passe, hun har jo gått et "proff-kurs" i saltilpasning. Og så kan jeg ikke kjøpe ny før jeg får solgt den. Selger av kari Flex mente at denne nye ikke var noe problem å ha som eneste sal og bruke hver dag, for det gjorde hun. Hun sendte meg et bilde av sin egen hest som hadde gått med den i 3,5 måned og ryggen så flott ut. Men på en annen side så er hun jo interessert i selge, da...... Ikke lett det der, håper egentlig at Astunden passer, det hadde vært lettest.......

Fra: StinaogToJo (22.11.2006)
Hei hei!

Har dere masse snø, langt der oppe i nord?

Stina

Fra: Maju (21.11.2006)
Hei! Hvordan går det med deg? Hva slags sal har du nå? Ble det sånn at du kjøpte den bomløse? Er du fornøyd med den? Driver å sikler litt på en Kari Flex, synes den ser god ut(http://www.softsaddles.info/d_kariflex.htm) . Er veldig fornøyd med min Astund sal, men mistenker at den kan være litt for smal.

Fra: Vindur og Lise (10.11.2006)
Grattis med gårsdagen! :D

Oioi,så sinnsykt fin og lang man Frida har fått!Også så ung da..nyderlig:)

Fra: luckylukk (9.11.2006)
Det er ikke værst, at passet kom før hesten er 8 år..! Bra jobbet;)

Fra: Astrid H (9.11.2006)
Takk for hyggelig hilsen!

Almar har det fint, men er litt smågretten nå som vinteren setter inn, paddocken er gjørmete og vi kommer dragende med alskens dekken. I helgen skal han få brukt seg ihvertfall; da er det dressurtrening for dansken vår =)

Skal hilse til Linn, og jeg er ganske sikker på at hun ber meg hilse tilbake med en gang!

Og gratulerer med dagen!

Fra: hilsnin (9.11.2006)
Gratulerer med dagen!

Nina

Fra: Hambler (9.11.2006)


Fra: almar (9.11.2006)
GRATULERER MED DAGEN!!! Hipp, hipp hurra for Veronica! Håpar du får ein strålande dag. Kjekt å sjå alle dei fine bilda dine. Helser fra onkel almar, med potetgullørene...Ha ein flott dag:)

Fra: Lyftingogdimma (6.11.2006)
Heihei!! Kurset var kjempe bra, er så fint og kunne gå på kurs så tidlig med ny hest:-) Vi gjorde masse nyttig som jeg også kan gjøre på tur, løsgjørende øvelser ble det mye av, versader, travær (vet ikke åssen det skrives..hehe), for- og bakdelsvendinger i skritt og tølt. Jeg er kjempe fornøyd. Skal på Stian Pedersen kurs i desember, det blir knall bra siden han har faren til Lyfting:-)

Fra: hilsnin (2.11.2006)
Hei!

Hm glemt og svar æ da,,, Ja Ja. Ylva har mage ja, men hu spise som en "hest" og no... he he!, får 8 kg høy + 2 liter oppdrett om dagen no, matlyst t 1000 men så spise hu jo for 2 og da:) så æ e litt usikker på om det e føllmage eller om det e høyvom æ ser:)Hu e 5 mnd på vei no, så om et halvt år kjæm det forhåpentligvis et nydelig lite Ylva og Muninn avkom:)

D va kult på spaweekend, spessielt da AO mått gå fra hotellromme og ned i lobby t spasalongen iført badekåpe og joggesko... He He da flira godt av han:)

Bare bra i Nord da?


Mvh Nina

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.